Ja moram kritikovati ove sto uredjuju teme na pf PL BiH jel je tamo ruglo uci i citati,i nemogu da vjerujem da se pojavljuju likovi koji su banovani 10 puta,i taj isti lik za noc-dan napise 35 postova koji blage veze nemaju sa temom,i naravno taj isti i dalje pise...sad evo sam usao na temu Sarajeva tamo nista nema,standardno rasparava moj tata je jaci od tvog,odem malo na onu tamo temu,isto katastrofa
Jel toliki problem zakljucati teme? i pustiti raju da se ohlade dan -dva,jel kao u pola frke ulijecu moderatori i kao nesto opominju al u sustini to niko ne sljivi,i prica se nastavlja kao da nista nije bilo...iskreno ja sam zbog ovakvih stvari i nekakve visoke granice dopustanja i pisanje sve i svacega davno mislio napustiti forum,al vrlo cesto sam pokusavao zaobilaziti pojedine pf na par dana jel znam sta cu tamo docekati, jel je ocito da se tu situacija nemoze popraviti
Ocito da je najbolje nekad i ne ulaziti par dana i preskociti sve to i ne dati svoj komentar na nesto,pa i ne nervirat se citajuci svakakve gluposti...jel ovo svaki put ide iz krajnosti u krajnost i nikakve ja pomake nevidim,jel znam da pisu sve jedni te isti likovi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".