Sichuan i liaoningbrile je napisao/la:Koja 2 para ?admir12345 je napisao/la:Kinezi opet ista 2 para over samo su sad margine za 4 poena vece na obe utakmice
Od ostalih ranih
LG Sakers-INCheon z2 164+ nema nezgodnije ekipe odigrat na koseve od ovog La sakersa nekad lagano 170+ koseva idu a nekad jedva 150+dobace.Protivnik im je po mjeri igra brzu kosarku kao i oni pa ocekivam da ce prec
Perth-Illawarra 1 1,4 kv igrali su do sada 26 puta od cega 22 pobjede pertha i 4 gosta.13 puta su igrali kad je perth bio domacin i svih 13 puta je perth pobjedio ocekivam i danas da nastave niz u dobroj su formi.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Za 15 minuta imate value bet na Junhui Dinga (snooker). Kinez je u stanju dobiti svakoga pa tako i velikog Neila Robertsona. Jako cudna kvota s obzirom da je Junhui slavio u zadnjih 5 medusobnih meceva.
Ding - Robertson 1 @2.75
Ding - Robertson 1 @2.75
U desetom selu živi Antuntun!
Selby 1 3.00
Ulog 50 km
Uzelo se na bingu pa da probamo...zadnjih 5-6 mecev svako je dobijao po jednom..sad je red na Selbya...
Ulog 50 km
Uzelo se na bingu pa da probamo...zadnjih 5-6 mecev svako je dobijao po jednom..sad je red na Selbya...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Dosto moj dobri, kad bi to tako islo logicki, ne bi kladara bilo ni na jednom cosku.harry_90 je napisao/la:Selby 1 3.00
Ulog 50 km

Bolje da se ti drzis binga!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Sta mislite Patrick - Aberdeen 2 @2,15, gosti ako dobiju izjednacuju se sa Celticom, a u solidnoj su formi...
Nadam se nekoj logici makar jos danas,pa ne mora vise..posto inace gotivim Selbya nadam se da danas dibija,a imam osjecaj od sinoc da ce uzeti..
I jedan tiket odigran na cenera..
Juve ps2 mislim da nema sansi da Bologna uvali gol..
Nice ps 1 u zadnjih 5 medjusobnih doslo je oba daju gol
Levante ps2 statistika tako kaze da je vise bilo ps2 nego ps 1...
I jedan tiket odigran na cenera..
Juve ps2 mislim da nema sansi da Bologna uvali gol..
Nice ps 1 u zadnjih 5 medjusobnih doslo je oba daju gol
Levante ps2 statistika tako kaze da je vise bilo ps2 nego ps 1...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
2 KINESKA na koseve prosliadmir12345 je napisao/la:Kinezi opet ista 2 para over samo su sad margine za 4 poena vece na obe utakmice
Od ostalih ranih
LG Sakers-INCheon z2 164+ nema nezgodnije ekipe odigrat na koseve od ovog La sakersa nekad lagano 170+ koseva idu a nekad jedva 150+dobace.Protivnik im je po mjeri igra brzu kosarku kao i oni pa ocekivam da ce prec
Perth-Illawarra 1 1,4 kv igrali su do sada 26 puta od cega 22 pobjede pertha i 4 gosta.13 puta su igrali kad je perth bio domacin i svih 13 puta je perth pobjedio ocekivam i danas da nastave niz u dobroj su formi.
La sakers ni blizu nije bilo
Pert-Illawara 1 proslo
Filipinci isto na koseve prosli ali ih nisam odirao jer i nije bilo na ponudi na koseve u premieru
4 od 5 nece pa nece
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Juventus 2
Levante gol
Madeira- Estoril 2+
Nancy- Paris 1
Konyaspor- Sivasspor 1
Darussafaka- Banvit 152+
Gyor- Savenhof 51+
Mannarino- Dimitrov 22+
Koef.: 71
---------------------------------
odg3+
Bologna- Juve
Levante- Getafe
Evian- Bourg
Sochaux- Lens
Koef.: 88
Levante gol
Madeira- Estoril 2+
Nancy- Paris 1
Konyaspor- Sivasspor 1
Darussafaka- Banvit 152+
Gyor- Savenhof 51+
Mannarino- Dimitrov 22+
Koef.: 71
---------------------------------
odg3+
Bologna- Juve
Levante- Getafe
Evian- Bourg
Sochaux- Lens
Koef.: 88
odg3+
Bologna- Juve
Levante- Getafe
Evian- Bourg
Sochaux- Lens
Koef.: 88[/quote]
koja kladionica pa ovoliki koef
Bologna- Juve
Levante- Getafe
Evian- Bourg
Sochaux- Lens
Koef.: 88[/quote]
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Bet-livesofronije je napisao/la:
HvalaSlevinKelevra je napisao/la:Bet-livesofronije je napisao/la:

-
- Kontakt:
Stvarno ove kladionice pocinju da s.... sa ovim marginama,cuj real-fuenlabrada 170 margina.Jest da ocekujes da se slabije odbarane igraju i da bude dosta poena jer je kup u pitanju .Sa druge strane ne vjerujem da ce real nocas glavne igrace previse trosit jer igraju jos na 2 fronta u ligi i euroligi.a fuenlabrada nije neka napadacka ekipa.Ovaj par covjek ne moze bit pametan sta odigrat najbolje ga preskocit.Ima li neko predlog fudbala sta odigrat makar na golove osim juventusa.
Konyaspor 1 2.1 i RB Leipzig 1 1.6 ( Union Berlinu nece igrati par igraca, a i ovi su svakako jaci )
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Trener Juventusa Massimiliano Allegri večeras ne može računati na Mandžukića, Alexa Sandra, Chiellinija, Caceresa, Cuadrada i Asamaoaha, a prema pisanju talijanskih medija mogao bi odmarati ključnog napadača Dybalu i braniča Bonuccija. Kod Bologne, nema samo braniča Rossettinija (20 nastupa, 2 gola) i Kraftha (1 nastup).
Oprez sa Juventusom, ipak dosta je ovo izostanaka. Mislim da su oni već u mislima u duelu sa barcelonom. Mislim da vrijedi pokušati odigrati Oba daju gol po 2,3 kvoti uzimajuci u obzir izostanke i važan meč u utorak za juventus.
Btw. Pazite međusobnih frankfurta i hsv.

Oprez sa Juventusom, ipak dosta je ovo izostanaka. Mislim da su oni već u mislima u duelu sa barcelonom. Mislim da vrijedi pokušati odigrati Oba daju gol po 2,3 kvoti uzimajuci u obzir izostanke i važan meč u utorak za juventus.
Btw. Pazite međusobnih frankfurta i hsv.

Bez ovih igrača su dobili Napoli za vikendSPY je napisao/la:Trener Juventusa Massimiliano Allegri večeras ne može računati na Mandžukića, Alexa Sandra, Chiellinija, Caceresa, Cuadrada i Asamaoaha, a prema pisanju talijanskih medija mogao bi odmarati ključnog napadača Dybalu i braniča Bonuccija. Kod Bologne, nema samo braniča Rossettinija (20 nastupa, 2 gola) i Kraftha (1 nastup).
Btw. Pazite međusobnih frankfurta i hsv.![]()
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Dobro, možda će ih juve razmontirat do poluvremena ako budu na nivou. Juve ima strašan niz, konto sam na jaci ulog stavit dvojku ali me strah da mora niz stati negdje. Ove "male" ekipe obično znaju zaprdit čuki.Bihac96 je napisao/la:Bez ovih igrača su dobili Napoli za vikendSPY je napisao/la:Trener Juventusa Massimiliano Allegri večeras ne može računati na Mandžukića, Alexa Sandra, Chiellinija, Caceresa, Cuadrada i Asamaoaha, a prema pisanju talijanskih medija mogao bi odmarati ključnog napadača Dybalu i braniča Bonuccija. Kod Bologne, nema samo braniča Rossettinija (20 nastupa, 2 gola) i Kraftha (1 nastup).
Btw. Pazite međusobnih frankfurta i hsv.![]()

Evo nba par prijedloga koji trenutno su value bet.
KAT 17,5 VIŠE
Dragić 13,5 VIŠE
Towns je pobjedio na Skills čelenđu, vjerujem da ulazi u tekmu pun samopouzdanja. Iako igraju protiv ekipe koja "solidno" brani reket moram ga odigrat jer je zvijer frajer. Dobra stvar je što nema Gasola iako je preko njega prošlu dao 20+. Večeras neće igrati na centru nego na četvorki tako da nema nekog pretjeranog teškog čuvara koji ga može zaustaviti.
Bosh je OUT sigurno, Wade ima problema sa koljenima i pitanje je koliko je spreman. Ovo je mala grana za Dragića koju može do poluvremena preći. Mislim da će večeras uzeti koji šut više i lagano preći ovu granicu. Nadam se da neće biti BO barem do sredine treće.

Cousins 26,5 VIŠE
Parsons 15,5 VIŠE
Nemam neku profi analizu za ova dva para, uzeo sam ih zbog manje granice nego u ostalim kladarama. Buduci da se ocekuje neka brza košarka sa dosta poena ne mogu ne odigrat Rođu koji nema nekog adekvatnog čuvara. Mislim da ide lagano 30+ večeras. Parsons vs Furnijer.

Split sljedeci gol 2.55
Kakvi invalidi tita ti yebem
fulaju kontru 4v1 u 94 minuti
Kakvi invalidi tita ti yebem

Parker 12,5 VIŠE
Mirza 13,5 VIŠE
Kobi 17,5 VIŠE
Kawhi večeras OUT. Trebao bi Parker opalit koju više, mala granica za njega. Uz neki pristojan šut bi trebao realno preci do sredine trece. Leuer ili Mirza, jedan od njih će startati protiv Houstona večeras. Mislim da se isplati igrati na Mirzu jer bi trebao dobiti finu minutažu bez ozbira ako ne bude starter + protivnik koji nije defanzivno orjentisan. Vidim ga na nekih 15-17 poena večeras.
Kobija sam odigrao samo što Leonard ne igra.
Mirza 13,5 VIŠE
Kobi 17,5 VIŠE
Kawhi večeras OUT. Trebao bi Parker opalit koju više, mala granica za njega. Uz neki pristojan šut bi trebao realno preci do sredine trece. Leuer ili Mirza, jedan od njih će startati protiv Houstona večeras. Mislim da se isplati igrati na Mirzu jer bi trebao dobiti finu minutažu bez ozbira ako ne bude starter + protivnik koji nije defanzivno orjentisan. Vidim ga na nekih 15-17 poena večeras.

parker vise od 12.5
igraju protiv Los Angeles-a (odbrana im je katastrofa na PG poziciji), plus ne igra Kahwi Leonard sto znaci da ce Parker morati dati vise od sebe u napadu...
igraju protiv Los Angeles-a (odbrana im je katastrofa na PG poziciji), plus ne igra Kahwi Leonard sto znaci da ce Parker morati dati vise od sebe u napadu...
2:1brile je napisao/la:Konyaspor 1 2.1 i RB Leipzig 1 1.6 ( Union Berlinu nece igrati par igraca, a i ovi su svakako jaci )
3:0
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.