To je prava stvar, da cijela drzava moze gledat.mirza_9 je napisao/la:Naravno, prenose sva tri javna emitera.Cartman je napisao/la:Je li sigurno da ce i FTV prenosit utakmicu?
Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Budi siguran da ce ovi iz rs gledat,mozda hoce al ce navijat za portugalCartman je napisao/la:To je prava stvar, da cijela drzava moze gledat.mirza_9 je napisao/la:Naravno, prenose sva tri javna emitera.Cartman je napisao/la:Je li sigurno da ce i FTV prenosit utakmicu?

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Koga uopste briga za koga ce oni navijati?harry_90 je napisao/la:Budi siguran da ce ovi iz rs gledat,mozda hoce al ce navijat za portugal
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- miralem444
- Kontakt:
nemoze nam niko nista jeci smo od srbije mogu sam da nas mrze oni sto nas nevole...ma mi smo najveci najbolji najludji navijaci na svijetu..iz rs st se mene tice nek navijaju za koga im dusi volja navikli smo mi na to....al cemo slavih aBd...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- velez_mostar
- Kontakt:
U podsvijesti ce svi iz RS-a navijati za nas ,bez obzira sto se pretvaraju da im nije bitno ...to je tako!Uostalom bas nas ono libo racku za koga ce navijati ,evo ja u Mostaru razgovaram sa "navijacima" Hrvatske ,ima ih pravo puno koji bi htjeli sa mnom u Zenicu...uostalom kao sto sam rekao :"libo nas kita"!
Trasimaco je napisao/la:Koga uopste briga za koga ce oni navijati?harry_90 je napisao/la:Budi siguran da ce ovi iz rs gledat,mozda hoce al ce navijat za portugal
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- rob do bagro
- Kontakt:
bas me briga za ove iz RS-a ja znam koja je moja drzava i za koga cu uvijek navijat
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ja znam sigurno koji ce Srbi iz RS navijati za BiH.velez_mostar je napisao/la:U podsvijesti ce svi iz RS-a navijati za nas ,bez obzira sto se pretvaraju da im nije bitno ...to je tako!Uostalom bas nas ono libo racku za koga ce navijati ,evo ja u Mostaru razgovaram sa "navijacima" Hrvatske ,ima ih pravo puno koji bi htjeli sa mnom u Zenicu...uostalom kao sto sam rekao :"libo nas kita"!

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
stvarno ih ima postenih.. ja zivim kako ono mi kazemo "na onoj" i stvarno su (barem ovi koje ja poznajem) ljudi extra.velez_mostar je napisao/la:U podsvijesti ce svi iz RS-a navijati za nas ,bez obzira sto se pretvaraju da im nije bitno ...to je tako!Uostalom bas nas ono libo racku za koga ce navijati ,evo ja u Mostaru razgovaram sa "navijacima" Hrvatske ,ima ih pravo puno koji bi htjeli sa mnom u Zenicu...uostalom kao sto sam rekao :"libo nas kita"!

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
joj mzim ovo raditi al' etorob do bagro je napisao/la:bas me briga za ove iz RS-a ja znam koja je moja drzava i za koga cu uvijek navijat

Potpisujem
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Jeste vi ikad bili u RS? Znate li nekoga odatle osim par likova preko interneta?
Jedino ce Bosnjaci navijat iz RS-a za BiH i mozda neka vrlo mala manjina Srba.
Jedino ce Bosnjaci navijat iz RS-a za BiH i mozda neka vrlo mala manjina Srba.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Vjeruješ da nije sve tako crno. Ima dosta onih koji možda neće na glas reći da navijaju za BiH , ali sigurno im je drago i veseli BiH bar preko sporta. Da se ne vraćam na staru istinitu priču kad je jedan iz BL poslao ss.ba poruku da je gledao Bel-BiH , iako je u isto vrijeme bila tekma Srbije. Mislim da je glupo da opet nastavimo ovu raspravu , jer će se isto na kraju završiti. Onaj ko misli da treba da navija za BiH hvala Bogu, a onaj ko ne misli ko ga **** !harry_90 je napisao/la:Budi siguran da ce ovi iz rs gledat,mozda hoce al ce navijat za portugalCartman je napisao/la:To je prava stvar, da cijela drzava moze gledat.mirza_9 je napisao/la:
Naravno, prenose sva tri javna emitera.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- nidjo_barca
- Kontakt:
joj jebote ti lud pravooNK_CELIK je napisao/la:Joj da hoce mene Ciro pozvati da igram beka i da me ubaci u 85. minuti, da se zaletim Ronaldu sa 30 metara sprintom i da mu uletim klizeci sa obe noge, i to jedna noga u koljeno a druga na zglob stajne noge.....I onda bude jedan od dva scenaria:
-prvi scenario- crveni karton,dozivotna zabrana za mene i Rondalda sa stadiona odvodi hitna ili
-drugi scenario, crveni karton, dozivotna zabrana, Ronaldo ne bude dovoljno povrijedjen, pocne se kofrciti i onda mu ulijecem u gard i kopackom ga u preponu slozim i opalim mu aperkat po onoj ruznoj faci tako da je tehnicki nokaut....Nastaje totalno ludilo na stadionu, na mene nalijecu Nani i Liedson, bjezim malo, odmicem se od slucaja, oni za mnom trce i onda nalijecem na njih, Nanija obaram na pod laktom u zube, Liedsona navlacim na koljeno i opalim ga po zubima, nalijecem na Nanija i udaram na nogama po rebrima.....dodatak: mene odvodi murija sa stadiona, dozivotna zabrana za fudbal, dozivotna zabrana ulaska u EU, BIH vlasti mi oduzimaju pasos.....

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Nije poslao poruku nego je to napisao na forumu da je gledao utakmicu Bel-Bih jer je Srbija igrala dosadan fudbal...Zagor je napisao/la:Da se ne vraćam na staru istinitu priču kad je jedan iz BL poslao ss.ba poruku da je gledao Bel-BiH , iako je u isto vrijeme bila tekma Srbije.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Možda smo pomješali likove. Možda ti misliš na drugog. Ali koliko se sjećam da je jedan poslao poruku ss.ba. Neka oni me demantuju ako sam pogriješio. Čovjek rekao da je na početku sa vremena na vrijeme prebacivo malo tamo malo vamo , te je možda nakon 20-ak minuta ostavio cijelu tekmu BiH. A koliko se sjećam nešto je i rekao ko da mu je srce zaigralo kad je bIh dala gol.RiNo je napisao/la:Nije poslao poruku nego je to napisao na forumu da je gledao utakmicu Bel-Bih jer je Srbija igrala dosadan fudbal...Zagor je napisao/la:Da se ne vraćam na staru istinitu priču kad je jedan iz BL poslao ss.ba poruku da je gledao Bel-BiH , iako je u isto vrijeme bila tekma Srbije.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Ja se sjecam jednom , kad sam bio u RS ,tacnije Lukavica , bosna je igrala protiv neke slabe repke u gostima , da su ljudi u okolnim kaficima sakupljali i spremali da gledaju bh repku:D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ma ja, koga briga? Oni su glupaci i jadni ljudi svakako!Trasimaco je napisao/la:Koga uopste briga za koga ce oni navijati?harry_90 je napisao/la:Budi siguran da ce ovi iz rs gledat,mozda hoce al ce navijat za portugal

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
eee sa čim se vi zamarate
boli nas taki da li će u rs-u navijati za nas

boli nas taki da li će u rs-u navijati za nas

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
poznam momka iz Modriće koi je bio u zenici i belgiji a ide sada za portugal gledati našu i naravno njegovu repku živi u frankfurtu i kapa dole a ima dosta normalnoga svijeta koi gledaju te tekme
Dali je on Bosanski Srbin?KODRO je napisao/la:poznam momka iz Modriće koi je bio u zenici i belgiji a ide sada za portugal gledati našu i naravno njegovu repku živi u frankfurtu i kapa dole a ima dosta normalnoga svijeta koi gledaju te tekme

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.