Tuzlanski Chat

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Tuzlanski Chat

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 nov 2016, 13:15

avenija je napisao/la:Ne znam kakve su cijene kod vas ali evo daj da uporedimo , ja sam Premium korisnik Telemacha , brzina interneta mi je oko 150 Mbps , imam sve i jedan otkljucan kanal na tv sve silne HBO , cinestare , cinemaxe sve u HD i 7 SportKlubova . Pickboxove (znaci videoteka kao na TV , pregledam neki film nekad ) Uni-fi opcija i telefon kucni sa kojeg imam 200 minuta prema dijaspori i 200 prema mobilnim mrezama i besplatno na sve kucne brojeve - sve 96 maraka .
Sve se to moze pruziti kada se ne posluje po zakonu.

Meni nije bitno hocul imati SK ako cu davati lopovima pare koji te pare nece vratiti drzavi jer tako sami sebi stetimo ..

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 11 nov 2016, 13:18

Pa ti placaj telecomu pa nek imaju isplatit plate onima koje su uhljebili ;)

I kakav porez ne placaju? Otkud si to izvuko :rol:

Svugdje raji odgovara kada dobije bolju uslugu samo et tebi smeta [emoji144]

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 nov 2016, 13:21

Quinlan je napisao/la:Pa ti placaj telecomu pa nek imaju isplatit plate onima koje su uhljebili ;)
To je taj Bosnjacki mentalitet jelda?

Ko je kriv drugima sto nece da se napate u zivotu pa im krivi onda oni koji su se mucili u zivotu na elektrotehnici npr.

Quinlan
Kontakt:

Re: RE: Re: Tuzlanski Chat

Post Postao/la Quinlan » 11 nov 2016, 13:22

tuzlak1987 je napisao/la:
Quinlan je napisao/la:Pa ti placaj telecomu pa nek imaju isplatit plate onima koje su uhljebili ;)

Ko je kriv drugima sto nece da se napate u zivotu pa im krivi onda oni koji su se mucili u zivotu na elektrotehnici npr.
Da da ti meni pricaj kako se zaposljava u telecomu, vidi se da pojima nemas ;)

I nek mi omoguce kvalitetniju uslugu od telemacha prvi cu preci kod njih ;)
Zadnja izmjena: Quinlan, dana/u 11 nov 2016, 13:23, ukupno mijenjano 1 put.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 11 nov 2016, 13:22

sjediste kompanij- sarajevo. ne dolazi u obzir.isto ko i bh telekom. :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 nov 2016, 13:24

Quinlan je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:

Da da ti meni pricaj kako se zaposljava u telecomu, vidi se da pojima nemas ;)
Znam momaka ekstra sposobnih u Telekomu koji su tu dobili posao tako sto su bili medju najboljim studentima na FE.

A Telemach da postuje drzavu i zakonske okvire kao Telecom ne bi mogao sastaviti jedan mjesec poslovanja u plusu. Telecom sve to postuje i isplati svaku marku drzavi te zato mora biti striktniji sa paketima i ponudom.

Telecom bi isto imao SK sve programe da to ne kontrolise mafija iz Srbije i rasporedjuje kome zeli, a Telecomu ne zeli dati te programe.
Zato svaki januar Telemach placa kazne jer krsi propise i svake godine izgubi na sudu jer ih ostali tuze. Samo je lose sto je ta kazna mizerna i oni je odmah uplate, a drugima uskrate programe u ponudi koje oni imaju.

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 11 nov 2016, 13:31

Majke ti pusti suplju znamo svi okvirne tarife zaposljavanja od montazera do call centra, iako su malo i to zakocili u zadnje vrijeme, i.naravno da ce zaposlit na vaznije pozicije strucne ljude nece fizioterapeuta jbg mora se i raditi znas vrlo dobro na sta sam mislio ;)

I opet kazem kakav porez? Kako to da niko ne zna za taj porez neplaceni, samo ti?
Mislim yebe mi se za telemach nek se pojavi bolji ja odo na te, ali glupa "bosnjacka" politika telecom je nas pa i nek nas yebe nas je je dno dna ;)

I da ista ta mafija iz srbije tj. konkurentska neda arene telemachu a da ostalima, tako da to kao faktor neki je smjesno spominjat ;)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 nov 2016, 13:39

Quinlan je napisao/la:Majke ti pusti suplju znamo svi okvirne tarife zaposljavanja od montazera do call centra, iako su malo i to zakocili u zadnje vrijeme, i.naravno da ce zaposlit na vaznije pozicije strucne ljude nece fizioterapeuta jbg mora se i raditi znas vrlo dobro na sta sam mislio ;)

I opet kazem kakav porez? Kako to da niko ne zna za taj porez neplaceni, samo ti?
Mislim yebe mi se za telemach nek se pojavi bolji ja odo na te, ali glupa "bosnjacka" politika telecom je nas pa i nek nas yebe nas je je dno dna ;)

I da ista ta mafija iz srbije tj. konkurentska neda arene telemachu a da ostalima, tako da to kao faktor neki je smjesno spominjat ;)
Arena ce biti pustena Telemachu odmah cim Telemach ostalima pusti SK, to je pat pozicija i proizvedena zbog njih jer oni prvi nece da puste SK.

Mene interesuje na koji nacin oni dodju do HBO i to besplatno da imas npr, a znam od covjeka iz marketinga Telecoma za TK koji je sef nam je rekao na jednom izlaganju da oni mogu biti samo u gubitku kada bi pustili HBO besplatno jer je Telecom sve uredno i po zakonu potpisao uredan ugovor za taj program. Cak kaze da im se ne bi isplatilo niti vracanje sadrzaja, kada fulas neki film da pustis sebi. Pa eto koliko je to skup program za Telecom kada se odradi sve zakonski da oni moraju staviti za takav program da se naplacuje dodatno sto skupo izadje korisniku.

I npr mnogi ne znaju za to koliko Telecom dijeli novca narodu, koliko tu ima donacija nekih.

Za te poreze i ugovore se sve zna samo niko nista ne poduzima kao i za ovo razvodjenje kablova po tudjim stubovima. Slicna stvar kao i za kladionice, plate 20 miliona, a moraju 300.

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 11 nov 2016, 13:43

Pa dobra poslovna politika, njima se isplati dati hbo kada te uzmu na 24 mjeseca paket 80-100km, ne kontam.kako je to kradja, ko je kriv telecomu sto su nesposobni?
Po tebi ispade ovi kradu hbo kanale ili sl. Hahaha
Pa i kod telemacha u vecini paketa ako hoces dodatno placas hbo, ali ti vidi se to ni ne znas nego lupas :rol:

Logika ti je vrhunska, ovi nude vise i bolje i radi toga su lopovi, valjda normalnom logikom znaci da su sposobniji od telecoma ;)

I arena nece biti pustena na telemach kada ovi daju sk jer se bht ne pita oko toga to je svadja iz srbije ;)

I za poreze bgm samo ti znas tj. bubas neku svoju teoriju koja veze sa vezom nema ;)

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 11 nov 2016, 14:01

Jesi li normalan da branis Telekom :rol:

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 11 nov 2016, 15:41

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jesi li normalan da branis Telekom :rol:
I ja evo citam i ocima ne vjerujem... Kao neko ko je odredjeni period zivota radio od kuce i zaradjivao hljeb na internetu cu ti reci da sam prvom prilikom pobjegao od Telecoma ko djavo od krsta. Em su skupi, em ako imas neki problem, najebo si ko zuti jer ih nema po sedmicu dana. A problemi su cesti i nesnosljivi. Zena mi trenutno radi od kuce na TXTV netu i rijetko kad ima problema, a i da ima eto njih odmah sutra da rijese. Znaci, nemoj dzaba braniti neodbranjivo.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 nov 2016, 16:07

U akciji "Pravda" uhapsena bivsa supruga Husrefa Musemica. Ocekujem da to lijepo obrazlozi Sloboda72. :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 12 nov 2016, 06:25

Sad gledam ovo otvaranje binga ja mase.sza je ono ba :urnebes:
Elem hocu rec dobrr one dvije oko dzaskke ispred binga.pogotiv ona mrka.dobra.al nije ni to.
Zaboravi haha

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 12 nov 2016, 14:58

Sariel je napisao/la:Sad gledam ovo otvaranje binga ja mase.sza je ono ba :urnebes:
Elem hocu rec dobrr one dvije oko dzaskke ispred binga.pogotiv ona mrka.dobra.al nije ni to.
Zaboravi haha
30.000 ljudi :tokralju: :tokralju: :tokralju:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 12 nov 2016, 16:13

Postavio sam neki dan Teaser za novu traku, red je da postavim punu verziju.

Bez puno blebetanja evo linka, uzivajte :)
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 12 nov 2016, 16:28

DoeTz je napisao/la:Postavio sam neki dan Teaser za novu traku, red je da postavim punu verziju.

Nije ti ovo lose [THUMBS UP SIGN] :)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 12 nov 2016, 16:34

SRSlavinovici je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Postavio sam neki dan Teaser za novu traku, red je da postavim punu verziju.

Nije ti ovo lose [THUMBS UP SIGN] :)
Hvalaa brajtoo :thumbup:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 12 nov 2016, 20:10

Beduin je napisao/la:U akciji "Pravda" uhapsena bivsa supruga Husrefa Musemica. Ocekujem da to lijepo obrazlozi Sloboda72. :urnebes:

Napomena: "pendžer" je na hapsani.
Ja volim FK Tuzla City

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 12 nov 2016, 21:51

sloboda72 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:U akciji "Pravda" uhapsena bivsa supruga Husrefa Musemica. Ocekujem da to lijepo obrazlozi Sloboda72. :urnebes:

Napomena: "pendžer" je na hapsani.

:roll: :mrgreen: :urnebes: :roll: :urnebes: :urnebes:
Znaci do suza

Kralj kraljeva

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 nov 2016, 21:55

Sloboda 72... Znaci :urnebes: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.