Andrea, Aleksandra il u troje, šta je u pitanju

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Andrea, Aleksandra il u troje, šta je u pitanju
I don't kiss and tell
Moze;
Mogao bih ja maci još jednog igrača, registrovat će se i na forum nije belaj. Možda još jedan onda i da imamo 2 lige
Ma može, što više igre to bolje. Meni je intereaantije igrati turnire bilo kakve nego one solo partije.bodi123 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 18:30Ima igrača dosta, ima i jedan na lichessu koji isto hoće da igra s nama ali mu još nije potvrđen account, igrao je nekoliko puta arene, oko 1700 je.
Švicarske ćemo igrati svakako, a može se i liga redovno odigravati. Napravimo dan pauze za ligu i ubacimo švicarski turnir, jer je baš zanimljivo i ako nas bude nekih 12-15 bit će dobra zajebancija. Svi počinjemo meč u isto vrijeme. kad zadnji meč runde završi ide nova runda. Nema uparivanja sa istim igračima kao u arenama... sve daleko bolje.
Nije čitav dan, švicarski od npr. 5 rundi sa 12 igrača traje sat vremena maksimalno, sve riješiš.Wandelanoite je napisao/la: ↑15 jan 2021, 18:32Ma bolje liga, nego citav dan, ja nemam vremena za to, ligu mogu svaki dan odigrati po mec.
Zašto? Stavimo navečer u 8 i do 9 gotovi. Ili od 9 do 10, svejedno. Ta nećemo švicarac igrat 5+3, možemo 3+2.Nail for Real je napisao/la: ↑15 jan 2021, 19:50Taj drugi sistem je ok ako bismo igrali vikendom, radnim danima je tesko organizovati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.