16550 > 7525Policeman je napisao/la:Prijedor je napisao/la:Ma rutinski najbolji teniser svih vremena nas Srbin Đoko!!!!!![]()
![]()

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
16550 > 7525Policeman je napisao/la:Prijedor je napisao/la:Ma rutinski najbolji teniser svih vremena nas Srbin Đoko!!!!!![]()
![]()
Sto se tice trenutne situacije,slazem se.Novak je apsolutni favorit,protiv bilo kojeg tenisera,mada ovaj mec je mogao otici i na drugu stranu.Vrlo lako.Bar se to meni,iz nekog pristrasnog ugla,tako cinilo.Claus je napisao/la:@Ash,
Pa valjda je logično da sam mislio na trenutnu situaciju, to što je bilo prije tri, četiri, pet ili više godina nije toliko bitno ako govorimo o njihovom susretu koji se igra 13. maja 2016.![]()
Od tada su se neke stvari drastično promijenile i bukvalno svi presudni faktori idu u Novakovu korist kada igra s Rafom.
Nov sam ovde i ne poznajem još osobe, ali se nadam da je ovo bio samo sarkazam.BigBigBang je napisao/la:Navijac sam Nadala ali ovo je sada vrijeme kada je Djokovic bolji, zasluzeno dominira a meni je bitno samo da prevara Federer ispada sve ranije i ranije zadnjih sest godina jedan GSSa velikom nostalgijom ce se njegovi fanovi sjecati dominacije nad Rodickog, Filipusisom, Bagdatisom i slicnim...
A to tebe vidim strašno boli.Zanimljiva je najezda Novakomrzaca i mrzitelja nečega drugog prekrivena lošim maskama.bodi123 je napisao/la:Kakva najezda na temu ovih kvazi Novakovih fanova koji su Novaka poceli pratiti kada je postao broj 1. Nesto slicno kao na temi bhtenis gdje raja navija za Dzumhura cisto patriotski, a sa tenisom i nema bas mnogo dodira.
I onda ti Srbini/Srbijanci pocnu hvalospjeve kao recimo ovaj @Prijedor ili @slobodnjak o Novaku, samo sto jos nisu rekli da je Novak Djokovic najbolji sportista ikada, ispred Jordana i Alija, a vec uveliko lupaju da je najbolji teniser svih vremena().
Cast ovim pravim i realnim Novakovim navijacima naravno.
@Unoff bruda, malo bi trebao ocistit neke komentare jer fakat ode ova tema u qrac, imaju temu Novak Djokovic pa nek tamo pisu da je najbolji teniser svih vremena.
Bojim se da nije, ovaj troll u pokušaju mrtav-hladan izvali slične idiotarije.Sebby je napisao/la:Nov sam ovde i ne poznajem još osobe, ali se nadam da je ovo bio samo sarkazam.BigBigBang je napisao/la:Navijac sam Nadala ali ovo je sada vrijeme kada je Djokovic bolji, zasluzeno dominira a meni je bitno samo da prevara Federer ispada sve ranije i ranije zadnjih sest godina jedan GSSa velikom nostalgijom ce se njegovi fanovi sjecati dominacije nad Rodickog, Filipusisom, Bagdatisom i slicnim...
slobodnjak je napisao/la:A to tebe vidim strašno boli.Zanimljiva je najezda Novakomrzaca i mrzitelja nečega drugog prekrivena lošim maskama.bodi123 je napisao/la:Kakva najezda na temu ovih kvazi Novakovih fanova koji su Novaka poceli pratiti kada je postao broj 1. Nesto slicno kao na temi bhtenis gdje raja navija za Dzumhura cisto patriotski, a sa tenisom i nema bas mnogo dodira.
I onda ti Srbini/Srbijanci pocnu hvalospjeve kao recimo ovaj @Prijedor ili @slobodnjak o Novaku, samo sto jos nisu rekli da je Novak Djokovic najbolji sportista ikada, ispred Jordana i Alija, a vec uveliko lupaju da je najbolji teniser svih vremena().
Cast ovim pravim i realnim Novakovim navijacima naravno.
@Unoff bruda, malo bi trebao ocistit neke komentare jer fakat ode ova tema u qrac, imaju temu Novak Djokovic pa nek tamo pisu da je najbolji teniser svih vremena.
Novak će biti najbolji teniser svijeta i vi ste isfrustrirani činjenicom da je to sve izvjesnije.
Šta ti majke ti nekom pričaš kad je pratio Novaka.
Tenis pratim još od mečeva Slobodana Živojinovića ,Gorana Prpića i Brune Orešara što se NAŠIH tenisera tiče.
Ali ti se tada nisi ni rodio.Boli vas što vam jasno bez puno uvijanja kažemo jasno neke stvari.Mi kažemo a Nole dokaže.
To što tebe boli nema veze sa sportom.I namoj više nikada da pozivaš nekog na ovom forumu da briše nešto što tebi i sličnim ne odgovara i od čega se ježite.
A šta tebe boli vidi se iz tog lošeg pokušaja da nekome objasniš ko je i šta je...
A boli vas mnogo Novakov uspjeh.Nevjerovatno je kolika je frustracija vaša zbog njega...
I kad voliš sport,onda se navija ZA NEKOG a ne PROTIV NEKOG.što većina vas paćenika ovdje radi...
Znači svrha vašeg praćenja tenisa je navijanje protiv Noleta.
Pa izvolite gubitnici....
To je isto tako glupavo kad bi ja tebi napisao da ideš na temu o Rafi pa tamo pišeš o njemu .Pa o kome će se pisati na ovoj temi ako neće o čovjeku koji je suvereni vladar ATP liste i br. 1 na istoj sa najvećom razlikom u odnosu na drugoplasiranog od njenog postojanja.Nećemo pisati o Majklu Dzordanu valjda...bodi123 je napisao/la:Tim si samo dokazao kakav si ti lobotomac zapravo. Ja Novaka postujem i to sam x puta napisao, veliki covjek i veliki sportista. Imas temu Novak Djokovic i tamo pisi o njemu hvalospjeve koji nemaju veze sa vezom, a ne na ovoj ATP temi.
Pozdrav.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.