FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
hocel biti stream
ne , upali radioMrAmani96 je napisao/la:hocel biti stream

- Ultras1921
- Kontakt:
Kako ce bit stream kqd niko ne prebosi tekmu?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
- Amoxicillin
- Kontakt:
NE PRENOSI MOJA TV VIŠE NIKOG, PROJEKAT ZAVRŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!MEGABASS je napisao/la:E Bože sačuvaj, koga prenos Moja TV ?
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Neko link stranice radia BHT (RITAM SPORTA)

- champions1921
Istekao ugovor za taj projekat.. Ove godine bar sad za sad nema prenosa..MEGABASS je napisao/la:E Bože sačuvaj, koga prenos Moja TV ?
BUDI ŽELJO !!!
Bio je prenos iz Travnika u prvom kolu. Zašto nema iz Gradačca ne znam, uglavnom nije to što ti kažeš..champions1921 je napisao/la:Istekao ugovor za taj projekat.. Ove godine bar sad za sad nema prenosa..MEGABASS je napisao/la:E Bože sačuvaj, koga prenos Moja TV ?
NAPRIJED NARODE!
vijesti su u tokuenelinho je napisao/la:Neko link stranice radia BHT (RITAM SPORTA)![]()
![]()

Buraz pita lik za link, a ne za shemuarbitar je napisao/la:vijesti su u tokuenelinho je napisao/la:Neko link stranice radia BHT (RITAM SPORTA)![]()
![]()
pa govorim mu da ne traži bezvezenime_tm87 je napisao/la:Buraz pita lik za link, a ne za shemuarbitar je napisao/la:vijesti su u tokuenelinho je napisao/la:Neko link stranice radia BHT (RITAM SPORTA)![]()
![]()

gotov je projekat prenosa utakmica na mojoj tv MZeman je napisao/la:Bio je prenos iz Travnika u prvom kolu. Zašto nema iz Gradačca ne znam, uglavnom nije to što ti kažeš..champions1921 je napisao/la:Istekao ugovor za taj projekat.. Ove godine bar sad za sad nema prenosa..MEGABASS je napisao/la:E Bože sačuvaj, koga prenos Moja TV ?

Kakve logike ima da se krene s projektom i nakon prvog kola prekine?
NAPRIJED NARODE!
kakvog prvog kola ??Zeman je napisao/la:Kakve logike ima da se krene s projektom i nakon prvog kola prekine?
ugovor je bio potpisan na 12 utakmica gostujucih,11 iz prosle sezone i sada protiv travnika 12 i to je to !
Golllllllll. Željo poveo, čini se autogol nakon udarca Selimovića.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
POCELO JEEE!! TRPAAJ TE LEVATE I DALJE
Jedino logicno je da su prosle godine potpisali pred drugo kolo ugovor na godinu dana, tako da je prvo kolo (ovosezonsko) bilo obuhvaceno tim jednogodisnjim ugovorom.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Ferroviere1987, Kajkutenjoyer, Lokomotifa, Proximic i 42 gosta.