Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

LenBias
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la LenBias » 08 sep 2013, 18:42

hahahahahahahhaha kako genijalno :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 08 sep 2013, 18:45

tko je lijevi :?: gledao sam na rts,ftvnesto ni je u redu,brzi komentator od igraca :)

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 08 sep 2013, 18:46

AdoS je napisao/la:slika

:lol: :lol: :lol:
Lomi ga Kemooooooooooo :lol: :lol: :lol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 08 sep 2013, 18:52

lumani je napisao/la:
Metanor je napisao/la:
JTS je napisao/la:oni koji su pisali negativno o Edinu Avdiću kako sere po Teletoviću, da ide gledati i svršavati na svoje 'četnike', samo ću reći: mamu vam ebem, m'rš u rupu ;) prepoznati će se dotične persone

frajer je patriota i to se vidi u njegovom komentarisanju .. svršava na koševe Teletovića, skokove Zeke, igru Đedovića, itd

bitno je da on "pljuje", to je samo u BiH tako, svugdje u svijetu se to zove konstruktivna kritika, a vi ste ovdje vrhunski poznavaoci ove igre, kao i igre Mirze Teletovića, Nihada Đedovića, itd

vaš najveći domet je tipkanje po tastaturi, a on je tamo gdje jeste, čovjek ima košarku u malo prstu ;)

Bio si tu kada sam bijesnio zbog postova Lumanija,mislim da je sada sve doslo na svoje..

zar je lumani spominjao cetnike :?: lumani ispade i nacionalista kada rece Nihad je bolji od Srbijanskih SG :)
Lumani ispade i supak kada je objasnjavo nekom liku iz laktasa,da je Pasalic bolji od Adamovica :) Lumani ispade i majmun kada je rekao da ce Mirza ponovo da jede Peru :) Pa cak sam bio i pokvaren sto nisam htio Savovica,sva sreca pa su Aco i Harun bili moga misljenja......
Ti znas zbog cega smo se ''zakacili'',zbog tvog laganja na stetu Avdica,nadam se da ti je zao i ne moras se meni opravdavati,ok inace,ali ja nisam ni spominjao neka tvoja druga ''predvidjanja'',niti se bavim sam ''predvidjanjem''.
Samo sam spomenuo ono zbog toga sto se nadam da si se uvjerio o kakvoj se osobi radi,ostalo me ne interesuje,znam da svi navijamo za BiH,znam da niko ne misli lose reprezentaciji,ali pojedincu da,pa su na udaru,Djedovic,pa i Avdic,a listaj nazad,naci ces moju raspravu u vezi Djedovica,ja mislim da si i ti bio tu,kada je napisano da su Lucic i Bogdanovic cini mi se bolji,i da bi svako izabrao igrace Partizana u repci ispred njega.Ali to nije tema,tema je Avdic i sta si pisao za njega,zbog cega se,nadam se,kajes.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 08 sep 2013, 18:53

lumani je napisao/la:tko je lijevi :?: gledao sam na rts,ftvnesto ni je u redu,brzi komentator od igraca :)
I ja gledam na PTSP-u.FTV mi ubije žar i volju za gledanjem kad komentator prije mene vidi jeli koš ili ne.
I šta kenjaju sa programskom shemom,požurili da emituju 'Nedaj se Nina',ništa nakon utakmice.
A na PTSP-u ostanu još neko vrijeme se komentarima nakon utakmice.
I da,ovo je legendarni Kemal-Kemica Ahmetović :mrgreen:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 08 sep 2013, 18:54

Ja mislim ljudi da teletovic ne moze ni u C tim srbije sta vi kazete ?

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 08 sep 2013, 18:58

ja sam pricao o kolumnama Edina Avdica ;) jednom je nesto pisao o Mirzi to mi ostalo u glavi ,i to je to ;) nisam ja ovdje jedini koji se ne slaze sa pojedinim kolumnama,pogotovo na temi nba.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 08 sep 2013, 18:58

AdoS je napisao/la:slika

:lol: :lol: :lol:
To legendo! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

btw. Ziku onog' frajera iza Edina kako pogleda Kemu.

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 08 sep 2013, 19:00

lumani je napisao/la:ja sam pricao o kolumnama Edina Avdica ;) jednom je nesto pisao o Mirzi to mi ostalo u glavi ,i to je to ;) nisam ja ovdje jedini koji se ne slaze sa pojedinim kolumnama,pogotovo na temi nba.
Kolumne su tu da se čitaju i raspravlja o njima. Normalno da čovjek ima svoje mišljenje, ti svoje, ja svoje...nekad se i složimo, ali neki, znam da nisi ti, su spominjali bruku nekih stvari da je spominjao protiv naših igrača, što nije istina. A iskreno, mislim da svi uživamo slušajući njega na ovom prvenstvu. Zar ne?
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 08 sep 2013, 19:02

lumani je napisao/la:ja sam pricao o kolumnama Edina Avdica ;) jednom je nesto pisao o Mirzi to mi ostalo u glavi ,i to je to ;) nisam ja ovdje jedini koji se ne slaze sa pojedinim kolumnama,pogotovo na temi nba.
Nista ruzno nikada nije napisao za Mirzu,i inace o NBA-u,zna nekada biti subjektivan,ali nikada ne kritikuje bez podloge,a da je znalac,jeste i to je jedino bitno.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 08 sep 2013, 19:19

Pored svega lijepog na ovog EB , drago mi je sto FTV i RTS prenose sve tekme. Suvisno je pricat o komentatorima kako dozivljavaju pobjede pojedinih selekcija itd meni je to najmanje bitno, bitno mi je da konacno pocinjemo izlazit iz mraka. Malen je ovo korak ali svakako veliki plus za sve nas ...

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 08 sep 2013, 19:56

ja nigdje u naslovu teme ne procitah da se komentarise i o komentatorima

DRZITE SE TEME!!!
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 sep 2013, 20:03

kakav je sutra raspored kad igramo ,i ovo koliko sam ja skontao i s pobjedom mozemo ispasti.prvaa nas utakmica ukopa.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 08 sep 2013, 20:10

Imate temu Euro2013- BiH... Sta cete ovdje, koji qurac?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 08 sep 2013, 20:29

1. samo u BiH se konstruktivna kritika naziva pljuvanjem .. nigdje, ali nigdje u svijetu to nije slučaj osim kod nas .. ako je Edin Avdić kritikovao Mirzu zbog nečega, onda ima materijala za to jer čovjek ima košarku u malom prstu .. diskusija oko njegovih kolumni je sasvim ok, ne moramo se složiti sa tim, ali se NE SMIJE opovrgavati što je napisao, nazivati ga pljuvačem, itd

2. ok, ovdje ima dosta forumaša koji nisu neki vrsni poznavaoci ove igre (ja prvi među ostalim), zbog toga najčešće i ne ulazim u neke diskusije, ne želim da se pravim pametan .. kažem pametan, jer čim se tvoje mišljenje ne slaže sa mišljenjem onoga koji bolje poznate ovaj sport, ti automatski pametuješ i naravno nemaš pojma o košarci

3. niko od forumaša ne pljuje nekog od košarkaša, prvenstveno na Mirzu mislim .. nego jednostavno, on je naš najbolji igrač i svi imamo velika očekivanja od njega, pa onda budemo malo i razočarani kad ne zabije 25 ili 30 poena .. najveći problem je što velika većina forumaša ne zna lijepo da se izražava .. jer čim neko kritikuje Mirzu, dođu ovi što tako reći bolje poznaju ovaj sport i kažu kako ta osoba nema pojma o košarci, kako ima obraza da pljuje Mirzu, itd .. a već sam napisao, to nije pljuvanje, nego kritika, a to je problem izražavanja .. i ti što kritikuju ne znaju lijepo da se izraze, a pogotovo ovi što napadnu iste kako pojma nemaju, itd

4. kad smo igrali u Sloveniji tekmu, napisao samo kako je Mirzino ponašanje sramota za kapitena i nekoga ko bi trebao biti vođa ekipe, itd .. eh sad, to sam izrekao u afektu (znate valjda šta je afekt) .. sada kad bih biranim riječima govorio o tome, rekao bih da me je Mirza u pojedinim momentima razočarao .. npr, šutriao je ishitreno 2-3 trice sa 9 metara, bez postavljenog napada, dakle nikoga od naših nije bilo pod košem, a pri tome napad nije bio ni blizu kraja, tačnije, nije prošlo više od 8 sekundi .. zatim je izgubio par lopti, a nije potrčao nazad da oduzme istu, šta znam, jednostavno da se vrati nazad, da potrči .. pa je zbog prigovora bezveze dobio tehničku .. to su stvari koje su me iziritirale .. smatram da on kao kapiten i kao vođa ove ekipe to ne bi trebao raditi .. ja Mirzu volim kao i svi ostali, otkako je došao u NBA, svaku tekmu sam ostajao budan do sitnih sati da bi gledao njega kako dobiva 2 ebene minute na parketu .. čisto da se zna da nisam njegov hejter, nego da sam ponosam što imamo Mirzu, kao i Džeku, da su nam draži nego **** :mrgreen:

5. tada dolazi @LenBias i napada mene kako nemam pojma o košarci, itd .. već sam naveo, nisam neki znalac ovog sporta, volim ga pogledati, gledam nekad Barcu kad bude na TV-u, a otkako je došao Mirza u NBA, tu ligu sam počeo intenzivnije da pratim .. kao što sam i rekao, ne ulazim u diskusije, pogotovo na NBA podforumu, jer kao što rekoh, neću da se trpam i pametujem, itd .. ali ne moram biti znalac da bih znao da se ne treba šutirati sa 9 metara, a napad nije postavljen, nije isteklo ni pola vremena, da se treba vratiti nazad kad se izgubi lopta, po mogućnosti što prije, ili da ne treba zbog gluposti dobivati tehnička .. vjerujem da to može uočiti i obični laik poput mene

6. @LenBias, često ismijavaš druge forumaše i dovodiš u pitanje njihovo znanje o košarci .. tj. ne dovodiš, arogantno im kažeš da ne znaju .. neki dan si napisao post u kome si naveo da ne vrijeđaš druge forumaše, ali da nemaš potrebe da im na fin način odgovoriš :? kako si ovo dvoje majke ti uspio da ubaciš u istu rečenicu :? kontradiktoran si sam sebi, dakle sam sebi skačeš u usta

ja neću dovesti u pitanje tvoje znanje o košarci, ili na tvoje mišljenje neću reći da nisi u pravu .. nego ću ti na fin i kulturan način napisati da se ne slažem sa tvojim mišljenjem, itd .. za tebe je ovakav način komunikacije misaona imenica

isti si kao @harishp, taj kad uđe u diskusiju, nemoj džaba .. njegova mora biti zadnja, a obavezno ti trpa i nameće svoje mišljenje i stav

ti možda znaš više od ostalih, tj. onih koji kao i ja ne znaju mnogo ili ništa, ali to ti ne daje za pravo da namećeš svoje mišljenje, da govoriš kako oni pojma nemaju, čak i da nemaju

največi problem ovog foruma je izražavanje, a niko ne pljuje nikoga, to je kritika, a ne zna je svako iznijeti na lijep način

ako ima osnova za kritiku, svako se treba kritikovati, bez obzira o kome se radi .. kritika samo može biti podstrek da ta osoba radi više, bolje, itd .. to je svugdje u svijetu tako, samo u BiH se naziva pljuvanjem .. npr, naše fudbalere i selektora treba iskritikovati jer se nisu zalagali, nisu se borili za sveti dres, baš kao ni košarkaši u prve dvije tekme

ali kad se ostavi srce na terenu kako su to momci napravili protiv CG i Makedonije, treba im skinuti kapu i pohvaliti ih, stati kao jedan svi uz njih .. ja sam rekao, sve dok ginu za sveti dres, ne moraju pobjediti niti jednu tekmu, neka gube sve i jednu, ja im neću prigovoriti .. samo borbu tražimo i to je to

a treba imati razmjevanja da kada izgubimo da to navijačima teško pada, pa su vruće glave i svašta napišu .. ne treba to shvatati ozbiljno

@ LenBias, ja protiv tebe nemam ama baš ništa, ali ti dobronamjerno savjetujem da promjeniš način komunikacije .. manje će te ljudi 'uzeti' na zub

ipak smo mi svi tu zbog BiH, zbog Mirze, Nihada, itd .. ajmo sutra navijati i nadati se prolazu .. a i ako ne prođu, ne moraju .. mene su kupili sa ove dvije tekme gdje su se borili kao lavovi, srce mi k'o Džamija
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 sep 2013, 20:39

JTS je napisao/la:5. tada dolazi @LenBias i napada mene kako nemam pojma o košarci, itd .. već sam naveo, nisam neki znalac ovog sporta, volim ga pogledati, gledam nekad Barcu kad bude na TV-u, a otkako je došao Mirza u NBA, tu ligu sam počeo intenzivnije da pratim .. kao što sam i rekao, ne ulazim u diskusije, pogotovo na NBA podforumu, jer kao što rekoh, neću da se trpam i pametujem, itd .. ali ne moram biti znalac da bih znao da se ne treba šutirati sa 9 metara, a napad nije postavljen, nije isteklo ni pola vremena, da se treba vratiti nazad kad se izgubi lopta, po mogućnosti što prije, ili da ne treba zbog gluposti dobivati tehnička .. vjerujem da to može uočiti i obični laik poput mene

6. @LenBias, često ismijavaš druge forumaše i dovodiš u pitanje njihovo znanje o košarci .. tj. ne dovodiš, arogantno im kažeš da ne znaju .. neki dan si napisao post u kome si naveo da ne vrijeđaš druge forumaše, ali da nemaš potrebe da im na fin način odgovoriš :? kako si ovo dvoje majke ti uspio da ubaciš u istu rečenicu :? kontradiktoran si sam sebi, dakle sam sebi skačeš u usta

ja neću dovesti u pitanje tvoje znanje o košarci, ili na tvoje mišljenje neću reći da nisi u pravu .. nego ću ti na fin i kulturan način napisati da se ne slažem sa tvojim mišljenjem, itd .. za tebe je ovakav način komunikacije misaona imenica

isti si kao @harishp, taj kad uđe u diskusiju, nemoj džaba .. njegova mora biti zadnja, a obavezno ti trpa i nameće svoje mišljenje i stav

ti možda znaš više od ostalih, tj. onih koji kao i ja ne znaju mnogo ili ništa, ali to ti ne daje za pravo da namećeš svoje mišljenje, da govoriš kako oni pojma nemaju, čak i da nemaju

največi problem ovog foruma je izražavanje, a niko ne pljuje nikoga, to je kritika, a ne zna je svako iznijeti na lijep način

ako ima osnova za kritiku, svako se treba kritikovati, bez obzira o kome se radi .. kritika samo može biti podstrek da ta osoba radi više, bolje, itd .. to je svugdje u svijetu tako, samo u BiH se naziva pljuvanjem .. npr, naše fudbalere i selektora treba iskritikovati jer se nisu zalagali, nisu se borili za sveti dres, baš kao ni košarkaši u prve dvije tekme

ali kad se ostavi srce na terenu kako su to momci napravili protiv CG i Makedonije, treba im skinuti kapu i pohvaliti ih, stati kao jedan svi uz njih .. ja sam rekao, sve dok ginu za sveti dres, ne moraju pobjediti niti jednu tekmu, neka gube sve i jednu, ja im neću prigovoriti .. samo borbu tražimo i to je to

a treba imati razmjevanja da kada izgubimo da to navijačima teško pada, pa su vruće glave i svašta napišu .. ne treba to shvatati ozbiljno

@ LenBias, ja protiv tebe nemam ama baš ništa, ali ti dobronamjerno savjetujem da promjeniš način komunikacije .. manje će te ljudi 'uzeti' na zub

ipak smo mi svi tu zbog BiH, zbog Mirze, Nihada, itd .. ajmo sutra navijati i nadati se prolazu .. a i ako ne prođu, ne moraju .. mene su kupili sa ove dvije tekme gdje su se borili kao lavovi, srce mi k'o Džamija
uf jesi mi previse prostora posvetio, ne vidim da je bas ovo vrijeme i mjesto za takvo nesto pa cu pokusati stvarno kratak biti :D 5. ako nisi dovoljno upucen u nesto nema potrebe da pljujes i kritikujes nesto kao laik, sada bi ja trebao kritikovati rad nekog nuklearnog fizicara a fiziku nisam vidio od srednje, nigdje veze, 6. ovo sto si navao da sam napisao, ne znam sta je tu kontradiktorno i skakanje, ni pod razno, ako neko fula i pise nepovezano sta bi ja trebao, prici mu uz osmijeh i pisati uz neko tepanje i uvlacenje da bi mu dokazao da nema pravo, sasvim je dovoljno sto ga ne vrijedjam a vrijedjao sigurno nisam nikoga (dok mene jesu u vise navrata), i za ovo na kraju, ne planiram mjenjati nacin komunikacije jer njim ne vrijedjam nikakva pravila i nikoga, jednostavno pisem sta mislim na sasvim normalan nacin pa sada nekome ce se sviditi a nekome ne, ne moze se sa svakim biti normalan, kontam da si mi ovo trebao napisati u poruci pa ako ti odgovorim dobro je, stvarno je ovo pogresna tema ali kada si vec napisao odgovorio sam evo jednom za sva vremena i zavrsavamo raspravu o meni, znaci ne vrijedjam, ne vrijedjaj me, ako neko pogrijesi i ja mislim da je pogrijesio na nacin koji se ne kosi sa pravilima foruma cu to napisati kao i svaki put do sada i to je to :) zivio mi sto godina druze i navijajmo za nasu jednu jedinu BiH :!:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 08 sep 2013, 20:41

napolitanac je napisao/la:Ima li iko snimak utakmice????

imas 00:30 na FTV
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: JHam, TripleThreat i 18 gostiju.