Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ter Stegen je bio postavljen kako se ni golmani pocetnici ne bi postavili, ali opet nije kriv za gol! Postavljanje Desta je kriminalno smijesno..messilla je napisao/la: ↑10 apr 2021, 23:27Meni djeluje da nije uopće branio bliži ugao.Donnie Darko je napisao/la: ↑10 apr 2021, 23:20a jbg sad, ništa ter stegen nije mogao bolje kod drugog gola.Postavio Albu i to je to. Izgledalo je da je lopta više išla po sredini i nije sad da je skroz promijenila smjer. Bar sam očekivao bilo kakvu reakciju.
Neopravdano?
Promijenio formaciju, to izazvalo pozitivan šok. Dobijao ovu buraniju. Cim malo jaca utakmica lik se pogubi. Realno ne znam sto bi neko ocekivo nesto drugacije. Uzme ga Zidane ko dijete neko.
Korektno?FCB1986 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 09:26Mislim da se u sudijama ne smije traziti razlog poraza, ovo sinoc je bilo sasvim korektno sudjenje, nekih sitnica uvijek ce biti za naci iz oba tabora. Steta onakvog pocetka i prvog gola gdje se je Valverde morao u startu zaustaviti, poslije je sve otislo u k...c. Nije mi jasno da godinama ova ekipa moze dobivati tako debilne golove, godinama i nikad se ne popraviti u tome.
Zanimljivo kako Modric u 35 godini odigra dvije tekme u cetiri dana i to tekme sa visokim intenzitetom, a vecina ovi nasih ne mogu jedne tekme sastaviti u visokom tempu.
Pa koje su to "sitnice"? Ove što sam ih ja pobrojao? Te "sitnice" mijenjaju tok utakmice i rezultat. Najlakše je odustati od rasprave. Imaš li kontraargumente? Želiš reći nisam u pravu? Možda i nisam, ali moraš me argumentima razuvjeriti. Možda sam ja na koju "sitnicu" zaboravio?FCB1986 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 12:11Odustajem od svake rasprave. Ne, nije Barca vec 5 godina kanta za nabijanje, to jedna vrlo jaka ekipa koju samo sudije yebu inace bi svaka titula bila na Nou Campu.
Ma daj ljudi ohanite malo, imao je sinoc sitnica koje bi mogle biti kontra svirane, ali da je zbog toga izgubljeno to ne prihvatam. Ne znam kako ti gledas situaciju, ali ja prvo gledam nasu ekipa koja je vec par godina daleko od svijetskog vrha, a najmanje su krive sudije za to.
Nije se nikad ni trebao dovoditi u Barcu.jasmin10 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 09:43Promijenio formaciju, to izazvalo pozitivan šok. Dobijao ovu buraniju. Cim malo jaca utakmica lik se pogubi. Realno ne znam sto bi neko ocekivo nesto drugacije. Uzme ga Zidane ko dijete neko.
Da je Koeman mlad trener pa da i imas strpljenja nekog. Ovako lik završavao u svim klubovima. Noga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.