Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Nešto slično se moglo očekivati poslije 120 minuta u Madridu, naši se vuku po terenu. Crystal je dobar, posebno je dobar "naš" Guehi. 

- wadethegreat
- Kontakt:
Dobar.
Na mišiće onako, poslije svega u Madridu, ovo je odlično.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Prolaz u novo finale FA kupa, ne znam je li to pozitivno kada uzmemo u obzir da smo izgubili zaredom četiri finala domaćih kupova. 

Ja mislim da će ove godine Chelsea oboriti rekord u broju odigranih službenih utakmica (bar klupski). Faliće samo 3 utakmice polufinala i finala LP, ostalo sve što se moglo odigrano ili će biti odigrano.
Trebaće naći termin i za utakmicu sa Manchester Unitedom, koja se trebala igrati za vikend kad se igra finale FA kupa. Mogli su finale komotno staviti kad završi prvenstvo, ionako je SP tek u novembru.
Trebaće naći termin i za utakmicu sa Manchester Unitedom, koja se trebala igrati za vikend kad se igra finale FA kupa. Mogli su finale komotno staviti kad završi prvenstvo, ionako je SP tek u novembru.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
sjajna predstava ekipe nakon epskog gostovnja i 120 min u madridu.
jos jedno finale, domaca nam nesto i ne idu od ruke, valjda ovaj put bude drugacije....
jos jedno finale, domaca nam nesto i ne idu od ruke, valjda ovaj put bude drugacije....
pi.
Loftus cik dobar,to je njegova pozicija neka isturena 8,ne moze tuhel da ga forsira box to box i kao 6,da ocekuje da ore teren kao kante,ali ima zavrsni pas, sut,zna povuce loptu.Opet sa liverpulom da im vratimo za liga kup bice opet napeto ali vreme je uzmemo sada trofej.
Novi termin utakmice protiv Manchester Uniteda je u četvrtak 28.4 ako ne griješim, tu informaciju sam pročitao neki dan.jose je napisao/la: ↑17 apr 2022, 19:46Ja mislim da će ove godine Chelsea oboriti rekord u broju odigranih službenih utakmica (bar klupski). Faliće samo 3 utakmice polufinala i finala LP, ostalo sve što se moglo odigrano ili će biti odigrano.
Zadnja izmjena: TheShed, dana/u 17 apr 2022, 20:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Ma nek ih nabrije uv finalu ko protiv Madrida i to je to.
Sudeci po Tuchelovim izjavama, jako cijeni Cheeka. Ne bi me cudilo da ostane poslije ovih zadnjih par partija, a moram rec da ni ja ne bi imao nista protiv ako bi povratio fragment one forme iz 2018/19 a sudeci po zadnjim igrama, ima u njemu kuveta.ZOGLI je napisao/la: ↑17 apr 2022, 19:58Loftus cik dobar,to je njegova pozicija neka isturena 8,ne moze tuhel da ga forsira box to box i kao 6,da ocekuje da ore teren kao kante,ali ima zavrsni pas, sut,zna povuce loptu.Opet sa liverpulom da im vratimo za liga kup bice opet napeto ali vreme je uzmemo sada trofej.
- Pensioner26
- Kontakt:
Idemo po osvetu 

Kovacic 2 sedmice out min, sreca pa imamo masterpasa Zorzinja, nece se ni primijetiti izostanak
Ocekujem veceras da vratimo Arsenal u zivot kako to obicno radimo zadnjih sezona haha
Ne bi bilo loše, zaželio ih se Bayern u LP. 

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Cudi me da Silva ne pocinje utakmicu nije startao ni proslu
Izbaci tog mutavca zauvek.
Miriše na reprizu od prošle sezone kada je završilo također 0:1.
Aj Alonsa, kakvo napustanje pozicije i amaterizam. 

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Strasno kako Lukaku ne doprinosi nicemu. Frajer isto ko da je neutralan na terenu
Werner je znao bit u katastrofalnoj formi, al jedno se covjeku moglo priznat a to je da je vazda bio ukljucen.
Na Christensena se vec naviklo da kiksa kad je spotlight na njemu, a danas jeste obzirom da pored sebe nema Silve i Rudigera.
Za brata Kantea sam malo zabrinut. U katastrofalnoj formi je u zadnjih mjesec dana.

Na Christensena se vec naviklo da kiksa kad je spotlight na njemu, a danas jeste obzirom da pored sebe nema Silve i Rudigera.
Za brata Kantea sam malo zabrinut. U katastrofalnoj formi je u zadnjih mjesec dana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.