Tjah nama je i bod ko kuća. Činjenica je da nama fale kvalitetni napadači i siguran sam da će na tome poraditi na polusezoni. Da imamo dva dobra napadača imali bi sigurno 7-8 bodova više. Ali šta je tu je. Hvala na čestitkama i želim da se riješite bagre i vratite Sarajevo na staze uspijeha. Ne dajte da vas ugase.ekii je napisao/la:Nadam se da se necete ljutiti ovo sto cu napisati,ali gore od ekipe Drine na Kosevo nije dosla!Cestitamo na bodu mada su vam nudili tri (3) ,ali vi jednostavno niste imali kvalitete da date gol za pobjedu mada nam je poraz trebao ko hljeb!
FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
Cestitke na veoma vaznom bodu u borbi za opstanak,uspeli ste u nameri da probate ostati neporazeni.
Ovo je veoma bitan bod za nastavak sezone i treba ga potvrditi u sledem kolu.
Dosta dobroga vam je doneo Vojvodic koji je veoma dobar strucnjak,sto je pokazao i predhodnih sezona i sa Sutjeskom a i sa Proleterom je dobro igrao i mislim da ce uspeti ostaviti Drinu u ligi.
Dosta dobroga vam je doneo Vojvodic koji je veoma dobar strucnjak,sto je pokazao i predhodnih sezona i sa Sutjeskom a i sa Proleterom je dobro igrao i mislim da ce uspeti ostaviti Drinu u ligi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Izvini što i ja tebi ovo kažem ali od kako je počela ova sezona Sarajevo po meni igra najgori fubal, to nije nikakva kontra tebi, ako pratiš moje komentare vidječeš da sam to pisao i prije mjesec, sedam dana a i juče... Drina je došla sa samo jednom željom, da osvoji bod i ne znam šta je tu čudno, evo upravo sad sam bio sa njima, organizovali smo im doček i momci su više nego srećni zbog boda, isto tako kažu da su stekli utisak da su navijači Sarajeva navijali za njih a ne za Sarajevo...ekii je napisao/la:Nadam se da se necete ljutiti ovo sto cu napisati,ali gore od ekipe Drine na Kosevo nije dosla!Cestitamo na bodu mada su vam nudili tri (3) ,ali vi jednostavno niste imali kvalitete da date gol za pobjedu mada nam je poraz trebao ko hljeb!
Jbg. uprava se htjela riješiti Mileta Milanovića, prošlog trenera, odmah na početku, kad se sastavljao tim za sledeću sezonu ali nisu čovjeka htjeli dirati jer je bio zaslužan što je Drina ušla u PL i tako, ali realno svi su bili za njegovu smjenu, od navijača do igrača, Vojvodić je uveo disciplinu u tim što je najbitnije, gledam ih maloprije, kad su se vratili, vuku se ko prebijeni, koliko su istrošeni, i neka treba da ostave srce na terenu i da dobro natope dres ako žele da ostanu u ligi.Devil je napisao/la:Cestitke na veoma vaznom bodu u borbi za opstanak,uspeli ste u nameri da probate ostati neporazeni.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
sve razumijem ali ne i ovo KANDAdrinamen je napisao/la:Tebi je kanda namjera da poniziš fk Drina. Ne nismo šampioni,ima još mnogo toga što se treba ispravljati,i ulaganja od infrastrukture do igrača ali mi smo mali klub iz malog grada i ovo je sad za sad dovoljno.FCS-FCS je napisao/la:haj ti polako i drekni par puta SAMPIONI u pon. vam je neradni dan
A gigant je gigant u krizi ili bez nje..za tvoju info kad je derbi na KOSEVU inkasira se cistih para 60 -70 milja KM sto u svakom slucaju predstavlja pola vaseg god budjeta.
A Boze moj u citavoj federaciji i rs se krade pa i u nasem gigantu !!!
E jbg kako sda ti sad objasnim? Očigledno recimo.FCS-FCS je napisao/la:sve razumijem ali ne i ovo KANDAdrinamen je napisao/la:Tebi je kanda namjera da poniziš fk Drina. Ne nismo šampioni,ima još mnogo toga što se treba ispravljati,i ulaganja od infrastrukture do igrača ali mi smo mali klub iz malog grada i ovo je sad za sad dovoljno.FCS-FCS je napisao/la:haj ti polako i drekni par puta SAMPIONI u pon. vam je neradni dan
A gigant je gigant u krizi ili bez nje..za tvoju info kad je derbi na KOSEVU inkasira se cistih para 60 -70 milja KM sto u svakom slucaju predstavlja pola vaseg god budjeta.
A Boze moj u citavoj federaciji i rs se krade pa i u nasem gigantu !!!
Zar nije kanda - valjda?
kako je Vojvodić bio na klupi kad je dobio isključenje na utakmici sa Slavijom, možda će odluku ispoštovati kad nam bude dolazio Zrinjski, tada će biti na tribini sa Vukovima

B o X je napisao/la:Izvini što i ja tebi ovo kažem ali od kako je počela ova sezona Sarajevo po meni igra najgori fubal, to nije nikakva kontra tebi, ako pratiš moje komentare vidječeš da sam to pisao i prije mjesec, sedam dana a i juče... Drina je došla sa samo jednom željom, da osvoji bod i ne znam šta je tu čudno, evo upravo sad sam bio sa njima, organizovali smo im doček i momci su više nego srećni zbog boda, isto tako kažu da su stekli utisak da su navijači Sarajeva navijali za njih a ne za Sarajevo...ekii je napisao/la:Nadam se da se necete ljutiti ovo sto cu napisati,ali gore od ekipe Drine na Kosevo nije dosla!Cestitamo na bodu mada su vam nudili tri (3) ,ali vi jednostavno niste imali kvalitete da date gol za pobjedu mada nam je poraz trebao ko hljeb!
Pa ja sam vam vec napisao da je Drina imala vjetar u leda od Hordi i da je izjednacujuci gol popracen zvizdukom.Ne znam mozda ste danas imali los dan ,ali ste bili jako losi na Kosevu iamo sam utisak da je Sarajevo moglo vam zabiti kad je htjelo ali....Slazem se sa tobom da Sarajevo cijelu ovu sezonu igra lose ,a da je to tako vidi se na tabeli tek smo na drugom mjestu,a Borac nam bjezi nekih osam bodova.Zelim Vam srecu i da opstanete u ligi mada ovakvom igrom tesko!![]()
Jbg. uprava se htjela riješiti Mileta Milanovića, prošlog trenera, odmah na početku, kad se sastavljao tim za sledeću sezonu ali nisu čovjeka htjeli dirati jer je bio zaslužan što je Drina ušla u PL i tako, ali realno svi su bili za njegovu smjenu, od navijača do igrača, Vojvodić je uveo disciplinu u tim što je najbitnije, gledam ih maloprije, kad su se vratili, vuku se ko prebijeni, koliko su istrošeni, i neka treba da ostave srce na terenu i da dobro natope dres ako žele da ostanu u ligi.Devil je napisao/la:Cestitke na veoma vaznom bodu u borbi za opstanak,uspeli ste u nameri da probate ostati neporazeni.
pa tako ljudi kažu, ja samo prenosim njihovo mišljenjeekii je napisao/la:B o X je napisao/la:Izvini što i ja tebi ovo kažem ali od kako je počela ova sezona Sarajevo po meni igra najgori fubal, to nije nikakva kontra tebi, ako pratiš moje komentare vidječeš da sam to pisao i prije mjesec, sedam dana a i juče... Drina je došla sa samo jednom željom, da osvoji bod i ne znam šta je tu čudno, evo upravo sad sam bio sa njima, organizovali smo im doček i momci su više nego srećni zbog boda, isto tako kažu da su stekli utisak da su navijači Sarajeva navijali za njih a ne za Sarajevo...ekii je napisao/la:Nadam se da se necete ljutiti ovo sto cu napisati,ali gore od ekipe Drine na Kosevo nije dosla!Cestitamo na bodu mada su vam nudili tri (3) ,ali vi jednostavno niste imali kvalitete da date gol za pobjedu mada nam je poraz trebao ko hljeb!
Pa ja sam vam vec napisao da je Drina imala vjetar u leda od Hordi i da je izjednacujuci gol popracen zvizdukom.Ne znam mozda ste danas imali los dan ,ali ste bili jako losi na Kosevu iamo sam utisak da je Sarajevo moglo vam zabiti kad je htjelo ali....Slazem se sa tobom da Sarajevo cijelu ovu sezonu igra lose ,a da je to tako vidi se na tabeli tek smo na drugom mjestu,a Borac nam bjezi nekih osam bodova.Zelim Vam srecu i da opstanete u ligi mada ovakvom igrom tesko!![]()
cestitke na bodu...sretno u nastavku
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
cestitkee igracima drine na zasluzenom bodu a zamalo i sva 3 pozzz
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
evo malo detalja sa utakmice
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Joooj,steta sto im ne uzeste sva tri,sekunde su falile...
Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 14 nov 2010, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
e jbg. kad su se prepali pobjede, tako je toDule 078 je napisao/la:Joooj,steta sto ne uzeste sva tri,sekunde su falile...
dream onDule 078 je napisao/la:Joooj,steta sto im ne uzeste sva tri,sekunde su falile...

-
Čestitke na bodu protiv Sarajeva.
PS:U subotu dolazimo po 3 boda

Mi nismo Široki pa da vas pustimoSamo ZRINJA je napisao/la:Čestitke na bodu protiv Sarajeva.

Trener vam je car, par minuta nakon što je ubacio nekog od igrača u igru ovaj pogriješi, tek će mu trener "**** li ti majku jesam li ti tako reko da se postaviš".
Čulo se nekoliko sočnih psoki upučenih svojim pulenima.

Pa jeste opasan je,ali ovim našim takav i trebaHamas je napisao/la:Trener vam je car, par minuta nakon što je ubacio nekog od igrača u igru ovaj pogriješi, tek će mu trener "**** li ti majku jesam li ti tako reko da se postaviš".Čulo se nekoliko sočnih psoki upučenih svojim pulenima.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.