O tome se moze diskutovati, hocu reci da je ta lista losih odbranbenih igraca, velika...Amar Dzeko je napisao/la:Steve Novak je najgori odbrambeni igrač kojeg sam u životu gledao.
2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: 2013-14 NBA Season
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BargnaniAmar Dzeko je napisao/la:Steve Novak je najgori odbrambeni igrač kojeg sam u životu gledao.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
David Lee
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Naravno da ima jos kandidata ali gledati Novaka u odbrani je cista komedija
Mozda mu je Bargnani jedina prava konkurencija.
Mozda mu je Bargnani jedina prava konkurencija.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Opšte poznato je da su dobri šuteri uvijek jedni od lošijih ili najlošiji odbrambeni igrači... e sad..
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 16 mar 2014, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ray Allen je bio sila u odbrani.Pogotovo nakon prelaska u Celticse.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
Prije će bit da su bijelci lošiji odbrambeni igračiTitova-Juga je napisao/la:Opšti poznato je da su dobri šuteri uvijek jedni od lošijih ili najlošiji odbrambeni igrači... e sad..
- Titova-Juga
- Kontakt:
Može se reći, jer su obično dobri šuteri bijelci, ali ima tu i onih malo tamnijih. Jordan Crawford je dobar primjerDonnie Darko je napisao/la:Prije će bit da su bijelci lošiji odbrambeni igračiTitova-Juga je napisao/la:Opšti poznato je da su dobri šuteri uvijek jedni od lošijih ili najlošiji odbrambeni igrači... e sad..
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Kakva blokada MKG-a nad Knightom

Ronaldo - Isco - Bale
Ma dobro njemu je mrsko igrati odbranu,a da hoće mogao bi.Nešto slično Irvingu.Likovi poput Bargnanija i Novaka jednostavno ne mogu.Titova-Juga je napisao/la:Može se reći, jer su obično dobri šuteri bijelci, ali ima tu i onih malo tamnijih. Jordan Crawford je dobar primjerDonnie Darko je napisao/la:Prije će bit da su bijelci lošiji odbrambeni igračiTitova-Juga je napisao/la:Opšti poznato je da su dobri šuteri uvijek jedni od lošijih ili najlošiji odbrambeni igrači... e sad..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bargnani sigurno može, ako misliš na atletske mogućnosti.
Druga stvar je ta što je mentalno limitiran dovoljno da ne razumije kako se odbrana igra.
Druga stvar je ta što je mentalno limitiran dovoljno da ne razumije kako se odbrana igra.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 16 mar 2014, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Kawhi je napisao/la: Ma dobro njemu je mrsko igrati odbranu,a da hoće mogao bi.Nešto slično Irvingu.Likovi poput Bargnanija i Novaka jednostavno ne mogu.
Odbrana i jeste prije svega volja, a baš dobar obrambeni igrač mora imati i malo bolje fizičke predispozicije.
Jedan Korver je pod Thibsom igrao odbranu, dok Boozer nikada, niti će.
Kažem, obično se loša reputacija osjeti kod tih dobrih šutera, vjerovatno misle da ne moraju igrati odbranu jer u napadu mogu pogoditi otvorene šuteve. Allen nije dobar primjer jer igra sasvim pristojnu odbranu.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
I mislio sam na mentalnu limitiranost kod Andree.Boozer je sličan njemu.Donnie Darko je napisao/la:Bargnani sigurno može, ako misliš na atletske mogućnosti.
To je i poenta.Iako ima igrača koji nemaju atletske mogućnosti,ali uz volju će se sigurno uklopiti u odbrambeni sistem da ne budu slaba tačka.Titova-Juga je napisao/la:Kawhi je napisao/la: Ma dobro njemu je mrsko igrati odbranu,a da hoće mogao bi.Nešto slično Irvingu.Likovi poput Bargnanija i Novaka jednostavno ne mogu.
Odbrana i jeste prije svega volja, a baš dobar obrambeni igrač mora imati i malo bolje fizičke predispozicije.
Jedan Korver je pod Thibsom igrao odbranu, dok Boozer nikada, niti će.
Kažem, obično se loša reputacija osjeti kod tih dobrih šutera, vjerovatno misle da ne moraju igrati odbranu jer u napadu mogu pogoditi otvorene šuteve. Allen nije dobar primjer jer igra sasvim pristojnu odbranu.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Svakako.
Volja igrača + adekvatan/superstar trener koji će te natjerati da pratiš njegov sistem i izgaraš u defanzivi.
Griffin recimo ima izvanredne predispozicije da bude zvijer na obe strane parketa.
Tu je sad i kvalitetan trener u vidu Doca da poradi sa njim u tom djelu igre.
Volja igrača + adekvatan/superstar trener koji će te natjerati da pratiš njegov sistem i izgaraš u defanzivi.
Griffin recimo ima izvanredne predispozicije da bude zvijer na obe strane parketa.
Tu je sad i kvalitetan trener u vidu Doca da poradi sa njim u tom djelu igre.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najbitnije je poznavat igru i dijelove terena i uglove. Onda mozes izgledati i kao Muggsy Bogues od 160 cm, a bolji PG asistent od vecine ovih danasnjih zvijezda ..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Imali su 14 razlike i posjed, 15 sekundi kasnije 2 razlike 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Green je bog loših šuteva trenutno u ligi. U najpozitivnijem smislu mogućem.
- Titova-Juga
- Kontakt:
I dalje nije ni do koljena Russellu i J.R-u.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Kad ide ideDonnie Darko je napisao/la:Green je bog loših šuteva trenutno u ligi. U najpozitivnijem smislu mogućem.
Ronaldo - Isco - Bale
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kako je glup ovaj Plumlee

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.