Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Bianconeri1988 » 30 jul 2011, 21:35

Turanova cijena je oko 13 miliona i on bi po meni bio odlično rješenje, pogotovo sa turskim never-say-die stilom igre, samo je malo sklon povredama...

Ali svejedno po meni ko god dođe od ovih igrača koji se spominju za tu poziciju je sasvim pristojno rješenje i dobro će se uklopiti u igru...

Prioritet je dovesti Lugana u odbranu, kad nam se već ukazala prilika, eto prvenstvo je kod njih odgođeno za septembar, treba iskoristiti priliku i što prije ga ugrabiti...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 30 jul 2011, 21:51

Svakako da Perotti ne moze biti promasaj.Momak je na fantasticnom fizickom i tehnickom nivou.Pored prilicno spore igre imao bi mnogo prostra i zasigurno stvarao visak.Licno meni mnogo podcjenjen mladi igrac.Cudi me da ga nisu hapili do sada Barca ili Valencija.Prejeftin je koliko je dobar.Pogeldao sam minimalno 25 utakmica Seville prosle godine i momak me u jedno 20 odusevio nacinom igre i hrabrosti.Sjecam se tekme protiv Barce u Super Kupu.Proleti pored Pique i Alvesa koda ne postoje i gurnu loptu Fabianu za go.MOmak svestran i volio bi ga vidjeti u DAMI.
Meni licno najdrazi Talijanski klub se nadam se dize gdje mu je i mjesto a to je numero 1.
Vidal je trenutno najbolja ankvizicija i veliko pojacanje ali uz jos 1 krilo koje bi razaralo poput Krasica ako ne i bolje bi ih svrstalo u borbu za Skudeto ;)

Pozdrav
Stranger in the night. SIDA in the morning!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 30 jul 2011, 22:11

Naša najveća bojka proteklih godina su povrede, ukoliko najbolji igrači izbjegnu povrede sigurno smo favoriti za Scudetto...
Ž '21!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 30 jul 2011, 22:20

Bianconeri1988 je napisao/la:Naša najveća bojka proteklih godina su povrede, ukoliko najbolji igrači izbjegnu povrede sigurno smo favoriti za Scudetto...
A sta bi rekli za Pata Svake sezone po 10-12 utakmica propustit.. takva nam je liga koda ih je Hatunic pravio sve :lol:
-RIVALDO-

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 30 jul 2011, 22:57

Evo izgleda sve je rijeseno i ode nam sörensen u Bologni na posudu.. sretno momak!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 30 jul 2011, 23:06

senad_flamin je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Naša najveća bojka proteklih godina su povrede, ukoliko najbolji igrači izbjegnu povrede sigurno smo favoriti za Scudetto...
A sta bi rekli za Pata Svake sezone po 10-12 utakmica propustit.. takva nam je liga koda ih je Hatunic pravio sve :lol:
Jedan ko nijedan, ali kada ti fali nonstop 7-8 igraca zbog slicnih povreda, kako onda da ocekujes dobar rezultat...
SoloJuve26 je napisao/la:Evo izgleda sve je rijeseno i ode nam sörensen u Bologni na posudu.. sretno momak!
Ako dodje novi stoper, iskusniji, sigurno ne bih imao prostora za igru, pa mu je ova opcija bolja. Nek' se malo kali, bice vremena za njega u buducnosti...sretno!

FORZA JUVENTUS!

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 31 jul 2011, 00:01

Valjalo bih malo rasteretiti budžet odlaskom jaquinte. Hvala ti za sve sto si ucinuo u Juveu, al' od sada si zaista višak...

Esclusiva, Ag. Iaquinta: “C’è tutto il mese d’agosto per capire il futuro”

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 31 jul 2011, 00:27

Ma Marotta ne zna dovesti igrača iz Španije i Engleske (to je valjda svima jasno) zato što ljudi neće nikakve razmjene i nikakve pare u rate, već keš :roll:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 31 jul 2011, 11:05

Svi bi nase igrace po duplo manjoj cijeni, stvarno nema smisla. Ako ovo Marotta prihvati, treba ga likvidirati :)

Zenit spreman ponuditi 8 miliona eura za Bonuccia

Ruski prvak bi ponudio 8 miliona eura za stopera Juventusa, no "stara dama" želi otprilike duplo više.
Leonardo Bonucci je u Juventus stigao za 15 miliona eura iz Baria. Nakon prve sezone u kojoj nije bio baš briljantan, ali ne i loš, očekuju se ipak njegove bolje igre.
No Sky Sport navodi kako je Zenit spreman ponuditi 8 miliona eura za njegove usluge.
Ipak bi Juventus odbio tu ponudu jer traže oko 13-15 miliona za ovog fudbalera.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 31 jul 2011, 11:07

BigBen je napisao/la:Svi bi nase igrace po duplo manjoj cijeni, stvarno nema smisla. Ako ovo Marotta prihvati, treba ga likvidirati :)

Zenit spreman ponuditi 8 miliona eura za Bonuccia

Ruski prvak bi ponudio 8 miliona eura za stopera Juventusa, no "stara dama" želi otprilike duplo više.
Leonardo Bonucci je u Juventus stigao za 15 miliona eura iz Baria. Nakon prve sezone u kojoj nije bio baš briljantan, ali ne i loš, očekuju se ipak njegove bolje igre.
No Sky Sport navodi kako je Zenit spreman ponuditi 8 miliona eura za njegove usluge.
Ipak bi Juventus odbio tu ponudu jer traže oko 13-15 miliona za ovog fudbalera.
Naravno to je tako danas, kad se pita o nasima igracima onda nude pola toga a dok od nas traze troduplo za njihove igrace. To je sve ona prosla uprava kriva. Al ovdje se nadam da nece Marotta prihvatiti, vec neka trazi duplo i onda smo na pola puta ;)

I da kako prenosi Cds Conte zeli Perottia na lijevo krilo. Eto sad ce Sarajljija da bude :mrgreen: ,, Daj boze da doce.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 31 jul 2011, 11:11

Jbt kupujemo Perottija a u "BAŠČI" nam bio Giovinco i mi ga dali..strasno!!!!
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 31 jul 2011, 11:13

jasko_juve je napisao/la:Jbt kupujemo Perottija a u "BAŠČI" nam bio Giovinco i mi ga dali..strasno!!!!
Al nisu toga Govinca dzabe 3 trenera drzali na klupi kod nas, znaci ima neki razlog.
Zadnja izmjena: SoloJuve26, dana/u 31 jul 2011, 11:14, ukupno mijenjano 1 put.

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 31 jul 2011, 11:13

Evo rođendan nasem treneru...sve najbolje i sto vise trofeja sa Juventusom:) !

Tanti auguri Mister!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 31 jul 2011, 11:16

http://www.itasportpress.it/?action=rea ... izia=62521" onclick="window.open(this.href);return false;

ekdal bi mogo i u Njemackoj..

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 31 jul 2011, 11:22

SoloJuve26 je napisao/la:http://www.itasportpress.it/?action=rea ... izia=62521

Dodjes u veliki klub, pa te onda svake sezone salju na neku novu posudbu. Solidan igrac,a posto je jos mlad, ima mjesta za napredak. Nego, kada Juve igra sledecu prijateljsku utakmicu ?

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 31 jul 2011, 11:24

Kao sto rekoh, dolazak Lugana bi vjerovatno znacio dolazak Bonuccija ili Barzaglia. Ne mora nista znaciti ovo interesovanje Zenita, ali mozda sta i bude, pa nas Bonucci napusti....

Vode se sad polemike da li je Vucinic taj Top igrac, mnogi misle da nije, da je dobar, ali da nije ono sto su obecavali. Ja sam zadovoljan, ipak....Dokazat ce Mirko da jeste Top igrac.

AUGURI MISTER :!:

FORZA JUVE

@BB

05/08 17.00 Cuneo-Juventus

Pa onda igramo sa Primaverom..mozda....a 13. igramo sa Betisom...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 31 jul 2011, 11:27

BigBen je napisao/la:
SoloJuve26 je napisao/la:http://www.itasportpress.it/?action=rea ... izia=62521

Dodjes u veliki klub, pa te onda svake sezone salju na neku novu posudbu. Solidan igrac,a posto je jos mlad, ima mjesta za napredak. Nego, kada Juve igra sledecu prijateljsku utakmicu ?
Pa ja da sam se pito ja nebi ni doveo Pazienzu i stavio bi Ekdala na klupu,,

igramo 5/8 protiv Cuneo

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 31 jul 2011, 12:04

Aaaa što smo aktivni ovih dana... :D

Doveo nam @sarajlija par pojačanja sa sobom :P :lol:

I ja se pridružujem čestitkama našem ex kapitenu...

Nego ode nam Bonucci u Rusiju...

Treba tu dovesti Lugana, pa oguliti Ruse za jedno 12 miliona... :D
Ž '21!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 31 jul 2011, 12:08

Bonuccia uvalit Anziu za jedno 16-17 miliona, dovoljno su ludi i imaju para da to plate :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 jul 2011, 12:25

Vargasa bih doveo jer pokriva kompletnu lijevu stranu, a prije ili kasnije mislim da cemo se uvjeriti da Cigler nije igrac za prvih 11 Juventusa pa bi tu uletio Vargas , a ispred njega Vucinic..
Medjutim kako god da okrenes potreban nam je centralni vezni, ova 4 sto sad imamo na tom mjestu su u najmanju ruku smijesni zajedno onako, ako tu ne dodje pojacanje slabiji smo nego prosle sezone na sredini.

takodjer i Konte me poceo nervirati time sto , bar kako vi kazete, ne odustaje od svoje 4-2-4 taktike. Ne volim trenere koji ne prave formaciju na osnovu igraca koje imaju( i budala vidi da bi najbolje bilo igrati sa Vucinicem lijevo a Krasicem desno), vec imaju neku svoju ideju pa na osnovu toga tumbaju igrace ili na neprirodne ili na pozicije na kojima ne daju 100% svojih mogucnosti. Takvi treneri u posljednje vrijeme nemaju puno uspjeha. Evo da krenemo od Beniteza u Interu, Van Gala, pa i "naseg" Del Nerija pa eto i Safeta Susica :D
Ako i Konte spada u tu grupu tvrdoglavih , nefleksibilnih trenera, koji se tesko prilagodjavaju onda nemam nikakvog razloga da vjerujem da ce on donijeti nesto novo i bolje.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.