FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo i gostujuci dres su objavili. Brutalno izgleda stvarno
-
- Kontakt:
- alan_kardec
- Kontakt:
ujak i deda me odvukli na pravu stranuSamozdravlje je napisao/la: ↑09 jul 2023, 15:38Sjajan igrač , nivo Predraga Pašica Paje. Sjajan dribling, odličan udarac, dobar slobodnjak. Šteta za strašnu povredu.
Ķako Ti ne navijaš za tim bliskog tatinog rodjaka.![]()
![]()

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Možemo li mi sredit stadion da bude III kategorija, ne do Bog opet ici u Zenicu...
Boban je bio igrac extra klase,buraz mu se slepao uz njega,no sto je vaznije,veliki su pitari dan danas. Tako da vjerovatno su oni ta nasa veza u Montpellierumichplatini je napisao/la: ↑09 jul 2023, 13:52Ne jako dobar ,nego najbolji!Do Murićijevog starta i loma noge ,možda i najveći talenat exYu u to vrijeme.Hajdeee je napisao/la: ↑09 jul 2023, 12:59Boban Bozovic prijeratni kapiten , i jako dobar igrac.alan_kardec je napisao/la: ↑09 jul 2023, 12:55
U Montpellieru žive i rade dvojica vaših bivših igrača iz 80ih godina, Boban i Dragomir Božović, inače bliski rođaci mog oca.
Da li oni imaju neke veze sa tim transferima, nisam siguran. Znam da se bave ugostiteljstvom, drže neke restorane ili kafiće, tako nešto. A da li usput i menadžerišu, to nzm.
Ko je bio 80'tih na stadionu dovoljno je
"Stojkoviću Dragane majmune sa grane,evo ide Boban nosi ti banane"![]()
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ma dresovi su brutalni, tu nema price
Ide kupovina, samo ce se tesko odluciti koji prvo
Ne znam da smo ikad ljepse dresove imali
Ide kupovina, samo ce se tesko odluciti koji prvo
Ne znam da smo ikad ljepse dresove imali
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Može li neko informisan da napise kako to ide sa NADOKNADOM ZA TRENUTNO. Znam da smo mi dali Zelji neku lovu za nekog juniora (?).
Da li će Lažni dati neke pare za T.Ramica ili NK Istra za Irfana Ramica ? Koji procenat bi mogao dobiti
FK Željezničar BL od transfera Vladana (1÷3% ?). U slučaju novog transfera (žurim malo,ni ovaj nije zavrsen) da li bi dobili onih 2-3%,ako je pod ugovorom?
Znam da smo od njih doveli i onu talentovanu braću blizance. HVALA .
Da li će Lažni dati neke pare za T.Ramica ili NK Istra za Irfana Ramica ? Koji procenat bi mogao dobiti
FK Željezničar BL od transfera Vladana (1÷3% ?). U slučaju novog transfera (žurim malo,ni ovaj nije zavrsen) da li bi dobili onih 2-3%,ako je pod ugovorom?
Znam da smo od njih doveli i onu talentovanu braću blizance. HVALA .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- ElCartel11
- Kontakt:
Na bijelom sorcu stoji samo Adidas znak brez natpisa Adidas sad smo moderni 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Trebao si slušati drugog dedu, tatu i stricaalan_kardec je napisao/la: ↑09 jul 2023, 15:46ujak i deda me odvukli na pravu stranuSamozdravlje je napisao/la: ↑09 jul 2023, 15:38Sjajan igrač , nivo Predraga Pašica Paje. Sjajan dribling, odličan udarac, dobar slobodnjak. Šteta za strašnu povredu.
Ķako Ti ne navijaš za tim bliskog tatinog rodjaka.![]()
![]()
![]()
![]()

Izvini možda sam malo previše lican. Ne zamjeri

Ako su braća Božović imali upliva u ovim transferima, hvala im. Jednom FKS uvijek FKS.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
-
- Kontakt:
Dresovi se perverzija, kad izlaze u prodaju kupio bih sebi, i da clansku obnovnim ?
Sve imamo sto nam treba za novu sezonu, i od pocetka bodove skupljati, kuci sto manje kiksati, pa se boriti sa sami vrh da ne kazem na titulu, jer kad je najavimo uvijek se opecemo.
1946
Mirvicu kapa do poda

Sve imamo sto nam treba za novu sezonu, i od pocetka bodove skupljati, kuci sto manje kiksati, pa se boriti sa sami vrh da ne kazem na titulu, jer kad je najavimo uvijek se opecemo.

1946

Mirvicu kapa do poda

Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 09 jul 2023, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
Bez natpisa je nova kolekcija.ElCartel11 je napisao/la: ↑09 jul 2023, 16:12Na bijelom sorcu stoji samo Adidas znak brez natpisa Adidas sad smo moderni![]()
Pretpostavljam da nema bordo sorc u novoj kolekciji pa je on iz proslogodisnje.
Ni dizajn bordo i bijelog sorca nije isti potpuno
FKS❤️1946
A koja je onda razlika u odnosu na Sabrinin ugovor?Hajdeee je napisao/la: ↑09 jul 2023, 13:43Ako mislis na ugovor sa Nike, to je Anela ispregovarala u Beogradu. Isla licno gore, ONA NA PREGOVORE
Naravno krivica je Sabrine u tome, pod jedan sto nju salje da pregovara BILO STA, kad znas da te uzima i podkrada na kospicama i sokovima. A ne da te ne uzme i zajebe na vecim stvarima. A drugo, sta god da je ispregovarala ova tuka, ta ista Sabrina je morala na kraju to aminovati.
Dakle katastrofa kako god okrenes.
Kakav skup debila i hostaplera je redovno i poslovicno u tim nasim klubskim strukturama, da ne povjerujes.
Znaci "kupujes" dresove od firme koja je zastupnik istih, a ne zvanicni ugovor za tehnickim sponzorom.Dobijas ono od ranijih sezona sto je ostalo (konkretno sorc).
A meni je malo smujesno koliko hvalimo dreaove, da nema logo Adidasa bas bi volio pricitati komentare na dres.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ado76 je napisao/la: ↑09 jul 2023, 16:17A koja je onda razlika u odnosu na Sabrinin ugovor?Hajdeee je napisao/la: ↑09 jul 2023, 13:43Ako mislis na ugovor sa Nike, to je Anela ispregovarala u Beogradu. Isla licno gore, ONA NA PREGOVORE
Naravno krivica je Sabrine u tome, pod jedan sto nju salje da pregovara BILO STA, kad znas da te uzima i podkrada na kospicama i sokovima. A ne da te ne uzme i zajebe na vecim stvarima. A drugo, sta god da je ispregovarala ova tuka, ta ista Sabrina je morala na kraju to aminovati.
Dakle katastrofa kako god okrenes.
Kakav skup debila i hostaplera je redovno i poslovicno u tim nasim klubskim strukturama, da ne povjerujes.
Znaci "kupujes" dresove od firme koja je zastupnik istih, a ne zvanicni ugovor za tehnickim sponzorom.Dobijas ono od ranijih sezona sto je ostalo (konkretno sorc).
A meni je malo smujesno koliko hvalimo dreaove, da nema logo Adidasa bas bi volio pricitati komentare na dres.
Ado, ovo je sasvim normalna praksa u svijetu.
Sve velike firme imaju svoje zastupnike za odredjene regije i sa njima se sklapa ugovor.
Sustina je da imas ugovor sa Adidasom, a forma je da to ide preko njihovog autorizovanog zastupnika za Balkan.
I nista mi ne “ kupujemo”, nego dobijamo, jos i neku lovu uz ovo vjerovatno, naravno uz odredjene obaveze koje moramo ispuniti.
Zadnja izmjena: djokica, dana/u 09 jul 2023, 16:24, ukupno mijenjano 2 puta.
FKS❤️1946
Opet lik u fan shopu ponavlja istu grešku. Grb katastrofa. Turkish bordo boje

https://instagram.com/fk_sarajevo.turki ... BiNWFlZA==
Nakon FK Sarajevo Brazil evo ga i iz Turske fan page
Nakon FK Sarajevo Brazil evo ga i iz Turske fan page
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Zna li se kad će treća garnitura biti predstavljena?
Inace radnici fan shopa dizajniraju dresove za Adidas pa ih ovi nama isporuce.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC