FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Karic vjerovatno bio jeftiniji, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Njega bi privrednici nazvali i rekli mu 750 KM i posao u rudnikuChinaglia je napisao/la:ne daj boze da su ga privrednici htijeli dovest i nisu uspjeli, sada bi se ovdje tri stranice ispisaletuzlak1987 je napisao/la:

Al ne bi doslo do razgovora kao da privrednici zele dobrog igraca u Slobodi
Pustite se privrednika i ostalih mene zanima pasivnost Sloboda 72 sto ne pise nista o delegiranju Jakupovica za subotnju utakmicu...Mislim da smo donji u svakom pogledu sa ovim sudcem...Kad god je dosao j.e.b.a.v.a.o. nas je ko sansku kozu
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma nama ni sa Azmirom ni bez Azmira ne bi bilo nista bolje sve dok jedan sudija opet ne bude doooobro bjen na Tusnju, bio to Jakupovic, bio Sehovic
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Na Tušanj nam dolazi lider na tabeli, naši momci su se posebno pripremali za ovu utakmicu i sigurni smo da će dati sve od sebe da nas obraduju.
Tim povodom Vas pozivamo da dođete u što većem broju na Sjever i da pružimo našim momcima prijeko potrebnu podršku, kako bi nas još jednom obradovali i ostavili prijeko potrebne bodove u Tuzli.
Obzirom da znamo tačan broj šalova koje ste kupili, donesite ih na Tušanj u subotu, neka se viore Sjeverom u ritmovima naših pjesama…pokažimo svima da naš klub još uvijek ima podršku, i da su Fukare uvijek uz svoj klub.
Zato, još jednom, u Subotu, 19.11.2016. neka bude dan bez TV-a i Interneta. Ostavite Arenu Sport, Moju TV, BHT1, neka emituju utakmicu ljudima koji vole slobodu, a nisu u Tuzli, na Kantonu, ostavite Facebook ljudima koji nisu u mogućnosti doci na utakmicu, da čitaju naše postove, da gledaju naše navijanje i prate rezultat. A Vas Tuzlaci, i svi ostali iz Tuzlanskog kantona kojima je Sloboda u srcu, pozivamo na Tušanj, na Sjever, jer u subotu, 19.11.2016. igra naša Sloboda i samo na Tušnju trebamo svi biti.
Naši momci obećavaju borbu na terenu, a mi moramo da se borimo sa tribina! Neka naš huk odzvanja gradom, pridružite nam se!!!
SVI KAO JEDAN, DO NOVE POBJEDE! SAMO SLOBODA!!!
Beduineeeeee tri nocne za slobodnu subotu...
Tim povodom Vas pozivamo da dođete u što većem broju na Sjever i da pružimo našim momcima prijeko potrebnu podršku, kako bi nas još jednom obradovali i ostavili prijeko potrebne bodove u Tuzli.
Obzirom da znamo tačan broj šalova koje ste kupili, donesite ih na Tušanj u subotu, neka se viore Sjeverom u ritmovima naših pjesama…pokažimo svima da naš klub još uvijek ima podršku, i da su Fukare uvijek uz svoj klub.
Zato, još jednom, u Subotu, 19.11.2016. neka bude dan bez TV-a i Interneta. Ostavite Arenu Sport, Moju TV, BHT1, neka emituju utakmicu ljudima koji vole slobodu, a nisu u Tuzli, na Kantonu, ostavite Facebook ljudima koji nisu u mogućnosti doci na utakmicu, da čitaju naše postove, da gledaju naše navijanje i prate rezultat. A Vas Tuzlaci, i svi ostali iz Tuzlanskog kantona kojima je Sloboda u srcu, pozivamo na Tušanj, na Sjever, jer u subotu, 19.11.2016. igra naša Sloboda i samo na Tušnju trebamo svi biti.
Naši momci obećavaju borbu na terenu, a mi moramo da se borimo sa tribina! Neka naš huk odzvanja gradom, pridružite nam se!!!
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Chini ostaje kuci do daljnjeg!
- Beduin
- Kontakt:
Saka antibiotika i 3 sirova jajeta za imunitet i kvalitetnije glas u subotu. IdemoooemirzlaTu je napisao/la:Na Tušanj nam dolazi lider na tabeli, naši momci su se posebno pripremali za ovu utakmicu i sigurni smo da će dati sve od sebe da nas obraduju.

075 ❤
075 ❤
doe tzBeduin je napisao/la:Saka antibiotika i 3 sirova jajeta za imunitet i kvalitetnije glas u subotu. IdemoooemirzlaTu je napisao/la:Na Tušanj nam dolazi lider na tabeli, naši momci su se posebno pripremali za ovu utakmicu i sigurni smo da će dati sve od sebe da nas obraduju.

Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
- Kontakt:
Hocel' kompjuter vodit' navijanje?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Evo od saopstenja mi je krenula suza na oko

Chinaglia je napisao/la:Chini ostaje kuci do daljnjeg!
Ti si ionako više na ovom forumu,nego na stadionu.
Solina navija za Slobodu!
bojim se da te nisam nista pitaoSOLINA je napisao/la:Ti si ionako više na ovom forumu,nego na stadionu.Chinaglia je napisao/la:Chini ostaje kuci do daljnjeg!
- Beduin
- Kontakt:
Drz' se ti druze obozavanja Azmira i pljuvanja Jasmina i Cicka po forumu.tuzlak1987 je napisao/la:Evo od saopstenja mi je krenula suza na oko![]()

Ko j3be 29. godisnjicu Fukara i borbu za ulazak u Ligu za prvaka.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Neka oni slave abd i stotu godisnjicu, samo neka se zapitaju kada budu slavili stotu hocel njihov klub da slavi sto sedamdesetu bez trofejaBeduin je napisao/la:Drz' se ti druze obozavanja Azmira i pljuvanja Jasmina i Cicka po forumu.tuzlak1987 je napisao/la:Evo od saopstenja mi je krenula suza na oko![]()
![]()

Vidiš da jesi...Chinaglia je napisao/la:Chini ostaje kuci do daljnjeg!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
On nije picic, pravi je kultas! Chinalja Chini jedan je od nas!wobly92 je napisao/la:Vidiš da jesi...Chinaglia je napisao/la:Chini ostaje kuci do daljnjeg!
tuzlak1987 je napisao/la:Neka oni slave abd i stotu godisnjicu, samo neka se zapitaju kada budu slavili stotu hocel njihov klub da slavi sto sedamdesetu bez trofeja

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo je ono logika jel, ne kupuju ni moju logicno kada klub nema niti jedne titule.HElo je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Neka oni slave abd i stotu godisnjicu, samo neka se zapitaju kada budu slavili stotu hocel njihov klub da slavi sto sedamdesetu bez trofeja![]()
Ali bar zelim da je ima, nisu mi bitni neki interesi moji u sezoni kada se klub bori za 2 trofeja.
- Beduin
- Kontakt:
97-29=tuzlak1987 je napisao/la:Neka oni slave abd i stotu godisnjicu, samo neka se zapitaju kada budu slavili stotu hocel njihov klub da slavi sto sedamdesetu bez trofejaBeduin je napisao/la:Drz' se ti druze obozavanja Azmira i pljuvanja Jasmina i Cicka po forumu.tuzlak1987 je napisao/la:Evo od saopstenja mi je krenula suza na oko![]()
![]()

Necemo slaviti godisnjicu grupe i bodriti klub jer od 97 godina oni su uzrok 29 godina neosvajanja titule.

Ja opet kazem, ako cemo osvojiti titulu i da trener Slobode na kraju utakmice kaze kako je mozda slomljena zastavica sudiji, a Piric se protivniku izmice i pusta gol, daBogda nikad onda ne osvojili takvu titulu.
Umjesto da svi do jednoga odete na Tusanj u ovih par utakmica, dadnemo podrsku igracima koji su ostali u ovako teskim momentima za klub, a onda preko zime pratimo sta i kako radi ova Uprava, hoce li vratiti Azmira ili naci nekog drugog ulagaca, hoce li ostaviti ove igrace i dovesti par pojacanja, hoce li pustiti besplatno Pirica i Ordagica ili ce ih znati unovciti, hoce li izbaciti taj finansijski izvjestaj i prikazati nam kako sad klub funkcionise i jos mnogo pitanja, pa ako vidimo ce nista od ovoga - onda kolektivno dizemo sidro i j3bemo im mater. Ja cu prvi to uraditi, a sezonsku pocijepati i baciti na njih u prvoj proljetnoj utakmici. A do tada je ostalo jos samo par utakmica. De malo zrelije rezonujte stvari, manimo se ogranicenosti i tudjeg misljenja.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Finansijski izvjestaj ako ocekujes neki onda si vjeciti optimista
Ja jos uvijek stojim pri tome da je ovaj klub cilj ugasiti ili odvojiti od sirih narodnih masa nekom prosjecnoscu. Da se ne prica o njemu puno. Jer valja prikriti kriminal koji je radjen godinama, a najbolji nacin za to je gasenje.
A sto se tice prodaje npr Piric. Oni su tu dva mjeseca, Azmir ga je trpio i managera 2 godine. I recimo prodaju ga. Sta im to vrijedi kada oni nece znati naci novog Pirica i trpiti ga par godina.
Prodaju Ordagica npr. Sta to vrijedi kada je Azmir doveo Ordagica ispred Zelje i Zrinjskog kada znamo da neki naredni Ordagic ide Zelji i Zrinjskom.
Lako je sada ubirati plodove tudjeg rada na Piricu, Ordagicu i takvim. Azmir nije zelio da proda takve igrace, nadao se covjek da ce zadrzavanjem tih potencijala i dovodjenjem novih jakih igraca stvoriti mocnu ekipu, a kada prodajes to ne mozes.

Ja jos uvijek stojim pri tome da je ovaj klub cilj ugasiti ili odvojiti od sirih narodnih masa nekom prosjecnoscu. Da se ne prica o njemu puno. Jer valja prikriti kriminal koji je radjen godinama, a najbolji nacin za to je gasenje.
A sto se tice prodaje npr Piric. Oni su tu dva mjeseca, Azmir ga je trpio i managera 2 godine. I recimo prodaju ga. Sta im to vrijedi kada oni nece znati naci novog Pirica i trpiti ga par godina.
Prodaju Ordagica npr. Sta to vrijedi kada je Azmir doveo Ordagica ispred Zelje i Zrinjskog kada znamo da neki naredni Ordagic ide Zelji i Zrinjskom.
Lako je sada ubirati plodove tudjeg rada na Piricu, Ordagicu i takvim. Azmir nije zelio da proda takve igrace, nadao se covjek da ce zadrzavanjem tih potencijala i dovodjenjem novih jakih igraca stvoriti mocnu ekipu, a kada prodajes to ne mozes.