FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 17 nov 2016, 15:46

Karic vjerovatno bio jeftiniji, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 nov 2016, 15:50

Chinaglia je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
"Imao sam ljetos razgovore sa Sarajevom, bilo je u prošlosti priča za Zrinjski, Velež, Borac, Željezničar, ali dosad je najkonkretnija bila Sloboda. Tadašnji predsjednik kluba me zvao i rekao mi da odlučim, ali zapelo je oko uslova i ostao sam u Radniku. Donio sam dobru odluku, ovdje mi je lijepo i nemam namjeru ići po svaku cijenu."

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/u-bih-sa ... isa/214246
ne daj boze da su ga privrednici htijeli dovest i nisu uspjeli, sada bi se ovdje tri stranice ispisale :lol:
Njega bi privrednici nazvali i rekli mu 750 KM i posao u rudniku :rol:

Al ne bi doslo do razgovora kao da privrednici zele dobrog igraca u Slobodi

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 17 nov 2016, 16:07

Pustite se privrednika i ostalih mene zanima pasivnost Sloboda 72 sto ne pise nista o delegiranju Jakupovica za subotnju utakmicu...Mislim da smo donji u svakom pogledu sa ovim sudcem...Kad god je dosao j.e.b.a.v.a.o. nas je ko sansku kozu

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 nov 2016, 16:42

ma nama ni sa Azmirom ni bez Azmira ne bi bilo nista bolje sve dok jedan sudija opet ne bude doooobro bjen na Tusnju, bio to Jakupovic, bio Sehovic
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 17 nov 2016, 16:47

Na Tušanj nam dolazi lider na tabeli, naši momci su se posebno pripremali za ovu utakmicu i sigurni smo da će dati sve od sebe da nas obraduju.

Tim povodom Vas pozivamo da dođete u što većem broju na Sjever i da pružimo našim momcima prijeko potrebnu podršku, kako bi nas još jednom obradovali i ostavili prijeko potrebne bodove u Tuzli.

Obzirom da znamo tačan broj šalova koje ste kupili, donesite ih na Tušanj u subotu, neka se viore Sjeverom u ritmovima naših pjesama…pokažimo svima da naš klub još uvijek ima podršku, i da su Fukare uvijek uz svoj klub.

Zato, još jednom, u Subotu, 19.11.2016. neka bude dan bez TV-a i Interneta. Ostavite Arenu Sport, Moju TV, BHT1, neka emituju utakmicu ljudima koji vole slobodu, a nisu u Tuzli, na Kantonu, ostavite Facebook ljudima koji nisu u mogućnosti doci na utakmicu, da čitaju naše postove, da gledaju naše navijanje i prate rezultat. A Vas Tuzlaci, i svi ostali iz Tuzlanskog kantona kojima je Sloboda u srcu, pozivamo na Tušanj, na Sjever, jer u subotu, 19.11.2016. igra naša Sloboda i samo na Tušnju trebamo svi biti.

Naši momci obećavaju borbu na terenu, a mi moramo da se borimo sa tribina! Neka naš huk odzvanja gradom, pridružite nam se!!!

SVI KAO JEDAN, DO NOVE POBJEDE! SAMO SLOBODA!!!

Beduineeeeee tri nocne za slobodnu subotu...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 nov 2016, 16:49

Chini ostaje kuci do daljnjeg!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 nov 2016, 16:56

emirzlaTu je napisao/la:Na Tušanj nam dolazi lider na tabeli, naši momci su se posebno pripremali za ovu utakmicu i sigurni smo da će dati sve od sebe da nas obraduju.

Tim povodom Vas pozivamo da dođete u što većem broju na Sjever i da pružimo našim momcima prijeko potrebnu podršku, kako bi nas još jednom obradovali i ostavili prijeko potrebne bodove u Tuzli.

Obzirom da znamo tačan broj šalova koje ste kupili, donesite ih na Tušanj u subotu, neka se viore Sjeverom u ritmovima naših pjesama…pokažimo svima da naš klub još uvijek ima podršku, i da su Fukare uvijek uz svoj klub.

Zato, još jednom, u Subotu, 19.11.2016. neka bude dan bez TV-a i Interneta. Ostavite Arenu Sport, Moju TV, BHT1, neka emituju utakmicu ljudima koji vole slobodu, a nisu u Tuzli, na Kantonu, ostavite Facebook ljudima koji nisu u mogućnosti doci na utakmicu, da čitaju naše postove, da gledaju naše navijanje i prate rezultat. A Vas Tuzlaci, i svi ostali iz Tuzlanskog kantona kojima je Sloboda u srcu, pozivamo na Tušanj, na Sjever, jer u subotu, 19.11.2016. igra naša Sloboda i samo na Tušnju trebamo svi biti.

Naši momci obećavaju borbu na terenu, a mi moramo da se borimo sa tribina! Neka naš huk odzvanja gradom, pridružite nam se!!!

Saka antibiotika i 3 sirova jajeta za imunitet i kvalitetnije glas u subotu. Idemooo :cool:

075 ❤

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 17 nov 2016, 17:05

Beduin je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:Na Tušanj nam dolazi lider na tabeli, naši momci su se posebno pripremali za ovu utakmicu i sigurni smo da će dati sve od sebe da nas obraduju.

Saka antibiotika i 3 sirova jajeta za imunitet i kvalitetnije glas u subotu. Idemooo :cool:
doe tz :njanjanja:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 17 nov 2016, 17:24

Hocel' kompjuter vodit' navijanje?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 nov 2016, 17:30

Evo od saopstenja mi je krenula suza na oko :plac: :mrgreen:

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 17 nov 2016, 17:39

Chinaglia je napisao/la:Chini ostaje kuci do daljnjeg!

Ti si ionako više na ovom forumu,nego na stadionu.
Solina navija za Slobodu!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 nov 2016, 18:53

SOLINA je napisao/la:
Ti si ionako više na ovom forumu,nego na stadionu.
bojim se da te nisam nista pitao

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 nov 2016, 20:23

tuzlak1987 je napisao/la:Evo od saopstenja mi je krenula suza na oko :plac: :mrgreen:
Drz' se ti druze obozavanja Azmira i pljuvanja Jasmina i Cicka po forumu. :lol:

Ko j3be 29. godisnjicu Fukara i borbu za ulazak u Ligu za prvaka.

075 ❤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 nov 2016, 20:35

Beduin je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Evo od saopstenja mi je krenula suza na oko :plac: :mrgreen:

Neka oni slave abd i stotu godisnjicu, samo neka se zapitaju kada budu slavili stotu hocel njihov klub da slavi sto sedamdesetu bez trofeja ;)

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 17 nov 2016, 20:40

Vidiš da jesi...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 nov 2016, 20:43

wobly92 je napisao/la:
Vidiš da jesi...
On nije picic, pravi je kultas! Chinalja Chini jedan je od nas!

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 17 nov 2016, 20:53

tuzlak1987 je napisao/la:Neka oni slave abd i stotu godisnjicu, samo neka se zapitaju kada budu slavili stotu hocel njihov klub da slavi sto sedamdesetu bez trofeja ;)
:mrgreen:
slika

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 nov 2016, 20:58

HElo je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Neka oni slave abd i stotu godisnjicu, samo neka se zapitaju kada budu slavili stotu hocel njihov klub da slavi sto sedamdesetu bez trofeja ;)
:mrgreen:
slika
Ovo je ono logika jel, ne kupuju ni moju logicno kada klub nema niti jedne titule.

Ali bar zelim da je ima, nisu mi bitni neki interesi moji u sezoni kada se klub bori za 2 trofeja.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 nov 2016, 21:05

tuzlak1987 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:

Neka oni slave abd i stotu godisnjicu, samo neka se zapitaju kada budu slavili stotu hocel njihov klub da slavi sto sedamdesetu bez trofeja ;)
97-29= ;)
Necemo slaviti godisnjicu grupe i bodriti klub jer od 97 godina oni su uzrok 29 godina neosvajanja titule. :urnebes:

Ja opet kazem, ako cemo osvojiti titulu i da trener Slobode na kraju utakmice kaze kako je mozda slomljena zastavica sudiji, a Piric se protivniku izmice i pusta gol, daBogda nikad onda ne osvojili takvu titulu.
Umjesto da svi do jednoga odete na Tusanj u ovih par utakmica, dadnemo podrsku igracima koji su ostali u ovako teskim momentima za klub, a onda preko zime pratimo sta i kako radi ova Uprava, hoce li vratiti Azmira ili naci nekog drugog ulagaca, hoce li ostaviti ove igrace i dovesti par pojacanja, hoce li pustiti besplatno Pirica i Ordagica ili ce ih znati unovciti, hoce li izbaciti taj finansijski izvjestaj i prikazati nam kako sad klub funkcionise i jos mnogo pitanja, pa ako vidimo ce nista od ovoga - onda kolektivno dizemo sidro i j3bemo im mater. Ja cu prvi to uraditi, a sezonsku pocijepati i baciti na njih u prvoj proljetnoj utakmici. A do tada je ostalo jos samo par utakmica. De malo zrelije rezonujte stvari, manimo se ogranicenosti i tudjeg misljenja.

075 ❤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 nov 2016, 21:13

Finansijski izvjestaj ako ocekujes neki onda si vjeciti optimista :)

Ja jos uvijek stojim pri tome da je ovaj klub cilj ugasiti ili odvojiti od sirih narodnih masa nekom prosjecnoscu. Da se ne prica o njemu puno. Jer valja prikriti kriminal koji je radjen godinama, a najbolji nacin za to je gasenje.

A sto se tice prodaje npr Piric. Oni su tu dva mjeseca, Azmir ga je trpio i managera 2 godine. I recimo prodaju ga. Sta im to vrijedi kada oni nece znati naci novog Pirica i trpiti ga par godina.
Prodaju Ordagica npr. Sta to vrijedi kada je Azmir doveo Ordagica ispred Zelje i Zrinjskog kada znamo da neki naredni Ordagic ide Zelji i Zrinjskom.
Lako je sada ubirati plodove tudjeg rada na Piricu, Ordagicu i takvim. Azmir nije zelio da proda takve igrace, nadao se covjek da ce zadrzavanjem tih potencijala i dovodjenjem novih jakih igraca stvoriti mocnu ekipu, a kada prodajes to ne mozes.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Balorda i 3 gosta.