Virtu4l je napisao/la:Previse se ne vjeruje PLu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Virtu4l je napisao/la:Previse se ne vjeruje PLu
Puše samo po jednoj strani, valjda je Meša vidio pa da to izreguliše. U svakom slučaju, dobili smo dosta igrača sa ovim prijateljskim utakmicama, pa nek priča ko šta hoće.KapitenK je napisao/la:ne znam za vas, ali ja odavno nisam ovako uzivao u igri repke ...
Bravo momci![]()
![]()
Jes da puse po stranama al ko ga ****
Normalno da uzivamo u ovako jednostavnoj igri, bez mudrovanja i pametovanja, samo okomito.KapitenK je napisao/la:ne znam za vas, ali ja odavno nisam ovako uzivao u igri repke ...
Meni je Medo toliko drag igrac a pojma nemam zasto. Zahvalan, ne zali se, i ove momke na kupu odlicno "vodi". Da je samo malo više radio on je mogao imati mnogo blistaviju karijeru. Al o tom po tom.Bihac96 je napisao/la:Valjda je sad pojedincima jasno zašto Hajrovic vec 3 godine ne igra u klubu.Momak glumi igracinu ali u stvarnosti ne zna jednog pasa sastavit.Bitno da se Medunjanin redovno pljuje a momak je naš najpotkovaniji igrač uz Pjanketa.Valjda će ovim zvijezdama sad biti jasno da više ne mogu igrat preko qurca,da su vidjeli da imaju dostojne zamjene.I Mesa je svima podijelio pljuske sa ovim što je odradio u Japanu koje je igrače odveo.
Izraelci..VGS je napisao/la:Ko zajeba Hareta da se obrije
FrancescoTotti je napisao/la:Dame i gospodo
PREMIJER LIGA BOSNE I HERCEGOVINE
Ovaj Hare bez brade mnogo bolji od onoga sa bradomVGS je napisao/la:Ko zajeba Hareta da se obrije
Da. Bekic uopste nije los ovo poluvrijeme. Da ne ureknemo...Rimes87 je napisao/la:Puše samo po jednoj strani, valjda je Meša vidio pa da to izreguliše. U svakom slučaju, dobili smo dosta igrača sa ovim prijateljskim utakmicama, pa nek priča ko šta hoće.KapitenK je napisao/la:ne znam za vas, ali ja odavno nisam ovako uzivao u igri repke ...
Bravo momci![]()
![]()
Jes da puse po stranama al ko ga ****
USTATI PA RECI "PREMIJER LIGA BOSNE I HERCEGOVINE"FrancescoTotti je napisao/la:Dame i gospodo
PREMIJER LIGA BOSNE I HERCEGOVINE
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Hansestadt, invincible1921, NebeskaSila96, Rimes87 i 40 gostiju.