valjda sumLjivo !!! Joj jesi nepismenpile87 je napisao/la:E stvarno bezobrazluk cuj 0-2 a nismo ni u formi a nismo ni sjenka ekipe od prosle godine.Meni je ovo sumnjivo, ljudi jel sve regularno evo ja vec imam zamjerke na sudjenje.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
valjda sumLjivo !!! Joj jesi nepismenpile87 je napisao/la:E stvarno bezobrazluk cuj 0-2 a nismo ni u formi a nismo ni sjenka ekipe od prosle godine.Meni je ovo sumnjivo, ljudi jel sve regularno evo ja vec imam zamjerke na sudjenje.
Adil dopingovan garantZZtop10 je napisao/la:aaa sto Adil tuče iz mrtvog ugla![]()
A jos i Ramazanpile87 je napisao/la:E stvarno bezobrazluk cuj 0-2 a nismo ni u formi a nismo ni sjenka ekipe od prosle godine.Meni je ovo sumnjivo, ljudi jel sve regularno evo ja vec imam zamjerke na sudjenje.
+1GaziHusrevbeg je napisao/la:Joj, joj, tek sad ostaje žal zbog one sudijske krađe u Travniku kad nam nije sviran penal, imali bi 9 bodova.
Ivice, Ivice, ono ti nećemo oprsotiti.![]()
A upste je poznato da za ramazan igramo mrljavodjale je napisao/la:A jos i Ramazanpile87 je napisao/la:E stvarno bezobrazluk cuj 0-2 a nismo ni u formi a nismo ni sjenka ekipe od prosle godine.Meni je ovo sumnjivo, ljudi jel sve regularno evo ja vec imam zamjerke na sudjenje.
počeli ko oni iz Travnika prije sezonu ili dvije, kad su govorili Željo je slab, mi smo mnogo kvalitetnija ekipa, i onda popušiše žestokoZZtop10 je napisao/la:Zoran Kuntic: Želji nece biti lako...
babo posti, pa ne može sve namještat' za Ramazanpile87 je napisao/la:A upste je poznato da za ramazan igramo mrljavodjale je napisao/la:A jos i Ramazanpile87 je napisao/la:E stvarno bezobrazluk cuj 0-2 a nismo ni u formi a nismo ni sjenka ekipe od prosle godine.Meni je ovo sumnjivo, ljudi jel sve regularno evo ja vec imam zamjerke na sudjenje.sreca vec iduce kolo igracemo kako treba
A najveci hendikep bez Jamakapile87 je napisao/la:A upste je poznato da za ramazan igramo mrljavodjale je napisao/la:A jos i Ramazanpile87 je napisao/la:E stvarno bezobrazluk cuj 0-2 a nismo ni u formi a nismo ni sjenka ekipe od prosle godine.Meni je ovo sumnjivo, ljudi jel sve regularno evo ja vec imam zamjerke na sudjenje.sreca vec iduce kolo igracemo kako treba
A informacije kazu sa lica mjesta da zvijzda bas dominira i nikom nije jasno kako smo dali golove eeeee muko moja.
ili opet u gosteboccaccio je napisao/la:Dobro je ovo,odlicno.Sada rutinski odigrati drugo poluvrijeme i lagano kuci sa tri boda .Jako dobro.