Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Lomi ga KemoooooooooooAdoS je napisao/la:
![]()
![]()
Ti znas zbog cega smo se ''zakacili'',zbog tvog laganja na stetu Avdica,nadam se da ti je zao i ne moras se meni opravdavati,ok inace,ali ja nisam ni spominjao neka tvoja druga ''predvidjanja'',niti se bavim sam ''predvidjanjem''.lumani je napisao/la:Metanor je napisao/la:JTS je napisao/la:oni koji su pisali negativno o Edinu Avdiću kako sere po Teletoviću, da ide gledati i svršavati na svoje 'četnike', samo ću reći: mamu vam ebem, m'rš u rupuprepoznati će se dotične persone
frajer je patriota i to se vidi u njegovom komentarisanju .. svršava na koševe Teletovića, skokove Zeke, igru Đedovića, itd
bitno je da on "pljuje", to je samo u BiH tako, svugdje u svijetu se to zove konstruktivna kritika, a vi ste ovdje vrhunski poznavaoci ove igre, kao i igre Mirze Teletovića, Nihada Đedovića, itd
vaš najveći domet je tipkanje po tastaturi, a on je tamo gdje jeste, čovjek ima košarku u malo prstu
Bio si tu kada sam bijesnio zbog postova Lumanija,mislim da je sada sve doslo na svoje..
zar je lumani spominjao cetnikelumani ispade i nacionalista kada rece Nihad je bolji od Srbijanskih SG
![]()
Lumani ispade i supak kada je objasnjavo nekom liku iz laktasa,da je Pasalic bolji od AdamovicaLumani ispade i majmun kada je rekao da ce Mirza ponovo da jede Peru
Pa cak sam bio i pokvaren sto nisam htio Savovica,sva sreca pa su Aco i Harun bili moga misljenja......
I ja gledam na PTSP-u.FTV mi ubije žar i volju za gledanjem kad komentator prije mene vidi jeli koš ili ne.lumani je napisao/la:tko je lijevigledao sam na rts,ftvnesto ni je u redu,brzi komentator od igraca
To legendo!AdoS je napisao/la:
![]()
![]()
Kolumne su tu da se čitaju i raspravlja o njima. Normalno da čovjek ima svoje mišljenje, ti svoje, ja svoje...nekad se i složimo, ali neki, znam da nisi ti, su spominjali bruku nekih stvari da je spominjao protiv naših igrača, što nije istina. A iskreno, mislim da svi uživamo slušajući njega na ovom prvenstvu. Zar ne?lumani je napisao/la:ja sam pricao o kolumnama Edina Avdicajednom je nesto pisao o Mirzi to mi ostalo u glavi ,i to je to
nisam ja ovdje jedini koji se ne slaze sa pojedinim kolumnama,pogotovo na temi nba.
Nista ruzno nikada nije napisao za Mirzu,i inace o NBA-u,zna nekada biti subjektivan,ali nikada ne kritikuje bez podloge,a da je znalac,jeste i to je jedino bitno.lumani je napisao/la:ja sam pricao o kolumnama Edina Avdicajednom je nesto pisao o Mirzi to mi ostalo u glavi ,i to je to
nisam ja ovdje jedini koji se ne slaze sa pojedinim kolumnama,pogotovo na temi nba.
uf jesi mi previse prostora posvetio, ne vidim da je bas ovo vrijeme i mjesto za takvo nesto pa cu pokusati stvarno kratak bitiJTS je napisao/la:5. tada dolazi @LenBias i napada mene kako nemam pojma o košarci, itd .. već sam naveo, nisam neki znalac ovog sporta, volim ga pogledati, gledam nekad Barcu kad bude na TV-u, a otkako je došao Mirza u NBA, tu ligu sam počeo intenzivnije da pratim .. kao što sam i rekao, ne ulazim u diskusije, pogotovo na NBA podforumu, jer kao što rekoh, neću da se trpam i pametujem, itd .. ali ne moram biti znalac da bih znao da se ne treba šutirati sa 9 metara, a napad nije postavljen, nije isteklo ni pola vremena, da se treba vratiti nazad kad se izgubi lopta, po mogućnosti što prije, ili da ne treba zbog gluposti dobivati tehnička .. vjerujem da to može uočiti i obični laik poput mene
6. @LenBias, često ismijavaš druge forumaše i dovodiš u pitanje njihovo znanje o košarci .. tj. ne dovodiš, arogantno im kažeš da ne znaju .. neki dan si napisao post u kome si naveo da ne vrijeđaš druge forumaše, ali da nemaš potrebe da im na fin način odgovoriškako si ovo dvoje majke ti uspio da ubaciš u istu rečenicu
kontradiktoran si sam sebi, dakle sam sebi skačeš u usta
ja neću dovesti u pitanje tvoje znanje o košarci, ili na tvoje mišljenje neću reći da nisi u pravu .. nego ću ti na fin i kulturan način napisati da se ne slažem sa tvojim mišljenjem, itd .. za tebe je ovakav način komunikacije misaona imenica
isti si kao @harishp, taj kad uđe u diskusiju, nemoj džaba .. njegova mora biti zadnja, a obavezno ti trpa i nameće svoje mišljenje i stav
ti možda znaš više od ostalih, tj. onih koji kao i ja ne znaju mnogo ili ništa, ali to ti ne daje za pravo da namećeš svoje mišljenje, da govoriš kako oni pojma nemaju, čak i da nemaju
največi problem ovog foruma je izražavanje, a niko ne pljuje nikoga, to je kritika, a ne zna je svako iznijeti na lijep način
ako ima osnova za kritiku, svako se treba kritikovati, bez obzira o kome se radi .. kritika samo može biti podstrek da ta osoba radi više, bolje, itd .. to je svugdje u svijetu tako, samo u BiH se naziva pljuvanjem .. npr, naše fudbalere i selektora treba iskritikovati jer se nisu zalagali, nisu se borili za sveti dres, baš kao ni košarkaši u prve dvije tekme
ali kad se ostavi srce na terenu kako su to momci napravili protiv CG i Makedonije, treba im skinuti kapu i pohvaliti ih, stati kao jedan svi uz njih .. ja sam rekao, sve dok ginu za sveti dres, ne moraju pobjediti niti jednu tekmu, neka gube sve i jednu, ja im neću prigovoriti .. samo borbu tražimo i to je to
a treba imati razmjevanja da kada izgubimo da to navijačima teško pada, pa su vruće glave i svašta napišu .. ne treba to shvatati ozbiljno
@ LenBias, ja protiv tebe nemam ama baš ništa, ali ti dobronamjerno savjetujem da promjeniš način komunikacije .. manje će te ljudi 'uzeti' na zub
ipak smo mi svi tu zbog BiH, zbog Mirze, Nihada, itd .. ajmo sutra navijati i nadati se prolazu .. a i ako ne prođu, ne moraju .. mene su kupili sa ove dvije tekme gdje su se borili kao lavovi, srce mi k'o Džamija
napolitanac je napisao/la:Ima li iko snimak utakmice????
Trenutno korisnika/ca: JHam, TripleThreat i 18 gostiju.