Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Teletovic grew up in Jablonica, another Bosnian city. Svaka cast vucku i ekipi na odlasku na tekmu 

svaka cast amerikanci nasi,,,ako mi ne mozemo sad pratit teletovica kralja pratite ga vi
Ne pratim kosarku,pa imam jedno pitanje za ove NBA strucnjake
Hocel Netsi do kraja sezone igrati protiv Cikaga u gostima ? Mislim da bi i tu imao strasnu podrsku
Jos da St. Louis ima ekipu u NBA,koja bi to bila podrska

Hocel Netsi do kraja sezone igrati protiv Cikaga u gostima ? Mislim da bi i tu imao strasnu podrsku

Jos da St. Louis ima ekipu u NBA,koja bi to bila podrska

Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
Wucko i ekipa odu na tekmu u 20h, 21h a mi ovdje sjelimo do iza 4h ko sove.
Aferim za Wucka i ekipu. Podrška sjajna. Mirza se i vama i nama odužio.

Aferim za Wucka i ekipu. Podrška sjajna. Mirza se i vama i nama odužio.

WUCKO@ pozdrav druze pretpostavljam da zivis u Detroitu jedno pitanje gledao sam neki dan emisiju na Fox 2 Detroit tv pod nazivom GRAD KOJI UMIRE,emisija je bila vezana za propast auto industrije u Detroitu i bile su neke snimke grada i izgledalo je sablasno puste napustene kuce ljudi bez posla itd.... da je Detroit pred bankrotom itd.. i da ce Detroit ostati bez milion stanovnika u narednih 5 godine koji odlaze u drugi grad za boljim zivotom pa me zanima dali je stvarno takva situacija ili je to prenapuhano na tv.
Edit: cekam vizu za SAD i planiram u Detroit pa da provjerim situaciju
Svaka cast na sinocnjem navijanju bili ste genijalni

Edit: cekam vizu za SAD i planiram u Detroit pa da provjerim situaciju

Svaka cast na sinocnjem navijanju bili ste genijalni

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- storm_raider
- Kontakt:
Igrace protiv Chicaga, ali kuci. 5 april, za nas 4.amEl_rooB je napisao/la:Ne pratim kosarku,pa imam jedno pitanje za ove NBA strucnjake![]()
Hocel Netsi do kraja sezone igrati protiv Cikaga u gostima ? Mislim da bi i tu imao strasnu podrsku![]()
Jos da St. Louis ima ekipu u NBA,koja bi to bila podrska![]()

Sport je lijek za tijelo i duh.
+1LenBias je napisao/la:hvala ovim ljudima sto su otisli podrzati mirzu, hvala od srcajednostavno sam se osjecao duzan da ovo napisem
- Ponos Torina
- Kontakt:
dziza_23@
jesi li ti snimao sve tekme do sada ???
jesi li ti snimao sve tekme do sada ???
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Samo nesto na pocetku sezone, sad skinem utakmice pa napravim isjecke.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- Ponos Torina
- Kontakt:
Aha ja sam kontao snimat pa reko da vidim da nisi snimao samo isjecke u toku meca,hocu neki veci video da napravim pa zato pitam....dziza_23 je napisao/la:Samo nesto na pocetku sezone, sad skinem utakmice pa napravim isjecke.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Javi se na pm ako ti sta mogu pomoc, stare snimke neke ili nesto drugoPonos Torina je napisao/la:Aha ja sam kontao snimat pa reko da vidim da nisi snimao samo isjecke u toku meca,hocu neki veci video da napravim pa zato pitam....dziza_23 je napisao/la:Samo nesto na pocetku sezone, sad skinem utakmice pa napravim isjecke.

Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Yucca je napisao/la:WUCKO@ pozdrav druze pretpostavljam da zivis u Detroitu jedno pitanje gledao sam neki dan emisiju na Fox 2 Detroit tv pod nazivom GRAD KOJI UMIRE,emisija je bila vezana za propast auto industrije u Detroitu i bile su neke snimke grada i izgledalo je sablasno puste napustene kuce ljudi bez posla itd.... da je Detroit pred bankrotom itd.. i da ce Detroit ostati bez milion stanovnika u narednih 5 godine koji odlaze u drugi grad za boljim zivotom pa me zanima dali je stvarno takva situacija ili je to prenapuhano na tv.
Edit: cekam vizu za SAD i planiram u Detroit pa da provjerim situaciju![]()
Svaka cast na sinocnjem navijanju bili ste genijalni![]()
![]()
Ako ja smijem napisati svoj utisak

Mirzin twitter account:
https://twitter.com/Mirza46479432" onclick="window.open(this.href);return false;
https://twitter.com/Mirza46479432" onclick="window.open(this.href);return false;
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- storm_raider
- Kontakt:
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Jeste 100%, pitali su ga negdje zašto ovi brojevi, je li ima neko značenje za njega, on reče da je to bilo onako nasumično 

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- storm_raider
- Kontakt:
Volio bih vidjeti gdje je to rekao. Te brojeve dodjeljuje Twitter, a tesko jednom nba igracu ne bi dali recimo "MirzaT."
Opet, mozda ja grijesim.
Opet, mozda ja grijesim.

Sport je lijek za tijelo i duh.
Da buraz poprilicno istina sto se to desaje i recimo za nekih sedam ili nekoliko dana Detroit treba da bankruptira=a to za stanovnistvo ja kad sam dosao u 99g bilo je oko 2 miliona sada nesto malo vise od 700hiljada-ima tu i politike (za Yuca)povecavaju porez namjerno siromasnim ili radnim (recimo srednjoj klasi ili nesto izmedju) da bih se morali iselitt is grada i naravno nalaze im oni gdje je napovoljnije da se presele itd. To je sve pocelo kad se saznalo da ce Detroit biti domacin za Super Bowl u NFL-primjer recimo jedan sta su radili-sve stare kuce koje su popaljene ili izgorile su obnovili iako tu niko ne zivi i popalili svjetla dok su sve beskucnike drzali sedam dana u staroj areni gdje su nekad Lionsi igrali. Sto se tice tih auto plantaza one su spasene od strane guvermenta sa 3 biliona samo se mozda nekih 2-3 preselilo sto je omogucilo otvaranju novih manjih fabrika i nova radna mjesta. Plus u Detroitu su bile ogromne demonstracije gdje je skoro pola istocne strane popaljeno i tu sada zive sve crnci i dijeli ih samo ulica Woodward(koja je jedna i od navecih avenije u Americi) dok su na drugoj strani imucne bjelacke familije i vjerovali ili ne ali ja sam vidio svojim ocima ima nesto kao berlinski zid visok oko 4-5 metara koij razdvaja grad Gross Pointe sa Detroitom i ghetom(naravno ulica nije ali ides ovako vozis i odjednom uletis u ghetto nesto sto se ne vidja nigdje znaci cim udjes na 8 milju prema sedmoj odma kuce ono opustosene itd)lumani je napisao/la:Yucca je napisao/la:WUCKO@ pozdrav druze pretpostavljam da zivis u Detroitu jedno pitanje gledao sam neki dan emisiju na Fox 2 Detroit tv pod nazivom GRAD KOJI UMIRE,emisija je bila vezana za propast auto industrije u Detroitu i bile su neke snimke grada i izgledalo je sablasno puste napustene kuce ljudi bez posla itd.... da je Detroit pred bankrotom itd.. i da ce Detroit ostati bez milion stanovnika u narednih 5 godine koji odlaze u drugi grad za boljim zivotom pa me zanima dali je stvarno takva situacija ili je to prenapuhano na tv.
Edit: cekam vizu za SAD i planiram u Detroit pa da provjerim situaciju![]()
Svaka cast na sinocnjem navijanju bili ste genijalni![]()
![]()
Ako ja smijem napisati svoj utisakBio sam prije 3 godine u Detroitu,ima dosta istine u tome sto si napisao
Da,veliki problem jeste bio GM
Kriminalna rata im je drasticno skocila
ali kao svaki grad u Usa i Detroit ima svoje ljepse strane
Ako planiras ici u usa,canadu i imas pitanja pitaj na p.p ,da ne kvarimo temu.pozz
Usput da dodam jedan od razloga sto Mitt Romney iako je iz Michigana nije presjednik jeste to da je bio protiv da se pomogne tim plantazama-sto je pomoglo Obami u ovom slucaju da dobije drugi termin...Ako imas jos kakvih pitanja slobodno posalji poruku mogu ti predlozit par dokumentaraca ili knjiga recimo od Michael Moore-Stupid White Men-to ako mozes naci procitaj jako zanimljivo
pozz
lumani@ WUCKO@ hvala na odgovorima sto me jos bude zanimalo cucemo se na pp da ne kvarimo ovdje temu

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- EdenHazard
- Kontakt:
Mirza Teletovic @Mirza46479432 13 Oct
Pravi Mirza!!!
ovaj mu je najači tvit
Pravi Mirza!!!
ovaj mu je najači tvit

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,