FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- nidjo_barca
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ne znam da li je bio penal.Nije mi prikazalo usporeni snimak,tako da necu suditi.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Sexmachineboy
- Kontakt:
ni govora o offside-u..Portillo je napisao/la:

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- Nail for Real
- Kontakt:
ma joooook, otkud ti to?Sexmachineboy je napisao/la:ni govora o offside-u..Portillo je napisao/la:

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Da,da,perfektna asistencija Xavia.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Nail for Real je napisao/la:ma joooook, otkud ti to?Sexmachineboy je napisao/la:ni govora o offside-u..Portillo je napisao/la:
Na osnovu ove slike nemozes zakljuciti dali je ofsajd...jel se treba gledati u liniji,jel se iz ovog ugla nevidi dali je Iniestina glava ispred ili ruka od ovog igraca Valencije tako da mozemo samo nagadjati...ako je i bio ofsajd bio je milimetar sto sudija vrlo tesko moze da vidi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Hahhaha nije mi jasno sto raspravljate uopste
rezultat 2:1 - upisano gotova utakmica davno
Al vecih pacenika od ovih fanova Reala nisam vidio
pa oni skupljaju svoje postove sve po temama drugih klubova
a sve djeca po 15ak godina 

Al vecih pacenika od ovih fanova Reala nisam vidio

Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.
Samo da se zna ne gleda se cija je glava u off-u nego cije su noge u off-u
Mes Que Un Club
- -Paja
- Kontakt:
Ofsajd cist ko suza ali dobro to i nije za neku raspravu i cudjenje nemojte reci da niste na nesto ovako navikli kad su u pitanje politicke partije?
Dio Arsenala
BARCELONA DOMINIRA!!!!!!!!!!!-Paja je napisao/la:Ofsajd cist ko suza ali dobro to i nije za neku raspravu i cudjenje nemojte reci da niste na nesto ovako navikli kad su u pitanje politicke partije?
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Ovo je bilo brutalno-Paja je napisao/la:Ofsajd cist ko suza ali dobro to i nije za neku raspravu i cudjenje nemojte reci da niste na nesto ovako navikli kad su u pitanje politicke partije?
PAJA DOMINIRA

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Nail for Real
- Kontakt:
Kako ih Pajaga spusti
. Iniestine noge su bile o "off-u". End of discussion.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Tri boda su Barci upisana.End of discussion.Nail for Real je napisao/la:Kako ih Pajaga spusti. Iniestine noge su bile o "off-u". End of discussion.
You'll never walk alone.
- Nail for Real
- Kontakt:
A ja kazem nesto suprotno...?volimliverpool je napisao/la:Tri boda su Barci upisana.End of discussion.Nail for Real je napisao/la:Kako ih Pajaga spusti. Iniestine noge su bile o "off-u". End of discussion.

Al' dobro, ovo je bilo za ocekivati...
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Hajde @Paja svi mi znamo da si ti malouman i da nekontas nista tako da ti oprastamo..bgmi veceg kretena u zivotu nepoznajem(a znam ih dosta)..treba ga podhitno izbaciti foruma(opet)-Paja je napisao/la:Ofsajd cist ko suza ali dobro to i nije za neku raspravu i cudjenje nemojte reci da niste na nesto ovako navikli kad su u pitanje politicke partije?

..evo mu jos jedan kreten u ekipi:
jbte paja a ti njeg i kao sto rece @liverpool9:LBJ MVP je napisao/la: Ovo je bilo brutalno
PAJA DOMINIRA![]()
![]()
paja,paja ližeš mi jaja a usput mi pušiš i qrac prema mojim željama i planovima!!!
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Realovci se digli,pobijedili fudbalsku velicinu kakva je Malaga.I misle da ce osvojiti titulu.Ima nade...Nail for Real je napisao/la:A ja kazem nesto suprotno...?volimliverpool je napisao/la:Tri boda su Barci upisana.End of discussion.Nail for Real je napisao/la:Kako ih Pajaga spusti. Iniestine noge su bile o "off-u". End of discussion.
![]()
![]()
Al' dobro, ovo je bilo za ocekivati...

You'll never walk alone.
Hahahahaha. Oni su navikli na ovo, nije ovo nista s obzirom da su im protiv Celzija zna se vec sta... pa kad se Xavi bacio protiv Espanyola na kontra stranu ko da ga je granata pogodila... mah, ovo je nista, opet kazem.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
bilo je to dobro vrijeme,sve na kredit sve za raju jarane...kad je real prolazio osminu finalaPortillo je napisao/la:Hahahahaha. Oni su navikli na ovo, nije ovo nista s obzirom da su im protiv Celzija zna se vec sta... pa kad se Xavi bacio protiv Espanyola na kontra stranu ko da ga je granata pogodila... mah, ovo je nista, opet kazem.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kako je smiješno kada se navijači Barcelone i Reala "svađaju" u vezi suđenja. Pa ne postoje ekipe(osim Juventusa) kojim se više štelilo, pobogu. Jedno kolo se navuče Barceloni, drugo kolo Realu. Tako to ide. Pa kada je jedan Javier Irureta izjavio da Deportivu(koji je tada bio vraški dobra ekipa)sude osobe koje navijaju isključivo za Barcu ili Real, a zbog te izjave ne dobije nikakvu kaznu, onda je svima jasno.Portillo je napisao/la:Hahahahaha. Oni su navikli na ovo, nije ovo nista s obzirom da su im protiv Celzija zna se vec sta... pa kad se Xavi bacio protiv Espanyola na kontra stranu ko da ga je granata pogodila... mah, ovo je nista, opet kazem.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.