Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Pojačanja nas drže. Ovo sve ostalo Bože sačuvaj i sakloni
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Podhitno vadi Elnenya, mijenjaj OX-a i Bellerina, Sea na lijevi bek a umjesto Bellerina u odbranu bilo koga, može i Ospina neće bit gore.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Hvala ti, radi odlično.enobarca je napisao/la:https://mnogosporta.info/arsenal-lester-siti.htmlArnelv52 je napisao/la:Neko dobar link?
tu imas vise linkova, taj kanal1 meni radi odlicno.Inace veza vam ocajna pod pritiskom, Xhaka i Elneny![]()

Utakmicu većim dijelom nisam gledao pa ne mogu komentarisati.
Pa ljudi ja sam majicu promjenio koliko sam se oznojio.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Sta je Holdingu? Necemo se lagati, imao je on i dobrih tekmi. Istrpiti momka.
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Marsal je napisao/la:Podhitno vadi Elnenya, mijenjaj OX-a i Bellerina, Sea na lijevi bek a umjesto Bellerina u odbranu bilo koga, može i Ospina neće bit gore.

U sridu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Gdje si došao Aleksandre..Alexise bježi odavde, BJEŽI!
- Marsal
- Kontakt:
Ja sam kafetin spucao prvi put nakon godinu dana koliko me je glava zabolilaanell je napisao/la:Pa ljudi ja sam majicu promjenio koliko sam se oznojio.
Ovo je više jadno i žalosno šta nam ovaj klub radi.
Mucno mi ovo gledati 

pekar i taliban na devi vrhunski tandem,s njima očekivati top4 može samo budala
mrtva kamikaza nadskače jazavce kao male majmuni kolko su smiješni
umjesto radikalnih rezova vojaer opet napravio **** kolko je smiješan
u najavi ova sezona bi mogla biti veći debakl nego prošla kako god ovo danas završi 

Ako ne dobijemo ovu utakmicu molim Monologa da nas sve banuje na 14 dana.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Seaman je napisao/la:pekar i taliban na devi vrhunski tandem,s njima očekivati top4 može samo budalamrtva kamikaza nadskače jazavce kao male majmuni kolko su smiješni
u najavi ova sezona bi mogla biti veći debakl nego prošla kako god ovo danas završi
Kakav je Lakazet

Seaman je napisao/la:pekar i taliban na devi vrhunski tandem,s njima očekivati top4 može samo budalamrtva kamikaza nadskače jazavce kao male majmuni kolko su smiješni
Definicija qurca od čovjeka

AA23 je napisao/la:Seaman je napisao/la:pekar i taliban na devi vrhunski tandem,s njima očekivati top4 može samo budalamrtva kamikaza nadskače jazavce kao male majmuni kolko su smiješni
Kakav je Lakazet
najbolji

budi malo realan, zaslužan je za oba gola i čovjek obećavaSeaman je napisao/la:AA23 je napisao/la:Seaman je napisao/la:pekar i taliban na devi vrhunski tandem,s njima očekivati top4 može samo budalamrtva kamikaza nadskače jazavce kao male majmuni kolko su smiješni
Kakav je Lakazet
najboljionda znaš kolko je sati
obrana i sredina komedija
nije da nismo navikli da nam je odbrana za qrca i sredina, samo od xhake sam ocekivao više, al cim mu neko presing udari, to jeste citavoj ekipi, mi se raspadamo
zato nas liverpul i totenhem karaju zadnjih sezona
Otvaranje sezone u Arsenalovom stilu,bez pola ekipe i uz dosta nervoze u igri,.Ni rani gol nije pomogao.
- Marsal
- Kontakt:
Naravno đubre senilno ništa ne mijenja.
Xhaka i Elneny su pod tolikim pritiskom da veze nemaju ni jedan ni drugi
Da dovedemo Nzoznia kakav bi pogodak to bio
Opet Xhaka...
Da dovedemo Nzoznia kakav bi pogodak to bio
Opet Xhaka...
Pa jel postoji Arsenal na ovih 60 metara u sredini yebem im matere glupe. Kakva rupa yebote nerealno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.