U toj bogatoj riznici nalazi se i ašov osvojen kroz kup prvoligaša 1971

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
A gdje mi ga je brate "spustio" kao sto ti kazes, jesam se negdje uvrijedio nisam , cak sam i pohvalio napredak, ali kada vec zelis 30 strana da te neko primjeti i konacno uspije da to lici na nesto brate mili napisi ga kako treba , a nemoj biti "hinjo" i praviti od sebe papana.ElCartel11 je napisao/la:@Target klasicna fora kad ti ga neko spusti do kraja, pa ti se onda fackas za gramatiku
Error 404, No trophy found. Jbg.Bolanos je napisao/la:@Zasto si izrezao njihove trofeje?FrancescoTotti je napisao/la:
- 10
![]()
Evo vidis brat pastrmka zna kvalitetno suknuti i zezati se, jbga otidjite kod covjeka na instrukcije i ovo postujem kao kvalitetnu zajebancijuCocaine je napisao/la:Slobodini trofeji u prostorijama kluba
U toj bogatoj riznici nalazi se i ašov osvojen kroz kup prvoligaša 1971![]()
![]()
Nije istina, imamo i nekoliko pehara za osvojen fair play.Cocaine je napisao/la:Slobodini trofeji u prostorijama kluba
![]()
To pastrmka drago mi je da nisi zaboravio kup prvoligašaCocaine je napisao/la:Slobodini trofeji u prostorijama kluba
![]()
Ma znam brato nego ja spomenuo ove najvrijednijeSkver je napisao/la:Nije istina, imamo i nekoliko pehara za osvojen fair play.Cocaine je napisao/la:Slobodini trofeji u prostorijama kluba
![]()
Skver je napisao/la:Nije istina, imamo i nekoliko pehara za osvojen fair play.Cocaine je napisao/la:Slobodini trofeji u prostorijama kluba
![]()
Ja te fino molim da me prestaneš ponižavati a ti tako, baš si nekakav bezosjećajan.TaRgEt_ je napisao/la:A gdje mi ga je brate "spustio" kao sto ti kazes, jesam se negdje uvrijedio nisam , cak sam i pohvalio napredak, ali kada vec zelis 30 strana da te neko primjeti i konacno uspije da to lici na nesto brate mili napisi ga kako treba , a nemoj biti "hinjo" i praviti od sebe papana.ElCartel11 je napisao/la:@Target klasicna fora kad ti ga neko spusti do kraja, pa ti se onda fackas za gramatiku
Vidis brato kako ti ljepo priznas da smo osvojili liga kup 1971Cocaine je napisao/la: Ma znam brato nego ja spomenuo ove najvrijednije![]()
![]()
Nisam majke mi moje bezosjecajan , ja te podrzavam samo naprijed, furaj svoj fore primjeticete 100 % nemoj odustajati . Ako nisi shvatio da ti dajem moralnu podrsku da nastavis, onda stvarnoBitiSrcemVezan je napisao/la:Ja te fino molim da me prestaneš ponižavati a ti tako, baš si nekakav bezosjećajan.TaRgEt_ je napisao/la:A gdje mi ga je brate "spustio" kao sto ti kazes, jesam se negdje uvrijedio nisam , cak sam i pohvalio napredak, ali kada vec zelis 30 strana da te neko primjeti i konacno uspije da to lici na nesto brate mili napisi ga kako treba , a nemoj biti "hinjo" i praviti od sebe papana.ElCartel11 je napisao/la:@Target klasicna fora kad ti ga neko spusti do kraja, pa ti se onda fackas za gramatiku
Evo i sad smo prvi, računa li se i to?Skver je napisao/la:Vidis brato kako ti ljepo priznas da smo osvojili liga kup 1971Cocaine je napisao/la: Ma znam brato nego ja spomenuo ove najvrijednije![]()
![]()
.
Cocaine je napisao/la:Slobodini trofeji u prostorijama kluba
![]()
Ma ništa sad, sad je već kasno kad si me izbrukao pred širokim forumskim auditorijem.TaRgEt_ je napisao/la: Nisam majke mi moje bezosjecajan , ja te podrzavam samo naprijed, furaj svoj fore primjeticete 100 % nemoj odustajati . Ako nisi shvatio da ti dajem moralnu podrsku da nastavis, onda stvarno
Jest napisao sam. I ašov kao trofejSkver je napisao/la:Vidis brato kako ti ljepo priznas da smo osvojili liga kup 1971Cocaine je napisao/la: Ma znam brato nego ja spomenuo ove najvrijednije![]()
![]()
.
Bez uvrede, ali koliko si ti opterecenFrancescoTotti je napisao/la:Hahahah zayebavaju raju, na kraju kad im ponestane argumenata fol pocnu se salit na svoj racunnaaajjs
Tacno u svakom tuzlaku na ovom forumu mozes pronac dio Solinasa
Nikada mi nismo imali argumenata, tako da ih nismo mogli ni potrositi.FrancescoTotti je napisao/la:Hahahah zayebavaju raju, na kraju kad im ponestane argumenata fol pocnu se salit na svoj racunnaaajjs
Tacno u svakom tuzlaku na ovom forumu mozes pronac dio Solinasa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.