FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

xeksor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la xeksor » 10 nov 2016, 01:37

Cojek je kroz priznanice o pozajmnice prikazao, pripreme, plate, velike sudske nagodbe. Opremu itd. Ni jednom ta 3 godine nije oriznanuce davao na rucke, pića, mibitele, gorivo za bus koje se supa i knjizi na njegov racun. A lazes za vilu i prikljucak jel bi ja to znao, a ako te interesuje diticni je lucno finansirao asfaltiranhe, izmjenu stare elektro instalacije i telefinske instalacije za naselje Sarajac.

SRSlavinovici
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SRSlavinovici » 10 nov 2016, 01:41

xeksor je napisao/la:Cojek je kroz priznanice o pozajmnice prikazao, pripreme, plate, velike sudske nagodbe. Opremu itd. Ni jednom ta 3 godine nije oriznanuce davao na rucke, pića, mibitele, gorivo za bus koje se supa i knjizi na njegov racun. A lazes za vilu i prikljucak jel bi ja to znao, a ako te interesuje diticni je lucno finansirao asfaltiranhe, izmjenu stare elektro instalacije i telefinske instalacije za naselje Sarajac.
Ne seri, prikazi lovu za novinare, hiljade maraka, za Židaka i slicne. Dosta je vise idealizacije. Mada to i ne treba, ako je grad dao dinar u klub, morao je slijediti izvjestaj. Nije? Zna se ko je odgovoran
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 10 nov 2016, 01:49

A da i jos jedan info za tebe jer igrom slucaja znam azmur struju plaća 1 godisnhe i to unaprijed za godinu uplati oko 5000 km.

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 10 nov 2016, 01:53

xeksor je napisao/la:A da i jos jedan info za tebe jer igrom slucaja znam azmur struju plaća 1 godisnhe i to unaprijed za godinu uplati oko 5000 km.
Placa nakon sto su mu dosli iz elektrodistribucije da mu iskljuce ilegalni prikljucak :) A ja prije nego sto sam napravio kucu isplatio ave, bez pozajmljivanja :)

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 10 nov 2016, 01:57

xeksor je napisao/la:A da i jos jedan info za tebe jer igrom slucaja znam azmur struju plaća 1 godisnhe i to unaprijed za godinu uplati oko 5000 km.
Hoces jos jedan info za tebe, AH uopdte ne uplacuje zdravstveno osiguranje u BiH vec se poziva "ko sam ja" kada mu zatreba. A to ne pije vode. Drugi uplacuju i koriste zdravstveno osigururanje, samo on ne.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 10 nov 2016, 02:02

Aj nađi info taj, pa tvoj vođa bi jedva docekao da objavi kroz svoja srestva informusanja rtv7 itd. Lazes ko pas mladiću, aj sto zadnhih 5 godina unaprijed plaća struju i u preplati je to isto radi za 10 sehidskih porodica i za jednu baku iz caklovića za koju se brine jer nema nikog a to je obaveza tvig vođe da se brine o građanima. To govori koliki je covjek to. Dozivio genocid, a nije zabiravio na ljudskost neinteresujući ga da li je druge vjere

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 10 nov 2016, 02:08

Infetilni debilcicu da zaokeuzim na 10 prijavu.
Neće azmir podnosit izvjestaj tebi i dini durmiću na RTV SLONU . Izvjestaj Finansijski se podnosi skupstini i to 1 puta godisnje. Izađi iz rektuma pa pitaj Kurevića

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 10 nov 2016, 02:12

i sad ću te prijaviti za uvredu da me boli k... a ona je i u ovim godinama dobra i nema bolova

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 10 nov 2016, 02:18

Ljudi pročitaste vi šta ovaj piše, kad sam ga uhvatio u neznanju poče nebuloze pričat o priključcima bezpravnim a vrh je Azmir neuplaćuje zdravstveno hahahahahahahahhaahhaha, jeb...te krv koji kralj, cojekov mjesecni neto dobit je oko 5 miliona dolara, pa mozete mislit njegovu USA zdravstvenu polisu sta sve pokriva , a cojek gospodin neće da koristi drzavu već svaki pregled plati kesom. hahahahahahahahhahahaaha

"Hoces jos jedan info za tebe, AH uopdte ne uplacuje zdravstveno osiguranje u BiH vec se poziva "ko sam ja" kada mu zatreba. A to ne pije vode. Drugi uplacuju i koriste zdravstveno osigururanje, samo on ne"

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 10 nov 2016, 05:55

Klub je gradski.Znaci grad je duzan da finansira klub bespovratnim sretstvima.
Azmir nije vlasnik Slobode i zasto bi on poklonio gradu Tuzli 3 miliona km.....
Razlika izmedju Davuda i Azmira je ogromna.
Davud je dao 400 000.....ali je Slobodu zaduzio za jos 2 mil ....
Azmir je upisao pozajmicu ali je ocistio druge dugove.Tako da nije isto.
Uostalom komunista nebuloze pises,sa pravne strane velike nebuloze....
Ljudi su te argumentovano oprali i provukli kroz centrifugu rucno.
Ti nas ubjedjujes da je neko trebao da halali novce.
Nadji mi takvog danas...da li bi ti....bi al u kur.cu.
Vise od pola miliona uopste nije prikazano znaci postoji novac koji je covjek halalio ali preko nekih stvari se nemoze preci,budi posten ba,ne bi ni ti ni ja niti bilo ko.
Postoje ljudi koji su svojevremeno finansirali velike novce u UG i grupu i nikada to nisu napisali ovdje (ne govorim o sebi)tako da i to sto pises o sebi je smijesno.
Smirite se malo,a jasno je da mrzis A.H. koliko god to sakrivao.
Ps.za struju i ilegalnost :tokralju: :tokralju: :urnebes:
Pa ti nisi normalan sekunde :urnebes:
Ne placa zdravstvo pa koji ce mu kur.ac sa svojim americkim osiguranjem i novcem koji ima moze se lijeciti gdje hoce kada hoce....Jos jednom kralju :urnebes: :tokralju:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 10 nov 2016, 06:38

Pa javno je bio protiv Azmira dok je ovaj bio tu, sad je dočekao svojih 5 minuta.
Koja ironija, da mu nije seoske varalice i njegovih dolara, sad ne bi imao za koga ni navijati.
Ne znam što se trudite toliko da mu objasnite nešto.
On čak to sve i zna al ipak faraon je iznad svih, iz njemu poznatih razloga.
Ali i okanite se vrijedjanja, nije toga vrijedno ba.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 10 nov 2016, 06:58

po ko zna koji put :lol:
nevjerovatno bgm..
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 10 nov 2016, 07:25

Al vrh itjava je bio" Azmir nije pidnjeo izvjestaj o potrosenim parama. Ja mu napisem kome se izvjestaj podnosi a lik kaze opet nije u zakonskom vremenu pidnio izvjestaj. Ma gluposti valja izgleda da je on ko i vođa mu" Pare ce bsloboda dobit od EU" nezna kako funkcionise klub itd. A jos kad napisa bespravno se prikljucio na struju i neplaća zdravstveno je bio slag na tortu. Ja se vama izvinjavam zbog psovki al ovaj je to zasluzio i ako me banuju vralam se ponovo.

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 10 nov 2016, 07:25

solinas je napisao/la:Klub je gradski.Znaci grad je duzan da finansira klub bespovratnim sretstvima.
Azmir nije vlasnik Slobode i zasto bi on poklonio gradu Tuzli 3 miliona km.....
Razlika izmedju Davuda i Azmira je ogromna.
Davud je dao 400 000.....ali je Slobodu zaduzio za jos 2 mil ....
Azmir je upisao pozajmicu ali je ocistio druge dugove.Tako da nije isto.
Uostalom komunista nebuloze pises,sa pravne strane velike nebuloze....
Ljudi su te argumentovano oprali i provukli kroz centrifugu rucno.
Ti nas ubjedjujes da je neko trebao da halali novce.
Nadji mi takvog danas...da li bi ti....bi al u kur.cu.
Vise od pola miliona uopste nije prikazano znaci postoji novac koji je covjek halalio ali preko nekih stvari se nemoze preci,budi posten ba,ne bi ni ti ni ja niti bilo ko.
Postoje ljudi koji su svojevremeno finansirali velike novce u UG i grupu i nikada to nisu napisali ovdje (ne govorim o sebi)tako da i to sto pises o sebi je smijesno.
Smirite se malo,a jasno je da mrzis A.H. koliko god to sakrivao.
Ps.za struju i ilegalnost :tokralju: :tokralju: :urnebes:
Pa ti nisi normalan sekunde :urnebes:
Ne placa zdravstvo pa koji ce mu kur.ac sa svojim americkim osiguranjem i novcem koji ima moze se lijeciti gdje hoce kada hoce....Jos jednom kralju :urnebes: :tokralju:
Niko mene ne pere ovdje, vec raspravljamo. Kada sam gradio kucu platio sam prikljucak, kao i sto sada placam sebi doprinose jer takav mi je posao. A i obraz. Osoba koja to radi ilegalno je sa onu stranu zakona. A o osiguranju, pa jasno je da to moze koristiti u USA, ovdje moze dupe obrisati :) Sve to govori o obrascu ponasanja. Ja nista vala nisam ucinio vise od uobicajene podrske klubu, niti sam se hvalio sa nekim parama i porukama. To je tvoj rejon :) Nadalje, kojih pola miliona je dao dzaba? Covjek je u hiljadu izbrojao sta je ulozio i to javno rekao, **** je dzaba davao. Kao sto ne bi ni ti ni ja. Covjek je otkupljivao dug Slobode. Nista on nije dao dzaba. Sa stanovista kluba, isti je klinac kome duguje. Sloboda isto duguje, jal AH, jal ostalim povjeriocima. Najgore je da nema kluba. Da za 3,5 godina nista nije uradjeno na ustrojavanju kluba. Da je dug kluba isti kao i prije AH. Gdje smo bili, sta smo radili, nigdje i nista
Zadnja izmjena: SRSlavinovici, dana/u 10 nov 2016, 07:28, ukupno mijenjano 1 put.

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 10 nov 2016, 07:26

xeksor je napisao/la:Infetilni debilcicu da zaokeuzim na 10 prijavu.
Neće azmir podnosit izvjestaj tebi i dini durmiću na RTV SLONU . Izvjestaj Finansijski se podnosi skupstini i to 1 puta godisnje. Izađi iz rektuma pa pitaj Kurevića
Ti nastavi vrijedjati, to je nacin na koji vi funkcionisete :)

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 10 nov 2016, 07:27

Aerials je napisao/la:po ko zna koji put [emoji38]
nevjerovatno bgm..
Obecao sam i drzao sam se toga da ih necu nazivati kultom, ali poceli su me vrijedjati. Tako da se izvinjavam, ali kult razvaljuje :)

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 10 nov 2016, 07:37

Ti pitaj malo solinasa kaka sve osiguranja pistoje u inostranstvu, imas polisa momcino da privatni avion sa 5doktora dođe po tebe. Kako on ilegalno radi aj sad reci. Vlasnuk firme nema ovavezu uplaćivanje zdravstvenog i doprinosa pia ako direktno nije upislenik te firme. Al opet dzaba tebi pricat rektalni alpinisto. Jesi nazvao kurevića da pitas osnove funkcionisanja kluba i sto nije sazvo skupstinu i postavio tacku finansijski izvjestaj, drugo kad se usvaja dnevni red bilo koji clan skupstinebpa i oni blizi jasminu moze predlozit finansijski izvjestaj pa se glasa pa predsjednik skupstine da rok upravnom idboru da za sledecu skupstinu podnesu izvjestaj a sjednicu moze drzat svaki dan a pobzakonu jednom godisnje a to doticni nije ispostovao

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 10 nov 2016, 07:41

Ti si razvaljen u taj alpinusticki rektum od nebuloznih izjava. Cojek tezak 300 mil dolara krade struju na sarajcu a hrani i pomaze desetinu porodica sto je u obavezi grada. Aj pranje zubića i uci iternacionalu

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 10 nov 2016, 07:46

Vidite koliko on poznaje funkcionisanje kluba.
Pa suljo dorić je imo po funkciji veću uligu u klubu nego azmir, pa posle skupstine ide direktor pa tek onda upravni odbor kojima je posao da izvrsavaju odluke skupstine i obezbjede funkcionisanje kluba

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 nov 2016, 07:54

"privredici" ne uplacuju pare svojim radnicima za topli obrok.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.