pa malo koristi moc koju imas na forumu, i sta se ti imas raspravljati sa levatima......samo ga malo na hladjenje posaljes i mirna BosnaItalia je napisao/la:uvijek si pametan bio

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
pa malo koristi moc koju imas na forumu, i sta se ti imas raspravljati sa levatima......samo ga malo na hladjenje posaljes i mirna BosnaItalia je napisao/la:uvijek si pametan bio
slobodnoItalia je napisao/la:ajde odoh tebe banovati da vidim radil mi funkcija![]()
a znas sta je najgore nisam bio u sa,a jos vremenska razlika i ja pojma nisma imo,dodjem u net klub u 8 po tamosnjem vremenu,kad gledam tekma u pola 10 reko sta je ovo,danisu pomakli termin,i rece mi menager pa tek je pola 8 po nasem,ja se sjebo i nisma imo love mogo igrat smao prvo pol,al eto itu smo sansi promasili,bice bolje sljedeca godina je zestokaItalia je napisao/la:zasto sam se nadao pobjedi Cartoonsa? jer ako vas pobjede, mogu pobjediti u Zmajeve.. logicno da sam prizeljkivao to![]()
mogli ste ih vi pravo dobiti, gledao sam citavu tekmu.. ali, ali..
Brate moj, kod nas je bilo 5 igraca, ovaj napadac nam nesto vrlo rano, izbacilo ga, i vise se nije vratio, ja sam morao lutati jer gire nikog nije bilo da zabije, moro sam ili naprijed ili nazad ici da osiguram. A brate moj te dvije akcije koje su zavrsile neshvatljivo su Bugs, znam da vjerovatno mislis na ona dva prodora kad sam bio sam na sesnaestercu, i ja stscem "move" a ono igra "high pass"elninho_resTO je napisao/la:a evo gledo sam vam tekmu majka,cijelu i mogu samo rec da nisam odusevljen,lutato puno,a i ti kao najiskusniji povise lutas,koju si poziciju po formaciji igrougl raidersi su sa nijansu bolji,i imaju nekako ljepsu igre tj pokusaje,vi ste samo nabijali i 2 dobre akcije koje su zavrsile neshvtaljivo,stvarno bot poteza koje ni bot nebi odigroo,praticu vas jos,al bice tesko,mozda je i bolje da ostanete u 2 ligi,al ovakvoj kakva je to je bezveze jel kakve fajde igrat protiv botova,fali iskustva tu punoo
Italia je napisao/la:zasto sam se nadao pobjedi Cartoonsa? jer ako vas pobjede, mogu pobjediti u Zmajeve.. logicno da sam prizeljkivao to![]()
pa samire ti mene zbunjujes sv vise i visesamir_tm87 je napisao/la:Italia je napisao/la:zasto sam se nadao pobjedi Cartoonsa? jer ako vas pobjede, mogu pobjediti u Zmajeve.. logicno da sam prizeljkivao to![]()
vidjeces ti jarane u pon kako se cuva pita , jos ako ko bude iz odbrane aktivan u kartonsima cc
elninho_resTO je napisao/la:pa samire ti mene zbunjujes sv vise i visesamir_tm87 je napisao/la:Italia je napisao/la:zasto sam se nadao pobjedi Cartoonsa? jer ako vas pobjede, mogu pobjediti u Zmajeve.. logicno da sam prizeljkivao to![]()
vidjeces ti jarane u pon kako se cuva pita , jos ako ko bude iz odbrane aktivan u kartonsima ccpa negdje cini mi se da sam procito da ces u cartonse a evo jos si u zmaju,
@majka ja se nadam da ce bit bolje,puno bolje
elninho_resTO je napisao/la:pa tako recii,mozda onda cartonsi nesto urade,mada sumnjam,pomeni su zmajevi sampioni,al dej ti napusti sampione
15 mil much muchsamir_tm87 je napisao/la:elninho_resTO je napisao/la:pa tako recii,mozda onda cartonsi nesto urade,mada sumnjam,pomeni su zmajevi sampioni,al dej ti napusti sampione
elninho_resTO je napisao/la:15 mislio sam da je 10,veri mucheto doso ti je ugovor moras jos prihvatit,mogu cartonsi natebe trosit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.