Svaka čast na komentaru, najjači smoJedinstvo37 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 09:19Neugodna Budućnost predvodjena s Salihovicem itekako ce biti tezak protivnik u subotu, ali sve osim 3 boda bi bilo ravno katastrofi. Ocekujem dva spica da startaju utakmicu i vise od svega ocekujem da se popravi slika prikazanog iz prethodna tri kola.
Da se razumijemo Sim Bau je imao dosta lagan raspored do sad iako sve tekme igra 30km od svog stadiona.
Po prikazanom od svih ekipa, misljenja sam da smo najbolji, samo da se poslozi kako treba.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Moram se zahvaliti momcima sa teme Jedinstvo, dobio sam nekoliko privatnih poruka od vasih navijaca sa iskrenim željama za prolazak Sarajeva u III pretkolo LŠ...
Hvala momci jos jednom i želim vam da kroz 1.ligu Federacije prodjete kao 5 Korpus '94-95...
Idemo SILO NEBESKA...

Hvala momci jos jednom i želim vam da kroz 1.ligu Federacije prodjete kao 5 Korpus '94-95...
Idemo SILO NEBESKA...

Sretno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ko pravi ove najave za mec. Ako nije problem da.promijeni pjesmu. Ono.prvo je bilo.super dona ares pjesma pa jedinstvo.i to..ne mora.uvijek.biti ova jedna te ista. Moze se ubaciti nesto drugo svaka cast i na ovom trudu
Pa jel moguce ovo?Šef stručnog štaba NK Jedinstvo neće moći računati na povrijeđene igrače: Olića, Devedžića, Ivkovića, Koprivicu, te golmana Williana, a nedovoljno oporavljen je i golman Muratspahić, pa je upitan i njegov nastup.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa ko ostane onda u odbrani uopšte
Znači treći golman Badić i 4 juniora u defanzivi u subotu... Tek se sad vidi neozbiljnost jer nismo doveli zamjene za Kladara i Borovčanina. Vjerovatno će Midžića staviti na beka kao prošlu utakmic, ali šta sa ostale 3 pozicije u odbrani
EDIT: prema stranici kluba u prvom timu iz odbrane su Čavkić-2003, Zulić-2002, Šušnjar-2003, Bašanović-2002. Vjerovatno će i Kremenovića vratiti iz veze na poziciju štopera, nema druge.
Mozda i Muju stavi na beka pa ga konačno nećemo gledati u sredini.fontes je napisao/la: ↑27 avg 2020, 22:17Znači treći golman Badić i 4 juniora u defanzivi u subotu... Tek se sad vidi neozbiljnost jer nismo doveli zamjene za Kladara i Borovčanina. Vjerovatno će Midžića staviti na beka kao prošlu utakmic, ali šta sa ostale 3 pozicije u odbrani
EDIT: prema stranici kluba u prvom timu iz odbrane su Čavkić-2003, Zulić-2002, Šušnjar-2003, Bašanović-2002. Vjerovatno će i Kremenovića vratiti iz veze na poziciju štopera, nema druge.
-
- Kontakt:
Najveća prednost Budućnosti, Berber na klupi Jedinstva.
5 igraca povrijedjeno, a nakon 60 minute hodati ne mogu, 42 dana pripreme trajale, o cemu pricamo?
5 igraca povrijedjeno, a nakon 60 minute hodati ne mogu, 42 dana pripreme trajale, o cemu pricamo?
Zadnja izmjena: Jedinstvo37, dana/u 27 avg 2020, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Kad se pisalo o Cizmicu nije nam trebao sad bi bio vrijedan ko zlato i nez kako se mogu svi tsko.povrijediti pa kakve su to pripreme jesu li spremni ikako
-
- Kontakt:
Jesi pogledao koji trening Jedinstva? Pa ono je nivo Preminger turnira na Vojnom.nebeskasila je napisao/la: ↑27 avg 2020, 22:51Kad se pisalo o Cizmicu nije nam trebao sad bi bio vrijedan ko zlato i nez kako se mogu svi tsko.povrijediti pa kakve su to pripreme jesu li spremni ikako
Stvarno tako loše ?Jedinstvo37 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 22:54Jesi pogledao koji trening Jedinstva? Pa ono je nivo Preminger turnira na Vojnom.nebeskasila je napisao/la: ↑27 avg 2020, 22:51Kad se pisalo o Cizmicu nije nam trebao sad bi bio vrijedan ko zlato i nez kako se mogu svi tsko.povrijediti pa kakve su to pripreme jesu li spremni ikako
-
- Kontakt:
Nisam gledao kad ne budem dole ali vidim.dovoljnoJedinstvo37 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 22:54Jesi pogledao koji trening Jedinstva? Pa ono je nivo Preminger turnira na Vojnom.nebeskasila je napisao/la: ↑27 avg 2020, 22:51Kad se pisalo o Cizmicu nije nam trebao sad bi bio vrijedan ko zlato i nez kako se mogu svi tsko.povrijediti pa kakve su to pripreme jesu li spremni ikako
Midzic - neko - Kremenovic - Mujo
Ja sam govorio da nam ne treba Cizma dok je Kladar bio tu, naravno da odlaskom Kladara treba stoper. Je li onaj Hadrovic ovdje, on je znao odigrati stopera?
Ja sam govorio da nam ne treba Cizma dok je Kladar bio tu, naravno da odlaskom Kladara treba stoper. Je li onaj Hadrovic ovdje, on je znao odigrati stopera?
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Hadra otisao ima 2,3 sedmice

za Kladara se znalo da ide i zato vam je momak i govorio da treba Pasa ma da ni on pojedinima ne pase
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Pa onda se morao dovesti stoper za rezervu. A ovo je kriv Berber, da je spremio ekipu fizicki kako treba ne bi sad falila cijela odbrana.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑28 avg 2020, 00:00Hadra otisao ima 2,3 sedmice![]()
za Kladara se znalo da ide i zato vam je momak i govorio da treba Pasa ma da ni on pojedinima ne pase
Trenutno korisnika/ca: IstokZapad i 10 gostiju.