RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

mostarskiplemic
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la mostarskiplemic » 27 jul 2011, 21:49

Kojih sve paćenika i ljubomornih te zavidnih duša na ovome forumu ima...da je Zeljo odigrao ili Sarajevo 2:2 utakmica bi bila na bht-u i to dva puta reprizirana.
Cestitke susjedima na odicnim predstavama u Francuskoj!
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 27 jul 2011, 21:57

mostarskiplemic je napisao/la:Kojih sve paćenika i ljubomornih te zavidnih duša na ovome forumu ima...da je Zeljo odigrao ili Sarajevo 2:2 utakmica bi bila na bht-u i to dva puta reprizirana.
Cestitke susjedima na odicnim predstavama u Francuskoj!
Kako ti mene iznenadujes iz posta u post . Svaka ti cast , vidi se da zdravo razmisljas , nisi kao neki tvoji drugovi , medjutim imamo i mi bisere .

Jos jednom , svaka cast !
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 27 jul 2011, 22:16

Pirke je napisao/la:
hercegovina je napisao/la:da nebi svi previse svrsavali treba reci da je sochaux igrao s drugim timom

Daaaa... I? Sta onda? Imali su 4 igraca prve ekipe a ostatak je bila njihova druga ekipa, koja je bola od cijele nase lige, tako da je ovo uspijeh.
Pirke bola sta se sekiras vidis da je ovo neki Ultras ili je Listicar neki pa mu krivo da je bola neznam ko igro ovo je veliki uspijeh svaka cast ROĐENI ,jer ekipa koja se proslu sezonu borila za opstanak sada remezira sa jednim Šošonom I Brestom pa to je za mene kao navijaca Veleža veliki uspijeh a ovi dusmani nek seru 8-) .
Samo jedan klub Velež Mostar

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 27 jul 2011, 22:16

hercegovina je napisao/la:da nebi svi previse svrsavali treba reci da je sochaux igrao s drugim timom
Da .. to je rekla njihova stranica... Ali ako pogledas imena igraca - vidjeces da to nije tacno. Igrao je skoro citav njihov prvi tim.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 27 jul 2011, 22:19

Uz sve to, ni mi nismo igrali sa najjacim sastavom 8-)

Ta ce Sošo. :mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 jul 2011, 22:21

Mont0 je napisao/la:Uz sve to, ni mi nismo igrali sa najjacim sastavom 8-)

Ta ce Sošo. :mrgreen:
Znaci Francusku ligu ste preslusali,ta ce Mesa,zalizani mu objasnio situaciju8-)
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 jul 2011, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 27 jul 2011, 22:21

Opa Rova zabio Sosou! :mrgreen:
Dobar rezultat, svaka cast Rodjeni.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 27 jul 2011, 22:23

Svaka cast,ovo je uspjeh svakako ! Cestitam !
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 27 jul 2011, 22:29

Fakat nisam znao da TRECI tim Veleza igra vako dobro;)
Jedva neki amateri,bezveznjakovici iz tamo neke slabe Francuske lige da izvuku bod protiv DRUGOG tima Veleza ..

Jadovi..gube..hajvani...smirite svoje podle i bolesne strasti..Pa nekim PARAZITIMA bi bilo draze da je Velez izgubio,da su ga nakantali vec da igra dobro.Bolesnicima nikad konacnog broja naci...

Bez obzira na sve nase"nesuglasice",meni licno je JAKO DRAGO kad neki nas klub dobije nekog ko nije iz BiH a POGOTOVU nekog iz "petice".Taman se on zvao Sarajevo ili Zelj0o ili Borac ili-Zrinjski..kad igra protiv kluba koji NIJE iz BiH ,meni je drago da NAS tim dobije..medjutim,vidim ima ovih maloumnih kojima je draze da nasi klubovi izjane kako bi doticni imao rahat svoju isfrustriranu i pokvarenu dusu..

Ama kad su djeca vidjela travnjake,kako je na njima uvijek igrati,razrahatleisali se pravo;)
Da su samo na nasim stadionima malo bolji travnjaci,sa pravom posijanom travom a ne"vlasuljom",igrala bi ova nasa djeca Bosanskohercegovacka ko niko drugi!Ali...

Rodjeni-svaka Vam cast!Samo tako nastavite.Pokazite da je Velez UVIJEK bio veliki,da JESTE veliki i da ce ako Bog da UVIJEK biti VELIKI VELEZ!
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 27 jul 2011, 22:33

cuj igrali sa drugom postavom, trebaju opravdati ime Sošoa kao jednog od najstarijih ekipa u Francuskoj ligi, i predstaviti Francusku. Ni Barcelonina prva postava nije najbolja ekipa svijeta, nego cijeli klub, tako da ta priča sa drugom postavom i to pada u vodu. Nemojte vazda srati po drugim, ispada da smo mi najgori..

NAMJESTENA UTAKMICA 2:2, to je odlično.. samo mi recite ko ce sošo - velež odigrati x i to je to znači..

ne budite ludi, ovo je odlično, bravo Mirza i igrači. Ne ocekujem titulu jer mi i nemamo tog kredita dovoljnog u drugim očima, ali neki napredak i rezultat sigurno.

6.7. SVI U VRAPCICE, POZDRAVITI NOVI VELEZ!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 27 jul 2011, 22:36

Utakmice sa timovima iz liga petice su uspjeh za citavu BiH jer oni svi nas smatraju za cigane koji pojma s pojmom nemaju. Na kraju krajeva, mi se tako sami prema sebi ophodimo. Mi sebe same ne cijenimo.

Ocigledno Velez MOZE igrat sa timovima iz zapadne Evrope.

Evo kazu - drugi tim Sachouxa igrao - ok... A sta cemo sa Brestom, Velez je s Brestom igrao 1:1 a Brest tukao Sachoux 4:2 i tukao Nantes 3:1...

Jeli to sve slucajnost?

Nije ... nego nas negativna situacija u BiH jehbe. Nasa negativnost nas koci. Nase omalovazavanje nas samih i sve oko nas. Ocigledno kad se Velez izvuce iz BH negativnosti na 7 dana i kad trenira normalno van psiholoskog tereta Mostara, Velez ocito MOZE igrat sa svakim.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 27 jul 2011, 22:38

Dao Bog da sljedece godine i Celik, i Zeljo i Sarajevo i Velez i Borac i svi igraju po zapadnoj evropi pripremne tekme...

Ja sam sada tek zaista optimista - mi s njima mozemo igrati - ne kazem da cemo pobjedjivati - ali mozemo posteno igrati - samo nam treba dati sansu. Kad kazem "mi" mislim, svi klubovi iz BiH.

Oni jesu bolji - ali toliko bolji od nas nisu ocigledno.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 27 jul 2011, 22:39

Realno izgleda da zalizani nije tolka losotinja ko sto su navijaci sarajeva govorili, ovo je dobar rez, al nemojte sad visoko da letite, prijateljske tekme ne smiju da budu neko veliko mjerilo, mada je evidentan napreedak u FK Velez, sretno u buducem takmicenju da bar u evropu odete

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 27 jul 2011, 22:41

lisander je napisao/la:Realno izgleda da zalizani nije tolka losotinja ko sto su navijaci sarajeva govorili, ovo je dobar rez, al nemojte sad visoko da letite, prijateljske tekme ne smiju da budu neko veliko mjerilo, mada je evidentan napreedak u FK Velez, sretno u buducem takmicenju da bar u evropu odete
Ma naravno. Letjeti ne treba.

Ali i mi svi u BiH trebamo prestati sami sebe omalovazavati. Nasi najjaci klubovi mogu igrati sa njihovim najjacim klubovima. Ne kazem da smo Barcelona - sigurno nismo - ali nismo ni amateri sto nam govore oni sto nas jehbu u mozak vec 15 godina.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 jul 2011, 22:50

Nema potrebe letiti u nebo kosto samo mi Mostarci znamo, iako su ovo cak i za prijateljske utakmice i vise nego odlicni i iznenadjujuci rezultati s obzirom da se radi timovima iz liga petice.

Ljubomorni nek zavide, ali ja ovdje itekako vidim napredak.
Ne ocekujem odmah BUM u prvenstvu vec neku respektabilnu poziciju, a onda vec sljedece sezone prava stvar, (NADAM SE) !

COME ON :!:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 27 jul 2011, 23:04

Svaka cast, lijepo je vidjet da se velikan vraća tamo gdje i spada.

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 27 jul 2011, 23:10

lisander je napisao/la:Realno izgleda da zalizani nije tolka losotinja ko sto su navijaci sarajeva govorili, ovo je dobar rez, al nemojte sad visoko da letite, prijateljske tekme ne smiju da budu neko veliko mjerilo, mada je evidentan napreedak u FK Velez, sretno u buducem takmicenju da bar u evropu odete
Kakvo letenje, to bi bilo pogubno.Nadam se da smo napredovali u odnosu na prošlu sezonu (trebalo bi da jesmo) i svaki napredak je dobar.Ove godine bez pritiska ligu odigrati jer se nadam se nećemo boriti za opstanak, ništa više ne očekujem!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 27 jul 2011, 23:14

shaman7 je napisao/la:cuj igrali sa drugom postavom, trebaju opravdati ime Sošoa kao jednog od najstarijih ekipa u Francuskoj ligi, i predstaviti Francusku. Ni Barcelonina prva postava nije najbolja ekipa svijeta, nego cijeli klub, tako da ta priča sa drugom postavom i to pada u vodu. Nemojte vazda srati po drugim, ispada da smo mi najgori..

NAMJESTENA UTAKMICA 2:2, to je odlično.. samo mi recite ko ce sošo - velež odigrati x i to je to znači..

ne budite ludi, ovo je odlično, bravo Mirza i igrači. Ne ocekujem titulu jer mi i nemamo tog kredita dovoljnog u drugim očima, ali neki napredak i rezultat sigurno.

6.7. SVI U VRAPCICE, POZDRAVITI NOVI VELEZ!
Slazem se u potpunosti,osim datuma.Ipak je 6.8.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 27 jul 2011, 23:18

Šta reći nego svaka čast momci !

PLAY UP VELEŽ !

Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 27 jul 2011, 23:18

Cestitke momcima na jos jednoj odlicnoj predstavi. Doveli su nas u situaciju da budemo preponosni sto smo navijaci jednog ovakvog kluba. Velez se dize iz pepela. Euforija nam netreba. Idemo polako u nove pobjede.

Ovi sto govore kao da je igrao drugi tim Sochauxa, ocito nemaju veze sa nogometom. Nasa liga je jedna od najslabijih u Evropi i drugi tim Sochauxa je vjerovatno 10x skuplji od prvog tima Veleza. Ali nasi momci su sa sobom ponijeli onaj Bosanski ponos, Mostarski inat i odlucili da se cvrsto suprostave jednom od najstarijih klubova Francuske.

Jos jednom cestitke momcima i nadam se da ce ovu formu zadrzati i do 6.8. kada docekujemo Celik

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.