Mislim ide izmjenjeni sastav protiv Mladosti, mogo bi Hajric u napad
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Nastrojeni
- Kontakt:
Pa ne bi valjalo da puno mixa ,treba ovu tekmu ozbiljno shvatiti.
Ma zamjenit cu jer sumnjam da ce igrati.
Ma zamjenit cu jer sumnjam da ce igrati.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma ne ono savrseno smo usli u sezonu,i sad treba na najlakoj utakmici nesto cirkuzati ali eto ima ko misliti o tome

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma ne bih ni ja nista mixao. Imaju vremena i za odmor dovoljno jer se igra u petak, a ima i 5 izmjena da izvedes ako u tom trenutku utakmica bude rezultatski povoljna za nas.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Tako nekako i ja razmisljam,jedino Hajrica staviti od prve minute.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Ovi će se sigurno malo dozvati, ova prva 4 kola su im došla kao neke pripreme. Naravno da ni ne pomišljamo na neku nonšalanciju. Ja bih njih nagazio samo zbog onog šupka mušije i njegovih seljačkih fora kod transfera. Znači nagaziti i trpati koliko god možemo.
Željezničar za život cijeli!
- manijakKladusa
- Kontakt:
Kolika je vjerojatnoca da ce Zec kad bude fit, biti starter. Jer sve ovo nekako fercera i bez njega, a s druge strane prevelik je on igrac za klupe.Bit ce zanimljivo vijdeti sta ce brko tu odluciti. Kako volim kad igramo u petak, to mi je najdrazi termin
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
Ma nikakva zajebancija jako od prve minute,ne treba se opustati niti jednog momenta.SudoHusika je napisao/la: ↑17 avg 2020, 11:08Ovi će se sigurno malo dozvati, ova prva 4 kola su im došla kao neke pripreme. Naravno da ni ne pomišljamo na neku nonšalanciju. Ja bih njih nagazio samo zbog onog šupka mušije i njegovih seljačkih fora kod transfera. Znači nagaziti i trpati koliko god možemo.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ma da hoće makar doći na nivo da može odigrati po 20,30 minuta,značilo bi...manijakKladusa je napisao/la: ↑17 avg 2020, 11:09Kolika je vjerojatnoca da ce Zec kad bude fit, biti starter. Jer sve ovo nekako fercera i bez njega, a s druge strane prevelik je on igrac za klupe.Bit ce zanimljivo vijdeti sta ce brko tu odluciti. Kako volim kad igramo u petak, to mi je najdrazi termin
MOLBA:
Internetom kruži "e mail" koji je kao "klub" uputio svim članovima UO i NO, te Skupštine Kluba, sa tekstom koji nije originalne verzije, niti ima pečat i potpis te memorandum kluba.
Molim sve Željovce da ne nasjedaju na ove podvale od "prijatelja" kluba i dušmana. Molim vas da ovo proslijedite svim našim Željovcima te da se stane u kraj podvalama pred ovaj jako bitan period kluba.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Internetom kruži "e mail" koji je kao "klub" uputio svim članovima UO i NO, te Skupštine Kluba, sa tekstom koji nije originalne verzije, niti ima pečat i potpis te memorandum kluba.
Molim sve Željovce da ne nasjedaju na ove podvale od "prijatelja" kluba i dušmana. Molim vas da ovo proslijedite svim našim Željovcima te da se stane u kraj podvalama pred ovaj jako bitan period kluba.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Daj ba ljozee, pa mladost je ovo , ne moras ovdje panicit

Cuj da se nista ne mixa protiv mladosti

Sigurno ce biti jedno 5 promjena u odnosu na Slobodu
Koliko znam Zec bi trebo nakon reprezentativne pauze da bude spreman
Rodjeni su pitarske picke!
Neka Irfoni, sto je sigurno sigurno je 
Ma mi smo se zaebali sto nismo doveli desno krilo. Krpimo se bukvalno tu jedino, a Zec ko ce mu ga znati vise. Tesko se osloniti na njega kao bilo kakvu opciju.

Ma mi smo se zaebali sto nismo doveli desno krilo. Krpimo se bukvalno tu jedino, a Zec ko ce mu ga znati vise. Tesko se osloniti na njega kao bilo kakvu opciju.
Cuj dobro se zajebali
Isto ko da nemamo 4/4 sa gol razlikom 9:1, kakav je garant da je neko drugi igrao krilo umjesto Hajdara da bi bila situacija ista ili bolja?

-
- Kontakt:
Na duze staze odnosno do kraja polusezone. Meni je bolje da je tu pravo krilo nego da Hajdarevic igra poziciju koja mu nije prirodna vise utakmica zaredom. Jedino za sada tu imamo problem da moramo krpiti.
Ja samo kazem sve dok pobjedjujemo i igramo odlicno nema razloga mjenjati Hajdara. Ovo sto je on odigrao u ove cetri tekme je bilo fantasticno. Pa evo i protiv Slobode kako okrenu njihovog beka kod prvog gola, mozes nabrojat na prste jedne ruke krila u ovoj ligi koja to mogu.
Kako god, i ja mislim da treba dovesti neko krilo, i mislim da ce se dovesti, ali ce se taj igrac dobro morati namuciti da makne Hajdara iz prve postave.
Sigurno nece niko biti doveden i odmah igrati u prvoj postavi dok se ne pokaze.
Meni je bila zelja da kazem tako da to krilo dodje do Maccabija odnosno da je vec ovdje, ali kasno je za to sada. Kako god samo da neko dodje tu jer si onda sigurniji za citavu polusezonu da imas neko iskusnije pravo desno krilo u jacim utakmicama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.