Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
izvini sto ti se petljam, ali ako imas mogucnost uzimaj nesto prijevremene... zeljo jest jaci, ali moze u x otici. pocetak je druze.... nemoj da ti ustvari baksuziram. sretno jaro.uvijekuztebe1921 je napisao/la:Ma znam brate... ali ko mi je garantovao da ce mi proci 80% tiketa sto sam odigrao od petka navece. Tu sam se iznenadio, ja sam ocekivao da cu cekati na 2 i dobitak oko 100. Ali ispalo je kako je ispalokrmpotich je napisao/la:Ne bih da palam...udim ali imati jedan te isti par na 10 tiketa je poprilicno glupo. Makar bila kvota 1,15. Nemoj to nikada raditi, ma koliko bio siguran. Trebao si negdje golove opaliti, negdje X.. Ovako si donji. Nadam se da grijesim ali steta ovih tiketa...uvijekuztebe1921 je napisao/la: FORZA ZELJO![]()
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
-
- Kontakt:
Hvala, trazi za prijevremenu vise od 5 parova a i tako ne bih uzimao. Sta bude bice... poceo sam forsirati jer 2.35 mi je bila prevelika kvota, iako je Siroki dobra ekipa i sve to, ali realnije mi je oko 1.85. Bice kako biti mora, ja kao uvijek idem na Grbavicu da gledam Zelju a ovo je samo bonusstulic89 je napisao/la:
izvini sto ti se petljam, ali ako imas mogucnost uzimaj nesto prijevremene... zeljo jest jaci, ali moze u x otici. pocetak je druze.... nemoj da ti ustvari baksuziram. sretno jaro.

Mi smo Željini, Željo je naš!
- amazon
- Kontakt:
To kraljuuuuuuuu. Dabogda 5:2 bilo!uvijekuztebe1921 je napisao/la:
FORZA ZELJO![]()
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
S. Llull 11,5 više
Real danas bez Rodrigueza,odavno nema Fernandeza a Thompkins nema pravo nastupa u domacem prvenstvu.Mora neko povuci za ekipu a ko ce ako ne kapiten,Prije 3 dana Bambergu je zabio 21 koš.
Real danas bez Rodrigueza,odavno nema Fernandeza a Thompkins nema pravo nastupa u domacem prvenstvu.Mora neko povuci za ekipu a ko ce ako ne kapiten,Prije 3 dana Bambergu je zabio 21 koš.
Tottenham - Swonsi 1 1,45
Valencia - Bilbao 1 2,23
Zrinjski - Sarajevo 1 2,09
Zeljo - Siroki x 3,01
Kvota: 20.34
Ulog: 12.19 EUR
Dobitak: 247,96 EUR
Da se isprati dan danasnji
Valencia - Bilbao 1 2,23
Zrinjski - Sarajevo 1 2,09
Zeljo - Siroki x 3,01
Kvota: 20.34
Ulog: 12.19 EUR
Dobitak: 247,96 EUR
Da se isprati dan danasnji

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
-
- Kontakt:
Villareal 1
Braunschweig 1
Heracles odg 3+
Thun odg 3+
Frankfurt odg 3+
jedan rani listic osim ove zadnje tekme da se ima sta cekati
Braunschweig 1
Heracles odg 3+
Thun odg 3+
Frankfurt odg 3+
jedan rani listic osim ove zadnje tekme da se ima sta cekati

Chievo - Genoa 1 3.10 kvota
Ne znam da li muljaju nesto ili su im slucajno takvi rezultati al meni ovo opasno lici na " 3za3" . Prosle godine sam ih uhvatio na kvotu 5. U ovoj sezoni, prvu utakmicu je dobila Genoa, sada je red na Chievo.
Drugi tip
Barcelona - Sevilla x2 i GG. 6.5 kvota
Mislim da je red da mi Barca kiksne, negde bi se trebao umesati i zakon velikih brojeva al vise je do toga sto smatram da je ne moguce igrati par meseci ut- sreda/vikend i svaku dobijati. A i ako Sevilla odkine bodove Barci, ta se utakmica sigurno nece zavrsiti 0-0, 0-1 itd.
Ne znam da li muljaju nesto ili su im slucajno takvi rezultati al meni ovo opasno lici na " 3za3" . Prosle godine sam ih uhvatio na kvotu 5. U ovoj sezoni, prvu utakmicu je dobila Genoa, sada je red na Chievo.
Drugi tip
Barcelona - Sevilla x2 i GG. 6.5 kvota
Mislim da je red da mi Barca kiksne, negde bi se trebao umesati i zakon velikih brojeva al vise je do toga sto smatram da je ne moguce igrati par meseci ut- sreda/vikend i svaku dobijati. A i ako Sevilla odkine bodove Barci, ta se utakmica sigurno nece zavrsiti 0-0, 0-1 itd.

MVP - Messi-Villa-Pedro
jopaa7 je napisao/la:Pozdrav svima! Nakon pauze evo ponovo par prijedloga od mene:
P.Gasol 19.5 više @1.85
Bullsima fale Mirotic, Butler i Rose, te Noah jos od prije. Rose je upitan i nekako sumnjam da ce zaigrat jer sigurno ne zeli riskirat, i u slucaju da ne zaigra ovo mi se cini kao dobar izbor. Dvojica iz prve petorke i vazni igraci ekipe, netko mora zabijat poene, a Gasol je logicno rijesenje. Ide na Plumleea kojeg svi pune, Portland najlosije u ligi brani pozicije centra i vjerujem da ce iskusni Gasol to znat iskoristiti.
Harden 23.5 više @1.70
Kakvu god obranu Leonard igrao i kako god Harden lose odigrao protiv SA (ubacivao ove sezone 20,17,20) veceras ga moram odigrat jer mi je ova premala granica na njega. Negdje je tokom dana bio i na granici od 27,28. Od zadnjih 9 utakmica (sve ovaj mjesec) ima 7 overa na ovu granicu, prosjek mu je gotovo 33 poena. U dobroj je formi, pa vjerujem da moze ici preko tih 23 veceras protiv SA, da ce pogodit koju trojku i imat svojih barem 8 slobodnih, ako ne i vise.
BojBogdanovic 13.5 više @1.70
Odlaskom Johnsona Bojanu se pruza sjajna prilika za vecom minutazom, i odmah u prvoj utakmici bez Johnsona je Bojan to iskoristio. 38 min i 24 poena, 16 uzetih suteva. Veceras igraju protiv Utah Jazza i ocekujem da Bojan ponovo uzme dobar broj suteva i uz koju pogodenu trojku prede ovu granicu. U plus ovom paru ide sto ce Lopez imati puno tezi zadatak pod kosem jer ide na Goberta i Favorsa pa se nadam da Bojan bude uzeo te suteve.
B.Lopez 21.5 manje @1.70
Ove sezone protiv Utah Jazza u 19 minuta imao 8 poena. Istina da je uzeo samo 8 suteva tad a inace ih uzima u prosjeku oko 16, ali svakako ga veceras ocekujem ispod ove granice. Kao sto sam gore naveo, ide na dvojac Gobert-Favors i bit ce mu jako tesko ubacit 22 poena. Utah spada medu najbolje obrambene ekipe lige kad su pitanju pozicije 4 i 5, a u plus ovom paru ide i sto se veceras moze ocekivat nekakav BO i lagana pobjeda domacina pa se Lopez mozda i ne naigra nesto previse
Westbrook 25.5 više @1.70
Veceras ocekujem spektakl izmedu OKC i GSW i vjerujem da ce glavni igraci ici u over, nebi me zacudilo da ponovo i Durant i Westbrook odu preko, ali bas zbog manje granice ja uzimam Russa.
U zadnjoj protiv GSW prije 20ak dana je ubacio 27 poena, Oklahoma je izgubila 116-108. Ocekujem nesto slicnu tekmu i puno poena, sto govori i granica na poena koja je postavljenja na 233.5Oklahoma nema nekakvu klupu i nema tko zabijat, ako zele drzati tekmu u egalu Westbrook i Durant moraju ici preko 30-35 svaki. Znamo kakvu kosarku igraju obje ekipe i tu mozemo ocekivat preko 105/110 poena od svake ekipe i samim time da glavni igraci daju svojih 30ak.
I jos nesto iz wwina:
Houston (106.5) manje @1.70
Brooklyn (94.5) manje @1.65
Oklahoma - Golden State (227.5) više @1.55
Dok napisa analizu zmajevi ga skinuse s ponudeadis30 je napisao/la:S. Llull 11,5 više

Ayon 10,5 vise
Gipson 9,5 više
Vranjes 12,5 više
-
- Kontakt:
Drug, gdje si ga odigrao, u zmajevima ga nema,ima u bh play na 12,5 ali traze tri para?adis30 je napisao/la:S. Llull 11,5 više
@edit,evo napisao si......
rukomet
Halden - Runar(+3,5) 1 1,85
L.Cindric 3,5 manje
Halden - Runar(+3,5) 1 1,85
L.Cindric 3,5 manje
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Zrinjski- Sarajevo 1x
Sampdoria- Frosinone 1
Tottenham- Swansea 1
Man Utd dg
Lech- Jagiellonia 1
Kopenhagen- Esbjerg 1
Koef.: 11
AEL- Ethnikos 1
Man Utd- Arsenal odg
Zeljeznicar- Siroki 1
Salzburg- Austria 1
Man City pobjednik
Barcelona- Sevilla odg
Koef.: 30
Sampdoria- Frosinone 1
Tottenham- Swansea 1
Man Utd dg
Lech- Jagiellonia 1
Kopenhagen- Esbjerg 1
Koef.: 11
AEL- Ethnikos 1
Man Utd- Arsenal odg
Zeljeznicar- Siroki 1
Salzburg- Austria 1
Man City pobjednik
Barcelona- Sevilla odg
Koef.: 30
http://prntscr.com/a91q0j
*L.James (25.5) više 1.85
Opet jedu **** sa granicom
U marathonbetu je na 26 i to je još kvota pala na više.Cleveland je zadnju utakmicu izgubio od Toronta u finishu a danas idu na Washington.Baš savršen protivnik za Kinga.Očekuje se brza igra sa puno koševa, a James ko da nema matchupa, čuva ga Porter
To najbolje pokazuju brojke, u 2 odigrane međusobne utakmice ove sezone, James je na na prosjeku od 29 koševa.Vjerujem kako će i večeras predvodit Cleveland do pobjede.
*P.Millsap (16.5) više 1.85
Milsap i nije u nekoj formi u zadnje 2 tekme, ali je 20.2 utrpo Milwaukeu 27 koševa.Bitno je da stalno igra 30+ minuta i da uzima svoje šuteve.Sviđa mi se ova malo niža granica, inače je u drugim kladionicama 17 a u nekim čak i na 18.Njemu isto paše Charlotte, igrali su 3 utakmice ove sezone i Milsap je tu na prosjeku od 18 koševa.Večeras igra kući, trebala bi bit gusta tekma i sigurno će Milsap imat prostora.Matchup mu je M.Wiliams koji pušta 20 koševa sa pozicije ove sezone!
J.Wall (18.5) više 1.85
Washington kući, brza košarka,puno koševa, Wall ima najveće ovlasti, 2 utakmice protiv Clevelanda ove sezone na prosjeku od 27.5 koševa!
Neka nam je sa srecom
Opet jedu **** sa granicom

Milsap i nije u nekoj formi u zadnje 2 tekme, ali je 20.2 utrpo Milwaukeu 27 koševa.Bitno je da stalno igra 30+ minuta i da uzima svoje šuteve.Sviđa mi se ova malo niža granica, inače je u drugim kladionicama 17 a u nekim čak i na 18.Njemu isto paše Charlotte, igrali su 3 utakmice ove sezone i Milsap je tu na prosjeku od 18 koševa.Večeras igra kući, trebala bi bit gusta tekma i sigurno će Milsap imat prostora.Matchup mu je M.Wiliams koji pušta 20 koševa sa pozicije ove sezone!
J.Wall (18.5) više 1.85
Washington kući, brza košarka,puno koševa, Wall ima najveće ovlasti, 2 utakmice protiv Clevelanda ove sezone na prosjeku od 27.5 koševa!
Neka nam je sa srecom

- L'Avvocato
- Kontakt:
Što se ovaj gore opari na Želji 

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
zaobidjite Jamesa rest je danasDante13 je napisao/la:http://prntscr.com/a91q0j
Opet jedu **** sa granicomU marathonbetu je na 26 i to je još kvota pala na više.Cleveland je zadnju utakmicu izgubio od Toronta u finishu a danas idu na Washington.Baš savršen protivnik za Kinga.Očekuje se brza igra sa puno koševa, a James ko da nema matchupa, čuva ga Porter
To najbolje pokazuju brojke, u 2 odigrane međusobne utakmice ove sezone, James je na na prosjeku od 29 koševa.Vjerujem kako će i večeras predvodit Cleveland do pobjede.
J.Wall (18.5) više 1.85
Neka nam je sa srecom

uvijekuztebe1921 je napisao/la:
FORZA ZELJO![]()

Svaka cast kralju... da li je jos netko nanjusio ovaj bug wwina, 3+ kornera 2.05 kv. a ljudima treba za opstanka pobjeda pa normala je da ce malo vise napadati i samim tim da se korneri doci, steta sto nisam jaci ulog stavio, ovakve stvari bi se trebale max. iskoristavat...

Evo jedan ludacki cisto da se nesto prati

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.