FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ordagić i Krpić protiv Gibraltara debitiraju!
I mi psujemo valjića sehovica i nase sjajne sudije.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Niko meni nije odgovorio. Ako dodje neko kao AH i zeli finansirati klub, ali ne zeli vracati ranije dugove. Obzirom da je prethodne 3,5 godina imao vlast u Slobodi, ko ce vracati 3 miliona koje je napravio AH jer je sve kroz pozajmice provedeno, dugovi i finansiranje kluba, plate igraca, vino Židaku i nadalje? Jel i to Grad treba vracati? Niko mi nije odgovorio
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Haman ti ne citas i negledas sta je covjek rekao a ljudi pisali, dug AH će bit aktivan samo ako dođe do privatizacije kluba i ne pricaj opet nebuloze. Takođe ima izjava a i od ibrića potvrda da AH na racun kluba nije kafu popio pa cak svaki rucak koji je organizovo sa igracima je plaćao iz svog dzepa .
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ti stari bas nisi dobar al nikako... Hajd ti po platu u štabSRSlavinovici je napisao/la:Niko meni nije odgovorio. Ako dodje neko kao AH i zeli finansirati klub, ali ne zeli vracati ranije dugove. Obzirom da je prethodne 3,5 godina imao vlast u Slobodi, ko ce vracati 3 miliona koje je napravio AH jer je sve kroz pozajmice provedeno, dugovi i finansiranje kluba, plate igraca, vino Židaku i nadalje? Jel i to Grad treba vracati? Niko mi nije odgovorio
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Nisam pitao ko je sta rekao, vec ciji je to dug i ko ce ga vracati?xeksor je napisao/la:Haman ti ne citas i negledas sta je covjek rekao a ljudi pisali, dug AH će bit aktivan samo ako dođe do privatizacije kluba i ne pricaj opet nebuloze. Takođe ima izjava a i od ibrića potvrda da AH na racun kluba nije kafu popio pa cak svaki rucak koji je organizovo sa igracima je plaćao iz svog dzepa .
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Ako nemas smislen odgovor, mozes me slobodno zaobici i sa uvredamastaragarda je napisao/la:Ti stari bas nisi dobar al nikako... Hajd ti po platu u štabSRSlavinovici je napisao/la:Niko meni nije odgovorio. Ako dodje neko kao AH i zeli finansirati klub, ali ne zeli vracati ranije dugove. Obzirom da je prethodne 3,5 godina imao vlast u Slobodi, ko ce vracati 3 miliona koje je napravio AH jer je sve kroz pozajmice provedeno, dugovi i finansiranje kluba, plate igraca, vino Židaku i nadalje? Jel i to Grad treba vracati? Niko mi nije odgovorio

SRSlavinovici je napisao/la:Niko meni nije odgovorio. Ako dodje neko kao AH i zeli finansirati klub, ali ne zeli vracati ranije dugove. Obzirom da je prethodne 3,5 godina imao vlast u Slobodi, ko ce vracati 3 miliona koje je napravio AH jer je sve kroz pozajmice provedeno, dugovi i finansiranje kluba, plate igraca, vino Židaku i nadalje? Jel i to Grad treba vracati? Niko mi nije odgovorio
A i ti dosadan sa tim. Pa vise puta su ti odgovarali kakve su to pozajmice bile. Sve su to bivsi Slobodini dugovi koji su se morali platiti ili kljuc u bravu. Dodje igrac sa dugom i ako mu se ne isplati nema igranja vise. Mnogi bivsi igraci su uspjeli naplatit svoje dugove. Azmir pozajmi i isplati dug koji se ne moze odgoditi. To nisu nova dugovanja koja je Azmir napravio.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Džaba mu ba odgovarate... Valja platu čovjeku zaraditiscorpy je napisao/la:SRSlavinovici je napisao/la:Niko meni nije odgovorio. Ako dodje neko kao AH i zeli finansirati klub, ali ne zeli vracati ranije dugove. Obzirom da je prethodne 3,5 godina imao vlast u Slobodi, ko ce vracati 3 miliona koje je napravio AH jer je sve kroz pozajmice provedeno, dugovi i finansiranje kluba, plate igraca, vino Židaku i nadalje? Jel i to Grad treba vracati? Niko mi nije odgovorio
A i ti dosadan sa tim. Pa vise puta su ti odgovarali kakve su to pozajmice bile. Sve su to bivsi Slobodini dugovi koji su se morali platiti ili kljuc u bravu. Dodje igrac sa dugom i ako mu se ne isplati nema igranja vise. Mnogi bivsi igraci su uspjeli naplatit svoje dugove. Azmir pozajmi i isplati dug koji se ne moze odgoditi. To nisu nova dugovanja koja je Azmir napravio.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Nije istina, sljedeciscorpy je napisao/la:SRSlavinovici je napisao/la:Niko meni nije odgovorio. Ako dodje neko kao AH i zeli finansirati klub, ali ne zeli vracati ranije dugove. Obzirom da je prethodne 3,5 godina imao vlast u Slobodi, ko ce vracati 3 miliona koje je napravio AH jer je sve kroz pozajmice provedeno, dugovi i finansiranje kluba, plate igraca, vino Židaku i nadalje? Jel i to Grad treba vracati? Niko mi nije odgovorio

- FrantoBauzek
Dijelom i dugovi, da. Ali vjerovatno SRSlavinovici precizira na to, da plate igraca i funkcioniranje kluba u zadnje tri godine je placano od pozajmica AH. Samim tim od ova 3 miliona KM su vecinski dio iznosa nazalost novi dugovi, ovaj put prema AH.scorpy je napisao/la:SRSlavinovici je napisao/la:Niko meni nije odgovorio. Ako dodje neko kao AH i zeli finansirati klub, ali ne zeli vracati ranije dugove. Obzirom da je prethodne 3,5 godina imao vlast u Slobodi, ko ce vracati 3 miliona koje je napravio AH jer je sve kroz pozajmice provedeno, dugovi i finansiranje kluba, plate igraca, vino Židaku i nadalje? Jel i to Grad treba vracati? Niko mi nije odgovorio
Dio tog iznosa je koristen i na otplatu starih dugova, a vecinski za fukcioniranje kluba i nova zaduzenja u obliku pozajmnice.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
FrantoBauzek je napisao/la:Dijelom i dugovi, da. Ali vjerovatno SRSlavinovici precizira na to, da plate igraca i funkcioniranje kluba u zadnje tri godine je placano od pozajmica AH. Samim tim od ova 3 miliona KM su vecinski dio iznosa nazalost novi dugovi, ovaj put prema AH.scorpy je napisao/la:SRSlavinovici je napisao/la:Niko meni nije odgovorio. Ako dodje neko kao AH i zeli finansirati klub, ali ne zeli vracati ranije dugove. Obzirom da je prethodne 3,5 godina imao vlast u Slobodi, ko ce vracati 3 miliona koje je napravio AH jer je sve kroz pozajmice provedeno, dugovi i finansiranje kluba, plate igraca, vino Židaku i nadalje? Jel i to Grad treba vracati? Niko mi nije odgovorio
Dio tog iznosa je koristen i na otplatu starih dugova, a vecinski za fukcioniranje kluba i nova zaduzenja u obliku pozajmnice.
Dokazi da su vecinski novi dugovi. Ja koliko sam pratio od dolaska A.H nema tko nije trazio potrazivanja od Slobode. Osjetili lovu da mogu dobiti. Mnogo toga je i objavljivano.
Da su to novi dugovi ovi Jasminovi potrcci bi to odmah objavili u medijima da bi sebi kakvih pluseva zaradili. Kao sto su objavljivali ugovore igraca.
Kakva nova zaduzenja.
Vracen dug potrazivacima,ali se uzeo zajam kod Azmira.
U najmanju ruku na istom.A nije,jer je dug bio skoro 9 miliona (8.7)a sada je oko 8.
To blago smanjenje zahvalimo ljudima koji su otpisali dio duga.
U ukupnoj cifri je i Azmirovo potrazivanje.
Pustite komunistu i pucanje u prazno.
Njemu je Azmir kriv i kada kihne.
Nego kada je skupstina.....
Vracen dug potrazivacima,ali se uzeo zajam kod Azmira.
U najmanju ruku na istom.A nije,jer je dug bio skoro 9 miliona (8.7)a sada je oko 8.
To blago smanjenje zahvalimo ljudima koji su otpisali dio duga.
U ukupnoj cifri je i Azmirovo potrazivanje.
Pustite komunistu i pucanje u prazno.
Njemu je Azmir kriv i kada kihne.
Nego kada je skupstina.....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- FrantoBauzek
Dobro. Logicki: Od kojih para se klub finansirao zadnje tri godine?scorpy je napisao/la:FrantoBauzek je napisao/la: Dijelom i dugovi, da. Ali vjerovatno SRSlavinovici precizira na to, da plate igraca i funkcioniranje kluba u zadnje tri godine je placano od pozajmica AH. Samim tim od ova 3 miliona KM su vecinski dio iznosa nazalost novi dugovi, ovaj put prema AH.
Dokazi da su vecinski novi dugovi. Ja koliko sam pratio od dolaska A.H nema tko nije trazio potrazivanja od Slobode. Osjetili lovu da mogu dobiti. Mnogo toga je i objavljivano.
Da su to novi dugovi ovi Jasminovi potrcci bi to odmah objavili u medijima da bi sebi kakvih pluseva zaradili. Kao sto su objavljivali ugovore igraca.
I da li je AH halalio te pare sto je dao na plate igraca, pripreme i slicno?
Svi znamo koliko je opstina davala i da je AH davao pare Slobodi u obliku pozajmnica, cak je i on to izjavio.
Evo matematicki: Uzmimo misaoni primjer da su plate od 5 igraca bile 5 hiljada u zadnje tri godine. I samo su oni bili placeni, bez priprema i bez trenera i ostalih igraca.
36mjesecix5igracax 5000 plata=900 000 KM
Ko je to platio i da li je taj pare halalio?
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Zasto da halali....FrantoBauzek je napisao/la:Dobro. Logicki: Od kojih para se klub finansirao zadnje tri godine?scorpy je napisao/la:FrantoBauzek je napisao/la: Dijelom i dugovi, da. Ali vjerovatno SRSlavinovici precizira na to, da plate igraca i funkcioniranje kluba u zadnje tri godine je placano od pozajmica AH. Samim tim od ova 3 miliona KM su vecinski dio iznosa nazalost novi dugovi, ovaj put prema AH.
Svi znamo koliko je opstina davala i da je AH davao pare Slobodi u obliku pozajmnica, cak je i on to izjavio.
Evo matematicki: Uzmimo misaoni primjer da su plate od 5 igraca bile 5 hiljada u zadnje tri godine. I samo su oni bili placeni, bez priprema i bez trenera i ostalih igraca.
Da li bi ti halalio.....
Bi jel de

Ti i komunista pokrecete istu temu sto
puta jarane.
Covjek je rekao,dok je klub gradski,necu traziti pare,sta hocete vise.....
Rekao je uzmite titulu ove godine i otpisacu dug.
Eto sanse,bujrum dobro svima.....
- FrantoBauzek
Ne bi halalio. Ne pokrecem nista druze, nego vidim da je neko pokrenuo temu i da postoji zabluda na forumu. Dobar dio od ta 3 miliona su nova dugovanja Slobode, nazalost.solinas je napisao/la:Zasto da halali....FrantoBauzek je napisao/la: Dobro. Logicki: Od kojih para se klub finansirao zadnje tri godine?
Da li bi ti halalio.....
Bi jel de![]()
Ti i komunista pokrecete istu temu sto puta jarane.
Dio od 3 miliona je koristen da se plate stari dugovi, dio da se finansira klub zadnje tri godine. Pa ne radi klub na vodu

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Tu dolazi do onog da li smo klub ili tzv. klub. Nije bitno kad smo osnovani nego kako funkcioniramo. Kad je falilo niko nije pitao odakle i pod kojim uvjetima nego je bilo daj Azmire, pomagaj izginsumo. Kad se malo stabilizovalo tj. uslo u premijer ligu krenuli su upiti o financijama. Tada je to protumaceno kao napad na Azmira a koliko se sjecam Asim je opasno napadan i vrijedjan na ovom forumu od strane mnogih Slobodinih forumasa da ih sad ne imenujem.FrantoBauzek je napisao/la:
Dobro. Logicki: Od kojih para se klub finansirao zadnje tri godine?
Posle je postalo jasno da ce on biti opet na listi SDA pa je izostavljen iz daljnih pljuvanja. I tako opet nema finansijskog na skupstini, osim dugujemo ovoliko ili onoliko Azmiru. Kad to spomenes pitaju da li si to smio reci Sabovicu. Sabovic je obecavao Evropu i govorio ja dajem pare sad kad ste u minusu, izvjestaj trazite od onoga ko je minus napravio. I tako u nedogled unazad. I pretpostavljam da je problem u onome sto je Karic, zalizanko, objavio. Tj. koliko stvarno kostaju igraci.
Ja, ne kao navijac jer to nisam, nego kao neko ko eto volim klub, bi volio da platim kartu, pogledam utakmicu, popricam sa ljudima bez teskih tema i odem kuci sretan. Ali da meni licno neko kaze duzan sam toliko i toliko para, volio bih u marku da znam zasto.
Dakle prethodni dugovi po sudskim tuzbama (500), plate igraca (2 m) turneje (500.) Opcina+centralno+vodovod 100 , Dug je dakle 2,9 m Azmir 100k Opcina ili nesto slicno. Da ne bude zabune Azmir je jedini manje redovno izmirivao obaveze koje su nicale kao gljive posle kise.
A onda bi mi raspravljali da li je za 2m mglo se napraviti nesto vise ili ne.
Ovako se forum koristi samo za promicanje vlastite politke kako bi se poguralo odredzeno misljenje. Ili pripremio teren. I svi imaju svoje cuke koji za njih obavljaju te poslove iz razlicitih interesa.
& $ ?
De mi recite nesto. Jel plaća grad reprogram i kad će uzvišeni kurević sazvat skupštinu
Druze prija par dana sam onoj neznaluci pojasnio kako skupstina radi. Ne moze u sred skupstine ustat pojedinac i reć gdje izvjestaj. Dnevni red predlaze kurević a usvaja skupstina, stim da neke tacke mogu predlozit clanovi skupstine pa se glasa. To sto u toj skupstini sjede neznalice nije ni moj ni tvoj problem. Skupstina je najveći organ kluba. Oni su migli bilo kad dtrazit od AH da im polozi racune. A to sto je predsjednik skupstine po durektivi i sto radi kako veliki vođa naredi nije problem opet nas već njihovklma1 je napisao/la:Tu dolazi do onog da li smo klub ili tzv. klub. Nije bitno kad smo osnovani nego kako funkcioniramo. Kad je falilo niko nije pitao odakle i pod kojim uvjetima nego je bilo daj Azmire, pomagaj izginsumo. Kad se malo stabilizovalo tj. uslo u premijer ligu krenuli su upiti o financijama. Tada je to protumaceno kao napad na Azmira a koliko se sjecam Asim je opasno napadan i vrijedjan na ovom forumu od strane mnogih Slobodinih forumasa da ih sad ne imenujem.FrantoBauzek je napisao/la:
Dobro. Logicki: Od kojih para se klub finansirao zadnje tri godine?
Posle je postalo jasno da ce on biti opet na listi SDA pa je izostavljen iz daljnih pljuvanja. I tako opet nema finansijskog na skupstini, osim dugujemo ovoliko ili onoliko Azmiru. Kad to spomenes pitaju da li si to smio reci Sabovicu. Sabovic je obecavao Evropu i govorio ja dajem pare sad kad ste u minusu, izvjestaj trazite od onoga ko je minus napravio. I tako u nedogled unazad. I pretpostavljam da je problem u onome sto je Karic, zalizanko, objavio. Tj. koliko stvarno kostaju igraci.
Ja, ne kao navijac jer to nisam, nego kao neko ko eto volim klub, bi volio da platim kartu, pogledam utakmicu, popricam sa ljudima bez teskih tema i odem kuci sretan. Ali da meni licno neko kaze duzan sam toliko i toliko para, volio bih u marku da znam zasto.
Dakle prethodni dugovi po sudskim tuzbama (500), plate igraca (2 m) turneje (500.) Opcina+centralno+vodovod 100 , Dug je dakle 2,9 m Azmir 100k Opcina ili nesto slicno. Da ne bude zabune Azmir je jedini manje redovno izmirivao obaveze koje su nicale kao gljive posle kise.
A onda bi mi raspravljali da li je za 2m mglo se napraviti nesto vise ili ne.
Ovako se forum koristi samo za promicanje vlastite politke kako bi se poguralo odredzeno misljenje. Ili pripremio teren. I svi imaju svoje cuke koji za njih obavljaju te poslove iz razlicitih interesa.
Druze moj ukupno je vraceno, reprogramirano,ljudi se dogovorili pa dio otpisali,skoro 4 miliona starog duga.......FrantoBauzek je napisao/la:Ne bi halalio. Ne pokrecem nista druze, nego vidim da je neko pokrenuo temu i da postoji zabluda na forumu. Dobar dio od ta 3 miliona su nova dugovanja Slobode, nazalost.solinas je napisao/la:Zasto da halali....FrantoBauzek je napisao/la: Dobro. Logicki: Od kojih para se klub finansirao zadnje tri godine?
Da li bi ti halalio.....
Bi jel de![]()
Ti i komunista pokrecete istu temu sto puta jarane.
Dio od 3 miliona je koristen da se plate stari dugovi, dio da se finansira klub zadnje tri godine. Pa ne radi klub na vodu
Zato to nikako ne moze biti novo zaduzenje. .....
Maksimalno da se ne raspravljamo nemam vremena,izacu ti u susret i recemo da smo na istom....
Kakvo bolan novo zaduzenje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.