a dobra je ona, nema staIlPrincipe je napisao/la:Kako sam čuo ona izađe prikladno obučena a ovu odjeću ponese u torbi i kod prijateljice se presvlači, a čuo sam iz POUZDANIH izvora ..

koliko ima godina ?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
a dobra je ona, nema staIlPrincipe je napisao/la:Kako sam čuo ona izađe prikladno obučena a ovu odjeću ponese u torbi i kod prijateljice se presvlači, a čuo sam iz POUZDANIH izvora ..
pa jes al zato uvijek imaju tetke, amidze, dajdze, dajdzinice, neko ce roditeljima veoma lagano sliku pokazati, ko da je to problem bgt.IlPrincipe je napisao/la:pa mozda joj roditelji nemaju fb profil ?QUARTERBACK je napisao/la:pa ako se već krije tako, koji qrc onda objavljuje ove slike na internet kad joj starci to mogu vidjeti ovako?
fuck logic
jelde jasko da ti je treba ne bi joj dao da se vako oblači.jasmin10 je napisao/la:a dobra je ona, nema staIlPrincipe je napisao/la:Kako sam čuo ona izađe prikladno obučena a ovu odjeću ponese u torbi i kod prijateljice se presvlači, a čuo sam iz POUZDANIH izvora ..ali gdje ce to raditi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
koliko ima godina ?15 ?
Ako je njoj 15, onda sam ja pedofilIlPrincipe je napisao/la:Ne pitajte za godine![]()
da mi je samo znat sta bi joj tata rekao/uradio kad bi vidio ove njene slike ..
![]()
jelde jasko da ti je treba ne bi joj dao da se vako oblači.
ejjj...pogodioBadrHari je napisao/la:Drugi razred srednje skole..
Koliko je to godina 16-17 ?Lillard0 je napisao/la:ejjj...pogodioBadrHari je napisao/la:Drugi razred srednje skole..
bil tako govorio da je ovo tvoja sestraElegant je napisao/la:Dobra mala nema vise od 18-19.
velo60 je napisao/la:bil tako govorio da je ovo tvoja sestraElegant je napisao/la:Dobra mala nema vise od 18-19.
forumskih moralista nikad dostatyler durden je napisao/la:velo60 je napisao/la:bil tako govorio da je ovo tvoja sestraElegant je napisao/la:Dobra mala nema vise od 18-19.
Belmin6 je napisao/la:Komšinka moja, skautirao sam ja ovo davno, dok se ona igrala lastike.![]()
Upamti cu ti ja ovo.velo60 je napisao/la:bil tako govorio da je ovo tvoja sestraElegant je napisao/la:Dobra mala nema vise od 18-19.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 62 gosta.