FK Drina Zvornik

drinamen
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la drinamen » 13 nov 2010, 17:33

ekii je napisao/la:Nadam se da se necete ljutiti ovo sto cu napisati,ali gore od ekipe Drine na Kosevo nije dosla! :idea: Cestitamo na bodu mada su vam nudili tri (3) ,ali vi jednostavno niste imali kvalitete da date gol za pobjedu mada nam je poraz trebao ko hljeb! :oops:
Tjah nama je i bod ko kuća. Činjenica je da nama fale kvalitetni napadači i siguran sam da će na tome poraditi na polusezoni. Da imamo dva dobra napadača imali bi sigurno 7-8 bodova više. Ali šta je tu je. Hvala na čestitkama i želim da se riješite bagre i vratite Sarajevo na staze uspijeha. Ne dajte da vas ugase.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 nov 2010, 18:23

Cestitke na veoma vaznom bodu u borbi za opstanak,uspeli ste u nameri da probate ostati neporazeni.
Ovo je veoma bitan bod za nastavak sezone i treba ga potvrditi u sledem kolu.
Dosta dobroga vam je doneo Vojvodic koji je veoma dobar strucnjak,sto je pokazao i predhodnih sezona i sa Sutjeskom a i sa Proleterom je dobro igrao i mislim da ce uspeti ostaviti Drinu u ligi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 13 nov 2010, 18:50

ekii je napisao/la:Nadam se da se necete ljutiti ovo sto cu napisati,ali gore od ekipe Drine na Kosevo nije dosla! :idea: Cestitamo na bodu mada su vam nudili tri (3) ,ali vi jednostavno niste imali kvalitete da date gol za pobjedu mada nam je poraz trebao ko hljeb! :oops:
Izvini što i ja tebi ovo kažem ali od kako je počela ova sezona Sarajevo po meni igra najgori fubal, to nije nikakva kontra tebi, ako pratiš moje komentare vidječeš da sam to pisao i prije mjesec, sedam dana a i juče... Drina je došla sa samo jednom željom, da osvoji bod i ne znam šta je tu čudno, evo upravo sad sam bio sa njima, organizovali smo im doček i momci su više nego srećni zbog boda, isto tako kažu da su stekli utisak da su navijači Sarajeva navijali za njih a ne za Sarajevo...
Devil je napisao/la:Cestitke na veoma vaznom bodu u borbi za opstanak,uspeli ste u nameri da probate ostati neporazeni.
Dosta dobroga vam je doneo Vojvodic koji je veoma dobar strucnjak,sto je pokazao i predhodnih sezona i sa Sutjeskom a i sa Proleterom je dobro igrao i mislim da ce uspeti ostaviti Drinu u ligi.
Jbg. uprava se htjela riješiti Mileta Milanovića, prošlog trenera, odmah na početku, kad se sastavljao tim za sledeću sezonu ali nisu čovjeka htjeli dirati jer je bio zaslužan što je Drina ušla u PL i tako, ali realno svi su bili za njegovu smjenu, od navijača do igrača, Vojvodić je uveo disciplinu u tim što je najbitnije, gledam ih maloprije, kad su se vratili, vuku se ko prebijeni, koliko su istrošeni, i neka treba da ostave srce na terenu i da dobro natope dres ako žele da ostanu u ligi.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 13 nov 2010, 18:57

drinamen je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:haj ti polako i drekni par puta SAMPIONI u pon. vam je neradni dan
A gigant je gigant u krizi ili bez nje..za tvoju info kad je derbi na KOSEVU inkasira se cistih para 60 -70 milja KM sto u svakom slucaju predstavlja pola vaseg god budjeta.
A Boze moj u citavoj federaciji i rs se krade pa i u nasem gigantu !!!
Tebi je kanda namjera da poniziš fk Drina. Ne nismo šampioni,ima još mnogo toga što se treba ispravljati,i ulaganja od infrastrukture do igrača ali mi smo mali klub iz malog grada i ovo je sad za sad dovoljno.
sve razumijem ali ne i ovo KANDA

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 13 nov 2010, 19:03

FCS-FCS je napisao/la:
drinamen je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:haj ti polako i drekni par puta SAMPIONI u pon. vam je neradni dan
A gigant je gigant u krizi ili bez nje..za tvoju info kad je derbi na KOSEVU inkasira se cistih para 60 -70 milja KM sto u svakom slucaju predstavlja pola vaseg god budjeta.
A Boze moj u citavoj federaciji i rs se krade pa i u nasem gigantu !!!
Tebi je kanda namjera da poniziš fk Drina. Ne nismo šampioni,ima još mnogo toga što se treba ispravljati,i ulaganja od infrastrukture do igrača ali mi smo mali klub iz malog grada i ovo je sad za sad dovoljno.
sve razumijem ali ne i ovo KANDA
E jbg kako sda ti sad objasnim? Očigledno recimo.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 13 nov 2010, 20:23

Zar nije kanda - valjda?

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 13 nov 2010, 20:35

kako je Vojvodić bio na klupi kad je dobio isključenje na utakmici sa Slavijom, možda će odluku ispoštovati kad nam bude dolazio Zrinjski, tada će biti na tribini sa Vukovima :D

slika

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 13 nov 2010, 20:36

B o X je napisao/la:
Izvini što i ja tebi ovo kažem ali od kako je počela ova sezona Sarajevo po meni igra najgori fubal, to nije nikakva kontra tebi, ako pratiš moje komentare vidječeš da sam to pisao i prije mjesec, sedam dana a i juče... Drina je došla sa samo jednom željom, da osvoji bod i ne znam šta je tu čudno, evo upravo sad sam bio sa njima, organizovali smo im doček i momci su više nego srećni zbog boda, isto tako kažu da su stekli utisak da su navijači Sarajeva navijali za njih a ne za Sarajevo...

Pa ja sam vam vec napisao da je Drina imala vjetar u leda od Hordi i da je izjednacujuci gol popracen zvizdukom.Ne znam mozda ste danas imali los dan ,ali ste bili jako losi na Kosevu iamo sam utisak da je Sarajevo moglo vam zabiti kad je htjelo ali....Slazem se sa tobom da Sarajevo cijelu ovu sezonu igra lose ,a da je to tako vidi se na tabeli tek smo na drugom mjestu,a Borac nam bjezi nekih osam bodova.Zelim Vam srecu i da opstanete u ligi mada ovakvom igrom tesko! :idea:

Devil je napisao/la:Cestitke na veoma vaznom bodu u borbi za opstanak,uspeli ste u nameri da probate ostati neporazeni.
Jbg. uprava se htjela riješiti Mileta Milanovića, prošlog trenera, odmah na početku, kad se sastavljao tim za sledeću sezonu ali nisu čovjeka htjeli dirati jer je bio zaslužan što je Drina ušla u PL i tako, ali realno svi su bili za njegovu smjenu, od navijača do igrača, Vojvodić je uveo disciplinu u tim što je najbitnije, gledam ih maloprije, kad su se vratili, vuku se ko prebijeni, koliko su istrošeni, i neka treba da ostave srce na terenu i da dobro natope dres ako žele da ostanu u ligi.

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 13 nov 2010, 20:50

ekii je napisao/la:
B o X je napisao/la:

Pa ja sam vam vec napisao da je Drina imala vjetar u leda od Hordi i da je izjednacujuci gol popracen zvizdukom.Ne znam mozda ste danas imali los dan ,ali ste bili jako losi na Kosevu iamo sam utisak da je Sarajevo moglo vam zabiti kad je htjelo ali....Slazem se sa tobom da Sarajevo cijelu ovu sezonu igra lose ,a da je to tako vidi se na tabeli tek smo na drugom mjestu,a Borac nam bjezi nekih osam bodova.Zelim Vam srecu i da opstanete u ligi mada ovakvom igrom tesko! :idea:

pa tako ljudi kažu, ja samo prenosim njihovo mišljenje

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 13 nov 2010, 23:18

cestitke na bodu...sretno u nastavku
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 nov 2010, 23:18

cestitkee igracima drine na zasluzenom bodu a zamalo i sva 3 pozzz
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 14 nov 2010, 14:24

evo malo detalja sa utakmice

[youtube][/youtube]

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 14 nov 2010, 14:57

bravo za bod,sretno u nastavku poz iz bl
"JOŠ OD 1926"

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 14 nov 2010, 15:25

Joooj,steta sto im ne uzeste sva tri,sekunde su falile...
Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 14 nov 2010, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 14 nov 2010, 15:58

Dule 078 je napisao/la:Joooj,steta sto ne uzeste sva tri,sekunde su falile...
e jbg. kad su se prepali pobjede, tako je to

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 14 nov 2010, 20:49

Dule 078 je napisao/la:Joooj,steta sto im ne uzeste sva tri,sekunde su falile...
dream on :lol:

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 14 nov 2010, 22:17

Čestitke na bodu protiv Sarajeva.

PS:U subotu dolazimo po 3 boda ;)

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 14 nov 2010, 23:25

Samo ZRINJA je napisao/la:Čestitke na bodu protiv Sarajeva.

PS:U subotu dolazimo po 3 boda ;)
Mi nismo Široki pa da vas pustimo :lol:

Hamas
Kontakt:

Post Postao/la Hamas » 15 nov 2010, 00:26

Trener vam je car, par minuta nakon što je ubacio nekog od igrača u igru ovaj pogriješi, tek će mu trener "**** li ti majku jesam li ti tako reko da se postaviš". :shock: Čulo se nekoliko sočnih psoki upučenih svojim pulenima.

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 15 nov 2010, 00:57

Hamas je napisao/la:Trener vam je car, par minuta nakon što je ubacio nekog od igrača u igru ovaj pogriješi, tek će mu trener "**** li ti majku jesam li ti tako reko da se postaviš". :shock: Čulo se nekoliko sočnih psoki upučenih svojim pulenima.
Pa jeste opasan je,ali ovim našim takav i treba ;)

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.