odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- thekoplegend
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Gdje se u Tuzli imaju kupit dobre cizme i jakna ??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- IlPrincipe
- Kontakt:
da, da ..znas li slucajno gdje ce bit otvoren ? Možda u DžananovićuBelmin6 je napisao/la:Jel ono 6.11. ?IlPrincipe je napisao/la:Joooj sad za par dana se otvara Deichmann u Zenici

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Ovu duksu mi je sestra kupila dok je bila u Švicarskoj, mislim da je platila oko 60 km.firefirefirely je napisao/la:odakle si narucio i kolikoPelo je napisao/la:Stigla dukserica prije par dana, mogu rec da je vrlo kvalitetna i sto je najbitnije topla.![]()
![]()

x
- anonymousHD
- Kontakt:
Aha, tamo kod Konzuma, znaš da su ga skratili, da bi napravili prostor.IlPrincipe je napisao/la:da, da ..znas li slucajno gdje ce bit otvoren ? Možda u DžananovićuBelmin6 je napisao/la:Jel ono 6.11. ?IlPrincipe je napisao/la:Joooj sad za par dana se otvara Deichmann u Zenici
Kakav je kvalitet obuce u Diechmanu ?
Neko koristio ?
Neko koristio ?
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
U Dajhmanu je 80% stvari plastika tj. umjetna koža, a i cijena im ide uz kvalitet. Lično tamo ne bi nikad ništa uzeo samo jer je plastika.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Imaš od 30 pa do 100+KM.
Loše, ja sam kupovao jednom nešto između tenisica-cipela i tenisice i nakon pola godine su počele pucati po šavovima...romeo je napisao/la:Kakav je kvalitet obuce u Diechmanu ?
Neko koristio ?
Kupio sam u ZG, ali vjerujem da je svugdje isto....
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ma svugdje je isto plastika sve zato je i jeftino, ne mirišem tu radnju nikako.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Ja skoro sve patike kupujem u Deichmanu i zaista nikad nisam imao problema sa njihovom obucom, veoma dugo mi traju.Cak sam i jedne cipele kupio prije godinu dana mozda, redovno ih nosam, eno citave jos.
- streetfootball
- Kontakt:
Koje su najbolje adidas patike poligonke sad?Da kupim seb
Forza Zeljo le!!
Boca Juniors!!
David Luiz!!!!
Boca Juniors!!
David Luiz!!!!
-
- Kontakt:
ima li gdje u Sarajevu zimskih jakni na sniženju?
Danas u Azelu gore kod centralne, vidim snizenje 30% udjem unutra i nadjem bogovsku epsritovu kosulju za 25 maraka.
Vidio sam i jedan strasan espritov dzemper, 34 marke, sutra njega uzimam ako ga neko ne pokupi.

Vidio sam i jedan strasan espritov dzemper, 34 marke, sutra njega uzimam ako ga neko ne pokupi.

1946
momci, moze li mi netko naci onog frizera sa bradom cije yt klipe je netko bio stavljao ovdje?
jedino mi ovaj pada na pametProfesor je napisao/la:momci, moze li mi netko naci onog frizera sa bradom cije yt klipe je netko bio stavljao ovdje?

https://www.youtube.com/user/DanielAlfonsotv/videos
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
bravo, taj je bio. Hvala!
- BurningLegion
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ova mu je ekstra, al ne stoji svakome.

Dosta braće bradonja u zadnje vrijeme na forumu. Aferim momčiluci 

naprijed rejal
-
- Kontakt:
Jest, al trebaš imat i gustu kosu kao ovaj. 90% nema ovakvu kosu a džaba ti onda sve ostalo.BurningLegion je napisao/la:
- BurningLegion
- Kontakt:
U mene je iznimno gusta. Doduse problem je i sto je blago valovita, ovo najbolje pali za ravnu, ostru kosu, ali mozes stosta napraviti uz malo truda i adekvatan vosak. Ako zelis.
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic i 22 gosta.