FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

ajvaz_dedo
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la ajvaz_dedo » 23 maj 2010, 13:33

onaj Van Gal je stvarno veliki gospodin i sportista,jako me je iznenadio kako on tako i svi igraci bayerna,odigrali su jako fer i postenu utakmicu,na kraju izgubili te svi do jednog odali pocast i priznanje interu da je jaca i bolja ekipa i da je bolji zasluzeno pobjedio,cak je van gal opovrgnuo neciju konstataciju da im je falio bilal te da je on bio da bi bayern vjerovatno pobjedio,Gal je na to rekao da je altintop sasvim dobro odradio svoj posao i da je bilo tko igrao pa i ribery nebi se nista u toku utakmice mnogo promjenilo jer je inter savrsen stroj,ja im cestitam na uspjehu ove sezone u njemackoj i koliko god da sam do sada mrzio bayern moram reci da su me odusevili i iznenadili svojom otmjenoscu i sportskim duhom koji zna prihvatiti poraz i cestitati boljem u datom trenutku,sto nije slucaj sa pojedinim navijacima ovdje na forumu,u svakom slucaju cestitike i zelim vam da dovedete 3-4 dobra pojacanja te da sljedece sezone uspijete u nakani koja vam je sada u zadnjiem trenutku iskliznula iz ruku ;) ;)
fc Internazionale Milano

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 maj 2010, 13:40

vidi amela, poceo i on normalno pisati...sta ce to bit'? slika

nesto ne vidim na ovoj slici da li je srebrna olovka u pitanju sto je dobio za rodjus...

slika

vidi ga, potpuni ljevak, k'o i ja. :mrgreen:

danas u 4h na BR ne propustite gledati, naravno ko hvata ovaj kanal.

16:00 Uhr
Blickpunkt Sport aktuell München feiert den FC Bayern nach dem Champions League-Finale

Live vom Marienplatz
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 maj 2010, 13:44

ajvaz_dedo je napisao/la:onaj Van Gal je stvarno veliki gospodin i sportista,jako me je iznenadio kako on tako i svi igraci bayerna,odigrali su jako fer i postenu utakmicu,na kraju izgubili te svi do jednog odali pocast i priznanje interu da je jaca i bolja ekipa i da je bolji zasluzeno pobjedio,cak je van gal opovrgnuo neciju konstataciju da im je falio bilal te da je on bio da bi bayern vjerovatno pobjedio,Gal je na to rekao da je altintop sasvim dobro odradio svoj posao i da je bilo tko igrao pa i ribery nebi se nista u toku utakmice mnogo promjenilo jer je inter savrsen stroj,ja im cestitam na uspjehu ove sezone u njemackoj i koliko god da sam do sada mrzio bayern moram reci da su me odusevili i iznenadili svojom otmjenoscu i sportskim duhom koji zna prihvatiti poraz i cestitati boljem u datom trenutku,sto nije slucaj sa pojedinim navijacima ovdje na forumu,u svakom slucaju cestitike i zelim vam da dovedete 3-4 dobra pojacanja te da sljedece sezone uspijete u nakani koja vam je sada u zadnjiem trenutku iskliznula iz ruku ;) ;)
uvijek je bayern bio u sportskom duhu i korektan klub.....a navijaci su i ovde cestitali interu, svakom je tesko izgubit i nekad mozda padne neka rijec koja se cini kao zavist...al nema bayern sta kome zavidit svako pametan zna koliko je to velik klub...a prvi ja sam rekao da je zasluzena pobjeda intera ali da inter u sustini nije kvalitetnija ekipa...u datom trenutku je bio bolji i to treba znati....a i nemaju cak ovde bayernovi navijaci-forumasi cak ni potrebe nekom cestitat iz prostog razloga sto ovde mnogi drugi koji ne navijaju za bayern svo vrijeme govore o provlacenju bayerna i izgovaraju gluposti u koje sami ne mogu povjerovat...tako onako kako drugi se svojim ponasanjem pokazu tako im se i vraca...iako gledam ovde forumase navijace bayerna svi korektni i svi korektno podnose poraz, dok manchesterovi ovde nisu to tako cinili jer su govorili o sreci , navlacenju sudija i slicno....prema tome bayernovi navijaci na ovom forumu pokazuju najvecu velicinu, jer kad navijas za najveci klub svijeta onda si u svemu najveci i nemas kome na bilo cemu zavidjet

jos jedna stvar koja ce bayernove navijace obradovat a ove sto toliko mrze bayern baciti u dolinu suza je da ribery ostaje u bayernu do 2015 godine
lijep pozdrav svima onima koji su se nadali da ce ribery negdje preci i po sto hiljaditi put ovde po pitanju jedne stvari nisu bili u pravu i ubjedjivali ovde neke da ribery sigurno ide :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ti ce izgleda morat bayerna s tugom i narednih godina gledat u evropskom vrhu:D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

ajvaz_dedo
Kontakt:

Post Postao/la ajvaz_dedo » 23 maj 2010, 13:47

geronimo je napisao/la:vidi amela, poceo i on normalno pisati...sta ce to bit'? slika

nesto ne vidim na ovoj slici da li je srebrna olovka u pitanju sto je dobio za rodjus...

slika

vidi ga, potpuni ljevak, k'o i ja. :mrgreen:

danas u 4h na BR ne propustite gledati, naravno ko hvata ovaj kanal.

16:00 Uhr
Blickpunkt Sport aktuell München feiert den FC Bayern nach dem Champions League-Finale

Live vom Marienplatz
i jos nesto,kada bi se samo sjetili pa da dovedu spahica iz monpeljea to bi bio jedan dobar potez u pojacavanju zadnje linije,koja po meni mora na totalnu rekonstrukciju :P
fc Internazionale Milano

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 23 maj 2010, 13:49

Inter je zasluženo pobjedio,a najveća žal ostaje ta što njemci ostaju na 3 predstavnika u lp,jer sinoć je se vidilo neiskustvo pojedinih igrača bayerna(badstuber,muller)koji npr razbiju momčad werdera 4-0 a ta ista momčad izbori lp,dakle bayern nema nekih jakih konkurenata u ligi,nema rivala(jedne god wolfsburg,pa schalke,bayer ali ti klubovi odmah iduću sezonu završe na 7-8 mj)dakle interovi igrači barem imaju malo jače ut u nogama(milan,roma,juve-mada je ove god slab)van gaala i ne treba krivit za poraz(iako čudna izmjena altintop van)jer bayern osim 2-3 igrača zaista nema ekipu za osvajanje lp van buyten,demichelis,pranjic,gomez(prva dvojica igraju dugo u bayernu)a realno ti igrači nebi mogli igrati u nekim jačim klubovima...

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 23 maj 2010, 14:04

slika

.kicked
Kontakt:

Post Postao/la .kicked » 23 maj 2010, 14:20

bistrikboy je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la: PS: Jeli neko primijetio zastavu BiH na tribinama? Ja sam uocio dvije. :)
Ono su bile zastave Venecuele,i meni se bilo ucinilo ali nisu bile nase geometrijske...
Bila je i zastava BIH na samom pocetku u prvim redovima kakva venecula :D
VOLIMO TEBE A NJIH KO **** MILAN CULUM

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 23 maj 2010, 14:21

ccc tim sezone a u njemu Ivica Olic koji je skoro sve svoje golove zabio na odbijanac ili je cekao pred samom linijom i gurnuo loptu u gol.. samo mu je dobar onaj protiv Manchestera...

Koja glupost staviti njega ispred jednog Messija koji je odigrao sjajno ove sezone i daleko bolje od Olica.. pa ona cetiri gola Arsenalu su bolja od svih Olicevih u karijeri :S

i na to sve Alves ispred Maicona

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 23 maj 2010, 14:25

Ko je to sastavljo tim sezone?
#divovi

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 23 maj 2010, 14:30

casilas jel ronaldo u timu ili neki realovac ??
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 23 maj 2010, 14:37

Lloris – Alves, Lucio, Ciani, Zanetti – Robben, Xavi, Schweinsteiger, Sneijder – Milito i Olić

nidje veze, bolje ovako:

Lloris-Maicon, Lucio, Ciani, Zanetti-Xavi, Sneijder-Robben, Messi, Ronaldo-MIlito
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 23 maj 2010, 14:41

Ljudi...čestitke interu na pobjedi,pronasli su jedine 2 rupe u ekipi bayerna (van byten i demichelis) ail ipak hvala ti bayernu sto me nisi razocarao ove sezone, sto sam uvijek imao z akoga navijati tokom cijele godine i sto sa respektom mogu pricati o sezoni 2009/2010 :-) sljedeca ce biti jos bolja ABD :)
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 23 maj 2010, 14:44

nevjernik je napisao/la:Lloris – Alves, Lucio, Ciani, Zanetti – Robben, Xavi, Schweinsteiger, Sneijder – Milito i Olić

nidje veze, bolje ovako:

Lloris-Maicon, Lucio, Ciani, Zanetti-Xavi, Sneijder-Robben, Messi, Ronaldo-MIlito
haha mogao si cijeli Inter staviti :lol:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 maj 2010, 14:54

Odlična sezona, bila bi još bolja da samo ovo osvojili ali šta se može sada. Nema veze , možemo hodati i dalje dignute glave.

Jedva čekam novu sezonu, kako je ova divna bila, hvala Bogu.

Breno nam se vraća, te Kroos. Breno i Holger u odbrani u novoj sezoni, tako mladi, a vrlo moguće da tako bude, no Gaal je taj koji odlučuje, iako mislim da će on ostaviti Martina ili Van Buytena, jednoga od njih. Uglavnom Holger je jedno 99% sigurni stoper, prejak igrač. Desno Lahm top 3 desnih bočnih na svijetu. Možda dovedu stopera , volio bih ja iz Parisa onoga Sakho ili kako li je već, a kakav je ovaj Ciani, nisam ga upratio.

Lijevi bek je poseno pitanje, potreban nam je tu kvalitetan igrač tipa Taiwo, Aly Cissokho. Ta dvojica su svjetska klasa.

Vezni red je posebno pitanje, Robben, Ribery, Van Bommel, Bastian Schweisteiger, sve svjetska klasa, s tim da Mark ulazi u godine, no tu je Kroos koji je ofenzivan, i sjajan igrač, no mislim da će biti više na klupi nego igrati ali eto. Lijepo bi bilo da dovedu još jednog dobrog veznjaka, ako bi nedaj Bože došlo do povrede nekog igrača.

Napad je kao i odrabana i vezni red posebno pitanje. Ko još ne misli da je Gomez čisti promašaj. Jedino ako eksplodira na svjetskom prvenstvu, ali sumnjam. Olić je tu, ali i on je malo stariji, Muller je tu sa godinom više iskustva ,ali mislim da nam treba jedan jaki napadač tipa Edin Džeko, Aguero .

Butt branio sjajano, i mislim da će braniti i sljedeće sezone, ako ne onda neka dovedu Hugo Llorisa, ili Akinfeeva.

Imamo sjajan temelj za top 3 ekipe u svijetu, samo malo doraditi to treba. Ja i dalje kažem da su Barca, Chelsea su samo vrhu, pa ostali. United je u vrhu isto. Inter je jako kvalitetan tim to su jučer pokazali i ove sezone su najbolji, ali govorim općenito.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 maj 2010, 15:18

Dabar je napisao/la:Inter je zasluženo pobjedio,a najveća žal ostaje ta što njemci ostaju na 3 predstavnika u lp,jer sinoć je se vidilo neiskustvo pojedinih igrača bayerna(badstuber,muller)koji npr razbiju momčad werdera 4-0 a ta ista momčad izbori lp,dakle bayern nema nekih jakih konkurenata u ligi,nema rivala(jedne god wolfsburg,pa schalke,bayer ali ti klubovi odmah iduću sezonu završe na 7-8 mj)dakle interovi igrači barem imaju malo jače ut u nogama(milan,roma,juve-mada je ove god slab)van gaala i ne treba krivit za poraz(iako čudna izmjena altintop van)jer bayern osim 2-3 igrača zaista nema ekipu za osvajanje lp van buyten,demichelis,pranjic,gomez(prva dvojica igraju dugo u bayernu)a realno ti igrači nebi mogli igrati u nekim jačim klubovima...
vidi se ko nema jaku konkurenciju u ligi pa inter zaredom pet puta osvaja prvenstvo italije...njemacka sljedece godine prestize talijane samo sto se na cetvrtog predstavnika u ligi prvaka cekati godinu duze....a inter sinoc jeste zasluzeno slavio al opste nije bio nadmocan samo je bolje sanse iskoristio...a vi cijelu godinu od bayerna pravite neku prosjecnu ekipu...dosta vise s tim, zasluzeno finale, super sezona za bayern, zasluzen poraz za nijansu inter bio bolji i gotova sad prica o glupostima
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 maj 2010, 15:22

Badstuber neiskusan :mrgreen:

Čovjek među najboljim ocjenjenim igračima Bayern jučer bio. Čovjek je prije svega stoper, ko ga je jučer prešao ?

Nije išao prema napadu jer jednostavno to nije njegova pozicija taj lijevi bek, može ga igrati vrhusnki defenzivno, ali ofenzivno slabo, jer napominjem po 9234902349203 put, on je stoper. Veće neiskustvo je gledati kada neko daje takve komentare da je on loš. Svjetska klasa sa 20 godina ;)

Muller je posebna priča, i mnogo veći igrači su više promašivali, šta je Shevcenko promašio onda protiv Liverpoola i to tako iskusan napadač, a Muller je promašivao u padu sve to, e on je neiskusan, tu se slažem za se situacije, ali borbenost je na visokom nivou, takvi igrači i prolaze.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 23 maj 2010, 15:27

Uz to sto je Badstuberova prirodna pozicija stoper, na njegovoj strani su igrali Maicon i Eto. Obojica su igraci svjetske klase. A nijedan od njih ga nije prosao sinoc.
Od sljedece sezone Badi igra stopera i nece biti ispadanja kao sto su ona dvojica ispadala...
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 23 maj 2010, 15:36

Neutral je napisao/la:Badstuber neiskusan :mrgreen:

Čovjek među najboljim ocjenjenim igračima Bayern jučer bio. Čovjek je prije svega stoper, ko ga je jučer prešao ?

Nije išao prema napadu jer jednostavno to nije njegova pozicija taj lijevi bek, može ga igrati vrhusnki defenzivno, ali ofenzivno slabo, jer napominjem po 9234902349203 put, on je stoper. Veće neiskustvo je gledati kada neko daje takve komentare da je on loš. Svjetska klasa sa 20 godina ;)

Muller je posebna priča, i mnogo veći igrači su više promašivali, šta je Shevcenko promašio onda protiv Liverpoola i to tako iskusan napadač, a Muller je promašivao u padu sve to, e on je neiskusan, tu se slažem za se situacije, ali borbenost je na visokom nivou, takvi igrači i prolaze.
problem je što muller uvijek promašuje,a svaki put igra po 90 min....

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 23 maj 2010, 15:40

Badstuber je u potpunosti sinoc zatvorio Eto'a,no njegovo je mjesto štoper.Dovesti štopera još jednog i eventualno lijevog beka , Dzeku i ova sezona bi se mogla uskoro ponovit.

Muller nije igrač za velike utakmice,valjda će to vremenom se promijenit,mlad je.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 maj 2010, 15:42

Dabar je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Badstuber neiskusan :mrgreen:

problem je što muller uvijek promašuje,a svaki put igra po 90 min....

Muller, 20 godina, zamisli mlađi od mene.

34 utakmice, 13 golova, 11 asistencija. U njemačkom kupu 6 utakmica, 4 gola. U Ligi prvaka 12 utakmica 2 gola.

Ukupno 52 utakmice i 19 golova, s tim da nije igra pola od toga u napadu. Igrao je dosta u ulozi Ribery-a radi njegovih povreda, pa kasnije umjesto Robbena.

;)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.