Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Genghis
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Genghis » 04 sep 2009, 20:26

el-fighter je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Pametan je Ciro !!

Stavit ce Supica protiv Armenije ,Begovica protiv Turaka.
Jesil ga to ti zvao da ga pitaš.
Kashike, sine, kashike ... :roll:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 04 sep 2009, 20:58

vrebac86 je napisao/la:evo citam ove vase postove,, i smijem se koja smo mi dusa prodana, ovaj dosao iz engleske i sad ga treba odmah u zizu, pa sta bude? a tebe supicu ko j***, kako vas nije sramota!!!!!!!, kako je branio u klubu to neznam ali u repki je bio solidan, i treba da pocne u armeniji a ako rezultat bude povoljan da ude asmir, i ako se neki igrac koji zasluzuje kao supic proda preko repke pa sta.....??? ..... oni koje se bore na terenu treba im dati sansu!!!! Asmir je mlad i njegovo ce vrjeme doci...... ni nemojte misliti da sam srbin pa stojim iza supica,,,,, ne ja sam musliman!!!!
Kakve veze ima sta si po nacionalnosti,to je irelevantno u ovom slucaju,ovdje se radi o fudbalu vrabac!!!!Pa,po tebi bi onda trebalo i sad Konjicu priliku davat,on je pravi patriota..o cemu bola ti pises,sta ti je ..ovdje se radi o kvaliteti dva golmana o kojima se pise,i treba da igra onaj koji je bolji ,a ne onaj koji je odigrao neke utakmice kad nam je trebao,sta sad???sad nek' nas buse ,samo da ne uvrijedimo Supica..smijesna ti je teorija,Supic je ku.rac od golmana,kanta za nabijanje,svi su to shvatili,mrsnuli ga iz Anothorsisa,branio n'akvom Javoru ...samo to senilni majmun nije shvatio,i ako njega stavi u odnosu na Begovica ,onda je stvarno skroz prolup'o,i nema nam nade!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 sep 2009, 00:05

Rz88 je napisao/la:
fera je napisao/la:ne provaljuj se majke ti. on mijenja fudbalsko drzavljanstvo a to se ne radi putem rijeci kao sto to ti mislis nego postoji citava procedura za to. mora se podnijeti papirologija fifi, mora se cekati na odobrenje i kada dobijes to odobrenje za promjenu drzavljanstva onda ti nema vise mijenjanja. ne znam sto pises o stvarima koje ne znas idi na chat pa tamo nabijaj postove ako ti je do toga stalo.

Okej provalo.
pa hajd mi ti nađi gdje to po pravilima pise da igrac na osnovu date rijeci moze da igra za repku koju hoce i onda ako mu se ne da prilika u prvoj utakmici vrati se nazad u drugu repku !!!!! hajde bombaš!!!
You are someone else I am still right here

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 sep 2009, 00:08

Idi umij se molim te. Ako on nije imao nastupa za našu repku , onda može da bira gdje će, osim ako je već ranije imao nastupa za neki tim. Također imamo i ovo novo pravilo etc. Kako god, dok nema 1 nastup za naš tim, on nije naš igrač, i nisam bombaš, možda jesi ti.

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 05 sep 2009, 00:10

Rz88 je napisao/la:Idi umij se molim te. Ako on nije imao nastupa za našu repku , onda može da bira gdje će, osim ako je već ranije imao nastupa za neki tim. Također imamo i ovo novo pravilo etc. Kako god, dok nema 1 nastup za naš tim, on nije naš igrač, i nisam bombaš, možda jesi ti.
Jarane, igrac moze samo jednom promjeniti sportsko drzavljanstvo.. istrci li na teren ili ne, to nema veze. Asmir je nas, tu vise nema nikakve dileme. :mrgreen:
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 sep 2009, 00:17

Okej, neka mu se sa srećom.

nemam.nick
Kontakt:

Post Postao/la nemam.nick » 05 sep 2009, 00:17

Sportsko državljanstvo se može promijeniti samo jednom.

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 05 sep 2009, 00:29

sto znaci da za Asmira vise ne trebamo brinut, nas je!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 sep 2009, 00:43

Rz88 je napisao/la:Idi umij se molim te. Ako on nije imao nastupa za našu repku , onda može da bira gdje će, osim ako je već ranije imao nastupa za neki tim. Također imamo i ovo novo pravilo etc. Kako god, dok nema 1 nastup za naš tim, on nije naš igrač, i nisam bombaš, možda jesi ti.
jesi lik ccc pa ja ti kazem nađi mi pravilo gdje pise to sto ti pricas, jarane on je imao kanadsko drzavljanstvo i igrao za mlađe selekcije te zemlje i sada samim tim sto je promijenio drzavljanstvo (fudbalsko) on nema vise nikad pravo nastupati za kanadu jer fifa dozvoljava samo jednu promjenu i to stoji i u ovom novom pravilu koje ti spominjes
You are someone else I am still right here

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 sep 2009, 00:44

kao što rekoh, neka mu je sa srećom :roll:

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 05 sep 2009, 21:07

nece ni kod nas zadugo zaigrat jedino ako se supic povredi a jos ako dodze hasagic tek onda pogotovo nece dobit sansu mozda u nekim prijateljskim susretima

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 sep 2009, 02:26

mrzim_ulizice je napisao/la:nece ni kod nas zadugo zaigrat jedino ako se supic povredi a jos ako dodze hasagic tek onda pogotovo nece dobit sansu mozda u nekim prijateljskim susretima
Pa naravno,on je kaparisan.A sad kad mu bude nafaka da brani,branit ce i on jedne godine :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 06 sep 2009, 02:34

Ja neznam po kojim kriterijima vi ocijenjujete golmane.
Hasagic branio i trenutno brani u drugorazrednom klubu iz mocne Turske.
Supic Branio u velikom Javoru a trenutno brani -Kucna radinost
Asmir Brani u nekoj Premier ligi negdje u Nekoj Engleskoj u nekom klubu sto se zove Portsmouth-Nikad cuo ni za ligi ni za klub.

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 06 sep 2009, 02:36

Nemanja je branio samo da bi lakse nasao klub

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 06 sep 2009, 02:45

Šteta što Asmir nije dobio priliku protiv Armenije, čisto da osjeti kako je to braniti u državnom dresu svoje domovine. Da mu Ćiro hoće dati u Zenici, pa makar i zadnju minutu da brani.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 06 sep 2009, 02:55

Navodite činjenice koje su u krajnjoj liniji nebitne.
Jedinica u reprezentaciji se odabere i na osnovu utiska na treningu. Supić je realno zaslužio priliku i iskoristio je protiv Armenije. Čime nas je Begović zadužio?
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 06 sep 2009, 03:13

Babayaro je napisao/la:Navodite činjenice koje su u krajnjoj liniji nebitne.
Jedinica u reprezentaciji se odabere i na osnovu utiska na treningu. Supić je realno zaslužio priliku i iskoristio je protiv Armenije. Čime nas je Begović zadužio?
Mi smo uvijek po svemu jedinstveni u svijetu na golu nam stoji golman koji ni klub nemoze da nadje.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 sep 2009, 03:49

ibrakadabra je napisao/la:
Mi smo uvijek po svemu jedinstveni u svijetu na golu nam stoji golman koji ni klub nemoze da nadje.
Sasvim zadovoljni.Sta mislis jos kad nadze klub sta ce tek onda biti :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 sep 2009, 04:29

harishp je napisao/la:
ibrakadabra je napisao/la:
Sasvim zadovoljni.Sta mislis jos kad nadze klub sta ce tek onda biti :mrgreen:
Inace,James kad ozdravi ovaj opet klupa.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 sep 2009, 05:11

MUFC_for life je napisao/la:
harishp je napisao/la:Inace,James kad ozdravi ovaj opet klupa.
Kad je starac mogao ozdraviti??? Jamesovo vrijeme je proslo. Green i Foster su vec daleko ispred njega.
U repci mozda da iako je Capelo izjavio da jos racuna na njega ali u Portsmothu jos ne.
Mada je skoro izgledno da ce ove sezone 99% ispasti.
Da stvar bude jos smjesnija uzeli su jos i Finca golmana koji isto tako ima blizu 40 :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia, Google Adsense [Bot], kakarut, Kaunas i 31 gost.