Mojne tako hare, zna se dobro, kad srce kaze laznjak, kaze KENO.harishp je napisao/la:Pa zar nam Begovic vec dosad nije kud ikamo vise laznjaka uvalio,al to raja k'o fol slabije vidi.Adinjo je napisao/la:Ako Keno bude branio, samo da ne pokusava da uvaljuje laznjake francuzima...jer brat bratu do sad mi je skratio nekoliko godina sa svojim trzavicama.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Cuva Bog Zelju svog!
Kod ovog svi vanjski i unutrasnji organi vicu kod laznjaka Asmir.Jos malo pa ce i na twiteru laznjake prodavati,ako vec nije.mirzza je napisao/la:Mojne tako hare, zna se dobro, kad srce kaze laznjak, kaze KENO.harishp je napisao/la:Pa zar nam Begovic vec dosad nije kud ikamo vise laznjaka uvalio,al to raja k'o fol slabije vidi.Adinjo je napisao/la:Ako Keno bude branio, samo da ne pokusava da uvaljuje laznjake francuzima...jer brat bratu do sad mi je skratio nekoliko godina sa svojim trzavicama.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hare, ja mislio na laznjake na terenu.
Asmirovi laznjaci su skroz drugo. On to kulturno obavi

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Poserem mu se na ''kulturu''Adinjo je napisao/la:Hare, ja mislio na laznjake na terenu.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 okt 2011, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kakva patka L'Équipe-a, stvarno za nepovjerovati. Francuzi nas na sve načine pokušavaju uznemiriti i skrenuti s kolosijeka, no nadam se da neće uspjeti u namjeri. Meta im je Pape naravno, kao trener i osoba od koje zavisi mnogo toga u našoj reprezentaciju.
No, sjedne strane nam je i dobrodošlo, pogotovo ovim dušebrižnicima koji su od samog početka osuli paljbu po Safetu i željeli ga se što prije riješiti. Sada je vidljivo koliko nam je Sajo dobra donio, i koje će donijeti (plasman na EP), nadam se.
No, sjedne strane nam je i dobrodošlo, pogotovo ovim dušebrižnicima koji su od samog početka osuli paljbu po Safetu i željeli ga se što prije riješiti. Sada je vidljivo koliko nam je Sajo dobra donio, i koje će donijeti (plasman na EP), nadam se.

nešto si mi v'oma kivan na asmira harise
malo i naporan postaješ
u 99% drugih stvari si u pravu i slažem se s tobom
ali brat bratu - s ovim si prećer'o.
mi nemamo dva vrhunska golmana, imamo jednog vrhunskog, i jednog dobrog koji je mogao nekad postat vrhunski. ovaj što je dobar, recimo da treba biti prvi golman još ovu utakmicu i onda ga preseliti na klupu, za stalno. i tu nema priče.
i nemojte prodavati tu priču o asmirovim "lažnjacima" više, eto keno nije prod'o lažnjak, nego je doš'o, napio se ko mehrun i slup'o mečku u temelj noć prije utakmice. **** ti taj patriotizam.
malo i naporan postaješ
u 99% drugih stvari si u pravu i slažem se s tobom
ali brat bratu - s ovim si prećer'o.
mi nemamo dva vrhunska golmana, imamo jednog vrhunskog, i jednog dobrog koji je mogao nekad postat vrhunski. ovaj što je dobar, recimo da treba biti prvi golman još ovu utakmicu i onda ga preseliti na klupu, za stalno. i tu nema priče.
i nemojte prodavati tu priču o asmirovim "lažnjacima" više, eto keno nije prod'o lažnjak, nego je doš'o, napio se ko mehrun i slup'o mečku u temelj noć prije utakmice. **** ti taj patriotizam.
Odlicno zare ako imamo dva vrhunska onda je valjda red da oba brane u intervalima.A ne da se rasprdjava ko ce na gol ili nece i kakav je ko.
i nije do patriotizma vec do preseravanja,lazi,neiskrenosti i ostalih qurceva kojeg isto ne treba da ''krasi'' igarca.
Ovaj ce uvijek biti takav.
i nije do patriotizma vec do preseravanja,lazi,neiskrenosti i ostalih qurceva kojeg isto ne treba da ''krasi'' igarca.
Ovaj ce uvijek biti takav.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 okt 2011, 19:28, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne mogu da verujem da ce Hasagic braniti... strasno!
Ne vezano sa Kenanom, ali red je bio da sednu i dogovore da je Asmir bolji i kvalitetniji golman (trenutno)... sportski i ljudski, u interesu BiH.
Niti sporim Kenanov golmanski kvalitet (vrlo dobar golman), a jos manje sto je uvek bio uz repku... ali, ovo je sve zakuvao Safet i on je trebao da resi na najbolji nacin, a ne ovako... Asmir je kriv za ono ne odazivanje, i nedopustivo je kako sa moralne, tako i sa vojnicke strane ne sluziti casno i predano domovini, ali, ne sumnjam da i u tom nesporazumu ima Safetove zaprske.
Eeeej, golmani mu rotiraju vec cetvrtu utakmicu, pa to nema ni u skoli, na male.
PS. Kenan isto treba biti razuman momak (a ne da koristi Safetom merhamet)... cesto je povredjen, i treba sam(dzentlamenski) da se povuce i ustupi mesto boljem.
Srecno, Hasagicu i ostalim Zmajevima!
Ne vezano sa Kenanom, ali red je bio da sednu i dogovore da je Asmir bolji i kvalitetniji golman (trenutno)... sportski i ljudski, u interesu BiH.
Niti sporim Kenanov golmanski kvalitet (vrlo dobar golman), a jos manje sto je uvek bio uz repku... ali, ovo je sve zakuvao Safet i on je trebao da resi na najbolji nacin, a ne ovako... Asmir je kriv za ono ne odazivanje, i nedopustivo je kako sa moralne, tako i sa vojnicke strane ne sluziti casno i predano domovini, ali, ne sumnjam da i u tom nesporazumu ima Safetove zaprske.
Eeeej, golmani mu rotiraju vec cetvrtu utakmicu, pa to nema ni u skoli, na male.
PS. Kenan isto treba biti razuman momak (a ne da koristi Safetom merhamet)... cesto je povredjen, i treba sam(dzentlamenski) da se povuce i ustupi mesto boljem.
Srecno, Hasagicu i ostalim Zmajevima!
Imamo dvije meč lopte. Ako zijanimo zbog Kene, Asmir brani u baražu obje.
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Je.bo ga Pandža
Ajmo Zmajevi pokažite damu, je.bo njih.

Nama je Željo svetinja jedina.
Jah stavio bi Papca na stoperu a Lulica na beku koji je tanak u defanzivi protiv jacih igraca.Plaho pametno ili mozda hoces Mravca.Vasa Ladacki je napisao/la:Je.bo ga PandžaAjmo Zmajevi pokažite damu, je.bo njih.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Dokazao svoje znanje! P
molim lock 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
ZAVIDOVIĆANIN! 

Gdje su sad oni koji su govorili nesto protiv Sušića ???
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma covjek kako je postavio utakmice jos od grcke! imao je on i ranije dobrih tekmi, ivica osim ponudio mu produzenje ugovora, a ovi "strucnjaci" s foruma pljuju po toj velicini, FUJ!Giggs11 je napisao/la:Gdje su sad oni koji su govorili nesto protiv Sušića ???
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- adriano_leite
- Kontakt:
Safet Susic je nogometni mag, kakav je bio fudbaler, takav je i kao trener. Da nije bilo sudijske kradje mi bismo pakovali kofere za EP. Svaki faul je sankcionisan protiv nas, medjutim kada Abidal lomi Misketa, nije zuti, te jos par situacija gdje je trebao biti zuti. Dobro je Pape rekao, ova repka i ona prije dvije godine, nije ista. Pape majstore, sve sam Safete, sve sam majstore. VOLIM TE BIH!!!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Cist nam penal nisu svirali u sud. nadoknadi. Znaci Lloris prvo obara Papaca, Evra Spahu i sudija to sve onako nijemo proprati. E da Bog da se ne probudio sutra majku li mu njegovuadriano_leite je napisao/la:Safet Susic je nogometni mag, kakav je bio fudbaler, takav je i kao trener. Da nije bilo sudijske kradje mi bismo pakovali kofere za EP. Svaki faul je sankcionisan protiv nas, medjutim kada Abidal lomi Misketa, nije zuti, te jos par situacija gdje je trebao biti zuti. Dobro je Pape rekao, ova repka i ona prije dvije godine, nije ista. Pape majstore, sve sam Safete, sve sam majstore. VOLIM TE BIH!!!

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Dobar Pape dobra repka nek izgube sve utakmice ja zadovoljan...jednostavno nema mjesta gorcini kad se ljudi zalazu bore igraju lijepo zustro britko otvoreno borbeno...ma ljepota! a rezultati su stvar sreće...
BRAVO PAPE!
BRAVO PAPE!
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
MAJSTORE, KAPA DO PODA! I ZA IZJAVE, I TAKTIKU I SV EŽIVO!
Ponosan pravo,sjajna igra i veliko zadovoljstvo što smo napokon bili MI BOSANCI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.