FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NjonjoVam
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NjonjoVam » 19 nov 2016, 00:42

Danas ko plitak potok!!
DRŽAVA TUZLA!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 nov 2016, 00:46

staragarda je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ma mi bez Azmira i Binga nemamo novca za PL rang. Cinjenica mi nismo grad koji ima jake privatnike. Mi imamo slabije privatnike od Viteza, jace privatnike imaju Jelah i Tesanj pa nemaju klub u PL.
Brate, dobar si forumas... Ne lupaj, molim te...u tz imaš NAJMANJE 20 firmi koje vrte MILIONE...Znaci, prijavljeno i plaćen porez... Za neke nisi nikad čuo bar ne većina (deplast, elcom.....)....upali bi na nos kad bi čuli za neke firme i kolike pare vrte ali nisu toliko eksponirane
Ako igdje ima, onda u Tuzli ima, pogotovo likovi oko Tuzle (te pvc fabrika, te protekt gume, te ovaj, te onaj, svi oni su usko povezani sa Tuzlom), pojedinci leze na parama.
Pa vlasnik Wintoriusa drzi hotel Tuzlu, cak se i povezuje sa UO Slobode, lik pun ko brod i nema kakve poslove ne obavlja. I jos masa takvih koje nema potrebe ovdje spominjati. Ima se para itekako, ali nece se ulaze u Slobodu i sport generalno, nemaju ciste love koju ce obrtati iz mjeseca u mjesec i tu nastaje barijera. Izuzev ovih jeftinih reklama po hiljadu-dvije, od kojih vecu korist imaju same firme koje se reklamiraju, nego Sloboda, jer je to presitna para.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

SRSlavinovici
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SRSlavinovici » 19 nov 2016, 00:59

Beduin je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ma mi bez Azmira i Binga nemamo novca za PL rang. Cinjenica mi nismo grad koji ima jake privatnike. Mi imamo slabije privatnike od Viteza, jace privatnike imaju Jelah i Tesanj pa nemaju klub u PL.
Brate, dobar si forumas... Ne lupaj, molim te...u tz imaš NAJMANJE 20 firmi koje vrte MILIONE...Znaci, prijavljeno i plaćen porez... Za neke nisi nikad čuo bar ne većina (deplast, elcom.....)....upali bi na nos kad bi čuli za neke firme i kolike pare vrte ali nisu toliko eksponirane
Ako igdje ima, onda u Tuzli ima, pogotovo likovi oko Tuzle (te pvc fabrika, te protekt gume, te ovaj, te onaj, svi oni su usko povezani sa Tuzlom), pojedinci leze na parama.
Pa vlasnik Wintoriusa drzi hotel Tuzlu, cak se i povezuje sa UO Slobode, lik pun ko brod i nema kakve poslove ne obavlja. I jos masa takvih koje nema potrebe ovdje spominjati. Ima se para itekako, ali nece se ulaze u Slobodu i sport generalno, nemaju ciste love koju ce obrtati iz mjeseca u mjesec i tu nastaje barijera. Izuzev ovih jeftinih reklama po hiljadu-dvije, od kojih vecu korist imaju same firme koje se reklamiraju, nego Sloboda, jer je to presitna para.
A zasto svi ti ljudi nisu uz Slobodu?
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 nov 2016, 04:54

Stvarno Slavinovici nisi dobar sa glavom brate nikako.
Kada pisemo da se duguju plate napadas ljude,kada to izadje "javno" ovako opet pljujes ljude jer kritikuju i bune se...lud si definitivno.
Da li samo trolas i zezas se po netu,ili si stvarno toliki ludjak vidjecemo,ali bez zayebancije vecinom vrijedjas i napadas ljude kojima je Sloboda "sve "u zivotu i koji prate klub redovno kako kuci tako i na strani.
Sto se tice clanka, naravno da je istina o tome se i ovdje pise odavno,neka nam je bog na pomoci ljudi ......
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 nov 2016, 08:31

solinas je napisao/la:Stvarno Slavinovici nisi dobar sa glavom brate nikako.
Kada pisemo da se duguju plate napadas ljude,kada to izadje "javno" ovako opet pljujes ljude jer kritikuju i bune se...lud si definitivno.
Da li samo trolas i zezas se po netu,ili si stvarno toliki ludjak vidjecemo,ali bez zayebancije vecinom vrijedjas i napadas ljude kojima je Sloboda "sve "u zivotu i koji prate klub redovno kako kuci tako i na strani.
Sto se tice clanka, naravno da je istina o tome se i ovdje pise odavno,neka nam je bog na pomoci ljudi ......
Ne diraj mi navijača IDEJE.... Bevbina indoktrinacija idejom... Ono, to je ta Sloboda... Čovjek hem zna hem dobija pare za to....kakvi mi,zaljubljenici kulta
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 19 nov 2016, 09:27

Koga ja vrijedjam? Ja koliko vidim samo mene ovdje vrijedjaju, pocevsi od tebe :)

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 19 nov 2016, 09:34

Ne diraj mi navijača IDEJE.... Bevbina indoktrinacija idejom... Ono, to je ta Sloboda... Čovjek hem zna hem dobija pare za to....kakvi mi,zaljubljenici kulta
Azmirov kult vlada i dalje, taman sam mislio da se zavjesa skinula sa zamracenih umova, ali nista :) Nema veze, danas je tekma na Tusnju, pa sam raspolozen :) Kada spominjes tog mutavca bevbica, bicu off topic. Od sinocnjeg citanja divljanja kulta na OKK pdfu, navijam i za njih, kao i za Ditu prije :) Nadam se da jos imaju sezonskih karti :)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 nov 2016, 09:41

Ima jasta, kod njih uvijek imas sezonskih posto niko ne uzima :)

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 19 nov 2016, 09:43

tuzlak1987 je napisao/la:Ima jasta, kod njih uvijek imas sezonskih posto niko ne uzima :)
Super, kupicu dvije :)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 nov 2016, 09:46

SRSlavinovici je napisao/la:
Beduin je napisao/la: Ako igdje ima, onda u Tuzli ima, pogotovo likovi oko Tuzle (te pvc fabrika, te protekt gume, te ovaj, te onaj, svi oni su usko povezani sa Tuzlom), pojedinci leze na parama.
Pa ocito je da ne mogu obrnuti pare, nije biznis od kojeg dobijas svaki mjesec, ne zele ljudi da se handre sa sportom, hostaplerima, da zavise od UO, navijaca, igraca, sudija, Saveza, politike i jos mase toga.
Tek oni rijetki se upuste u to i svaka im cast na hrabrosti i tolikoj ljubavi prema sportu.

Ulagati u klub iza kojeg stoji armija ljudi (desetine hiljada na stadionu), jaka historija, ime, velike mogucnosti i jaka liga od koje mozes imati hajra, e onda se isplati.
Sta Sloboda moze ponuditi, sta nasa liga moze ponuditi? Trebas izginuti za ideju, toliko se boriti ne samo sa pronalaskom kvalitetnog, a jeftinog, igraca, nego sa svim ostalim faktorima koji unistise nasu drzavu i sport i opet je pitanje kad ces i hoces li uopce izvuci plus (po pitanju profita i rezultata).
Zajebano smo mi podneblje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

SRSlavinovici
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SRSlavinovici » 19 nov 2016, 09:57

Beduin je napisao/la:
SRSlavinovici je napisao/la:
Beduin je napisao/la: Ako igdje ima, onda u Tuzli ima, pogotovo likovi oko Tuzle (te pvc fabrika, te protekt gume, te ovaj, te onaj, svi oni su usko povezani sa Tuzlom), pojedinci leze na parama.
Pa ocito je da ne mogu obrnuti pare, nije biznis od kojeg dobijas svaki mjesec, ne zele ljudi da se handre sa sportom, hostaplerima, da zavise od UO, navijaca, igraca, sudija, Saveza, politike i jos mase toga.
Tek oni rijetki se upuste u to i svaka im cast na hrabrosti i tolikoj ljubavi prema sportu.

Ulagati u klub iza kojeg stoji armija ljudi (desetine hiljada na stadionu), jaka historija, ime, velike mogucnosti i jaka liga od koje mozes imati hajra, e onda se isplati.
Sta Sloboda moze ponuditi, sta nasa liga moze ponuditi? Trebas izginuti za ideju, toliko se boriti ne samo sa pronalaskom kvalitetnog, a jeftinog, igraca, nego sa svim ostalim faktorima koji unistise nasu drzavu i sport i opet je pitanje kad ces i hoces li uopce izvuci plus (po pitanju profita i rezultata).
Zajebano smo mi podneblje.
Bravo, odlicno napisano [THUMBS UP SIGN] :)

slobodaForever
Kontakt:

Post Postao/la slobodaForever » 19 nov 2016, 10:12

Cijena karte za sjever?

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 nov 2016, 10:33

slobodaForever je napisao/la:Cijena karte za sjever?

10 ako nemas iskaznicu Fukara ..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 nov 2016, 10:57

moja mahala na posljednjem mjestu, iz protesta necu doc :kafa:

slika

slobodaForever
Kontakt:

Post Postao/la slobodaForever » 19 nov 2016, 10:57

tuzlak1987 je napisao/la:
slobodaForever je napisao/la:Cijena karte za sjever?

10 ako nemas iskaznicu Fukara ..
ok, hvala

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 19 nov 2016, 12:19

kaeajmooooo
Nad tobom sunce najljepše sja

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 19 nov 2016, 12:57

pun stadion nema sta. sad je jasno da navijaci nebojkotuju klub već one koji vode klub i ovog nepismenog karića

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 19 nov 2016, 13:04

:shock:
xeksor je napisao/la:pun stadion nema sta. sad je jasno da navijaci nebojkotuju klub već one koji vode klub i ovog nepismenog karića
20 godina :urnebes:
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 19 nov 2016, 13:22

Sa novom upravom mislim nelegalnim odborom za hitnost nikad i nije bio puniji stadion

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 19 nov 2016, 13:32

pompom je napisao/la::shock:
xeksor je napisao/la:pun stadion nema sta. sad je jasno da navijaci nebojkotuju klub već one koji vode klub i ovog nepismenog karića
20 godina :urnebes:
"Ništa kupovi ništa titule - samo navijanje" :urnebes:

meščini da sam dobro pročitao. Pa navijajte sad, kakve veze ima što zijanimo 2:0

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.