FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Jeftino smo primili gol. Neshvatljiva greska odbrane.
Iskra puno losija nego sto sam ocekivao. Ukoliko nastave ovako, ne vjerujem da ce uspjeti izboriti opstanak.
Iskra puno losija nego sto sam ocekivao. Ukoliko nastave ovako, ne vjerujem da ce uspjeti izboriti opstanak.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Neki kažu da oni često igraju 3 za 3. Možda se uspiju spasiti na taj načinZoom088 je napisao/la:Jeftino smo primili gol. Neshvatljiva greska odbrane.
Teško da će neko igrati 3 za 3 s njima kad su na dnu tabele, jedino Jedinstvo il' Goražde...studeni je napisao/la:Neki kažu da oni često igraju 3 za 3. Možda se uspiju spasiti na taj način

-
- Kontakt:
Izvjestaj sa utakmice http://www.bug.ba/nk-iskra-fk-radnicki-11-10.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Usput..... dobra utakmica na momente borbena bas... Iskra fkt losa gore ne moze biti ja bar mislim tako.. Radnicki danas nije pokazao neku dobru igru vjerujem da i oni mogu puno bolje...
Čestitke vasim navijacima sto su se pojavili jer valja preci 4 sata do Bugojna i onda navijati pa opet nazad 4 sata... AL TO JE LJUBAV !
definitvino najgori vam je SLomić bio al hajd sto nece da trci, već sto je i bezobrazan nekulturan, pa nije ni cudo sto ga je ostavio na klupi na poluvremenu.... Definitivno najaci su vam bili onaj broj 9 Redžić sto je dao gol i broj 5 Eldin Trumić koji je fantastično odigrao ovu utakmicu.... Lijep pozdrav iz Bugojna
Usput..... dobra utakmica na momente borbena bas... Iskra fkt losa gore ne moze biti ja bar mislim tako.. Radnicki danas nije pokazao neku dobru igru vjerujem da i oni mogu puno bolje...
Čestitke vasim navijacima sto su se pojavili jer valja preci 4 sata do Bugojna i onda navijati pa opet nazad 4 sata... AL TO JE LJUBAV !
definitvino najgori vam je SLomić bio al hajd sto nece da trci, već sto je i bezobrazan nekulturan, pa nije ni cudo sto ga je ostavio na klupi na poluvremenu.... Definitivno najaci su vam bili onaj broj 9 Redžić sto je dao gol i broj 5 Eldin Trumić koji je fantastično odigrao ovu utakmicu.... Lijep pozdrav iz Bugojna
Ejih, vi domaći trebalo Vam dan za ovo... Zoom to iz busa odmah radi... neprofesionalni stebh_navijac je napisao/la:Izvjestaj sa utakmice ....

Plus, rezervista Gogić je prošao po strani a ne Trumić koji nikad se nije nalazio na tom dijelu igrališa ni u jednom trenutku utakmice.
Al' najjače su ocjene igrača

Sretno Iskri u ostatku takmičenja, pozdrav!
-
- Moderator
- Kontakt:
Kakvi su Trumić i Brčkalić u vas ?Casp3r je napisao/la:Ejih, vi domaći trebalo Vam dan za ovo... Zoom to iz busa odmah radi... neprofesionalni stebh_navijac je napisao/la:Izvjestaj sa utakmice ....
Plus, rezervista Gogić je prošao po strani a ne Trumić koji nikad se nije nalazio na tom dijelu igrališa ni u jednom trenutku utakmice.

Ne znam šta ovaj Casper priča, nikad tekme nije pogledao

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- EmirSioux89
- Kontakt:
dobro ste krenuli komsije, sretno i u sledecoj utakmicu 

Do zadnjeg dana zivota moga samo Sarajevo...
Bilo bi lijepo u naredne 3 utakmice uzeti svih 9 bodova (Krajina i Budućnost kući, Krajišnik na strani) i ući u barem malo mirnije vode. Pripremiti teren za proljetni dio sezone.
Stvarno nemogu da prežalim bodove protiv Troglava kući (nisam gledao protiv Podgrmeča). Sa tim bodovima bi stanje bilo daleko ljepše
Stvarno nemogu da prežalim bodove protiv Troglava kući (nisam gledao protiv Podgrmeča). Sa tim bodovima bi stanje bilo daleko ljepše

Samo Čapljinu propustio druže, i to jer smo radili snimanje Bratstva.Benjo_AFC86 je napisao/la:Kakvi su Trumić i Brčkalić u vas ?Casp3r je napisao/la:Ejih, vi domaći trebalo Vam dan za ovo... Zoom to iz busa odmah radi... neprofesionalni stebh_navijac je napisao/la:Izvjestaj sa utakmice ....
Ne znam šta ovaj Casper priča, nikad tekme nije pogledao
Trumić trenutno ponajbolji igrač ekipe Radničkog, Brčkalić ima dosta za reći samo nije još našao načina.
E kako je krenulo, nadam se da ce se ovo ispunit, nismo toliko losi kao na pocetku, svugdje mozemo bar bod zakinut, a ove ekipe koje su ispod nas, to moramo pobjedjivat, tako da..IDEMO RADNICKI !Casp3r je napisao/la:Prije ćeš u Bugojnu uzeti tricu nego u Goraždu.Maniaacs je napisao/la:ja ocekujem ovako...
Bugojno: NK Iskra Bugojno - FK Radnički Lukavac - X
Lukavac: FK Radnički Lukavac - FK Krajina Cazin - 1
V. Kladuša: FK Krajišnik V. Kladuša - FK Radnički Lukavac - 2
Lukavac: FK Radnički Lukavac - FK Budućnost Banovići - 1
Goražde: FK Goražde - FK Radnički Lukavac - 2
Zamalo da ja pogodim, samo da nismo zijanili bez veze gol u Bugojnu.Maniaacs je napisao/la:E kako je krenulo, nadam se da ce se ovo ispunit, nismo toliko losi kao na pocetku, svugdje mozemo bar bod zakinut, a ove ekipe koje su ispod nas, to moramo pobjedjivat, tako da..IDEMO RADNICKI !Casp3r je napisao/la:Prije ćeš u Bugojnu uzeti tricu nego u Goraždu.Maniaacs je napisao/la:ja ocekujem ovako...
Bugojno: NK Iskra Bugojno - FK Radnički Lukavac - X
Lukavac: FK Radnički Lukavac - FK Krajina Cazin - 1
V. Kladuša: FK Krajišnik V. Kladuša - FK Radnički Lukavac - 2
Lukavac: FK Radnički Lukavac - FK Budućnost Banovići - 1
Goražde: FK Goražde - FK Radnički Lukavac - 2
Ma dobro bi bilo da sam ja masio samo ovu 1Casp3r je napisao/la:
Zamalo da ja pogodim, samo da nismo zijanili bez veze gol u Bugojnu.

Pogodio si eto Bugojno, ako pogodiš i ostale četri imaš gajbu (čega hoćeš) od mene.Maniaacs je napisao/la:Ma dobro bi bilo da sam ja masio samo ovu 1Casp3r je napisao/la:
Zamalo da ja pogodim, samo da nismo zijanili bez veze gol u Bugojnu.hehe sve u svemu u sl 4 utakmice najmanje 10 bodova ako Bog da i bit ce dobro !

Casp3r je napisao/la:Pogodio si eto Bugojno, ako pogodiš i ostale četri imaš gajbu (čega hoćeš) od mene.Maniaacs je napisao/la:Ma dobro bi bilo da sam ja masio samo ovu 1Casp3r je napisao/la:
Zamalo da ja pogodim, samo da nismo zijanili bez veze gol u Bugojnu.hehe sve u svemu u sl 4 utakmice najmanje 10 bodova ako Bog da i bit ce dobro !

Danas ćemo da vidimo ko drva cjepa, a ko vatru loži...
Casp3r je napisao/la:Danas ćemo da vidimo ko drva cjepa, a ko vatru loži...
Samo 3 boda dolaze u obzir !
1-0 prvo poluvrijeme
2-0 trenutno
2-0 trenutno

4-0 Kraj.
Dobro je,loš Cazin skroz.
Dobro je,loš Cazin skroz.
Došli smo tamo bez pet standardnih prvotimaca, ne znam ni jesu li svi igrači putovali (sumnjam da jesu jer kad neko primi 400 maraka u 11 odigranih utakmica, nema razloga ni ići), tako da sam očekivao poraz. Samo ne toliki.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.