ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Taj Novak je baš pod sretnom zvijezdom rođen lik čim mu se svi naguze kada trebaju igrati protiv njega.
On samo treba da bude sa druge strane mreže i da čeka njihove poklone koji ponekad dolaze i u kamatama jer se svi, a pogotovo Federer i Nadal sažale da karindžaju nejač.
Hvala ti Bože pa je tako i hvala ti što je isključivo na račun toga Nole prvi igrač svijeta više od 200 sedmica i biće još jako dugo.
On samo treba da bude sa druge strane mreže i da čeka njihove poklone koji ponekad dolaze i u kamatama jer se svi, a pogotovo Federer i Nadal sažale da karindžaju nejač.
Hvala ti Bože pa je tako i hvala ti što je isključivo na račun toga Nole prvi igrač svijeta više od 200 sedmica i biće još jako dugo.
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
Cekaj koji je mec danas bio i o kojem se ovdje raspravlja? Po tvome treba se samo o Nadalu pricati i pisati hvalospjeve? Imas njegovu temu, ovo je ipak ATP. Rafa nikada vise nece biti isti, Đokica ga je danas mentalno sazvakao, ispljunuo i tu je kraj price...bodi123 je napisao/la: Imas temu Novak Djokovic i tamo pisi o njemu hvalospjeve koji nemaju veze sa vezom, a ne na ovoj ATP temi.
Pozdrav.
Novak je imao nesrece da se pojavi u periodu najjace konkurencije i da mora da igra protiv dvojice najvecih. Da je Federerovih godina imao bi i vise slamova.LeSa je napisao/la:Taj Novak je baš pod sretnom zvijezdom rođen lik čim mu se svi naguze kada trebaju igrati protiv njega.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Nadmašio Rafa sva očekivanja, ali opet ne može do seta, očekivano, pitanje je da li će ga ikada više i uzeti protiv Novaka, bilo gdje
Najjače mi je sad ovo polufinale, lucky loser Pouille igra protiv Murraya. 
Da je hteo, ne bi znao odabrati lakši put do finala Andy.

Da je hteo, ne bi znao odabrati lakši put do finala Andy.
Ti si ovdje nadmašio sve svojim budalaštinama. Pokušavaš da budeš duhovit ali ti ne ide nikako humor.shminka je napisao/la:Nadmašio Rafa sva očekivanja, ali opet ne može do seta, očekivano, pitanje je da li će ga ikada više i uzeti protiv Novaka, bilo gdje
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Nole 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- AshburtonG
- Kontakt:
Nishikori 

Helem, ja sam davno pisao da Novak ne igra ni priblizno kao prosle godine, vidi se pad forme, i ovaj mec igra na ivici poraza. Ali vjerujem da ce luzerski mentalitet Japanca presuditi u Novakovu korist.
I juce je Rafa samo zahvaljujuci svojim greskama(tj. nedostatku samopouzdanja jos uvijek) poklonio mu drugi set. Pa u oba seta je covjek ima po brejk i sve je uspio prokockati. Sa ovakvom formom Novak na RG bi mogao opet naletiti na nekog drugog Wawrinku, samo je pitanje ko ce to bit ovoga puta.
btw, Kei izgleda odlicno za sada.
I juce je Rafa samo zahvaljujuci svojim greskama(tj. nedostatku samopouzdanja jos uvijek) poklonio mu drugi set. Pa u oba seta je covjek ima po brejk i sve je uspio prokockati. Sa ovakvom formom Novak na RG bi mogao opet naletiti na nekog drugog Wawrinku, samo je pitanje ko ce to bit ovoga puta.
btw, Kei izgleda odlicno za sada.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa čovjeku žuljevi očito smetaju više nego što neki misle (za one što su gledali početak meča).
P.S Kakva glupost suca, sad je samo bezze napalio Noleta
(opet će presuditi protivnik sam sebi, Nole se ništa ne pita)
Kraljevski komentari.
P.S Kakva glupost suca, sad je samo bezze napalio Noleta

(opet će presuditi protivnik sam sebi, Nole se ništa ne pita)

Kraljevski komentari.
Da da, zuljevi mu smetaju sigurno.
Japanac igra odlican tenis a Djokovic se pati kao sto se patio i protiv Bellucija i protiv Rafe juce.
Evo upravo mu pokloni gem Djokovic, ova igra uopste nije ohrabrujuca pred RG.
Japanac igra odlican tenis a Djokovic se pati kao sto se patio i protiv Bellucija i protiv Rafe juce.
Evo upravo mu pokloni gem Djokovic, ova igra uopste nije ohrabrujuca pred RG.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa jedino što si u pravu da Noletova forma nije ni blizu od prošle godine, to ja ponavljam odavno.
Plus Kei igra mnogo bolje i to je rezultat prvog seta!
Ali ovi tvoji komentari iz meča u meč da mu se svaki protivnik naguzi kad igra protiv njega gdje faktički indirektno govoriš da se Nole ništa ni ne pita u mečevima nego hoće li se neki drugi ili dvjestoti igrač na svijetu njemu naguziti i pokloniti meč su zaista za anale.
Ako si ikada igrao tenis ili sport općenito pod žuljem, onda znaš koliko može biti neugodno.
Malo objektivnosti ne bi škodilo (za promjenu).
Plus Kei igra mnogo bolje i to je rezultat prvog seta!
Ali ovi tvoji komentari iz meča u meč da mu se svaki protivnik naguzi kad igra protiv njega gdje faktički indirektno govoriš da se Nole ništa ni ne pita u mečevima nego hoće li se neki drugi ili dvjestoti igrač na svijetu njemu naguziti i pokloniti meč su zaista za anale.
Ako si ikada igrao tenis ili sport općenito pod žuljem, onda znaš koliko može biti neugodno.
Malo objektivnosti ne bi škodilo (za promjenu).
Kei odličan, ali opet taj njegov luzerski mentalitet dolazi na vidjelo.
Ako ga večeras ne dobije, neće više nikad.
Ako ga večeras ne dobije, neće više nikad.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- AshburtonG
- Kontakt:
Kakvi zuljevi,covjek se udario reketom u zglob.Gledam na SKYu i samo o tome govore,i par puta su prikazivali.Sad ne znam je li na pocetku nesto bilo,jer gledam od 5. gejma.
btw.Novak poceo igrat,Nishikori prestao crtat po terenu i evo ga 1-1.Novak je znatno slabiji nego prosle godine,al isto tako niko od konkurencije nije narocito bolji.Jedino je Murray osjetno popravio igru.Mislim da sam veceras nakon dugo vremena(Nadalove bolje forme)vidio da se Djole nije skoro nista pitao u prvih 10ak gejmova.
btw.Novak poceo igrat,Nishikori prestao crtat po terenu i evo ga 1-1.Novak je znatno slabiji nego prosle godine,al isto tako niko od konkurencije nije narocito bolji.Jedino je Murray osjetno popravio igru.Mislim da sam veceras nakon dugo vremena(Nadalove bolje forme)vidio da se Djole nije skoro nista pitao u prvih 10ak gejmova.
Pa valjda si vidio o kakvoj se rupi na njegovom zglobu radi.
To da li je zbog onog udaranja reketom kada je čistio prašinu sa tenisica ili ne, još niko nije 100% potvrdio, (nagađaju), ali je činjenica da se užasno slabo kretao u prvom setu.
U II setu je odlučio da postane agresivniji jer i dalje ima problem sa kretanjem i to mu se isplatilo.
Btw, do ovog breaka imao 0 - 10 neiskorištenih b. lopti.
To da li je zbog onog udaranja reketom kada je čistio prašinu sa tenisica ili ne, još niko nije 100% potvrdio, (nagađaju), ali je činjenica da se užasno slabo kretao u prvom setu.
U II setu je odlučio da postane agresivniji jer i dalje ima problem sa kretanjem i to mu se isplatilo.
Btw, do ovog breaka imao 0 - 10 neiskorištenih b. lopti.
Evo ga sada vise nema zuljeva, nestali su, pa se poceo kretati nevjerovatno i crtati po terenu. Ah ti zuljevi.
Djokovic pronasao svoju igru, Kei se pocinje raspadati i to bi bilo to.

Djokovic pronasao svoju igru, Kei se pocinje raspadati i to bi bilo to.
Ne, nego je postao agresivniji u odnosu na prvi set a samim tim ne mora da leta gore dole jer onda anulira Keiovu agresivnost koja je danas na visokom nivou kao i njegova igra općenito.
Kada si prvi igrač svijeta, onda se ne pita protivnik, nego koliko ti dopustiš protivniku ali to se stručnjaci ovdje prave da im nije jasno
Pogledaj jednom meč kao neutralac i čisto kao simpatizer tenisa a ne mrzitelj pojedinog igrača pa ćeš shvatiti o čemu pričam.
Kada si prvi igrač svijeta, onda se ne pita protivnik, nego koliko ti dopustiš protivniku ali to se stručnjaci ovdje prave da im nije jasno

Pogledaj jednom meč kao neutralac i čisto kao simpatizer tenisa a ne mrzitelj pojedinog igrača pa ćeš shvatiti o čemu pričam.
LeSa je napisao/la:Ne, nego je postao agresivniji u odnosu na prvi set a samim tim ne mora da leta gore dole jer onda anulira Keiovu agresivnost koja je danas na visokom nivou kao i njegova igra općenito.
Ok, znaci kada postanes agresivniji automatski to znaci da bez kretanja na vrhnuskom nivou ti mozes pobjediti neki teniski mec protiv 6. tenisera svijeta. To nisam znao nek si mi rekao.
Prvi set ga je Japanac pocistio i Novak se apsolutno nista nije pitao. Da je zadrzao onakav nivo tenisa ovaj mec bi vec bio gotov.
Ali da je zadrzao naravno ne bi bio Kei nego bi bio RF ili RN.
Ok, onda se Wawrinka u finalu RG 2015 nista nije pitao. Djokovic mu je dopustio sve ono znaci.LeSa je napisao/la:Kada si prvi igrač svijeta, onda se ne pita protivnik, nego koliko ti dopustiš protivniku ali to se stručnjaci ovdje prave da im nije jasno
Ovo bi vazilo jedino za tebe. Ti Novakove meceve gledas kroz prizmu ako pobjedi - bio je bolji svaka cast. Ako izgubi - protivnik se nista nije pitao jer Novak nije bio na nivou.LeSa je napisao/la:Pogledaj jednom meč kao neutralac i čisto kao simpatizer tenisa a ne mrzitelj pojedinog igrača pa ćeš shvatiti o čemu pričam.]

Meni je Novak drazi od Federera igrac uvijek bio a od onog skotskog krelca svakako da je 10 puta, problem s tobom je sto mislis da se ovaj ATP tour zove Novak Djokovic tour i da svi mecevi zavise cisto od njegovog raspolozenja i igre. Onda treba ugasiti tour i pitati Novaka pred mec kako se osjecas i da odma upisemo rezultat, zar ne?
btw, Lajani

Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 14 maj 2016, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
Sta ste se ponadali i Marej ce dobiti po nosu rutinski 

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Previše se vjerovalo Keiu.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.