Mensur Mujdža
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Nerminovic
- Kontakt:
Re: Mensur Mujdža
Dobro je onaj Nerko rekao, ah?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Kakve to veze ima genijalac. Pa da Mujdza igra svaku petu a ne svaku drugu jos uvijek je svemirski brod za Avdiju. I trebao je biti starter protiv Kipra jer je jedan od nasih 11 najboljih igraca.zgembo89 je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Ponovo je na klupi.to je to bez obzira koliko mi nesto pricali protiv Susica cinjenica je Mujdza i Salihovic ne mogu da uvezu 2-3 utakmice u kontinuitetu...
Ima opravdanje Susic kad ne stavi nekog igraca u prvih 11 zato sto nije standardan ili rijetko igra u svom klubu i to je prihvatljivo za mene jer znam da nije isto igrati i ne igrati bez obzira relacija Frajburg HAjduk..
Avdija je zatvorio lose onaj centarsut ali i Mujdza bi crko za 50min da ide gore dole pa bi ga popljuvali dakle tu je vise do formacije..Ne slazem se da je od najboljih do meca sa FRancuskom i one povrede je bio
nakon one pauze on je prosjecan
Avdija je zatvorio lose onaj centarsut ali i Mujdza bi crko za 50min da ide gore dole pa bi ga popljuvali dakle tu je vise do formacije..Ne slazem se da je od najboljih do meca sa FRancuskom i one povrede je bio

Avdija je poluigrac kojega je grijeh dovoditi u ikakve veze sa Mensurom. Mercedes doduse stariji i volovska zaprega. To bi bio odnos snaga. Avdija u reprezentaciji je izrugivanje sa zdravim razumom. I u Hajduku je bruka a o repci je suvisno i govoriti.
dubrovnik je napisao/la:Mercedes doduse stariji i volovska zaprega. To bi bio odnos snaga.

Dubrovnik ubo si samo tako, ko je shvatio shvatio ko nije djaba mu crtati.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
I poslije Francuske on je imo super utakmica Grčka Latvija
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Jedan od 5 najvažnijih igrača u repki, pravi bek,sramota je porediti ga sa avdijom koji svakako i nije pravi bek već krilo.
- Nerminovic
- Kontakt:
Bürki - Günter, Kempf, Torrejon, Sorg - Mehmedi, Darida, Schuster, Schmid - Philipp, Frantz.

BackSpace United
BackSpace United
Hebemu sve, pa na kraju ce tele stavit Avdiju u prvih 11. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Nerminovic
- Kontakt:
Nisam od juce sto se tice fudbala, rekao sam ja pa' vi slusajte ako hocete.BIHfan je napisao/la:Hebemu sve, pa na kraju ce tele stavit Avdiju u prvih 11.

BackSpace United
BackSpace United
Odlična partija. Naklon do poda. šunjić i on zaustavili i velikog Balea kad je bio ljevo.

Ti si BRUKA I SRAMOTA, stidi se. Mujdza je dokazao danas da je 1000 x bolji igrac od Avdije. To se ne moze ni porediti nikako. Par ljudi ovdje u narodu poznati kao "Jurisnici" su pljuvali Mujdzu jer su mislili da postoji mogucnost da zaigra Avdija nebi li tako opravdali selektorov potez. Neka vas je stid jos jednom jer vi obraza nematezgembo89 je napisao/la:Ima opravdanje Susic kad ne stavi nekog igraca u prvih 11 zato sto nije standardan ili rijetko igra u svom klubu i to je prihvatljivo za mene jer znam da nije isto igrati i ne igrati bez obzira relacija Frajburg HAjduk..
Avdija je zatvorio lose onaj centarsut ali i Mujdza bi crko za 50min da ide gore dole pa bi ga popljuvali dakle tu je vise do formacije..Ne slazem se da je od najboljih do meca sa FRancuskom i one povrede je bionakon one pauze on je prosjecan

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 okt 2014, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Kakva razlika imati Mujdžu i Avdiju..Momak je drzao citavu stranu sam i nije se primjetilo, ima osjecaj kad treba otici naprijed, kad ostati u odbrani, al vjerovatno nas ocekuje igranje Avdije u utorak jer ce Mujdza bit "umoran". Safetova zadnja utakmica je u utorak i on ce to pokusati iskoristiti, u prvoj postavi ce bit i Avdija i Hadzic i TSS i nek budu ubice nas Belgijanci al onda seljacina odlazi
pola tima !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
ostani zdrav, koliko nam samo značiš

Pitanje je moze li izdrzat dvije tekme u 4 dana. A i da moze, Safet bi mogao rec da ne moze, pa da gurne Avdiju. Treba mu 75% utakmica za vizu.
Onaj Taylor je trebao dobit crveni karton. Onaj prvi start je sam po sebi izmedju zutog i crvenog, a drugi je cisti zuti.

Onaj Taylor je trebao dobit crveni karton. Onaj prvi start je sam po sebi izmedju zutog i crvenog, a drugi je cisti zuti.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
milina kad igra
Pretrnuo sam kod ona dva starta nad njim, meni lično jedan od najdražih igrača naše repke. Da ga povrede nisu yebale, gdje bi mu bio kraj.
Da ga nije Malouda onako faulirao protiv Francuske igrali bi mi i EP. Jedan od boljih igraca steta da sudija nije juce dao crveni onoj pickici iz Walesa. Nadam se da mu je Mensur ili neko drugi vratio poslje za onakve faulove. I jos su neki ( a nije ih malo ) imali obraza porediti njega i Avdiju. Kao Mujdza nije standardan i "logicno" je da on igra umjesto jednog Mujdze koji nemoze biti starter ni u "jednom" ( po njima ) FreiburguAmirBvB je napisao/la:Pretrnuo sam kod ona dva starta nad njim, meni lično jedan od najdražih igrača naše repke. Da ga povrede nisu yebale, gdje bi mu bio kraj.

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAZIN, Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot] i 27 gostiju.