Sta on igra uopste nogomet ima 34 godine preko koje veze je dosao u Njemacku da igra za Bayer.L, ocjene u Bildu, Kickeru mu daje "njemac" rodom iz Sandzaka itd...

Drugi tek 3,4 nastupa i protiv Nigerije, Irana sokirao nogometni Svijet

Znam ja nas...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Da Bakir ima obraza, ovo bi bio drzavni praznik.Sheyi je napisao/la:Očekujem sad elaborat Cartmana na temu "Rođendan Emira Spahića"
Usput, sretan 34. bivšem kapitenu
Cartman je napisao/la:Hvala ti majko Emira sto si rodila gaziju prije 34 godine. Nikad te necemo zasluzit, kao ni Emira. Treba da imas status kao djevica Marija u katolicanstvu.
Cartman je napisao/la: Hvala ti majko Emira sto si rodila gaziju prije 34 godine. Nikad te necemo zasluzit, kao ni Emira. Treba da imas status kao djevica Marija u katolicanstvu.
Cartman je napisao/la: Hvala ti majko Emira sto si rodila gaziju prije 34 godine. Nikad te necemo zasluzit, kao ni Emira. Treba da imas status kao djevica Marija u katolicanstvu.
Mare je iz Medjugorja ovaj je iz Dubrovnika.Cartman je napisao/la:Da Bakir ima obraza, ovo bi bio drzavni praznik.Sheyi je napisao/la:Očekujem sad elaborat Cartmana na temu "Rođendan Emira Spahića"
Usput, sretan 34. bivšem kapitenu![]()
Hvala ti majko Emira sto si rodila gaziju prije 34 godine. Nikad te necemo zasluzit, kao ni Emira. Treba da imas status kao djevica Marija u katolicanstvu.
harishp je napisao/la:Mare je iz Medjugorja ovaj je iz Dubrovnika.Cartman je napisao/la:Da Bakir ima obraza, ovo bi bio drzavni praznik.Sheyi je napisao/la:Očekujem sad elaborat Cartmana na temu "Rođendan Emira Spahića"
Usput, sretan 34. bivšem kapitenu![]()
Hvala ti majko Emira sto si rodila gaziju prije 34 godine. Nikad te necemo zasluzit, kao ni Emira. Treba da imas status kao djevica Marija u katolicanstvu.
mandraX je napisao/la:Cartman je napisao/la: Hvala ti majko Emira sto si rodila gaziju prije 34 godine. Nikad te necemo zasluzit, kao ni Emira. Treba da imas status kao djevica Marija u katolicanstvu.![]()
![]()
![]()
Aferim momcino.Nerminovic je napisao/la:Sutra mi dolazi kapiten u Kopenhagenu, igra Kopenhagen vs Leverkusen.![]()
Ljiljani na tribinina.
Gledao sam zadnju Kopenhagenovu tekmu, pretanko za razliku od proslih sezona. Camuga sa brojem 32 je odlican. Mislim da vam ne gine poraz sa hendikepom.Nerminovic je napisao/la:Sutra mi dolazi kapiten u Kopenhagenu, igra Kopenhagen vs Leverkusen.![]()
Ljiljani na tribinina.
Brate, ne sekiraj se - sutra sam prvi na stadion.Cartman je napisao/la:Aferim momcino.Nerminovic je napisao/la:Sutra mi dolazi kapiten u Kopenhagenu, igra Kopenhagen vs Leverkusen.![]()
Ljiljani na tribinina.![]()
Poselami ga ako ti bude blizu.
Mislis protiv Dnipra?Sabinho je napisao/la:Gledao sam zadnju Kopenhagenovu tekmu, pretanko za razliku od proslih sezona. Camuga sa brojem 32 je odlican. Mislim da vam ne gine poraz sa hendikepom.Nerminovic je napisao/la:Sutra mi dolazi kapiten u Kopenhagenu, igra Kopenhagen vs Leverkusen.![]()
Ljiljani na tribinina.(No Vetokele no party)
Cornelius.Sabinho je napisao/la:Ma protiv Midtjylland-a. Penal zavrsnica haha. Tesko ce Cornelius ista napraviti protiv Bayerove odbrane a taj Amanwkaa ce ubrzo ici iz Danske.
Sta ja znam. Bio sam bolestan mjesec dana, nisam imao sta da radim. Nisam zivio,nisam spavao, nista. Hvala bogu sad je sve dobro. Idemo dalje.HariTz je napisao/la:OFFTOPIC
@ Nerminovic
Pitanje jedno samo. Kako si uspio za malo jače od 2 mjeseca napisati 1500 postova?
Dobar siNerminovic je napisao/la:Sta ja znam. Bio sam bolestan mjesec dana, nisam imao sta da radim. Nisam zivio,nisam spavao, nista. Hvala bogu sad je sve dobro. Idemo dalje.HariTz je napisao/la:OFFTOPIC
@ Nerminovic
Pitanje jedno samo. Kako si uspio za malo jače od 2 mjeseca napisati 1500 postova?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.