FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ako igdje ima, onda u Tuzli ima, pogotovo likovi oko Tuzle (te pvc fabrika, te protekt gume, te ovaj, te onaj, svi oni su usko povezani sa Tuzlom), pojedinci leze na parama.staragarda je napisao/la:Brate, dobar si forumas... Ne lupaj, molim te...u tz imaš NAJMANJE 20 firmi koje vrte MILIONE...Znaci, prijavljeno i plaćen porez... Za neke nisi nikad čuo bar ne većina (deplast, elcom.....)....upali bi na nos kad bi čuli za neke firme i kolike pare vrte ali nisu toliko eksponiranetuzlak1987 je napisao/la:Ma mi bez Azmira i Binga nemamo novca za PL rang. Cinjenica mi nismo grad koji ima jake privatnike. Mi imamo slabije privatnike od Viteza, jace privatnike imaju Jelah i Tesanj pa nemaju klub u PL.
Pa vlasnik Wintoriusa drzi hotel Tuzlu, cak se i povezuje sa UO Slobode, lik pun ko brod i nema kakve poslove ne obavlja. I jos masa takvih koje nema potrebe ovdje spominjati. Ima se para itekako, ali nece se ulaze u Slobodu i sport generalno, nemaju ciste love koju ce obrtati iz mjeseca u mjesec i tu nastaje barijera. Izuzev ovih jeftinih reklama po hiljadu-dvije, od kojih vecu korist imaju same firme koje se reklamiraju, nego Sloboda, jer je to presitna para.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
A zasto svi ti ljudi nisu uz Slobodu?Beduin je napisao/la:Ako igdje ima, onda u Tuzli ima, pogotovo likovi oko Tuzle (te pvc fabrika, te protekt gume, te ovaj, te onaj, svi oni su usko povezani sa Tuzlom), pojedinci leze na parama.staragarda je napisao/la:Brate, dobar si forumas... Ne lupaj, molim te...u tz imaš NAJMANJE 20 firmi koje vrte MILIONE...Znaci, prijavljeno i plaćen porez... Za neke nisi nikad čuo bar ne većina (deplast, elcom.....)....upali bi na nos kad bi čuli za neke firme i kolike pare vrte ali nisu toliko eksponiranetuzlak1987 je napisao/la:Ma mi bez Azmira i Binga nemamo novca za PL rang. Cinjenica mi nismo grad koji ima jake privatnike. Mi imamo slabije privatnike od Viteza, jace privatnike imaju Jelah i Tesanj pa nemaju klub u PL.
Pa vlasnik Wintoriusa drzi hotel Tuzlu, cak se i povezuje sa UO Slobode, lik pun ko brod i nema kakve poslove ne obavlja. I jos masa takvih koje nema potrebe ovdje spominjati. Ima se para itekako, ali nece se ulaze u Slobodu i sport generalno, nemaju ciste love koju ce obrtati iz mjeseca u mjesec i tu nastaje barijera. Izuzev ovih jeftinih reklama po hiljadu-dvije, od kojih vecu korist imaju same firme koje se reklamiraju, nego Sloboda, jer je to presitna para.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Stvarno Slavinovici nisi dobar sa glavom brate nikako.
Kada pisemo da se duguju plate napadas ljude,kada to izadje "javno" ovako opet pljujes ljude jer kritikuju i bune se...lud si definitivno.
Da li samo trolas i zezas se po netu,ili si stvarno toliki ludjak vidjecemo,ali bez zayebancije vecinom vrijedjas i napadas ljude kojima je Sloboda "sve "u zivotu i koji prate klub redovno kako kuci tako i na strani.
Sto se tice clanka, naravno da je istina o tome se i ovdje pise odavno,neka nam je bog na pomoci ljudi ......
Kada pisemo da se duguju plate napadas ljude,kada to izadje "javno" ovako opet pljujes ljude jer kritikuju i bune se...lud si definitivno.
Da li samo trolas i zezas se po netu,ili si stvarno toliki ludjak vidjecemo,ali bez zayebancije vecinom vrijedjas i napadas ljude kojima je Sloboda "sve "u zivotu i koji prate klub redovno kako kuci tako i na strani.
Sto se tice clanka, naravno da je istina o tome se i ovdje pise odavno,neka nam je bog na pomoci ljudi ......
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne diraj mi navijača IDEJE.... Bevbina indoktrinacija idejom... Ono, to je ta Sloboda... Čovjek hem zna hem dobija pare za to....kakvi mi,zaljubljenici kultasolinas je napisao/la:Stvarno Slavinovici nisi dobar sa glavom brate nikako.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Koga ja vrijedjam? Ja koliko vidim samo mene ovdje vrijedjaju, pocevsi od tebesolinas je napisao/la:Stvarno Slavinovici nisi dobar sa glavom brate nikako.

- SRSlavinovici
- Kontakt:
Azmirov kult vlada i dalje, taman sam mislio da se zavjesa skinula sa zamracenih umova, ali nistastaragarda je napisao/la:Ne diraj mi navijača IDEJE.... Bevbina indoktrinacija idejom... Ono, to je ta Sloboda... Čovjek hem zna hem dobija pare za to....kakvi mi,zaljubljenici kultasolinas je napisao/la:Stvarno Slavinovici nisi dobar sa glavom brate nikako.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ima jasta, kod njih uvijek imas sezonskih posto niko ne uzima 

- SRSlavinovici
- Kontakt:
Super, kupicu dvijetuzlak1987 je napisao/la:Ima jasta, kod njih uvijek imas sezonskih posto niko ne uzima

- Beduin
- Kontakt:
Pa ocito je da ne mogu obrnuti pare, nije biznis od kojeg dobijas svaki mjesec, ne zele ljudi da se handre sa sportom, hostaplerima, da zavise od UO, navijaca, igraca, sudija, Saveza, politike i jos mase toga.SRSlavinovici je napisao/la:A zasto svi ti ljudi nisu uz Slobodu?Beduin je napisao/la: Ako igdje ima, onda u Tuzli ima, pogotovo likovi oko Tuzle (te pvc fabrika, te protekt gume, te ovaj, te onaj, svi oni su usko povezani sa Tuzlom), pojedinci leze na parama.
Tek oni rijetki se upuste u to i svaka im cast na hrabrosti i tolikoj ljubavi prema sportu.
Ulagati u klub iza kojeg stoji armija ljudi (desetine hiljada na stadionu), jaka historija, ime, velike mogucnosti i jaka liga od koje mozes imati hajra, e onda se isplati.
Sta Sloboda moze ponuditi, sta nasa liga moze ponuditi? Trebas izginuti za ideju, toliko se boriti ne samo sa pronalaskom kvalitetnog, a jeftinog, igraca, nego sa svim ostalim faktorima koji unistise nasu drzavu i sport i opet je pitanje kad ces i hoces li uopce izvuci plus (po pitanju profita i rezultata).
Zajebano smo mi podneblje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Bravo, odlicno napisano [THUMBS UP SIGN]Beduin je napisao/la:Pa ocito je da ne mogu obrnuti pare, nije biznis od kojeg dobijas svaki mjesec, ne zele ljudi da se handre sa sportom, hostaplerima, da zavise od UO, navijaca, igraca, sudija, Saveza, politike i jos mase toga.SRSlavinovici je napisao/la:A zasto svi ti ljudi nisu uz Slobodu?Beduin je napisao/la: Ako igdje ima, onda u Tuzli ima, pogotovo likovi oko Tuzle (te pvc fabrika, te protekt gume, te ovaj, te onaj, svi oni su usko povezani sa Tuzlom), pojedinci leze na parama.
Tek oni rijetki se upuste u to i svaka im cast na hrabrosti i tolikoj ljubavi prema sportu.
Ulagati u klub iza kojeg stoji armija ljudi (desetine hiljada na stadionu), jaka historija, ime, velike mogucnosti i jaka liga od koje mozes imati hajra, e onda se isplati.
Sta Sloboda moze ponuditi, sta nasa liga moze ponuditi? Trebas izginuti za ideju, toliko se boriti ne samo sa pronalaskom kvalitetnog, a jeftinog, igraca, nego sa svim ostalim faktorima koji unistise nasu drzavu i sport i opet je pitanje kad ces i hoces li uopce izvuci plus (po pitanju profita i rezultata).
Zajebano smo mi podneblje.

-
- Kontakt:
Cijena karte za sjever?
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
- tuzlak1987
- Kontakt:
10 ako nemas iskaznicu Fukara ..slobodaForever je napisao/la:Cijena karte za sjever?
moja mahala na posljednjem mjestu, iz protesta necu doc :kafa:

-
- Kontakt:
ok, hvalatuzlak1987 je napisao/la:10 ako nemas iskaznicu Fukara ..slobodaForever je napisao/la:Cijena karte za sjever?
pun stadion nema sta. sad je jasno da navijaci nebojkotuju klub već one koji vode klub i ovog nepismenog karića

20 godinaxeksor je napisao/la:pun stadion nema sta. sad je jasno da navijaci nebojkotuju klub već one koji vode klub i ovog nepismenog karića

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Sa novom upravom mislim nelegalnim odborom za hitnost nikad i nije bio puniji stadion
-
- Kontakt:
"Ništa kupovi ništa titule - samo navijanje"pompom je napisao/la:
20 godinaxeksor je napisao/la:pun stadion nema sta. sad je jasno da navijaci nebojkotuju klub već one koji vode klub i ovog nepismenog karića

meščini da sam dobro pročitao. Pa navijajte sad, kakve veze ima što zijanimo 2:0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.