Olimpik Sarajevo

Madafaka
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la Madafaka » 10 mar 2010, 20:26

Wert je napisao/la:Koliko se na ovoj temi spama, ccc, neki forumaši su izgleda ljubomorni na Olimpik zato što znaju odigrati atraktivniju tekmu od FK Torpeda. Kad ste toliki huligani, nedajte im da igraju na stadionu koji i vi koristite, uletite im na teren, izbodite ih i tako. Nije mi jasno kako vam može smetati to što se razvja fudbal u Sarajevu, tako i u cijeloj BiH. Momci ovdje koji navijaju za Olimpik, barem nespamaju kao većina Pitara, nego uredno odrzavaju svoju temu. Halo, pišete ovdje o uspjesima FK Torpeda, tema Olimpik, klub koji je nastao 1993 godine :? Jel se to nešto dokazujete Vukovima, to vam je isto ko da vi imate 66 godina i raspravljate se i dokazujete se sa nekim djetetom od 17 godina!
Idi kazni se coskom stola. Prvo procitaj sta se pise, pa se onda javi. :roll:

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 11 mar 2010, 11:30

maltasa je napisao/la:
čamac je napisao/la:E gledaj teksta i jada. Eto izjave vlasnika kluba koji bi kao trebao da bude nekakav novi sarajevski prvoligaš. Vlasnik kluba "pitar u duši" e jeb.te takav klub. K'o da je 46. Isti k. samo drugo pakovanje.
Idi Nijaze ba igraj golfa, idi u lov, u ribu, troši lovu na putovanja mani se sporta nije to za tebe.
Dobro je neko ovdje napisao kako je pitao dedu što nije navijao za Torpedo kad je osnovan. Kaže dedo legenda unuku: a što ti sad ne navijaš za Olimpik.
Kad će ta fuzija više, sj.eb.as.te ligu.
Zamisli kad bih ja napisao idi Nijaze uhvati se pekara po Istočnoj Bosni, uhvati se poljoprivrede kani se komisija i saveza i Vukasovića... Nije lijepo. Obično ljudi koji imaju para ulažu svoje pare u sport iz interesa, zabave ili nekog svog razloga. I to mi je ok. Ali piljari, pekari kada haraju fudbalom daleko će ta liga dogurati....
Pitari, svaki veliki klub podrzava i jaka uprava a upravo to sto pisete znaci samo jedno da vi zalite sto nemate jednog takvog piljara, pekara u klubu. Strah vas je Nijaza, priznajte a da sam na vasem mjestu i mene bi bio strah. Jedan je Nijaz

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 11 mar 2010, 11:42

maltasa je napisao/la:
čamac je napisao/la:E gledaj teksta i jada. Eto izjave vlasnika kluba koji bi kao trebao da bude nekakav novi sarajevski prvoligaš. Vlasnik kluba "pitar u duši" e jeb.te takav klub. K'o da je 46. Isti k. samo drugo pakovanje.
Idi Nijaze ba igraj golfa, idi u lov, u ribu, troši lovu na putovanja mani se sporta nije to za tebe.
Dobro je neko ovdje napisao kako je pitao dedu što nije navijao za Torpedo kad je osnovan. Kaže dedo legenda unuku: a što ti sad ne navijaš za Olimpik.
Zamisli kad bih ja napisao idi Nijaze uhvati se pekara po Istočnoj Bosni, uhvati se poljoprivrede kani se komisija i saveza i Vukasovića... Nije lijepo. Obično ljudi koji imaju para ulažu svoje pare u sport iz interesa, zabave ili nekog svog razloga. I to mi je ok. Ali piljari, pekari kada haraju fudbalom daleko će ta liga dogurati....
Eh eto Nijaz je jarane čuveni sportski randik, čuveni reprezentativac bivše države, odigro 6 tekmi za reprezentaciju svijeta skupa sa Šumanom. Taj poljoprivrednik što ga spominješ makar je lopte igr'o.
Mojne matere ti. Razumijem ja tebe jer čiju čorbu kusaš njegovu pjesmu pjevaš. Daj ba kakav Olimpik, svima je jasno o čemu se ovdje radi. Napravite fuziju nakon što padne ova pitarska uprava (jedna od najgorih od 46.) i mirna Bosna. Čala trener, Prki pomočni, a može i umjsto Čale. Gore svakako ima 12-13 igraća (vjerovatno dogovoreno) i to je to. Pusti priču o trećem prvoligašu, razvoju sporta itd. Ako uspijete klapiti još onu zemlju dole sa stadionom ostvariće se decenijski pitarski san o svom stadionu i sve je jasno. Perfidna igra, nema šta, ali mora se priznati donro smišljena.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 11 mar 2010, 11:58

Rijetko kad se javim obicno citam sportske novosti,ali sam cuo da ima takvih bolesnika,a da je jedan od njih nadaleko poznat doticni gospodin"CAMAC"I stvarno samo bolestan um moze ovako nesto izmisliti za stadion i igru Sarajeva i Olimpika i Gracica da dodzu do stadina na Otoci.Molim osobe koje ga znaju da mo pomognu! :oops:

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 11 mar 2010, 12:00

cena je napisao/la:Rijetko kad se javim obicno citam sportske novosti,ali sam cuo da ima takvih bolesnika,a da je jedan od njih nadaleko poznat doticni gospodin"CAMAC"I stvarno samo bolestan um moze ovako nesto izmisliti za stadion i igru Sarajeva i Olimpika i Gracica da dodzu do stadina na Otoci.Molim osobe koje ga znaju da mo pomognu! :oops:
Camac ti moze biti ucitelj,profesor "konjino" ..
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 11 mar 2010, 12:09

čamac je napisao/la:
maltasa je napisao/la:
Eh eto Nijaz je jarane čuveni sportski randik, čuveni reprezentativac bivše države, odigro 6 tekmi za reprezentaciju svijeta skupa sa Šumanom. Taj poljoprivrednik što ga spominješ makar je lopte igr'o.
Mojne matere ti. Razumijem ja tebe jer čiju čorbu kusaš njegovu pjesmu pjevaš. Daj ba kakav Olimpik, svima je jasno o čemu se ovdje radi. Napravite fuziju nakon što padne ova pitarska uprava (jedna od najgorih od 46.) i mirna Bosna. Čala trener, Prki pomočni, a može i umjsto Čale. Gore svakako ima 12-13 igraća (vjerovatno dogovoreno) i to je to. Pusti priču o trećem prvoligašu, razvoju sporta itd. Ako uspijete klapiti još onu zemlju dole sa stadionom ostvariće se decenijski pitarski san o svom stadionu i sve je jasno. Perfidna igra, nema šta, ali mora se priznati donro smišljena.
Hahaha koji kompleksas,pa jadnice jedan opsjednut si Sarajevom,idi se lijeci idiote.Gledaj svoj jadni klub kani se nas majmune jedan,ovdje se predstavaljas kao jedan od starijih a visis na forumu to mi dovoljno govori o tebi.

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 11 mar 2010, 12:16

čamac je napisao/la:
maltasa je napisao/la:
Vidi brate to što je taj vaš istaknuti nogometaš (vi ste ono Nk ???) postigao u svojoj bogatoj karijeri bolje je ne spominjati jer to nema veze sa životom to što je on igrao i kako je igrao. Gdje je Šuman igrao i šta je radio i to me ne interesuje. Što se tiče čorbe ja svoju kusam hvala dragom Bogu, a čiju ti kusaš niti znam a i ne želim da te pitam jer je to tvoje privatno i ne interesuje me.

Sad za ovaj drugi dio. Neki dan sam ti fino rekao ako poželi Gracić može sutra da zavrne pipu i gotovo, ako želi da se sjedini sa Sarajevom odluči nadje interes i sjedini se, ako želi može još dok god ga zdravlje služi (a mlad je ima još vremena za njega), da vodi Olimpik. I najvažnija stvar je ako želi .... Njegovo privatno ima pravo da radi šta hoće i kada hoće i kako hoće. Jednako kao i pto ima pravo da izjavi za koga navija, koga simpatiše i koga ne... Te priče zavjera, stadiona, fuzija, su rekla-kazala i jedino što mogu da shvatim iz vaših postova je da se radi samo o strahu od povratka NG u Sarajevo... Ali zbog strahova ne treba se iskaljivati po forumiama nego otići zatražiti stručnu pomoć, dok nije kasno

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 11 mar 2010, 12:28

Eh sta bih dao da Olimpik bude prvak. Covjek se trudi sto se ne moze reci za mnogo drugih ljudi oko njihovih klubova.

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 11 mar 2010, 12:32

Ma cova je pacenik vidis sta o njemu pisu forumasi lazov ,kontras ,sve sto raja nevoli ,jar nije problem navijati za drugog ,ali lagati,petljati ,mjenjati nickove to je bolesno.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 11 mar 2010, 12:42

maltasa je napisao/la:Vidi brate to što je taj vaš istaknuti nogometaš (vi ste ono Nk ???) postigao u svojoj bogatoj karijeri bolje je ne spominjati jer to nema veze sa životom to što je on igrao i kako je igrao. Gdje je Šuman igrao i šta je radio i to me ne interesuje. Što se tiče čorbe ja svoju kusam hvala dragom Bogu, a čiju ti kusaš niti znam a i ne želim da te pitam jer je to tvoje privatno i ne interesuje me.

Sad za ovaj drugi dio. Neki dan sam ti fino rekao ako poželi Gracić može sutra da zavrne pipu i gotovo, ako želi da se sjedini sa Sarajevom odluči nadje interes i sjedini se, ako želi može još dok god ga zdravlje služi (a mlad je ima još vremena za njega), da vodi Olimpik. I najvažnija stvar je ako želi .... Njegovo privatno ima pravo da radi šta hoće i kada hoće i kako hoće. Jednako kao i pto ima pravo da izjavi za koga navija, koga simpatiše i koga ne... Te priče zavjera, stadiona, fuzija, su rekla-kazala i jedino što mogu da shvatim iz vaših postova je da se radi samo o strahu od povratka NG u Sarajevo... Ali zbog strahova ne treba se iskaljivati po forumiama nego otići zatražiti stručnu pomoć, dok nije kasno
Samo dvije zamjerke .. :)

1. Nismo NK, i ako smo jedan kratki, ali bas kratki dio (skoro neprimjetni) postojanja bili.
2. "Vasih postova" - Zar u mnozini? Koliko ja vidim samo se Camac raspravlja oko Olimpika pa se moze pisati tvojih umjesto vasih ... ;)

Ugodan dan i nastavite sa iznosenjem misljenja .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 11 mar 2010, 12:54

Stole iz Bora je napisao/la:
maltasa je napisao/la:Vidi brate to što je taj vaš istaknuti nogometaš (vi ste ono Nk ???) postigao u svojoj bogatoj karijeri bolje je ne spominjati jer to nema veze sa životom to što je on igrao i kako je igrao. Gdje je Šuman igrao i šta je radio i to me ne interesuje. Što se tiče čorbe ja svoju kusam hvala dragom Bogu, a čiju ti kusaš niti znam a i ne želim da te pitam jer je to tvoje privatno i ne interesuje me.

Samo dvije zamjerke .. :)

1. Nismo NK, i ako smo jedan kratki, ali bas kratki dio (skoro neprimjetni) postojanja bili.
2. "Vasih postova" - Zar u mnozini? Koliko ja vidim samo se Camac raspravlja oko Olimpika pa se moze pisati tvojih umjesto vasih ... ;)

Ugodan dan i nastavite sa iznosenjem misljenja .. 8-)

Izvinjavam se ako sam nekoga uvrijedio :)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 11 mar 2010, 12:59

Lijep gest ... :mrgreen:
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 11 mar 2010, 13:10, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 11 mar 2010, 13:06

Stole molim te da mi odgovoris jeli Zeljo N.K ,ili Fk ?Ja stvarno neznam jer potparol Zelje gos. Gojer zove N.K.Zeljo,a isto tako Bukal,Katalinski, a nisu ni rijetke šahovnice.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 11 mar 2010, 13:13

cena je napisao/la:Stole molim te da mi odgovoris jeli Zeljo N.K ,ili Fk ?Ja stvarno neznam jer potparol Zelje gos. Gojer zove N.K.Zeljo,a isto tako Bukal,Katalinski, a nisu ni rijetke šahovnice.
Izgleda da ljudima treba crtati neke stvari da bi shvatili.

http://www.fkzeljeznicar.com/

Ovo je SLUZBENI web site koji su obnovili iz KLUBA zajedno sa grupom navijaca koji su dali svoje znanje besplatno. Jeli pise nkzeljeznicar ili fkzeljeznicar?

To sto Gojer pa i Bukal i Katalinski govore nogomet a ne fudbal je stvar politike i njihovog izbora.

Sahovnice? Gdje su?
AMAR OSIM

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 11 mar 2010, 13:18

Zašto je uopšte bitno jesmo li FK ili NK? Jadan onaj kome to smeta, il' kad nas zovu ustašama kad im Huljev ili Guvo zapapre :)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 11 mar 2010, 13:18

cena je napisao/la:Stole molim te da mi odgovoris jeli Zeljo N.K ,ili Fk ?Ja stvarno neznam jer potparol Zelje gos. Gojer zove N.K.Zeljo,a isto tako Bukal,Katalinski, a nisu ni rijetke šahovnice.
Jos i ovo da cujem...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 11 mar 2010, 13:30

Stole ja nikad u svom zivotu nisam cuo da potparol u svijetu govori po svom nahodzenju,i vodi neku svoju politiku ,a ne interes firme-kluba kojeg zastupa.Ono sto poptparol govori i saopstava to je i politika kluba koja ga je postavila.Molim te prati njegove istupe pa se javi.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 11 mar 2010, 13:35

cena je napisao/la:Stole ja nikad u svom zivotu nisam cuo da potparol u svijetu govori po svom nahodzenju,i vodi neku svoju politiku ,a ne interes firme-kluba kojeg zastupa.Ono sto poptparol govori i saopstava to je i politika kluba koja ga je postavila.Molim te prati njegove istupe pa se javi.
Sa tim potparolom sam pricao oci u oci i znam sta ti govorim. On ne govori po svom nahodjenju i ne vodi neku svoju politiku nego jednostavno govori jezikom hrvatskog naroda u BiH. To kako on prica nema veze sa tim koju politiku i ciju politiku vodi. To su dvije razlicite stvari.

Uzmi primjer hrvatskih i bosnjackih politicara u FBiH. Primjer novinara na FTV. Jedni kazu nogomet a drugi fudbal, jedni nazocan a drugi prisutan, itd itd. Jeli oni vode svoju politiku ili je to samo vrsta govora? Imaju istok urednika i rade za istu firmu. U pitanju je jezik!

Nego, gdje su sahovnice .. ?
AMAR OSIM

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 11 mar 2010, 13:44

Sjecam se derbija sa Sarajevom sahara je bila na jugu i to kao donjela torcida.Drugo dnevnik i klub nemaju veze jedno sa drugim.Niko nikom nemoze zabraniti da prica na svom jeziku i to je za mene uredu isto sto mi je u redu da Gojer kaze prigoda,ili zaledze,ali nemoze izgovarati kao potparol N:K ,jer ako je kao F:K registrvan onda tako mora izgovarati.Nikad nisam na sportskoj emisiji cuo da je neko rekao N.K:Sarajevo.

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 11 mar 2010, 13:49

Moram ti jos reci da zbog naklonisti Zelje prema Hrvatskom korpusu i mjenjanja u N.K pa vracanja i sta jos ne pa do zastave sa šahovnicom doslo je kasnije i do paljenja Hrvatske zastave pa onda opet frka.Ima tu nesto treba priznati.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.