Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Flensburg laipzig 53,5 vise zilena gora unics 2 od igracaEK svidjaju mi se macvan 10,5 vise,mccaleb 10,5 vise antonov 13,5 vise
Ja sam za sad odigrao ovo.
Dragić 15,5 VIŠE
Izostankom Boša i Wejda Dragić je dobio više odogovornosti u napadu nego što ima inače. Wade večeras igra, ali opet mislim da će uzeti solidnu dozu šuteva barem 15 jer igraju sa GSW koji igraju brzu košarku mislim da će se Miami morati prilagodit ako želi ostat u egalu. Dobra stvar je što Curry ne gine u odbrani več komada protivnika u ofanzivi. Ne očekujem BO, igrali su nedavno samo što je GSW bio domaćin i nisu ih dobili lagano. Tu tekmu dragić je postigao 13 poena uz dobar postotak šuta samo deset lopti je uzeo. Večras ga očekujem da dosta više se troši u napadu što su tražili i njegovi saigrači i trener po zadnjim informacijama.
Rose 21,5 VIŠE
Jednostavno dok nema Butlera moram forsirati Ružu. Pogotovo kada igraju pred domaćom publikom. Uzet će on svojih 20 šuteva sigurno, uz neki pristojan postotak ide preko ove granice. Wizardsima je ovo b2b tekma, dok su domaćini odmarali i spremni su za ovaj duel.
Parker 13,5 VIŠE
Parker pruža dobre partije protiv Kingsa koji su poznati po (ne)igranju odbrane. Mala granica za parkera koji uzima više šuteva zadnjih utakmica jer je Kawhi OUT. Ukoliko i večeras ne nastupi ovo bi trebao biti zicer na ovoj margini.
Kvota 6,86 x 5 KM
Kladionica Zmajevi
Dragić 15,5 VIŠE
Izostankom Boša i Wejda Dragić je dobio više odogovornosti u napadu nego što ima inače. Wade večeras igra, ali opet mislim da će uzeti solidnu dozu šuteva barem 15 jer igraju sa GSW koji igraju brzu košarku mislim da će se Miami morati prilagodit ako želi ostat u egalu. Dobra stvar je što Curry ne gine u odbrani več komada protivnika u ofanzivi. Ne očekujem BO, igrali su nedavno samo što je GSW bio domaćin i nisu ih dobili lagano. Tu tekmu dragić je postigao 13 poena uz dobar postotak šuta samo deset lopti je uzeo. Večras ga očekujem da dosta više se troši u napadu što su tražili i njegovi saigrači i trener po zadnjim informacijama.
Rose 21,5 VIŠE
Jednostavno dok nema Butlera moram forsirati Ružu. Pogotovo kada igraju pred domaćom publikom. Uzet će on svojih 20 šuteva sigurno, uz neki pristojan postotak ide preko ove granice. Wizardsima je ovo b2b tekma, dok su domaćini odmarali i spremni su za ovaj duel.
Parker 13,5 VIŠE
Parker pruža dobre partije protiv Kingsa koji su poznati po (ne)igranju odbrane. Mala granica za parkera koji uzima više šuteva zadnjih utakmica jer je Kawhi OUT. Ukoliko i večeras ne nastupi ovo bi trebao biti zicer na ovoj margini.
Kvota 6,86 x 5 KM
Kladionica Zmajevi
-
- Kontakt:
Alba Berlin 1
Kikanovic vise od 14
Sta mislite koliko je ovo realno
Kikanovic vise od 14
Sta mislite koliko je ovo realno
drug, izvini sto ti se petljam, vidim da skidas pravo, ali ja bih prekoscio unics kazan... nisu mi nikako pouzdani.adis30 je napisao/la:Flensburg laipzig 53,5 vise zilena gora unics 2 od igracaEK svidjaju mi se macvan 10,5 vise,mccaleb 10,5 vise antonov 13,5 vise
dobronamjerna je sugestija, da me ne shvatis pogresno.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
sta mislite o ovome dal moze proci ?

PSV - Atletico Madrid 2 (1,95)
Griezmann daje gol (2,50)
Dynamo K. - Manchester City 2 (2,10)
Aguero daje gol (2,10)
Ukupna kvota: 21,50
Probati na šta sitno
Aguero daje gol (2,10)
Probati na šta sitno
Zadnja izmjena: semana, dana/u 24 feb 2016, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Probati Zielona Gora-Kazan preko 151,5 1,85 kv
Parsons preko 16,5.Protiv OKCa se apsolutno svako naigra i uvijek idu pveri bez problema.Parsons im je proslu dao 20 +.Inace igra u finoj formi.Proslu tekmu protiv Phile je stao na 15 poena ali za samo 27 minuta igre.Veceras protiv OKCa igra sigurno 35+ tako da mislim da lagano ide
KAT over 19,5
Po meni najjaci rookie, nevjerovatan igrac ce da postane.Igra odlicno u zadnje vrijeme, zadnje dvije tekme na 24 i 28.Veceras protiv Raptorsa kojima je u prosloj međusobnoj uvaljao cak 35 poena
KAT over 19,5
Po meni najjaci rookie, nevjerovatan igrac ce da postane.Igra odlicno u zadnje vrijeme, zadnje dvije tekme na 24 i 28.Veceras protiv Raptorsa kojima je u prosloj međusobnoj uvaljao cak 35 poena
Šteta, jer je bilo dosta blizu, Griezmann je u prvom poluvremenu promašio čistu priliku..semana je napisao/la:PSV - Atletico Madrid 2 (1,95)
Aguero daje gol (2,10)
Probati na šta sitno
M.Morris 12,5 višeadis30 je napisao/la:Flensburg laipzig 53,5 vise zilena gora unics 2 od igracaEK svidjaju mi se macvan 10,5 vise,mccaleb 10,5 vise antonov 13,5 vise
G.Dragic 15,5 više
Morrisa veceras nema ko mjenjati toliver i johnson su out ocekujem da ce igrati oko 40 min ima povoljan matchup protiv Phile protiv koje je ove sezone postizao 21 u prvom i 10 u drugom mecu uz ocajan sut 4/11
Udrih ne igra za Miami tako da ce goran igrati vise minuta,u dobroj je formi na zadnjih 5 meceva ima 4 overa na ovu granicu,Curry mu je matchup koji ne igra odbranu,ocekuje se tekma na veci br.poena ,trazi se od njega da bude jos ofanzivno agresivniji.Dovoljno argumenata za novi over Slovenca
izvinite ako je off topic, ali jel' se vama deseva da ne mozete se kladiti na wwin, da blokira... dobijem sljedece poruku:
Maksimalni ulog za ovu kombinaciju je: 0,01 €! ovo traje vec pola sata na wwin, i tako je isto neku noc.
i da dodam, slazem se sa prijedlozima:
Morris vise
Gortat vise
Rose vise
Dragic vise
mislim da ce i Drummond preko.
Maksimalni ulog za ovu kombinaciju je: 0,01 €! ovo traje vec pola sata na wwin, i tako je isto neku noc.
i da dodam, slazem se sa prijedlozima:
Morris vise
Gortat vise
Rose vise
Dragic vise
mislim da ce i Drummond preko.
Ja jurim Irvinga i Drummonda vcrs , srecno ostalima 

MVP - Messi-Villa-Pedro
@mahic nemam tih problema, doduse nisam ni pokusavao uplatit preko 10e pa mozda su ti to zbog nekog limita...
Sent from my LEAGOO_Lead5 using Tapatalk
D.Green 12,5+
Cisti razlog jer ce biti motivisan da pokaze Hassanu koje babo
Cisti razlog jer ce biti motivisan da pokaze Hassanu koje babo

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
ne stavljam puno po listicu, ali dnevno odigram finih para kad se skupe svi listici... ne kontam zasto me blokirajuxaves je napisao/la:@mahic nemam tih problema, doduse nisam ni pokusavao uplatit preko 10e pa mozda su ti to zbog nekog limita...

Mogao bi ovaj Cleveland izgubiti kvota 4 ..Charlotte je nezgodan 

!
- PaskalHens
- Kontakt:
A ti odigraj pedeset puta taj tiket i zajebi ih 

Viva la France, as they say in Rome.
Salji im mail u korisnicku sluzbu vidi sta kazu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.