Alternativa je ušla u koaliciju sa SDP, DF i onim Romom kao nezavisnim kandidatom... Imaju 19 vijećnika i većinu u gradskom vijecu.... Ono će biti formirano do kraja mjesecaSariel je napisao/la:ma mene od njihovog partnerstva interesuje samo hocel bit sta za tusanjstaragarda je napisao/la:Sto ga ne bi hvalio... Ljudi su poslovni partneriSariel je napisao/la:Bogami ne udje menprom u koaliciju...
A sinoc dzasko nafali senada![]()
nada nikad umrijet nece.
jer vidim da nije alternativa usla u koaliciju.![]()
znaci,bez binga onaj odbor je taraba.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
To zakljucak sastanka u kabinetu naseg vrlog gradonacelnika, kako vas je ostavio bez para i htio uknjiziti i prodati stadion Tusanj, ko onaj sarajlija sto je u vicu prodo vijecnicu.....i ovdje pocela lobotomija....fukaratz je napisao/la:Kakva "gospoda" iz supljeg u prazno. Covjek se skloni od ovih idiotskih tema na neko vrijeme, dodje da procita nesto korisno i vidi da je retardizam i dalje na snazi! Jedni misle da je Azmir Allah dragi pa ga kuju u zvijezde ko da je osvojio 4 titule, oformio omladinski pogon u citavom kantonu (obecao), tri mjeseca ranije najavio odlazak (obecao), i ostavio klub u top situaciji(djelomicno obecao). Evo jedno pitanje za "insajdere" koji Boga po bubrezima udaraju: u kojem dijelu grada je Azmir planirao graditi stadion nakon sto proda zemljiste sadasnjeg stadiona? Kratko i jasno, ko zna nek napise gdje bismo isli na utakmice, u koji dio grada? I neki sto spominju da situacija oko Slobode nema veze s politikom neka izvrse kolektivno samoubistvo;-) jos nesto raspitajte se o igracima koje je Azmir sjebao i ostao im duzan pare, **** Zebu imate ih i po Tuzli. Sve ce doci na naplatu no sikiriki.
🔴⚫️
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ivan Fatic nije primio 3 plate... Ako laze on, lažem i ja
- FrantoBauzek
AH od 45:04 govori o prodaji zemljista gdje se sada nalazi stadion Tusanj i pravljenju novog modernog na drugoj lokaciji

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Nemoguće, onaj mačak kaže da su sve obaveze prema igračima izmirene.staragarda je napisao/la:Ivan Fatic nije primio 3 plate... Ako laze on, lažem i ja

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Beduin
- Kontakt:
Kako ce dobiti platu kad je ogromna, a doveden je striktno na insistiranje Azmira, ne na Husrefovo. Vjerovatno ce na polusezoni mu ili srezati platu na pola ili dogovoriti neki raskid uz oprost duga...
Ja ne mogu da razumijem kako Jasmin ne moze natjerati ili drugarski obrlatiti Binga da ulaze u Slobodu, da bude sponzor ili izgradi stadion uz ponudjene objekte. Grob te j3bo, imaju odlicne odnose i obostranu korist i ne mozes najmocnijeg covjeka u gradu pripojiti Slobodi, nebitno sto ovaj ne voli sport i j3be mu se za tim (mislim na Senada).
Ja ne mogu da razumijem kako Jasmin ne moze natjerati ili drugarski obrlatiti Binga da ulaze u Slobodu, da bude sponzor ili izgradi stadion uz ponudjene objekte. Grob te j3bo, imaju odlicne odnose i obostranu korist i ne mozes najmocnijeg covjeka u gradu pripojiti Slobodi, nebitno sto ovaj ne voli sport i j3be mu se za tim (mislim na Senada).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Kažem ti....meni ni u džep ni iz džepa... Pričao sam sa momkom... Rega je lik skroz... I ima dobrog kesha... Gotivno mu je u tz, sviđa mu se grad, Sloboda i kaze ako se sve nekim čudom sredi da bi rado produžio ugovor... i uopšte nije kukao zbog tih plata nego eto spomenuo onako kroz pricuwobly92 je napisao/la:Nemoguće, onaj mačak kaže da su sve obaveze prema igračima izmirene.staragarda je napisao/la:Ivan Fatic nije primio 3 plate... Ako laze on, lažem i ja
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Brate,Bingo je prije kesirao za Slobodu i to im čak halalio... Al kad je vidio kakvi su to lešinari samo se okrenuo... I Senad voli fudbal...odakle ti to da ne voli sport... Čovjek ide redovno na tekme repke... Bio čovjek u Brazilu na SPBeduin je napisao/la:Kako ce dobiti platu kad je ogromna, a doveden je striktno na insistiranje Azmira, ne na Husrefovo. Vjerovatno ce na polusezoni mu ili srezati platu na pola ili dogovoriti neki raskid uz oprost duga...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo ste zaboravili da Bingo nece biti vjecno, sada se siri za interese BIH prema EU. Cim se jos priblizimo Evropi ima opciju da ga Lidl poklopi sa jeftinim cijenama i da propadne ili da mu ga prodaje odmah u kompletu.
A neko je spomenuo da Alternativa nije u vecini u vijecu, usli su i oni sa SDP, DF, Boss i ciganinom.
A neko je spomenuo da Alternativa nije u vecini u vijecu, usli su i oni sa SDP, DF, Boss i ciganinom.
nemoj zezat?staragarda je napisao/la: Alternativa je ušla u koaliciju sa SDP, DF i onim Romom kao nezavisnim kandidatom... Imaju 19 vijećnika i većinu u gradskom vijecu.... Ono će biti formirano do kraja mjeseca
fakat neam pojma,kad su pricali ono prosle hefte ne spomenuse ih.
oho ho...menprom je vec ozbiljniji igrac.
jaoooo jos senad i azmir dje bi nam kraj bio.tako malo treba..
ajte ljudi dogovorite se.mjka mu stara.
ja sam spomenuo jer fakat ne pratim.osim sto sam cuo onaj info od prosle hefte,tuzlak1987 je napisao/la:Samo ste zaboravili da Bingo nece biti vjecno, sada se siri za interese BIH prema EU. Cim se jos priblizimo Evropi ima opciju da ga Lidl poklopi sa jeftinim cijenama i da propadne ili da mu ga prodaje odmah u kompletu.
pa ne treba vjecno,samo da vratimo dugove, izgradimo stadion i uzmemo koji trofej

jel puno trazimo?

a jebote pa svi bi ih slavili ko bogove.
pozz Ekro zedru :kafa:NjonjoVam je napisao/la:Azmir Husić nije prošlost Slobode,a to ces skontati u dogledno vrijeme.Zivot te mora naučiti ovo-NIKAD NE RECI NIKAD!
poz za Chinija :kafa: :kafa:
naravno sve u dogovoru sa gradom.FrantoBauzek je napisao/la:
AH od 45:04 govori o prodaji zemljista gdje se sada nalazi stadion Tusanj i pravljenju novog modernog na drugoj lokaciji![]()
Predlagao im je da se proda Tusanj i da daju oni zemlju a on ce stadion napraviti i ako hoce i grad da ucestvuje....svi smo gledali more tih klipova i nema tu tajne nikakve.
Svaki,bas svaki prijedlog su odbili....ili lazem nesto

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- FrantoBauzek
Po rijecima AH, Sloboda kada je imala jako veliki broj tuzbi i dugovanja prema poreskoj upravi, to je jako dobro skrojen plan bio, gdje je skupstina kluba izglasala da daje stadion i imovinu gradu na upravljanje, i time zastitila stadion. U protivnom bi tamo mozda vec sada bile zgrade ili bi bilo pod hipotekom, jer ne bi mogli koristiti. (od 40:22 odnosno 40:40)solinas je napisao/la:naravno sve u dogovoru sa gradom.FrantoBauzek je napisao/la:
AH od 45:04 govori o prodaji zemljista gdje se sada nalazi stadion Tusanj i pravljenju novog modernog na drugoj lokaciji![]()
Predlagao im je da se proda Tusanj i da daju oni zemlju a on ce stadion napraviti i ako hoce i grad da ucestvuje....svi smo gledali more tih klipova i nema tu tajne nikakve.
AH spominje da se vrati stadion u vlasnistvo FK Slobode (od 47:24). Takodjer po rijecima AH, on trazi da mu se vrate resursi, da mi pronalazimo sistem kako da FK Sloboda funkcionise. (od 44:15)
Cilj AH je da proda tu lokaciju za velike pare (48:00), i od tih para da napravi novi moderan stadion na novoj lokaciji. (Moja pretpostavka je da bi on mogao i namiriti svoja potrazivanja u iznosu od 3 mil. KM od kluba)
Tu se postavlja ono pitanje, da li pare od prodaje stadiona, koji je trenutno u gradskom vlasnistvu, trebaju da idu u kasu FK Slobode ili u kasu svih gradjana

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- Beduin
- Kontakt:
Ja koliko znam nikad nije bio prevelik pobornik sporta. Al nebitno toliko, nego mi je neshvatljiva tako dobra relacija i obostrana korist sa Jasminom, a da ga se nije moglo stisnuti, obecati neke lokacije ili nebitno sta, zauzvrat da bude zponzor Slobode ili ubaci svog covjeka i kroz njega pomaze Slobodu u vecoj mjeri. Znam da ce on svakako dobijati dobre lokacije jer grad i gradska uprava imaju koristi od toga, ne samo materijalne (jer se ne moze dokazati), nego i u vidu "dobrog" upravljanja gradom u smislu otvaranja novih poslova, radnih mjesta, zoo vrt i ti fazoni, ali ne iskoristiti takvog giganta da pomogne i razvoju sporta mi ne ulazi u glavu.staragarda je napisao/la:Brate,Bingo je prije kesirao za Slobodu i to im čak halalio... Al kad je vidio kakvi su to lešinari samo se okrenuo... I Senad voli fudbal...odakle ti to da ne voli sport... Čovjek ide redovno na tekme repke... Bio čovjek u Brazilu na SPBeduin je napisao/la:Kako ce dobiti platu kad je ogromna, a doveden je striktno na insistiranje Azmira, ne na Husrefovo. Vjerovatno ce na polusezoni mu ili srezati platu na pola ili dogovoriti neki raskid uz oprost duga...
Kad vec zna najavljivati Senada kao covjeka koji voli svoj grad pa otvara jedan zoo vrt za mlade bez ikakve materijalne koristi, onda neka pomogne i sportu zbog omladine da nam djeca imaju gdje trenirati i necemu se nadati u buducnosti.
A to za Fatica ako je istina, onda bi znacilo da jos u vrijeme Azmira nije dobio platu-dvije. Ko ce ga znati, j3be lud zbunjenog.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Kako vlasnik red bull nakon Salzburga, od kojeg nije imao nekog prevelikog hajra, uze Lajpcig pa sad orgija Njemackom i samo nebo je granica. Sto je on u okvirima Evrope, to je Senad u nasim okvirim, gigant, bogatas, zna sa parama, a ne smijem ni zamiliti tek duet Azmir-Senad, jedan gradi stadion (reklame, poslovni prostori, 15ak hiljada sjedecih mjesta, led svjetla i semafor, mlada repka, poneka prijateljska A selekcija...), a Azmir brine o igracima i razvijanju kluba, to ne moze covjek ni zamisliti a da se ne najezi. Ali mi ne bismo bili mi kad bi funkcionisali i dogovarali se kao ljudi, sjeli i otvorili karte, crno na bijelo proracun i kakva bi bila korist i Senadu i Azmiru i Slobodi.tuzlak1987 je napisao/la:Samo ste zaboravili da Bingo nece biti vjecno, sada se siri za interese BIH prema EU. Cim se jos priblizimo Evropi ima opciju da ga Lidl poklopi sa jeftinim cijenama i da propadne ili da mu ga prodaje odmah u kompletu.
075 ❤
075 ❤
Covjek lijepo kaze jedna od solucija ili rjesenja je to....nemoj okretati sta govori covjek i okretat kako bi volio da znaci...FrantoBauzek je napisao/la:Po rijecima AH, Sloboda kada je imala jako veliki broj tuzbi i dugovanja prema poreskoj upravi, to je jako dobro skrojen plan bio, gdje je skupstina kluba izglasala da daje stadion i imovinu gradu na upravljanje, i time zastitila stadion. U protivnom bi tamo mozda vec sada bile zgrade ili bi bilo pod hipotekom, jer ne bi mogli koristiti. (od 40:22 odnosno 40:40)solinas je napisao/la:naravno sve u dogovoru sa gradom.FrantoBauzek je napisao/la:
AH spominje da se vrati stadion u vlasnistvo FK Slobode (od 47:24). Takodjer po rijecima AH, on trazi da mu se vrate resursi, da mi pronalazimo sistem kako da FK Sloboda funkcionise. (od 44:15)
Cilj AH je da proda tu lokaciju za velike pare (48:00), i od tih para da napravi novi moderan stadion na novoj lokaciji. (Moja pretpostavka je da bi on mogao i namiriti svoja potrazivanja u iznosu od 3 mil. KM od kluba)
Tu se postavlja ono pitanje, da li pare od prodaje stadiona, koji je trenutno u gradskom vlasnistvu, trebaju da idu u kasu FK Slobode ili u kasu svih gradjana(necu da ulazim u to, da li ce to politicari razgrabiti i slicno)
Covjek je uopsteno govorio o nekoliko mogucih rjesenja od kojih je realno svako bolje od sadasnjeg stanja.
- FrantoBauzek
Nije FK Sloboda Real Madrid da ima toliko imovine i solucija. Ispade AH nece zemljiste na kojem je stadion da proda. Jedino hoce svojih 100 miliona KM da ulozi, a grad mu to ne dozvoljava.solinas je napisao/la: Covjek lijepo kaze jedna od solucija ili rjesenja je to....nemoj okretati sta govori covjek i okretat kako bi volio da znaci...
Covjek je uopsteno govorio o nekoliko mogucih rjesenja od kojih je realno svako bolje od sadasnjeg stanja.
Ne zelim vise pisati na ovu temu, jer se nekriticki odnosi prema cijeloj situaciji, od drveta se ne vidi suma a i prave se mitovi. Trebamo sacekati skupstinu, pa da vidimo koje je to nase sadasnje stanje.
Svako dobro.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Ničije maslo nije za ramazana ovdje
oni su trebali da se dogovore, da predstave moguća rješenja javnosti pa da se na neki način to izglasa ili nešto tako
ovako ne vjerujem ni jednom ni drugom u potpunosti, jer ima tu svega sigurno.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ima jasta nije sve ni za foruma.Aerials je napisao/la:Ničije maslo nije za ramazana ovdjeoni su trebali da se dogovore, da predstave moguća rješenja javnosti pa da se na neki način to izglasa ili nešto tako
ovako ne vjerujem ni jednom ni drugom u potpunosti, jer ima tu svega sigurno.
Ali nije posteno optuzivati covjeka za sve i svasta a sve od ovog drugog pokusavati opravdati.
Eto Jasmin i kompanija iz ljubavi daju toliku transu za stadion a nemamo ni wc ispravan.
Nebitno hajde neka bude sta ce biti samo mrzim dvolicnost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.