West Ham FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Hoće li West Ham izboriti opstanak?

1. Da
73
86%
2. Ne
12
14%

Ukupno glasova: 85

Tuzla950
Kontakt:

Re: West Ham FC

Post Postao/la Tuzla950 » 31 maj 2012, 13:21

Dobrodošli momci,napokon na mjestu gdje i pripadate 8-)

CMON WEST HAM :!:

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 01 jun 2012, 14:59

Novi gostujući:

slika

slika

Veoma lijepo. Nadam se da će i Villi uraditi podjednako dobro.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 02 jun 2012, 13:34

eh kad se sjetim kad sam mjesao Aston Villu i West Ham :D

nego, Bosingwa i Kalou su napustili Chelsea, bilo bi lijepo kad bi ih WH mogao ugrabiti

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 03 jun 2012, 17:15

Evo čitam, Sky sports objavio da vam Green ide, a da je WHU poslao ponudu za G. Holta iz Norwicha !

E sad, znam da je Sky Sports uglavnom pouzdan izbor, ali ako bi mi neko od vas navijača ovo mogao potvrditi... :D
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 03 jun 2012, 17:20

[youtube][/youtube]

8-)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 08 jun 2012, 12:35

Cekicari kakvo je stanje kod vas,kucaju li na vrata kakva nova pojacanja, ko se sve povezuje sa vama. Cini mi se da je previse tiho poceo kod vas ovaj prelazni rok.

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 11 jun 2012, 20:49

Pa evropsko trenutno, mediji samo o tome pisu :) kad se zavrsi pocet' ce se opet sa glasinama :D
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 12 jun 2012, 20:18

Sam Allardyce was spotted meeting with Juventus directors today, suggesting West Ham want to sign Eljero Elia and Milos Krasic and Fabio Quagliarella...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

High

Post Postao/la High » 13 jun 2012, 01:35

Koji dresovi su za ovu predstojeću sezonu ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 13 jun 2012, 07:48

IlPrincipino je napisao/la:Sam Allardyce was spotted meeting with Juventus directors today, suggesting West Ham want to sign Eljero Elia and Milos Krasic and Fabio Quagliarella...
Bas citam na football-italia, nadam se da ima bar malo istine u ovom'. Bas bi volio vidjeti na Uptonu Eliu i Krasica, mislim da bi nam dobro dosla njihova brzina i prodornost po stranama :D Mada su prosle godine igrali veoma malo, vjerujem da bi se oni veoma brzo snasli kod nas :D
High je napisao/la:Koji dresovi su za ovu predstojeću sezonu ?
Imas gore slike gostujucih dresova, domaci nisu jos gotovi :P

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

TomaZdravkovic
Kontakt:

Post Postao/la TomaZdravkovic » 13 jun 2012, 08:51

Krasic ako vam dodje dobili ste vrhunskog igraca al' nekih pola godine dok ga malo ne procitaju... Takodjer veliki problem mu predstavlja govorna mana jer on ni srpski ne parla dobro....
Elia isto tako je sasvim pristojan igrac i sigurno da ce te imati krila koja su sigurno medju TOP 8 u Engleskoj naravno ako vam ovi dodju....
Mada da bi ste ih doveli morate imati para jer ih Juve u kompletu nece dati sigurno ispod 17-18miliona s obzirom da je na njih potrosio oko 24mil.....
Quagliarellu necete dovoditi to je potvrdio i agent ovog igraca mada bi on bio sigurno najbolje pojacanje od ovih nabrojanih iako su i oni dobri.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 13 jun 2012, 10:10

Pratio sam Juve dosta ove a i ranijih sezona tak' da sam dosta upucen u te igrace :D Krasic kad je dos'o bio jedan od najboljih igraca ali ko sto ti rece dosta je ogranicen, loptu vecinom pruza niz liniju i trk za njom :D kad su ga poceli vec udvajati, tu je nast'o problem :mrgreen: Eliu i nisam zapazio kad je mozda odigr'o 2, 3 utakmice svega. Ali znam ga iz Hamburga kad je bio u strasnoj formi, medjutim sad' nije ni polovica tog Elie nazalost.

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 13 jun 2012, 10:16

Cekicari imali sta kod vas oko transfera i da znate koliko mi je drago sto ste usli u EPL! :D :?
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 13 jun 2012, 14:18

Uprava kaze da ce biti minimum pet pojacanja i da ce krenuti sa potpisima u narednih 7 dana. Potvrdili su da se pregovara sa nekoliko igraca i da su blizu dogovora sa dvojicom kojima je istekao ugovor u Engleskoj :P
RedDevilS je napisao/la:Cekicari imali sta kod vas oko transfera i da znate koliko mi je drago sto ste usli u EPL! :D :?
Nista jos za sad' konkretno, zatisje pred buru :D

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 13 jun 2012, 14:26

http://www1.skysports.com/football/news ... Jussi-deal" onclick="window.open(this.href);return false;

:mrgreen:

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 25 jun 2012, 20:14

Dakle, zasada su potvrđena tri pojačanja, dva golmana, Jaaskelainen i S. Henderson, i jedan defanzivni vezni, Diame iz Wigana. Trenutno se traži napadač a dva najkonkretnija fudbalera su Holt i Castaignos. Tu je još i Elia, koji bi navodno trebao imati ljekarski u srijedu, Jonas Olsson, Gamberini...

Jačanje konkurencije u odbrani bi po meni trebao biti najveći prioritet Sama. Vezni red je najbolji dio ekipe mada bi bilo odlično otkupiti Lansburya, iako je dolaskom Diamea to vjerovatno završeno. Tu je i ovaj Unitedovac Morrison, koji će dobiti šansu. Prioritet su izgleda napadači, iako je taj dio ekipe solidno popunjen. Eventualnim dolaskom Holta i Castaignosa, nogu će izvjesno dobiti Piquionne, dok će igrači poput Searsa na nove posudbe. Ne bi me čudilo ni da Cole ode, s obzirom da je on jedini od trenutnih napadača koji ne može igrati na krilu. Međutim, miljenik je navijača i ne bi smio sada odlaziti.

Ma uglavnom, mislim da West Ham definitivno ima ekipu za siguran opstanak u ligi.

High je napisao/la:Koji dresovi su za ovu predstojeću sezonu ?
Izlazi 29. juna.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Timewriter
Kontakt:

Post Postao/la Timewriter » 29 jun 2012, 16:49

slika
Novi dres West Hama za sezonu 12/13, nije loše mada onaj gostujući izgleda mnogo bolje.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 jun 2012, 09:37

Gallas i Modibo Maiga bi mogli pojačati Čekićare. Prvi bez odštete, dok je za Maigu (znam da je prošle godine Njukaš bio zainteresovan) potrebno izdvojiti oko 5 miliona funti.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 04 jul 2012, 18:30

prica se da su Ćekićari zainteresirani za posudbu Lukakua

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 30 jul 2012, 20:44

Carroll na posudbi uz dogovor da ga West Ham može kupiti za 17 miliona ako ostane u ligi. Pojačanje ili ? :D
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.