Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Opredijedili se za 50k godišnje 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koliko sam ja skontao u 13:30h. Na ovoj stranici njihovoj piše u 15:30h a mi kasnimo za njima 2 sataZivot je napisao/la:Polufinale juniora je u 18h, a u koliko je finale kadeta??? hehe ono malo se kurcimo![]()

http://tbilisi2015.com/uploads/photo/main/3/3093.jpg
Ima da Špancima ogadio košarku.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!

Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Ne znam pitaću im selektora kad ga opet vidim, ma dobro su evo onaj momak što je bio dobar ove godine u ligi mladih ode i on, ali čuj ovih na twiteru sad se čude( Can Pelister), pa dali smo i vama (turcima ) tri svoja dobra, još nama niste ništa platili.Ethel je napisao/la:Mozes misliti kakvi su talenti kad su se za Katar opredijelili da igraju, a i sta im je na prvom mjestu, takvi nam ne trebaju.kim je napisao/la:https://twitter.com/Asia_Hopes/status/6 ... 0558224384
Još jedna naša reprezentacija
Zadnja izmjena: kim, dana/u 01 avg 2015, 12:01, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Volvic je napisao/la:Momci, ozbilno pitanje: Sta se to prica sa Aticem i njegovim srcem? Da zbog toga nece moc igrat ozbilnu Kosarku...
Ima dosta takvih slučajeva, ali to kod nas u Bosni "prolazi" i ne shvata se kao veliki problem dok je u drugim državama druga priča. Povećani zalisci su samo jedan primjer koji može biti jako ozbiljan ali se u našoj državi ne tretira tako i bez problema možeš trenirat.
A kako su dobili ispisnice!?.thulkazal je napisao/la:Opredijedili se za 50k godišnje
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
U 14:15h finaleUnofficialpage je napisao/la:Koliko sam ja skontao u 13:30h. Na ovoj stranici njihovoj piše u 15:30h a mi kasnimo za njima 2 sataZivot je napisao/la:Polufinale juniora je u 18h, a u koliko je finale kadeta??? hehe ono malo se kurcimo![]()
http://tbilisi2015.com/uploads/photo/main/3/3093.jpg
Ima da Špancima ogadio košarku.Ali ko bi ovo rek'o da smo u jednom takmičenju u finalu a u drugom u polufinalu

Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Imao sam vremena pa sam bas pronasao roster nase U18 reprezentacije iz 2008. godine pa da krenemo gdje su sada ti igraci:
Muhamed Gak - ne bavi se kosarkom vise
Milos Trikic - White Eagles Stockholm
Srdjan Kovacevic - ne bavi se kosarkom vise
Miralem Halilovic - KK Zagreb
Eldin Camdzic - AEK Larnaca
Aldin Majstoric - ne bavi se kosarkom vise
Dino Hodzic - B.K. Vellaznimi (Kosovo)
Darko Damjanovic - Leotar
Kresimir Mustapic - Banska Bystrica
Moreno Lovric - AKK Vern (Hrvatska)
Aldin Klinac - Ibar Rozaje
Nikola Mlinarevic - ne bavi se kosarkom vise
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
-
- Kontakt:
jel ovo dino hodzic sto su ga gurali na sve moguce nacine i govorili da je najveci talenat rodjen u bosni a bogami i sire , znam da ga se u repku guralo kako zna i umije ... al od lika nista , a sad isto rade sa nekim igracima tipa buzom i vrapcem i nekim igracima sparsa a sparsi prosjek u najlosijoj ligi u evropi ...
- sigurnoable
- Kontakt:
Zavisi sve kakav problem on ima sa srcem, ja ga ne znam a mozda da znam valjda bi znao odgovoriti koliko je to kod njega ozbiljno. Sigurno ako je nesto ozbiljnije da ljekarski tim vecih klubova se nece upustati u taj rizik pa mu dozvoliti da igra jer to moze biti kobno i za Atica a i za profesiju ljekara.remA1 je napisao/la:Volvic je napisao/la:Momci, ozbilno pitanje: Sta se to prica sa Aticem i njegovim srcem? Da zbog toga nece moc igrat ozbilnu Kosarku...
Ima dosta takvih slučajeva, ali to kod nas u Bosni "prolazi" i ne shvata se kao veliki problem dok je u drugim državama druga priča. Povećani zalisci su samo jedan primjer koji može biti jako ozbiljan ali se u našoj državi ne tretira tako i bez problema možeš trenirat.
Ne znam vala, ne radim u savezu a niti imam "insidere"... Mogu nagađati ali radije ne bih. Kada bude PR Saveza neka neko od novinara postavi to pitanje mada sumnjam da će se usuditi radi propusnica ili čega već...nerminh74 je napisao/la:A kako su dobili ispisnice!?.thulkazal je napisao/la:Opredijedili se za 50k godišnje
Daj nam i godine poslijeEthel je napisao/la:Imao sam vremena pa sam bas pronasao roster nase U18 reprezentacije iz 2008. godine pa da krenemo gdje su sada ti igraci:

-
- Kontakt:
ljudi hoce li biti prenos danas Finala ? I je li U 18 igraju u 7 danas ?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Evo 2009 kad smo igrali u Sarajevu i u grupi bili prvi bez poraza a onda na kraju 8.
Nikola Gajic
Nebojisa Maksimmovic
Josip Gunjaca
Obrad Vukovic
Aleksandar Radukic
Ali Demic
Nermin Buza
Dino Begagic
Rusmir Grosic
Haris Canic
Dario Crnalic
Boris Hadzimuratovic
Dakle niti jedan da napravu bar osrednju karijeru, znam da je ovaj BUza bio u Sparsima ali nista specialno.
Nikola Gajic
Nebojisa Maksimmovic
Josip Gunjaca
Obrad Vukovic
Aleksandar Radukic
Ali Demic
Nermin Buza
Dino Begagic
Rusmir Grosic
Haris Canic
Dario Crnalic
Boris Hadzimuratovic
Dakle niti jedan da napravu bar osrednju karijeru, znam da je ovaj BUza bio u Sparsima ali nista specialno.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Trebao bi biti prijenos, ipak je finale. Meč počinje u 14:15.djedovic01 je napisao/la:ljudi hoce li biti prenos danas Finala ? I je li U 18 igraju u 7 danas ?
Juniori igraju u 18:00.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
- Kontakt:
aha OK ,Hvala ! Valjda bude taj link pa da ispratimo Musu i kompaniju do ZlataaClutch je napisao/la:Trebao bi biti prijenos, ipak je finale. Meč počinje u 14:15.djedovic01 je napisao/la:ljudi hoce li biti prenos danas Finala ? I je li U 18 igraju u 7 danas ?
Juniori igraju u 18:00.

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- BenjooJutub
- Kontakt:
Meho Haracic, Faris Avdic, Alen Hadzibegovic, Nedim Muslic, Jasmin Memic, Emir Mujkic, Faris Sadikovic, Hamza Kurtovic & Kaid Zubovic
Evo koji su igrači dobili državljanstvo Katra, žalosno stvarno ali pare su pare, momci žele obezbjediti sebi i svojoj porodici egzistenciju.
Evo koji su igrači dobili državljanstvo Katra, žalosno stvarno ali pare su pare, momci žele obezbjediti sebi i svojoj porodici egzistenciju.
-
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!