FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Rosas7
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rosas7 » 17 jun 2011, 18:05

gledo sam sada vase juniore u mostaru,i recu jedno odlicni su,morate od onakvih igraca izvuci nesto,najbolji je bio onaj kapetan ja mislim da se zove bekic.... ;) ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 17 jun 2011, 18:29

Rosas7 je napisao/la:gledo sam sada vase juniore u mostaru,i recu jedno odlicni su,morate od onakvih igraca izvuci nesto,najbolji je bio onaj kapetan ja mislim da se zove bekic.... ;) ;)
Da, Amer Bekić je pravi vođa ekipe. A što se tiče prve postave, sad se na juniore i kadete i moramo osloniti želimo li stabilizovati "team". Siguran sam da niko od njih neće razočarati, samo da ne odu u inostranstvo ovako rano. :D
Still learning...

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 17 jun 2011, 18:44

Sta ste se vi ovdje raspisali o tome da li Tuzlaci vole Sarajlije ili ne, eto ne volimo vas i sta cete sada, imate svoje teme, tamo opletite o tome, a nas fino da ostavite, ionako Denis nije vise golman Slobode, pa ste i tu temu ofulali.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 17 jun 2011, 18:48

Omar500 je napisao/la:Ne mislim se raspravljati s vama u nedogled. Meni je drago da je momak uspio, debitovao sa 17 god. za prvi tim u teškim vremenima, inače je bez oca, prije par godina i sestru izgubio. U početku je bio veoma nesiguran golman, ali je izrastao u pravu klasu. Ima još nekih nedostataka, ali se to može popraviti i što je najvažnije, ima potencijala da postane naš najbolji golman, poslije Begovića. Da brani u jakom europskom klubu. E sad što je nekom krivo kada neko uspije, to nije moja stvar. Draži su vam fudbaleri dijasporci, nego ovi naši koji se pate kroz omladinske pogone, treniraju u groznim uvjetima...
Uglavnom, ja sam svoje rekao, vi radite šta hoćete.
Ne kažemo da nije potencijal za 2-3 sezone bi mogao da igra u klubu tipa Spartak, Aek, aza 5-6 možda čak i nešto na nivuo PSV-a, i tako toga dabogda on doguro do Mančestera al sad trenutno Avdukić i Mjukić su najbolji ;)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 17 jun 2011, 18:49

Ma ljudi pitao sam za Denisa a onda se ovi iz SA odmah nakače naš je uvijek i mora biti bolji. Daj bolan kakav Šehić. Dječačić sa posebnim potrebama. Ako je nešto mjerilo za golmana kakav je onda je to broj primljenih golova. U tom slučaju se zna ko je najbolji u ligi. NAŠ AVDUKA! :D
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 17 jun 2011, 18:50

LEŠINAR je napisao/la:Ma ljudi pitao sam za Denisa a onda se ovi iz SA odmah nakače naš je uvijek i mora biti bolji. Daj bolan kakav Šehić. Dječačić sa posebnim potrebama. Ako je nešto mjerilo za golmana kakav je onda je to broj primljenih golova. U tom slučaju se zna ko je najbolji u ligi. NAŠ AVDUKA! :D
E sada ces krvavo da platis svoju izjavu, ima da te oderu Sarajlije, ko vola u kupusu :lol: :lol: .
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 17 jun 2011, 18:54

TaRgEt_ je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Nije valjda da je Sakib nesto osvojio? :mrgreen:

Osvoji Sakib prvi trofej nakon 8 finala kupa :D :D
To konacno Sakib e neka je,cestita mu :lol: :lol: :lol: ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 17 jun 2011, 19:03

guber90 je napisao/la:
LEŠINAR je napisao/la:Ma ljudi pitao sam za Denisa a onda se ovi iz SA odmah nakače naš je uvijek i mora biti bolji. Daj bolan kakav Šehić. Dječačić sa posebnim potrebama. Ako je nešto mjerilo za golmana kakav je onda je to broj primljenih golova. U tom slučaju se zna ko je najbolji u ligi. NAŠ AVDUKA! :D
E sada ces krvavo da platis svoju izjavu, ima da te oderu Sarajlije, ko vola u kupusu :lol: :lol: .
Ma ne mogu oni protiv argumenata! Avduka je stvarno najbolji. A i nešto ne zazirem od tih sarajlijica! :lol: :lol: :lol:
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 17 jun 2011, 22:04

Znali ko da li ce se napraviti ova sjeverna tribina da pocetka nove sezone i sta ce biti sa fukarama naredne sezone hoceli prisustvovati utakmicama ili bojkotvoati ???
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jun 2011, 23:23

TZ_BoY je napisao/la:Znali ko da li ce se napraviti ova sjeverna tribina da pocetka nove sezone i sta ce biti sa fukarama naredne sezone hoceli prisustvovati utakmicama ili bojkotvoati ???
Onako kako je rade nece biti zavrsena ni za dvije godine. :?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 18 jun 2011, 09:58

Ma ne mogu oni protiv argumenata! Avduka je stvarno najbolji. A i nešto ne zazirem od tih sarajlijica! :lol: :lol: :lol:[/quote]

ako je maletic pozvan u reprezentaciju radi kvaliteta bio bi i Avduka da je najbolji.
ako ti ovaj kont nije jasan onda se slobodno vrati u osnovnu
sad ces jos rec da su lesinari jaci od manijaka pa da oplacem :)... btw s obzirom na gramaticke greske tokom one koreografije xD imal sanse da ste zavrsili kakav kurs i naucili slova :P

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 jun 2011, 10:27

jug-onostalgicar je napisao/la:znas... ja sam malo stariji i znam da je i prije rata Tuzla imala animozitet prema Sarajevu i to ti je tako, to sto ima par normalnih ljudi koji ga nemaju to ej zanemarivo kad se uzme u obzir sira slika
haahha svasta :)..jest imamo, ali samo sarajlije pricaju kako smo jugosloveni, komunjare ovakvi onakvi i td:)..znam najbolje ebiga imam zenu sarajka, nana mi je sarajka i sva familija sa njene strane i td..uglavnom u nasem gradu niko ne mrzi grad kao grad Sarajevo to je glupost koju pises i nema potrebe o tome da pisemo po forumu...istina ne volim sportske klubove iz Sarajeva, kao i 99% tuzlaka iz vise razloga...prvo nikad necu zaboraviti u ratu UN donirao lopte savezu odnosno vrelom pitaru Pusini koji je trebao da podjeli tada nasim prvoligasima lopte,a kitu je Sloboda dobila ...Pusina dao lopte Sarajevu i i vjerovatno manji broj Zelji jer da se nebi komsije slucajno bunile...to je ono zbog cega nikad nisam ni volio klubove iz tog grada, jer njima nikad nista nece zafalit uvjek ce biti neko ko ce podignut i drzavu na noge kako bi se odrzali, a drugi bi se mogli ugasit ebiga.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 jun 2011, 11:42

Cestitke juniorima na osvajanju lige :)

Zna li neko dal je bilo odlazaka ili dolazaka ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 18 jun 2011, 12:32

SaltCityAttack je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:znas... ja sam malo stariji i znam da je i prije rata Tuzla imala animozitet prema Sarajevu i to ti je tako, to sto ima par normalnih ljudi koji ga nemaju to ej zanemarivo kad se uzme u obzir sira slika
haahha svasta :)..jest imamo, ali samo sarajlije pricaju kako smo jugosloveni, komunjare ovakvi onakvi i td:)..znam najbolje ebiga imam zenu sarajka, nana mi je sarajka i sva familija sa njene strane i td..uglavnom u nasem gradu niko ne mrzi grad kao grad Sarajevo to je glupost koju pises i nema potrebe o tome da pisemo po forumu...istina ne volim sportske klubove iz Sarajeva, kao i 99% tuzlaka iz vise razloga...prvo nikad necu zaboraviti u ratu UN donirao lopte savezu odnosno vrelom pitaru Pusini koji je trebao da podjeli tada nasim prvoligasima lopte,a kitu je Sloboda dobila ...Pusina dao lopte Sarajevu i i vjerovatno manji broj Zelji jer da se nebi komsije slucajno bunile...to je ono zbog cega nikad nisam ni volio klubove iz tog grada, jer njima nikad nista nece zafalit uvjek ce biti neko ko ce podignut i drzavu na noge kako bi se odrzali, a drugi bi se mogli ugasit ebiga.
Jest vala evo Sarajevo cupaju strasno,kod nas je med i mijeko :lol: :lol: nemoj majke ti pisat ovo kao da neznamo kako nas tim funkcionise,bog te cuo i da nama bude ovako kako pises! Sta ovo kadeti nisu zasluzili cestitke za finale :?
Fina Gradska sarajevska raja

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 jun 2011, 12:53

ja ti samo spiminjemza UN lopte nista vise :)...to je bilo negdje 1994-1995 care..i ne kazem ja da vi imate nesto mnogo vise od drugih, ali mozes mislit kako ej tek drugim klubovima, kad je vama tako kosto ti kazes?..evo neku noc gledam face o face kod Senada i lik javno kaze d anije dobio broj glasova u stranci zato sto nije sa ostatkom podrzao da se pomogne KK Bosna :)...pa dobro ja se slazem da se treba pomoci KK Bosna da se izvuku, ali po tome vidim da se KK Sloboda moze ugasit sto se njih tice i niko nece mrdnut qurcem da pomogne...nama i ne treba pomoci, jer smo smai sebe unazadili to stoji, ali me nervira to da jednim moze, a za druge ih boli briga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 18 jun 2011, 12:55

SaltCityAttack je napisao/la:ja ti samo spiminjemza UN lopte nista vise :)...to je bilo negdje 1994-1995 care..i ne kazem ja da vi imate nesto mnogo vise od drugih, ali mozes mislit kako ej tek drugim klubovima, kad je vama tako kosto ti kazes?..evo neku noc gledam face o face kod Senada i lik javno kaze d anije dobio broj glasova u stranci zato sto nije sa ostatkom podrzao da se pomogne KK Bosna :)...pa dobro ja se slazem da se treba pomoci KK Bosna da se izvuku, ali po tome vidim da se KK Sloboda moze ugasit sto se njih tice i niko nece mrdnut qurcem da pomogne...nama i ne treba pomoci, jer smo smai sebe unazadili to stoji, ali me nervira to da jednim moze, a za druge ih boli briga
jest evo i Bosna je u idealnom stanju,inace ne pratim kosarku al drug mi igra u prvom timu,plus znam neke ljude u upravi,bukvalno su duzni kao i vi ista situacija potpuno!
Fina Gradska sarajevska raja

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 jun 2011, 15:07

Jucer je u prostorijama klubu boravio Davud Zahirovic,po svemu sudeci novi predsjednik Slobode,odrzao sastanak sa pojedinim predstavnicima klupskog menadzmenta i nekim clanovim uprave.Konkretniji potezi se mogu ocekivat tek kada se imenuje Zahirovic na mjestu predsjednika,a to ce odlucit skupstina kluba.Dato je nekoliko prijedloga,koji ce po svemu sudeci biti ozvaniceni tek kada mandat Zahirovica postane validan.Jedan prijedlog je da na mjestu sportskog direktora bude Darko Vojvodic,koliko se moglo procitat Vojvoda ne bi imao nista protiv da postane sportski direktor Slobode.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 jun 2011, 17:50

Jasmin Mesanovic ima ponude dva kluba iz inozemstva,mada ne iskljucuje moguce potpisivanje ugovora sa Slobodom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 jun 2011, 18:42

Omerovic iz Slobode presao u Hoffenhaim. Sloboda ce dobit oko 60.000 eura za ovaj transfer.

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 20 jun 2011, 18:45

harry_90 je napisao/la:Omerovic iz Slobode presao u Hoffenhaim. Sloboda ce dobit oko 60.000 eura za ovaj transfer.
I sad umjesto da se s malim potpisao ugovor, pa onda ga prodali, ovako dobijamo "sitnicu". Bilo bi dobro da se ove pare utroše na team.
Still learning...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Tzhc075 i 4 gosta.