FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

let3
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la let3 » 11 avg 2018, 23:18

xaviesta je napisao/la:
let3 je napisao/la:pod 2. tek kada se prodaju lošiji igraci od njega (Denis, Rafinha, Gomes).
Svi su lošiji od njega osim Busquetsa da se ne lažemo. Samo glupan misli da zna bolje od Valverdea i Lucha koji su jahali Raketu više nego Messija.
Upravo to.
Ne bi Raktić bio starter ni kod Lucha ni kod Mrava da je neka kar.ina kako se ovdje pokušava predstaviti. Niti bi ga Kovač tj.Bayern tražio.
Samo je Busquets bolji igrac od njega, za mladog Arthura ne znam, on se treba tek dokazati.

Nije Raketina krivica to što je drugi najbolji veznjak tima. To je pitanje za one koji su zaduženi za transfere unazad tri godine.
Kad dovedu boljeg igraca od njega, onda neka ga prodaju ili poklone nekome. Al prodavati Rakitića prije Gomesa, Denisa ili Rafinhe je glupost. Valjda treba slabije prodavati, a bolje ostavljati. Ili da se Xavi i Iniesta nekako podmlade 10 godina, pa da se vrate u Barcu :mrgreen: to bi bilo najbolje.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 11 avg 2018, 23:40

xaviesta je napisao/la:
let3 je napisao/la:pod 2. tek kada se prodaju lošiji igraci od njega (Denis, Rafinha, Gomes).
Svi su lošiji od njega osim Busquetsa da se ne lažemo. Samo glupan misli da zna bolje od Valverdea i Lucha koji su jahali Raketu više nego Messija.
Najzad neko razuman. :thumbup:
Smučilo mi se više čitajući "oyebina" i takve slične debilane. Eto dva trenera su levati i Bayern koji ga hoće, a samo su pojedici upravu. :lol:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 11 avg 2018, 23:54

Cekaj znaci vi bi prodali Rakitica i Iniestu i doveli Arthura?

Ja se stvarno pitam nekad gledamo li mi nogomet na isti nacin. Ocito da ne.

Pa to se ne radi ni na manageru hahahha
27.10.2020

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 12 avg 2018, 00:55

Šta ti nije jasno? Rakitića bi prodao kad bi došla prihvatljiva ponuda i pritom obezbjedili dostojnu zamjenu za njega. U ovom trenutku, ne vidim ko bi to mogao biti, još je završen rok u Engelskoj, ni budala ne očekuje da može doći Pogba. Zato, ne bih ga prodao jer nema zamjene u ovom trenutku.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 12 avg 2018, 00:59

Rakitić na ovom tržištu, poslije onakvog SP, u situaciji kada nemaju adekvatnu zamjenu spremnu, košta 60-70 miliona najmanje. Uozbiljite se.

Ne samo da je Busquets jedini bolji od njega u vezi, već je daleko od svih ostalih.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 12 avg 2018, 01:07

Barçina ovoljetna meta, Paul Pogba, o tome je li sretan u Manchesteru:

"Postoje stvari koje ne mogu reći... Ako bih ih izgovorio, kaznili bi me."
Gdje ćeš biti sretan kod onog fakina Mourinha.. On će ovu sezonu odraditi preko qurca, u mislima mu je Barca sigurno.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 12 avg 2018, 01:07

Prodajom Rakete bi se otvorilo mjesto Robertu u vezi, a siguran sam da bi on bio makar na istom nivou. Defanzivno lošiji, ofanzivno bolji.

Sve u svemu ovo je zadnji voz da se uzmu velike pare na Raketi. Iako mi je Raketa strašno drag, bili bi ludi da odbiju 50M+.

Raketa je prošle sezone odigrao okruglo 70 utakmica računajući i WC, još na poziciji gdje se najviše trči. I svake sezone ima bruku minuta, izuzev prve gdje mu je trebalo neko vrijeme da se prilagodi. S te strane se bojim da je on potrošen igrač.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 12 avg 2018, 01:26

Roberto u vezi je odron, ne dao Bog prilike da se uvjerimo u to. Al šta ja pricam, kaze makar na istom nivou pa da je toliko dobar odigrao bi vise od one tri utakmice gdje je bio kurcina.
Don't hate what you don't understand.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 12 avg 2018, 01:32

Mokes je napisao/la:Prodajom Rakete bi se otvorilo mjesto Robertu u vezi, a siguran sam da bi on bio makar na istom nivou. Defanzivno lošiji, ofanzivno bolji.

Sve u svemu ovo je zadnji voz da se uzmu velike pare na Raketi. Iako mi je Raketa strašno drag, bili bi ludi da odbiju 50M+.

Raketa je prošle sezone odigrao okruglo 70 utakmica računajući i WC, još na poziciji gdje se najviše trči. I svake sezone ima bruku minuta, izuzev prve gdje mu je trebalo neko vrijeme da se prilagodi. S te strane se bojim da je on potrošen igrač.
Ma vjeruj, ne može Roberto ni trećinu utakmica odraditi kao Rakitić, a kamoli 70. Dobar je Roberto, nema šta, ali nije klasa.

Meni je uvijek bilo nejasno zašto se toliko mrzi Rakitić, ni dan danas mi nije jasno zašto je uzet na zub.. Vazda se traži i najmanja njegova greška samo kako bi se hraknulo po njemu. Niko me ne može ubijediti da nacionalizam ne igra ulogu, znači niko. Svi koji imaju problema sa nacionalizmom nastoje da budu objektivni, ali to je providno. Odličan i zahvalan igrač kojeg je Barca dovela za samo 20 milki, a isplatio se svaki cent. Drugo je to što ima drugačiju ulogu u Barci, on je savršen za 4-2-3-1, u paru s Busquetsom.

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 12 avg 2018, 01:34

Da ne budem nacionalista i kazem da samo ovi Kroatici podrzavaju raketu, napisat cu da nikad nisam ni prizekljivao dolazak Pjanica koji mi je licno isto ojebina.

Busquets - Vidal - Roberto - Arthur - Rafinha - Coutinho - Puig i po povratku Alena vjerujem da se nebi ni osjetio odlazak plavokosog dodavaca prvom unazad do sebe.

Sve ono sto Raketa radi - spartanje po desnoj strani i pokrivanje Messijeve kurcobolje jednako dobro moze raditi i Roberto siguran sam u to.

A to sto je kroatice spucala euforija ovog svjetskog pa od Ivana prave Lamparda i Gerarda u jednom to je vec za promatranja.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 12 avg 2018, 01:53

Sad ispadoh Kroat, ajde. Za promatranje je to sto neko misli da je Puig spreman za seniorski fudbal.
Ako neko misli da Rajeta dodaje prvom od sebe zato sto ne zna poslati egzoticni pas, ocito nije gledao momka ni u reprezentaciji ni u Sevilli, a Boga mi ni u Barceloni prvu sezonu u Barci kad se igralo normalnih 4.3.3 i kad je Messi bio krilo.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 12 avg 2018, 01:59

AlfredNobel je napisao/la:Šta ti nije jasno? Rakitića bi prodao kad bi došla prihvatljiva ponuda i pritom obezbjedili dostojnu zamjenu za njega. U ovom trenutku, ne vidim ko bi to mogao biti, još je završen rok u Engelskoj, ni budala ne očekuje da može doći Pogba. Zato, ne bih ga prodao jer nema zamjene u ovom trenutku.
Pa sta sam ja gore napisao?

Nakon odlaska Inieste, ne prodajes standardnog prvotimca 20 dana prije kraja roka ako nemas i vise nego dostojnu zamjenu.

Ali bezveze palamudimo, covjek ce uz Messija opet bit igrac sa najvise minuta kod Mrava.
27.10.2020

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 12 avg 2018, 02:03

I kakav Puig, jeste li vi normalni? Covjek ima 18 godina i 3 nastupa za B TIM.

Hajmo se malo uozbiljit, na stranu talenat.
27.10.2020

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 12 avg 2018, 02:06

leorey je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Šta ti nije jasno? Rakitića bi prodao kad bi došla prihvatljiva ponuda i pritom obezbjedili dostojnu zamjenu za njega. U ovom trenutku, ne vidim ko bi to mogao biti, još je završen rok u Engelskoj, ni budala ne očekuje da može doći Pogba. Zato, ne bih ga prodao jer nema zamjene u ovom trenutku.
Pa sta sam ja gore napisao?

Nakon odlaska Inieste, ne prodajes standardnog prvotimca 20 dana prije kraja roka ako nemas i vise nego dostojnu zamjenu.

Ali bezveze palamudimo, covjek ce uz Messija opet bit igrac sa najvise minuta kod Mrava.
Nisam onda dobro skontao šta si htio reći.

Ma nadrealno je i komentarisati dalje tu glupost izvaljenu oko Puiga, to bi rekao sam neuk čovjek.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 12 avg 2018, 02:16

I koliko se ljudi lože na tu prodaju igraca, iste cemo mi igrace dovesti prodali Rakitica za 60 miliona ili ostao. Pare nisu problem, para ima ne more ih krava pojest.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 avg 2018, 02:29

MrHc je napisao/la:Da ne budem nacionalista i kazem da samo ovi Kroatici podrzavaju raketu, napisat cu da nikad nisam ni prizekljivao dolazak Pjanica koji mi je licno isto ojebina.

Busquets - Vidal - Roberto - Arthur - Rafinha - Coutinho - Puig i po povratku Alena vjerujem da se nebi ni osjetio odlazak plavokosog dodavaca prvom unazad do sebe.

Sve ono sto Raketa radi - spartanje po desnoj strani i pokrivanje Messijeve kurcobolje jednako dobro moze raditi i Roberto siguran sam u to.

A to sto je kroatice spucala euforija ovog svjetskog pa od Ivana prave Lamparda i Gerarda u jednom to je vec za promatranja.
Jarane, i ja bi volio da dovedemo i Pogbu i Veratija i Pjanića i svašta nešto...al da su babi muda :mrgreen: znaš i sam da od toga nema ništa ;)
Kakav god da je - Raketa je uz Busija ponajbolji veznjak Barce. Nažalost, tako je....Roberta i Rafinhu ne treba stavljati u isti koš sa Ivanom :nene: prvi jer je haman zaboravio igrati u vezi :lol: , a drugi nikad nije bio ni blizu Rakete. Realno.

Još da znaš koliko volim nacioinaliste kroatice, ko Bajro mater :mrgreen:

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 12 avg 2018, 03:17

Pjanic i Rakitic su bolji od Verattija.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 12 avg 2018, 03:30

A yebes i tog Verattija pa ko da je on jedini igrac koji bi nam legao.

Nek covjek trune svu karijeru u Parizu i nek voza loptu po pasnjacima.
27.10.2020

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 12 avg 2018, 03:36

Verratti je najveći mit u modernom fudbalu.

25 godina, 0 posebnih stvari učinjenih u karijeri osim jedne ili dvije jače utakmice u LP u kojima je uopšte primjećen. Zapravo najveći poduhvat koji je napravio u svojoj karijeri profesionalnog fudbalera je što mu je ime bilo dio Neymarove transfer sage.

FCBlaugrana
Kontakt:

Post Postao/la FCBlaugrana » 12 avg 2018, 06:22

Gdje igra Verati?
Cuj sto prije prodati Rakitica jer ima 30 godina, najbolje godine za veznjaka...i sta sad ga treba dati nekome drug kad je u najboljim godinama? Rakitic je com prve postave otkako je dosao u barcelonu i jos sad igrao finale.,, minimalna mu je cijena 70m ali posto je barcelona vec zaradila prodajom 100m ovo ljeto nema smisla ga prodavati sa znanjem da mu je zamjena denis, rafinha roberto...

Kad god neko napise da je Roberto kvalitetan za veznog igraca i da bi on npr trebao biti taj novi vezni odmah mi sijede iskoce...nemeres belivit

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.