Antipolitika3 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 22:01
Uefa snimala film o HSK Zrinjskom.
Golemo![]()
Uzivajte nogometni sladokusci.![]()

Al opet stavi s druge strane transparent robije...mijenjao bih sve da mijenjamo uloge

Antipolitika3 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 22:01
Golemo![]()
Kad bi samo mogao shvatiti koliko je parola nebitna i koliko nikog od nas ne dira. Al kad Zrinja prca citavu ligu na terenu, normalno da ce svi drkat na to. Vi u svom bunilu nakon svih objava mislite da ste nesto bitni, ovi ostali se ne mogu ni za sta drugo uhvatit nego za to...uglavnom,uzivamo dok vam kolektivno cirevi pucaju.
E moj Svrakino, ccsvrakino1921 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 22:50Imamo mi trenera
A to je Bekric
Imamo i Harisa Alihodztca
Bekric ima na brzom biranju Bosnjakovica
Al sigurno necemo dovest nekog propalog smucara iz Slovenije da nam bude trener
GOLEM SI ZELJO
Gdje je Khabiri trenutno i sta radi? Pusti Avenijututankamon1905 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 23:05Kad bi samo mogao shvatiti koliko je parola nebitna i koliko nikog od nas ne dira. Al kad Zrinja prca citavu ligu na terenu, normalno da ce svi drkat na to. Vi u svom bunilu nakon svih objava mislite da ste nesto bitni, ovi ostali se ne mogu ni za sta drugo uhvatit nego za to...uglavnom,uzivamo dok vam kolektivno cirevi pucaju.
Jel avenija ziv?
Sta je s kisom? Necete moc razvit svoju tiki-taku ili radi posjete?Neutral je napisao/la: ↑03 nov 2023, 23:11Umalo da onaj ustasa u Gabeli nastrada, mislim da momak nije sav svoj u glavi, a svakako kad si ustasa i uzpovac, retard si.
Velezu bi bilo bolje da je raspodijelio ove golove na prijasnje utakmice ali sta se moze. Protiv Tuzle su bili bolji a Zvijezda ih je trebala pobijediti. Najjace je sto je Gosk jaci i od Tuzle i od Zvijezde.
Bas me zanima kako ce protiv cionista igrati, samo da kise ne bude mamu im cionosticko-fasisticku j.
Dobar. Bilbija momčina.Antipolitika3 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 22:01
Golemo![]()
U Pragu se cuva npr. original Zitije Svetog Simeona i Studenicki tipik koje je napisao Sveti Sava.Virtu4l je napisao/la: ↑03 nov 2023, 19:59Pa već sam ti rekao, zna se kroz mitove plasirane od strane SPC, bez ijednog rukopisa, bez ijednog dokaza.
Odlično je što si spomenuo Njegoša pa da te priupitam kad si već naletio, kako je moguće da Njegoš niti jednom, nikada, nije spomenuo Svetog Savu, dakle niti jednom, u pismu, proglasu, pjesmi, u bilo kojem od njegovih djela, u poslanici? Objasni mi kako je to moguće?
Dakle, nameću se samo dva logična razloga, ili se za Svetog Savu nije znalo, bio je nebitan, ili Njegoš nije bio Srbin, složićeš se sa mnom?
Da, nije ga spomenuo ni Petar, onaj Sveti, Cetinjski.
Ponovo si na klizavom terenu kralju, već si više puta tresnuo na nos, a evo i ovaj put ćeš.![]()
Izgleda trebaju i o pravopisu.
Kašika je srpska rijec. Ono cime se jede kaša. Turci uzeli od nas jer smo mi jeli zlatnim priborom, dok su oni jeli rukama.voltron30 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 20:14Da ima mozga (kao što nema) uvidio bi vrlo lako da ne bi mogao skoro ni pričati da nema turcizama u jeziku. U Srpskom jeziku mnogo više koriste turcizme, pogotovu na jugu Srbije.
Pa ka'e:
Sabajle - jutro (od riječi Sabah)
Zejtin - ulje
Peškir
Česma
Kapija
Čarape
I tako nekih par hiljada riječi koji prosječni Srbo svaki dan izgovara, ali nikad nije skont'o čije su. Onda dođe ovdašnji Vlah (nije uvreda) čije su pretke Osmanlije doveli na ove prostore da im čuvaju ovce, da nam pametuje o genetici i jeziku. Jah.
da nije u pitanju onaj vas Kistutankamon1905 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 23:15Sta je s kisom? Necete moc razvit svoju tiki-taku ili radi posjete?Neutral je napisao/la: ↑03 nov 2023, 23:11Umalo da onaj ustasa u Gabeli nastrada, mislim da momak nije sav svoj u glavi, a svakako kad si ustasa i uzpovac, retard si.
Velezu bi bilo bolje da je raspodijelio ove golove na prijasnje utakmice ali sta se moze. Protiv Tuzle su bili bolji a Zvijezda ih je trebala pobijediti. Najjace je sto je Gosk jaci i od Tuzle i od Zvijezde.
Bas me zanima kako ce protiv cionista igrati, samo da kise ne bude mamu im cionosticko-fasisticku j.
Praznik u vrapcicima, kako god bude. Dolazi vam jedini mostarski sampion u goste. Ponasajte se lijepo i mozda smanjimo gas drugo poluvrijeme kao protiv celika
Ako smijem bit malo neugodan, za mislit nesto trebao bi mu mozak, a on ga nema ili je u vrlo losem stanjuBegovicRamiz je napisao/la: ↑03 nov 2023, 23:47da nije u pitanju onaj vas Kistutankamon1905 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 23:15Sta je s kisom? Necete moc razvit svoju tiki-taku ili radi posjete?Neutral je napisao/la: ↑03 nov 2023, 23:11Umalo da onaj ustasa u Gabeli nastrada, mislim da momak nije sav svoj u glavi, a svakako kad si ustasa i uzpovac, retard si.
Praznik u vrapcicima, kako god bude. Dolazi vam jedini mostarski sampion u goste. Ponasajte se lijepo i mozda smanjimo gas drugo poluvrijeme kao protiv celika
ako ne bude igrao na to misli
Treba cijeniti ljude koji se znaju saliti na svoj racunsvrakino1921 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 22:50Imamo mi trenera
A to je Bekric
Imamo i Harisa Alihodztca
Bekric ima na brzom biranju Bosnjakovica
Al sigurno necemo dovest nekog propalog smucara iz Slovenije da nam bude trener
GOLEM SI ZELJO
U Vrapcicima je jedino sigurno da ce biti vjetra. Uvijek je kraj magistrale na ivici regularnosti.tutankamon1905 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 23:15Sta je s kisom? Necete moc razvit svoju tiki-taku ili radi posjete?Neutral je napisao/la: ↑03 nov 2023, 23:11Umalo da onaj ustasa u Gabeli nastrada, mislim da momak nije sav svoj u glavi, a svakako kad si ustasa i uzpovac, retard si.
Sto nisi stavio Cetkovica,Subica haha il licite na cigane ili turke. Bas si me iznenadio pa nisi stavio Mulalica iz naseg tima kad uporedjujes hahah. Morzu stavio kad je pocrnio mada ne lici na turke kao vecina vasih posebno iz Srbije,najvise turskih gena imate sva sreca pa ih mi nemamoSuvorov je napisao/la: ↑03 nov 2023, 20:00Sta je cehra? Zvuci kao neki turcizam.
Trenutno korisnika/ca: Maestro^^, tutankamon1905 i 25 gostiju.