Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
namjesten gol sto posto Babo nam namjestioElegant je napisao/la:Namjesteno 100% !
Valjda nam je i neki aut nastelioarelinho je napisao/la:namjesten gol sto posto Babo nam namjestioElegant je napisao/la:Namjesteno 100% !
Ok, hvala na objašnjenju. De sad objasni zašto još uvijek ima kanal na mojatv "premijer liga najava"?arelinho je napisao/la:kakvog prvog kola ??Zeman je napisao/la:Kakve logike ima da se krene s projektom i nakon prvog kola prekine?
ugovor je bio potpisan na 12 utakmica gostujucih,11 iz prosle sezone i sada protiv travnika 12 i to je to !
....kako god zavrsiloanonimni je napisao/la:BABO MI TE VOLIMO BABO MI TE VOLIMOOOOOOO
Nije jos gotov taj projekat. Ceka se dogovor pa da se nastavi sa prenosima mozda vec od sljedece sedmice.Zeman je napisao/la:Ok, hvala na objašnjenju. De sad objasni zašto još uvijek ima kanal na mojatv "premijer liga najava"?arelinho je napisao/la:kakvog prvog kola ??Zeman je napisao/la:Kakve logike ima da se krene s projektom i nakon prvog kola prekine?
ugovor je bio potpisan na 12 utakmica gostujucih,11 iz prosle sezone i sada protiv travnika 12 i to je to !
to, toMrAmani96 je napisao/la:....kako god zavrsiloanonimni je napisao/la:BABO MI TE VOLIMO BABO MI TE VOLIMOOOOOOO
ja ti mogu reci dvojicu igraca koji igraju sto postosajo10 je napisao/la:Zna li neko tim koji igra? Lige i Boze, nezna se ko pije nit ko placa.. SAVEZ NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.