čamac je napisao/la:maltasa je napisao/la:čamac je napisao/la:E gledaj teksta i jada. Eto izjave vlasnika kluba koji bi kao trebao da bude nekakav novi sarajevski prvoligaš. Vlasnik kluba "pitar u duši" e jeb.te takav klub. K'o da je 46. Isti k. samo drugo pakovanje.
Idi Nijaze ba igraj golfa, idi u lov, u ribu, troši lovu na putovanja mani se sporta nije to za tebe.
Dobro je neko ovdje napisao kako je pitao dedu što nije navijao za Torpedo kad je osnovan. Kaže dedo legenda unuku: a što ti sad ne navijaš za Olimpik.
Kad će ta fuzija više, sj.eb.as.te ligu.
Zamisli kad bih ja napisao idi Nijaze uhvati se pekara po Istočnoj Bosni, uhvati se poljoprivrede kani se komisija i saveza i Vukasovića... Nije lijepo. Obično ljudi koji imaju para ulažu svoje pare u sport iz interesa, zabave ili nekog svog razloga. I to mi je ok. Ali piljari, pekari kada haraju fudbalom daleko će ta liga dogurati....
Eh eto Nijaz je jarane čuveni sportski randik, čuveni reprezentativac bivše države, odigro 6 tekmi za reprezentaciju svijeta skupa sa Šumanom. Taj poljoprivrednik što ga spominješ makar je lopte igr'o.
Mojne matere ti. Razumijem ja tebe jer čiju čorbu kusaš njegovu pjesmu pjevaš. Daj ba kakav Olimpik, svima je jasno o čemu se ovdje radi. Napravite fuziju nakon što padne ova pitarska uprava (jedna od najgorih od 46.) i mirna Bosna. Čala trener, Prki pomočni, a može i umjsto Čale. Gore svakako ima 12-13 igraća (vjerovatno dogovoreno) i to je to. Pusti priču o trećem prvoligašu, razvoju sporta itd. Ako uspijete klapiti još onu zemlju dole sa stadionom ostvariće se decenijski pitarski san o svom stadionu i sve je jasno. Perfidna igra, nema šta, ali mora se priznati donro smišljena.
Vidi brate to što je taj vaš istaknuti nogometaš (vi ste ono Nk ???) postigao u svojoj bogatoj karijeri bolje je ne spominjati jer to nema veze sa životom to što je on igrao i kako je igrao. Gdje je Šuman igrao i šta je radio i to me ne interesuje. Što se tiče čorbe ja svoju kusam hvala dragom Bogu, a čiju ti kusaš niti znam a i ne želim da te pitam jer je to tvoje privatno i ne interesuje me.
Sad za ovaj drugi dio. Neki dan sam ti fino rekao ako poželi Gracić može sutra da zavrne pipu i gotovo, ako želi da se sjedini sa Sarajevom odluči nadje interes i sjedini se, ako želi može još dok god ga zdravlje služi (a mlad je ima još vremena za njega), da vodi Olimpik. I najvažnija stvar je
ako želi .... Njegovo privatno ima pravo da radi šta hoće i kada hoće i kako hoće. Jednako kao i pto ima pravo da izjavi za koga navija, koga simpatiše i koga ne... Te priče zavjera, stadiona, fuzija, su rekla-kazala i jedino što mogu da shvatim iz vaših postova je da se radi samo o strahu od povratka NG u Sarajevo... Ali zbog strahova ne treba se iskaljivati po forumiama nego otići zatražiti stručnu pomoć, dok nije kasno