AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Monolog » 28 mar 2012, 13:07

Milan je u 2 utakmice pokazao da i sa otvorenom igrom može parirati Barceloni. Ok, mogu sada navijači Blaugrane reći kako je to prošlo vrijeme (i jeste), ali činjenica je da je Milan u dvomeču zabio 3 gola. To ćemo rijetko vidjeti od Barceloninih protivnika.

Katalonci su veliki favoriti, ali ne smije se unaprijed otpisati Alegrijeva družina. Ibrahimović i ostatak ekipe će sigurno dati 150% svojih mogućnosti ne bi li dokazali svijetu kako u njima ima još života i kako pretenduju za sami evropski vrh. Izostanak Silve je veliki gubitak, ali koga nema bez njega se mora i može. Uglavnom, nadam se još jednoj fudbalskoj ljepotici sa što više golova, lijepih poteza pa nek pobijedi onaj ko na terenu pokaže da je bolji.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 28 mar 2012, 13:17

Niko sretniji od mene kad bi se bar poraz nocas izbjegao pa sa nekim sansama na uzvrat. Ne trazim previse jel' tako? :D
U kafanu sa ekipom (u rijetkim trenucima vecina ce bit za Milan pa da se i to iskoristi) pa sta bude.
Momcima sretno pa kako god da bude, da smo kompletni siguran sam da bi tu bilo svega ali ovako tesko ali nase je da se nadamo ;)

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 28 mar 2012, 13:25

Monolog je napisao/la:Milan je u 2 utakmice pokazao da i sa otvorenom igrom može parirati Barceloni. Ok, mogu sada navijači Blaugrane reći kako je to prošlo vrijeme (i jeste), ali činjenica je da je Milan u dvomeču zabio 3 gola. To ćemo rijetko vidjeti od Barceloninih protivnika.
Ja ipak mislim da je Milan u tom dvomeču dao 4 gola , i još smo zakinuti sudijskim odlukama , te naivnim autogolom MVBa ..
Sloboda Tuzla !!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 mar 2012, 13:28

U pravu si. Ja kont'o da je na Kamp Nou bilo 1:1, a ono 2:2. :(
Do mene je.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 28 mar 2012, 14:08

Monolog je napisao/la:U pravu si. Ja kont'o da je na Kamp Nou bilo 1:1, a ono 2:2. :(
Do mene je.
Uglavnom si lijepo objasnio , mada kao navijač Milana ne polažem neke nade da možemo proći Barcelonu.
Sloboda Tuzla !!!

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 28 mar 2012, 14:15

lopta je okrugla nikad se ne zna fan sam Milana -Forza ;) ali volim i Barcu teško, ali možda bude čudo nikad se ne zna,ali bitno je igrati i nadigrati vidjet ćemo večeras tko će bit grande victoria ;)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 28 mar 2012, 14:18

Večeras očekujem dobru utakmicu, naravno sa što jačim tempom kako bi se igrači Milana što više istrošili :mrgreen: . Milanu će večeras biti teško, prije svega u odbrani, jer veliki je hendikep ne igranje Silve. A ako Ibrica bude raspolozen mogao bi Milan ostvariti dobar rezultat večeras, a sigurno će biti motivisan kao nikad. Veliko je pitanje koliko će Milanova sredina moći pratiti visok tempo koji će zadati Barcini igrači, jer vidjelo se ove sezone da je Milan većinom padao u zadnji 20-tak minuta, jer većinom isti igrači su iznijeli teret cijele sezone, dok se ostali bili redovno povrijeđeni. Što se tiče odbrane vraća se Nesta nakon dugo vremena, ali pitanje je koliko će on moći večeras, jer dugo je bio van terena zbog povreda, pored toga tu su još Bonera, Mesbah koji će imati sa druge strane Messija, Sancheza o kojima ne treba mnogo pisati.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 28 mar 2012, 15:05

Treba biti realan. Bez silve, cassana, mvb, pata, abatea....u rotaciji, nemamo haman nikakvih šansi. Sa ovim igračima sigurno bi bilo gutavo ali ovako....... Nadam se samo lavovskoj borbi i bez pussy pristupa, mada će ih sudac paziti i maziti kao inače. Ovo treba pokušati na engleski način, fizičkim predispozicijama stvoriti nešto.

Ali povrede ove sezone pa i zadnih nekoliko, to je nestvarno šta nam se dešava. Jel do terena, laba ili ko zna čega.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 28 mar 2012, 15:45

Uhh nikako da prodje ovo vrijeme do utakmice, biće dobra utakmica to je sigurno al da hoće i rezultat na kraju bit povoljan.. Trebat će nam sreće većeras dosta, da je kako ne primit gol al opet ne pamtim utakmicu u zadnje vrijeme da Messi nije dao.. Da bar Silva igra bilo bi lakše, ovako ostaje da se vidi šta će moći Nesta uradit.. Sretno nam većeras.. Forza Milan
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 28 mar 2012, 16:22

Ma večeras hrabro, ponosno i borbeno, neka ostave srce na terenu, i po mogućnosti da ne izgube. Sve ostalo bih im oprostio, ipak je situacija sada takva-kakva je. Očekujem finu igru, a dalje ćemo vidjeti.. FORZA MILAN !
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 28 mar 2012, 16:37

@rastafarian +1 ;)

Kratke vijesti i zanimljivosti, specijal Milan - Barcelona

Vjerovatni sastavi
slika

Nema Thiaga Silve, ali vraća nam se "Ministar Odbrane" (Nesta)Gol-razlika u dosadašnjim utakmicama L.Š. u ovoj sezoni: Milan 15-11; Barcelona 30-6Sinoć se u Milanellu okupilo oko 400 navijača Milana ("Curva Sud"). Pevali su, palili baklje, skandirali "Ne bojimo se buva, mi ih gazimo" (Messi-ja zovu "Pulce", tj. Bub(ic)a), "Messi je jedan, a nas je 80 hiljada" (FOTO). Fudbaleri Milana su izašli da ih pozdrave.Neki španski listovi su pisali negativno o činjenici da je sudija meča (Jonas Erikssen) Šveđanin, kao i Ibrahimović.

Ovacije za Messija juče u vazdušnoj luci "Malpensa", kraj Milana. Od zaposlenih na tom aerodromu, verovatno navijača Intera i Juventusa...

Kapije stadiona "San Siro", danas se otvaraju u 17:45.

Očekuju se Berlusconi, Capello, Prandelli i mnogi drugi...

Najveći prihod od ulaznaica u istoriji "San Sira": 4.689.255 Evra! Prodato ukupno je 76.169 karata. Oko 3.000 ulaznica namenjenih gostima (od ukupno 5.200), ostalo je neprodato, a razlog je sutrašnji generalni štrajk u Španiji, koji bi mnogim navijačima otežao povratak u svoju zemlju. Takođe, nisu puštene u prodaju karte (800) za jedan deo stadiona na kome se obavljaju izvesni radovi.

4.689.255 Evra? Taman za Ibrinu platu... za 6 meseci.

Prethodni rekord je zabeležen 20. aprila 2010. kada su u Milanu igrali Inter i Barcelona: 3.887.000 evra prihoda od prodatih karata, dakle gotovo jedan milion manje.

Pitali su novinari Guardiolu sinoć na konferenciji za štampu sa koliko će igrača igrati u odbrani (prošli put u Milanu ih je bilo 3). On je odgovorio: "Sa sedam. I svih sedam pod prečkom..." (tj. na gol-liniji).

Kaka: "Gledaću večeras utakmicu i kao i uvek: Forza Milan!"

Štampana izdanja "Tuttosport"-a i "Corriere dello Sport"-a danas pišu o utakmici Milan-Barcelona počevši od 8., odnosno 6. stranice, dok je "La Gazzetta dello Sport" ovom velikom meču posvetila prvih 10 stranica u svom današnjem broju. "Tuttosport" izlazi u Torinu i favorizuje Juventus i Torino, a "Corriere" izlazi u Rimu i najviše piše o Romi i Laziju.U "Corriere dello Sport"-u pišu da je današnji meč istovremeno i duel Milanovih "Bad Boys"-a Ibre i Boatenga (bio bi i Cassano, da je u timu) i finih momaka iz Barcelone, pre svih Xavija i Inieste.

Ibrahimović: "Španski fudbal je elegantan, ali za napadače je mnogo teže igrati u Italiji. Ovde ni Messiju ne bi bilo lako".

Guardiola kaže da nije prijatno igrati kada ceo "San Siro" zaurla...

Pep Guardiola je igrao sa Bonerom u Brescia-i. To je bilo u sezoni 2001-2002, a Daniele Bonera je tada imao jedva 20 godina Ibra: "Messi je najjači na svetu, ali oko njega su igrači kakve niko drugi nema".

Zlatan Ibrahimović je do sada u 8 sezona igrao Ligu Šampiona. "Ispadao" je: 4 puta u osmini finala, 3 puta u četvrtfinalu i jednom u polufinalu. Red je da čovek odigra i jedno finale, majku mu...

Milanu je ovo 15. put da igra u 1/4 finalu Lige (ranije "Kupa") Šampiona. Bilans: 10 pobeda, 4 remija, poraza BEZ...

Milan je sa Barcelonom igrao dva evropska finala do sada i oba je dobio: 1994. Kup Šampiona (4:0 u Atini) i Superkup Evrope 1989. (1:1 i 1:0).Barcelona je pobedila na dva svoja poslednja gostovanja na "San Siru": prošlog 23. novembra (3:2) i 18. aprila 2006. (1:0), oba puta u Ligi Šampiona. Poslednja pobeda Milana: 20. oktobra 2004. (1:0, gol Shevchenka).

U prvoj utakmici polufinala L.Š. 18. aprila 2006. (Milan-Barcelona 0:1) su u timu Barcelone bili i Van Bommel i Maxi Lopez (u 89. minutu zamenio Ronaldinha).

I Guardiola je bio u timu Barcelone, koja je 1994. izgubila finale Kupa Šampiona od Milana sa 4:0. U timu Rossonera, tada su bili: Rossi, Tassotti, Panucci, Albertini, Galli, Maldini, Donadoni, Desailly, Boban, Savićević i Massaro. Tada je trener Barcelone (JohanCruyff), pre početka utakmice ljubio pehar, što su njegovi navijači oduševljeno pozdravili. Milan je bio oslabljen neigranjem oba centralna beka (Baresi i Costacurta), ali srce je pobedilo!Od kada se igra Liga Šampiona, Barcelona je 10 puta stigla do 1/4 finala (bolji samo M. Utd 12 i Bayern sa 11). Milan se sedmi put bori za ulazak u polufinale.

Mnogi Milanisti, kada su se jutros probudili, verovatno su najpre pomislili: "Danas je utakmica...". Oni koji su je i sanjali, neka u komentaru napišu rezultat...

Nadamo se da su Interisti i Juventini kupili kokice za večeras, kada će na televiziji gledati Milan kako u Ligi Šampiona igra sa Barcelonom.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 mar 2012, 16:47

Primi li Milan gol u prvih 15 min čeka ih debakl.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Arminn
Kontakt:

Post Postao/la Arminn » 28 mar 2012, 17:11

Live Champions League AC Milan v Barcelona 20:30
http://****.cc.cc/p/sport-uzivo1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://****.cc.cc/p/sport-uzivo3_06.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://****.cc.cc/p/sport5.html" onclick="window.open(this.href);return false; ;)

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 28 mar 2012, 17:22

Prije svega zelio bi da pozz navijace Milana.Prvo sto mi pada u oci ovih zadnjih par postova jest neki osjecaj ucesnika na ovoj temi da milan ima neke minimalne sanse u vecerasnjoj utakmici.Za razliku od mnogih ja mislim da Milan ima 50-50% veceras i siguran sam da ce pruziti izvrsnu utakmicu.Iako sam navijac barcelone i svim srcem cu veceras bodriti barcu,mislim da pojedini navijaci ali i ostali forumasi koji diskutuju na ovoj temi treba da budu svjesni velicine Milana,kluba sa dugom tradiciom i povijesti.Davati sansu milanu u vecerasnjoj utakmici nekih 20% je malo i smijesno.Veceras ocekujem pravi fudbalski spektakl na San Siru i zelim da vjerujem u barcinu pobjedu,ali utakmica ce biti krajnje neizvjesna.Nadam se da nece biti pretjerano grubih startova kao kad se igra sa "nekim" mesarima,ali i dosadasnje iskustvo izmedju ova dva kluba govori o prijateljskim,i fer i korektnim odnosima.

p.s.Valjda nam konacno Silvu prodate,dacemo vam Messija i jos 20 miliona :mrgreen: :mrgreen: (sala,da se ko ne zalijepi i pomisli zaozbiljno za messija )
-PAJA Fan Club!!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 28 mar 2012, 17:31

FORZA MILAN FINO ALLA MORTE!!! 2007. svi su govorili milan je loš. otišao je sheva ostatak tima je prosječan i star. međutim kada niko nije očekivao unatoč svim dešavanjima u calciu milan se diže iz pepela i po 7. put u svojoj historiji pokorava europu!!! nesta je od pretkola i crvene zvezde pa do finala u ateni odigrao sve utakmice i nije napravio niti 1 faul

non molare!
[youtube][/youtube]

diavolo vinci per noi!!!
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 28 mar 2012, 17:42

protiv najvećeg kluba na svijetu niko nije favorit, pa ni Patuljci...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 28 mar 2012, 18:55

baresi#6 je napisao/la:FORZA MILAN FINO ALLA MORTE!!! 2007. svi su govorili milan je loš. otišao je sheva ostatak tima je prosječan i star. međutim kada niko nije očekivao unatoč svim dešavanjima u calciu milan se diže iz pepela i po 7. put u svojoj historiji pokorava europu!!! nesta je od pretkola i crvene zvezde pa do finala u ateni odigrao sve utakmice i nije napravio niti 1 faul

non molare!
[youtube][/youtube]

diavolo vinci per noi!!!

Maldini nije imao prekrsaja ;)

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 28 mar 2012, 18:56

Eh blizi se pocetak puca me nervoza samo takva....idemo momci hrabro vecerass hrabrooooo
FORZA MILAN!!!!!!!!!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 28 mar 2012, 19:08

Abbiati,Bonera,Mexes,Nesta,Antonini,Nocerino,Ambrosini.Sedorf,Boateng,Ibrahimovic i Robinho za nas veceras, na klupi: Amelia,Yepes,Meshab,Aquilani,Emanuelson,El shaarawy i Maxi,, uhh koja nervoza,dan se oduzio nikad proc :)
tako je,samo hrabro i srcem odigrat..mozemo izvuc povoljan rezultat,samo da ne bude velkih kikseva u odbrani i olako izgubljenih lopti u opasnoj zoni..
FORZAA MILANN ;)
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 28 mar 2012, 19:17

Ja se iskreno ne sikiram, jer Milanu su vise nego potrebna pojacanja u veznom redu da bi mogao konkurisati Barci, mozda ovo otvori oci Berlusconiu, jer ironija bi bila proci Barcu na ''srecu'' i dodje Real u finalu i razmontira ih :D Barca je Barca pa moze pljunuti 70 miliona na ovakav tim za pojacanja....

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Adi33, Amazon [Bot], Beduin, Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.