.SRSlavinovici je napisao/la:Niko mene ne pere ovdje, vec raspravljamo. Kada sam gradio kucu platio sam prikljucak, kao i sto sada placam sebi doprinose jer takav mi je posao. A i obraz. Osoba koja to radi ilegalno je sa onu stranu zakona. A o osiguranju, pa jasno je da to moze koristiti u USA, ovdje moze dupe obrisatisolinas je napisao/la:Klub je gradski.Znaci grad je duzan da finansira klub bespovratnim sretstvima.
Azmir nije vlasnik Slobode i zasto bi on poklonio gradu Tuzli 3 miliona km.....
Razlika izmedju Davuda i Azmira je ogromna.
Davud je dao 400 000.....ali je Slobodu zaduzio za jos 2 mil ....
Azmir je upisao pozajmicu ali je ocistio druge dugove.Tako da nije isto.
Uostalom komunista nebuloze pises,sa pravne strane velike nebuloze....
Ljudi su te argumentovano oprali i provukli kroz centrifugu rucno.
Ti nas ubjedjujes da je neko trebao da halali novce.
Nadji mi takvog danas...da li bi ti....bi al u kur.cu.
Vise od pola miliona uopste nije prikazano znaci postoji novac koji je covjek halalio ali preko nekih stvari se nemoze preci,budi posten ba,ne bi ni ti ni ja niti bilo ko.
Postoje ljudi koji su svojevremeno finansirali velike novce u UG i grupu i nikada to nisu napisali ovdje (ne govorim o sebi)tako da i to sto pises o sebi je smijesno.
Smirite se malo,a jasno je da mrzis A.H. koliko god to sakrivao.
Ps.za struju i ilegalnost![]()
![]()
![]()
Pa ti nisi normalan sekunde![]()
Ne placa zdravstvo pa koji ce mu kur.ac sa svojim americkim osiguranjem i novcem koji ima moze se lijeciti gdje hoce kada hoce....Jos jednom kralju![]()
Sve to govori o obrascu ponasanja. Ja nista vala nisam ucinio vise od uobicajene podrske klubu, niti sam se hvalio sa nekim parama i porukama. To je tvoj rejon
Nadalje, kojih pola miliona je dao dzaba? Covjek je u hiljadu izbrojao sta je ulozio i to javno rekao, **** je dzaba davao. Kao sto ne bi ni ti ni ja. Covjek je otkupljivao dug Slobode. Nista on nije dao dzaba. Sa stanovista kluba, isti je klinac kome duguje. Sloboda isto duguje, jal AH, jal ostalim povjeriocima. Najgore je da nema kluba. Da za 3,5 godina nista nije uradjeno na ustrojavanju kluba. Da je dug kluba isti kao i prije AH. Gdje smo bili, sta smo radili, nigdje i nista
Vidis kako lazes a prije si napisao ( dvije stranice prije) da si ti davao novac slobodi a ne pozajmljivao a sad puses da si davao pidrsku pa te citiram" Covjek je pozajmio i dao sudsku izjavu pod kojim uslovima nece traziti lovu nazad. Lovu je pozajmio i postavio uslove sta ce biti sa klubom. A ja imam pravo da mu **** sve od do jer sam ja svoje pare , koliko sam mogao priustiti, davao Slobodi, bez pozajmica. U redu, sada vi odredjujte sta ce biti sa klubom"