Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

simicz
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la simicz » 19 mar 2013, 22:15

Teletovic grew up in Jablonica, another Bosnian city. Svaka cast vucku i ekipi na odlasku na tekmu :)

denisov

Post Postao/la denisov » 19 mar 2013, 22:16

svaka cast amerikanci nasi,,,ako mi ne mozemo sad pratit teletovica kralja pratite ga vi

amEl_rooB
Kontakt:

Post Postao/la amEl_rooB » 19 mar 2013, 22:23

Ne pratim kosarku,pa imam jedno pitanje za ove NBA strucnjake :D

Hocel Netsi do kraja sezone igrati protiv Cikaga u gostima ? Mislim da bi i tu imao strasnu podrsku 8-)
Jos da St. Louis ima ekipu u NBA,koja bi to bila podrska :shock: ;)
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45

Chelsea FC

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 19 mar 2013, 22:26

Wucko i ekipa odu na tekmu u 20h, 21h a mi ovdje sjelimo do iza 4h ko sove. :D

Aferim za Wucka i ekipu. Podrška sjajna. Mirza se i vama i nama odužio. ;)

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 19 mar 2013, 22:29

WUCKO@ pozdrav druze pretpostavljam da zivis u Detroitu jedno pitanje gledao sam neki dan emisiju na Fox 2 Detroit tv pod nazivom GRAD KOJI UMIRE,emisija je bila vezana za propast auto industrije u Detroitu i bile su neke snimke grada i izgledalo je sablasno puste napustene kuce ljudi bez posla itd.... da je Detroit pred bankrotom itd.. i da ce Detroit ostati bez milion stanovnika u narednih 5 godine koji odlaze u drugi grad za boljim zivotom pa me zanima dali je stvarno takva situacija ili je to prenapuhano na tv.

Edit: cekam vizu za SAD i planiram u Detroit pa da provjerim situaciju :D

Svaka cast na sinocnjem navijanju bili ste genijalni :D :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 19 mar 2013, 22:38

amEl_rooB je napisao/la:Ne pratim kosarku,pa imam jedno pitanje za ove NBA strucnjake :D

Hocel Netsi do kraja sezone igrati protiv Cikaga u gostima ? Mislim da bi i tu imao strasnu podrsku 8-)
Jos da St. Louis ima ekipu u NBA,koja bi to bila podrska :shock: ;)
Igrace protiv Chicaga, ali kuci. 5 april, za nas 4. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

NG1
Kontakt:

Post Postao/la NG1 » 19 mar 2013, 22:46

LenBias je napisao/la:hvala ovim ljudima sto su otisli podrzati mirzu, hvala od srca :) jednostavno sam se osjecao duzan da ovo napisem
+1

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 19 mar 2013, 22:47

dziza_23@
jesi li ti snimao sve tekme do sada ???
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 19 mar 2013, 23:42

Samo nesto na pocetku sezone, sad skinem utakmice pa napravim isjecke.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 mar 2013, 00:13

dziza_23 je napisao/la:Samo nesto na pocetku sezone, sad skinem utakmice pa napravim isjecke.
Aha ja sam kontao snimat pa reko da vidim da nisi snimao samo isjecke u toku meca,hocu neki veci video da napravim pa zato pitam....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 20 mar 2013, 01:56

Ponos Torina je napisao/la:
dziza_23 je napisao/la:Samo nesto na pocetku sezone, sad skinem utakmice pa napravim isjecke.
Aha ja sam kontao snimat pa reko da vidim da nisi snimao samo isjecke u toku meca,hocu neki veci video da napravim pa zato pitam....
Javi se na pm ako ti sta mogu pomoc, stare snimke neke ili nesto drugo ;)
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 20 mar 2013, 06:27

Yucca je napisao/la:WUCKO@ pozdrav druze pretpostavljam da zivis u Detroitu jedno pitanje gledao sam neki dan emisiju na Fox 2 Detroit tv pod nazivom GRAD KOJI UMIRE,emisija je bila vezana za propast auto industrije u Detroitu i bile su neke snimke grada i izgledalo je sablasno puste napustene kuce ljudi bez posla itd.... da je Detroit pred bankrotom itd.. i da ce Detroit ostati bez milion stanovnika u narednih 5 godine koji odlaze u drugi grad za boljim zivotom pa me zanima dali je stvarno takva situacija ili je to prenapuhano na tv.

Ako ja smijem napisati svoj utisak ;) Bio sam prije 3 godine u Detroitu,ima dosta istine u tome sto si napisao ;) Da,veliki problem jeste bio GM ;) Kriminalna rata im je drasticno skocila :arrow: ali kao svaki grad u Usa i Detroit ima svoje ljepse strane :!: Ako planiras ici u usa,canadu i imas pitanja pitaj na p.p ,da ne kvarimo temu.pozz

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 20 mar 2013, 10:21

Mirzin twitter account:

https://twitter.com/Mirza46479432" onclick="window.open(this.href);return false;
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 20 mar 2013, 11:51

Ne vjerujem da je to on.

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 20 mar 2013, 12:19

Jeste 100%, pitali su ga negdje zašto ovi brojevi, je li ima neko značenje za njega, on reče da je to bilo onako nasumično :)
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 20 mar 2013, 12:39

Volio bih vidjeti gdje je to rekao. Te brojeve dodjeljuje Twitter, a tesko jednom nba igracu ne bi dali recimo "MirzaT."
Opet, mozda ja grijesim. :)

WUCKO
Kontakt:

Post Postao/la WUCKO » 20 mar 2013, 13:07

lumani je napisao/la:
Yucca je napisao/la:WUCKO@ pozdrav druze pretpostavljam da zivis u Detroitu jedno pitanje gledao sam neki dan emisiju na Fox 2 Detroit tv pod nazivom GRAD KOJI UMIRE,emisija je bila vezana za propast auto industrije u Detroitu i bile su neke snimke grada i izgledalo je sablasno puste napustene kuce ljudi bez posla itd.... da je Detroit pred bankrotom itd.. i da ce Detroit ostati bez milion stanovnika u narednih 5 godine koji odlaze u drugi grad za boljim zivotom pa me zanima dali je stvarno takva situacija ili je to prenapuhano na tv.

Ako ja smijem napisati svoj utisak ;) Bio sam prije 3 godine u Detroitu,ima dosta istine u tome sto si napisao ;) Da,veliki problem jeste bio GM ;) Kriminalna rata im je drasticno skocila :arrow: ali kao svaki grad u Usa i Detroit ima svoje ljepse strane :!: Ako planiras ici u usa,canadu i imas pitanja pitaj na p.p ,da ne kvarimo temu.pozz
Da buraz poprilicno istina sto se to desaje i recimo za nekih sedam ili nekoliko dana Detroit treba da bankruptira=a to za stanovnistvo ja kad sam dosao u 99g bilo je oko 2 miliona sada nesto malo vise od 700hiljada-ima tu i politike (za Yuca)povecavaju porez namjerno siromasnim ili radnim (recimo srednjoj klasi ili nesto izmedju) da bih se morali iselitt is grada i naravno nalaze im oni gdje je napovoljnije da se presele itd. To je sve pocelo kad se saznalo da ce Detroit biti domacin za Super Bowl u NFL-primjer recimo jedan sta su radili-sve stare kuce koje su popaljene ili izgorile su obnovili iako tu niko ne zivi i popalili svjetla dok su sve beskucnike drzali sedam dana u staroj areni gdje su nekad Lionsi igrali. Sto se tice tih auto plantaza one su spasene od strane guvermenta sa 3 biliona samo se mozda nekih 2-3 preselilo sto je omogucilo otvaranju novih manjih fabrika i nova radna mjesta. Plus u Detroitu su bile ogromne demonstracije gdje je skoro pola istocne strane popaljeno i tu sada zive sve crnci i dijeli ih samo ulica Woodward(koja je jedna i od navecih avenije u Americi) dok su na drugoj strani imucne bjelacke familije i vjerovali ili ne ali ja sam vidio svojim ocima ima nesto kao berlinski zid visok oko 4-5 metara koij razdvaja grad Gross Pointe sa Detroitom i ghetom(naravno ulica nije ali ides ovako vozis i odjednom uletis u ghetto nesto sto se ne vidja nigdje znaci cim udjes na 8 milju prema sedmoj odma kuce ono opustosene itd)
Usput da dodam jedan od razloga sto Mitt Romney iako je iz Michigana nije presjednik jeste to da je bio protiv da se pomogne tim plantazama-sto je pomoglo Obami u ovom slucaju da dobije drugi termin...Ako imas jos kakvih pitanja slobodno posalji poruku mogu ti predlozit par dokumentaraca ili knjiga recimo od Michael Moore-Stupid White Men-to ako mozes naci procitaj jako zanimljivo
pozz

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 20 mar 2013, 14:14

lumani@ WUCKO@ hvala na odgovorima sto me jos bude zanimalo cucemo se na pp da ne kvarimo ovdje temu :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 20 mar 2013, 17:00

Mirza Teletovic ‏@Mirza46479432 13 Oct

Pravi Mirza!!!

ovaj mu je najači tvit :mrgreen:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: JHam, MrPink i 27 gostiju.