FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Nije nama PSG otežavao posao, vec igrači nisu bili na prodaju i ljudi ne slusaju ponude jednostavno.
Nemas sta zamjeriti, sad se nama neko natovari na Messija, Albu i zamjeri nam sto ih necemo prodati.
I cak ni oni nisu ovce platiti ovog 100 miliona.
Nemas sta zamjeriti, sad se nama neko natovari na Messija, Albu i zamjeri nam sto ih necemo prodati.
I cak ni oni nisu ovce platiti ovog 100 miliona.
Don't hate what you don't understand.
Koliko su Kovac i Hasan spremni dati za Rakitica? Spominju li se neke konkretne cifre?
Ostavite se Osmana, na Ivana treba zaraditi. 30-godisnjak, dobra sezona iza njega + finale svjetskog prvenstva!
Ostavite se Osmana, na Ivana treba zaraditi. 30-godisnjak, dobra sezona iza njega + finale svjetskog prvenstva!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ja bi uzeo lovu na Rakiticu, imas Roberta, Arthura, Vidala, kasnije i Alenu, Puiga, ako bi se De Jong mogao dovesti, prodao bi ga odmah
Za fine pare ga naravno treba prodati. Previše igrača konkurise za dvije pozicije.
Je, osloniti će se klub da Roberto i Vidal drže sredinu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Dobro, upravu si. Rakitica jedno prodati (i ako mislim da mu je vrijeme) ako se uspije dovesti Pogba. Inace neka ga. Od Vidala ce sigurno biti hajra, od Sergija Roberta hajd ga znaj. Jednu utakmicu world class, drugo nestane.Lillard je napisao/la:Je, osloniti će se klub da Roberto i Vidal drže sredinu.
Prodati Rakitića, uz Busquetsa najbitnijeg veznjaka, može samo ludak. Doduše, kod ziheraša je sve moguce, neka nas ništa ne cudi.
Ako su doveli Vidala da bi prodali Raketu, onda
ovaj klub odavno ne zna kuda goni i onda se nešto cudimo ispadanjima u četvrtfinalima.
Ako su doveli Vidala da bi prodali Raketu, onda

40-50M evra i sa paketom ruza ga poslat na adresu Bayerna.
A koga dovesti ako prodas Rakitica?
Prodati njega a ne dovesti nikoga bila bi ludost.
Prodati njega a ne dovesti nikoga bila bi ludost.
27.10.2020
Prodati i ne dovesti nikog, ni pod razno.
Dati Rakitica i dvadesetak miliona eura za Tiaga, ja sam za. Ili, mokri snovi, dati Rakitica i 50 miliona za Veratia. Bez Rakitica, ili njegove adekvatne zamjene, ne moze se poceti sezona.
Dati Rakitica i dvadesetak miliona eura za Tiaga, ja sam za. Ili, mokri snovi, dati Rakitica i 50 miliona za Veratia. Bez Rakitica, ili njegove adekvatne zamjene, ne moze se poceti sezona.
Licni bi prodao Rakitica i bez kupovine. Radije bi gledao i trpio ovog Puiga i slicne nego ovog bez.mudog prvom do sebe Rakitica.
30 godina odmah pare uzeti !!!
30 godina odmah pare uzeti !!!
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
-
- Kontakt:
Rakitića za 15 miliona prodat bi bilo premija. Najgori igrac Barcelone!
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kakvi balvani Tito lijepi, čuj ovog za 15 miliona..

Ne prodavati ga ako se neće naći dostojna zamjena, a u ovom trenutku ne vidim ko bi to mogao biti.

Ne prodavati ga ako se neće naći dostojna zamjena, a u ovom trenutku ne vidim ko bi to mogao biti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Cuj prodati Raketu forsirati Puiga, Allahu dragi ti si kadar.
xaviesta je napisao/la:Cuj prodati Raketu forsirati Puiga, Allahu dragi ti si kadar.

Raketa se može prodavati samo u dva slucaja: pod 1. kad se nađe bolji veznjak od njega (što znaci da od toga nema ništa ovo ljeto) i pod 2. tek kada se prodaju lošiji igraci od njega (Denis, Rafinha, Gomes).
Raketa za Thiaga
ali s obzirom kako Barto izlevati Bayern, ne bi me čudilo da nam ponude Thiaga i 20ak miliona za Ivana 

- AlfredNobel
- Kontakt:
Hoćeš li prestati pisati dezinformacije? Onaj sarma je rekao da je bilo 30 i to je to.jasmin10 je napisao/la:Raketa za Thiagaali s obzirom kako Barto izlevati Bayern, ne bi me čudilo da nam ponude Thiaga i 20ak miliona za Ivana
Ima li jos kakvih bonusa?AlfredNobel je napisao/la:Hoćeš li prestati pisati dezinformacije? Onaj sarma je rekao da je bilo 30 i to je to.jasmin10 je napisao/la:Raketa za Thiagaali s obzirom kako Barto izlevati Bayern, ne bi me čudilo da nam ponude Thiaga i 20ak miliona za Ivana
- AlfredNobel
- Kontakt:
Bild je napisao da ima par miliona, treba vjerovati.jasmin10 je napisao/la:Ima li jos kakvih bonusa?AlfredNobel je napisao/la:Hoćeš li prestati pisati dezinformacije? Onaj sarma je rekao da je bilo 30 i to je to.jasmin10 je napisao/la:Raketa za Thiagaali s obzirom kako Barto izlevati Bayern, ne bi me čudilo da nam ponude Thiaga i 20ak miliona za Ivana

Svi su lošiji od njega osim Busquetsa da se ne lažemo. Samo glupan misli da zna bolje od Valverdea i Lucha koji su jahali Raketu više nego Messija.let3 je napisao/la:pod 2. tek kada se prodaju lošiji igraci od njega (Denis, Rafinha, Gomes).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.